- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.861
aynı benim durumum yaaa... büyük kızım 2 doz biontec oldu. küçük kızım 12 yaşında.. küçük kızımınn okuduğu okulda sınıflar 45 kişilik. büyük kızım da okula gidiyor...... ne yapacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin canım insallah.büyük oglum 1.doz biyontek oldu.küçük oglum 11yaşında.esimin okulunda suan bilinen 3 ogrencide mutasyonlu virüs var karantinadalar.okul açılınca eşimin gireceği sınıflar 40 kisilik,küçük oglumun sınıfı 32 büyük oğlumun sınıfı 30 . Virüsün bu eve gelmesi çok yuksek anlayacağın.Düşünmemeye çalışıyorum.
Et yemini gitsin 3gunden birşey olmaz konyalım
Panik atak değildi canım ya gece ağrıyla uykumdan uyandım ilk öyle oldu.Allah size kolaylık versin.Ahahaha çok zekice anam ben direk lafımı söylüyorum genelde ama cevremdekiler kavga etmiyor benleacaba deli bu ugrasilmaz mi diyorlar ama yok onlar genelde yüzüme gülüp arkamdan iş çeviriyorlar
Vayy harika bir baslamgic eminim hedefine ulacasaksin, şimdiden tebrikler
Bebeğin ne kadarlık canım, şimdiden Allah yardımcın olsun çok zor , evde şimdiden iş bölümü yap kocana çok iş ver
Canım acaba panik atak gibi oldun,sen çok stres yapıyorsun bu aralar, inan benim ve eşimin işini görsen insanların nasıl dibimize kadar girdiğini görsen kriz geçirirsinben günlük bir kaç kez kriz gecirip insanlara bir deliriyorum uzak durun benden diye ama sonra bir daha yanasiyorlar . Eğer bu şekilde carpintilar devam ederse ihmal etme, kalpten çok stres gibi duruyor ya da zayıfladın ya tiroitleri falan etkiliyor ondan da olabilir, dün akşam benim de oldu ama dün 3. Doz aşımı oldum ondan mı tiroitten mi bilemedim
Canım market seçeneğin ise yulaf ve yoğurt öneririm
Çok geçmiş olsun canım, zorlama kendini dinlenmeye bak
Ay ben de öyle oldum ne çok yazmışlar ,
Rabbim tüm yavrularımızı korusun.ikiye bölselerdi keske sınıflar aşırı kalabalık.aynı benim durumum yaaa... büyük kızım 2 doz biontec oldu. küçük kızım 12 yaşında.. küçük kızımınn okuduğu okulda sınıflar 45 kişilik. büyük kızım da okula gidiyor...... ne yapacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kuzum 12ye kadar yazmaya çalış dayazdım yazdım biraz önce yazdım...
sabah yoğundum öğlen tatilinde hemencik yazdım eheheh
Ne kusuru cnmm kolay gelsin temizlik hic bitmiyorr yaamaleaefKesinlikle uzakta olsalar daha iyi. Ben ailemden mahrumken, sürekli onlara gitmek hiç hoşuma gitmiyo.
Hoşgeldin canım. Tekrar motive olup başaracağına eminim canm
Çok geçmiş olsun canım
Hayırlı uğurlu olur inşallah kuzum.
Hay Allah, ne denir bunlara ya. Allah yardımcın olsun canım
Ortiiim ev temizliğiyle uğraşıyorum. Okullar başlamadan birkaç ince temizlik işleri vardı. Onları yapıyordum. Fazla gelemedim kusura bakma.
Sagolortimm bugun yapcm insallah simdi spromu sen menu yazdnmi dur bakaymmOrtim dengeli ve güzel menü olmuş. Adım da var. Sporu biraz daha arttırırsan süper olur
Ooo büyük yemin etmissin hacıHmm 3 gün paketli gıda yemeyecegim sözünden dönen ödem tutsun hadi bakalım
Guzel dengeli ortimm ama 2 gundur dondurma nasl bir dondurma acaba kucuk bir top vs olsa iyiymis31 Ağustos salı
Saat 11
15: 00
- 2 dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
- Yeşil çay
18: 00
- 3 ceviz
- Dondurma
- Kahve
2,5 lt su
- 1 tane biber dolması
- 3 kaşık yoğurt
Cherry Mom Pnrrr-12 hzlsel
Gecmis olsn cnmDün gece kalbim sıkıştı biraz göğüs ağrısı falan.simdi de arada oluyor. Neden ki.
Kiloyken olurdu da zayıflayınca geçmişti.
Buyuduu buyuyunce rahatlarm diyodum daha da zorlasiyor Allah kolaylk versn analara :) ben iyiyim sukuriyiyim çanım çok şükür... sen nasılsın bebiş büyümüştür iyice
Masallahhh iyi yapmissin boyle devamKızlar günaydınsabahtan beri fırsat buldukça geçmiş okuyorum ama bu aralar yogunuz anca bitirebildim . Ay bugün öğlen için canım fena durum çekti çok gel gitler yaşadım ama şükür yenilmedm yulafimi yiyorum
Okudum okudum notuCnm notu okumadın galiba
Anladim canim. Tabiki sen kendi vucuduba en iyi gekeni bilirsinTartıldıım dünden -600 gr kuzuuuu
Cnm ben koruma döneminde de yiyordum arada ama o gün güzel spor yaparak ve kalori sayarakkalori saymayı ve sporu bırakalı kilo almaya başladım ve ne yediğimi umursamadım o dönem açıkçası yani sürekli hamurişi tatlı mısır gibi yüksek glisemik indeksli ve faydasız şeyler yediğim günler çok oldu.
Ama bunlar programlı ve sayılı korkma o yüzdenbugün de isveç gibi yapıcam
Yok ortim. Eksi 300grGüzel canim. Ekmek olmasa daha iyiymiş bulgur varken. Ama spor şahane afiyet olsun
Afiyet olsun canim çok guzel
Probis ne olaki afiyet olsun
Kaç çıktı kilon Ortim. Regl dönemin falanmi acaba
Harika menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun Güzel canim
Harikasın canim. Bugün ikinci günüm benim veee annemlere geldim. İrademe sahip çıkacağım ve başaracağım.
Hedefin Eylül 22 imiş sonradan okudum kesin tutar canim
Saol canım bende öyle yapıyorumÇok geçmiş olsun canım, zorlama kendini dinlenmeye bak
Ben kocama hep kendimden cok is veriyirum zatenAhahaha çok zekice anam ben direk lafımı söylüyorum genelde ama cevremdekiler kavga etmiyor benleacaba deli bu ugrasilmaz mi diyorlar ama yok onlar genelde yüzüme gülüp arkamdan iş çeviriyorlar
Bebeğin ne kadarlık canım, şimdiden Allah yardımcın olsun çok zor , evde şimdiden iş bölümü yap kocana çok iş ver
Canım acaba panik atak gibi oldun,sen çok stres yapıyorsun bu aralar, inan benim ve eşimin işini görsen insanların nasıl dibimize kadar girdiğini görsen kriz geçirirsinben günlük bir kaç kez kriz gecirip insanlara bir deliriyorum uzak durun benden diye ama sonra bir daha yanasiyorlar . Eğer bu şekilde carpintilar devam ederse ihmal etme, kalpten çok stres gibi duruyor ya da zayıfladın ya tiroitleri falan etkiliyor ondan da olabilir, dün akşam benim de oldu ama dün 3. Doz aşımı oldum ondan mı tiroitten mi bilemedim
En güzeli valla seninki ne varsa söyleyeceksin doluyor sonra insan ama eşin sakindir sinirli değildir büyük ihtimalAhahaha çok zekice anam ben direk lafımı söylüyorum genelde ama cevremdekiler kavga etmiyor benleacaba deli bu ugrasilmaz mi diyorlar ama yok onlar genelde yüzüme gülüp arkamdan iş çeviriyorlar
Ne güzel canım maşallah sanaBugun sporumu yibe erkenden bitirdim. Sonra sira geldi adimlarima ciktim baya yurudum 6000 e yakin adim attim. Simdi eve donup bi kahve iceyin. Bir saat dobra yine cikarin. Bugun hava harikaa yagmur yagmiyir gunlerdir ilk defa 🌤🌤🌤
tamamdır canım inşallah yazmaya çalışayım. öğleden önce genellikle yoğun olduğum ve bilgisayarın başında bulunamadığım için yazamıyorum. sabah erkenden ya da gece geç vakit yazmaya çalışayımkuzum 12ye kadar yazmaya çalış dayani bana kalırsa gece 12ye kadar beklerim ama takım kuralları oluyor falan filan neyse kaptiye tekrar soralım en geç kaç olsun diye Cherry Mom hu huuuu
Con tok tutuyor aslinda ama istersen yine de kucuk bir ara igun yap.Ne güzel canım maşallah sanaBurada da biraz hava serinlese keşke sen Polonyadaydın değil mi benim de babam şu an orada tır şoförü bayılıyor yazları oraya ama kışları gitmeyi hiç sevmiyor Ben daha yeni kahvaltımı yapabildim Ara öğün yapmayıp direk akşam detoks içeceğini mi içsem acaba çok acıkır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?