Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman zor kullanıcaz bana bile gerekli bu bence tabi bunu da durumdan en çok etkilenenler belirlesin.Tatlı dille güzellik olmuyosa zorla güzellik olur ne yapalım sonuçta kimse kimseyi burada zorla tutmuyor..

bu arada ben daha kahvaltı yapmadım yaa canım hiç bir şey istemiyor.Grubun durumuna da üzülüyorum :s:44::44:

haklısın diyecek bişey bulamıyorum ki üzülüyorum diyorum ama bişey yapamıyorum nedense yazılar dikkatimi çekiyor ama neden sessiz olduğum pek çekmiyor..

seninle aynı duygular içindeyim inan bana
sadece sorumluluğunu aldığım hiç bişi kotaramadan bırakmadım
sorumluluk duygumdan dolayı uğraşıyorum başka hiç bişeyden değil artık
ama görüyorm ki takımı bi yana beni seven sayan da yok
yoksa az olsun yardımcı olunurdu
kimse elini taşın altına koymaz
sorumluluk alamk istemez bekler ki herşey iyi olsun
elif yapsın ama olmuyo sadece benim çabamla
bütün motivasyonumu ben de kaybediyorum takımla ilgili
ne güzel planlarım vardı az önce yazacaktım
yeni atraksiyonlar getircektim
zayıflayana ödül yollama olayına girelim dicektim
badi belirleyip badileri yarıştıralım diye
ama görüyorum ki zahmetimin uğraşımınkarşılığını alamıcam
sen her zaman gel de
işte orta da bi takım görür beni bulabilirsen

ceren bari bu hafta mezun edelim seni hedef kilona bişey kalmadı
emeklerinin karşılığını al
ben öneririm püsküüte mezun olmak istiyo diy
hedef kilona da pek bişey kalmadı sorun olur mu bilmiyorum öğrenirim

uuffff eliff yaaa sen böyle yazınca da kendimi sanki yarıyolda bırakmış gibi hissediyorum.. emin ol eğerki ben bu tkımın canlanmasını istemeseydim bugünlere kadar gelmezdim.. ama sorumluluk alabilecek konumda deilim şuanda, eski şubemde ne kadar rahat olduğumu biliyosun ama burda anca fırsat bulursam yani.. eğer ki motivasyonunda herhangi bi katkım olcaksa ben gene takımda kalırım, elimden geleni yaparım ama herkesin aynı şekilde olması şartıyla, mesele günde 5 mesaj yazmak da değil bence, samimiyet ve içtenllik, yoksa ben günde 20 mesaj yazmasını da bilirim 1er cümlelik..

onu da denesek,
şöyle bişey yapsak mesela herkes takımın aktifliğini artıracak bişeyler düşünsün bunları paylaşalım burada ve bunları uygulayalım.Bir de son koyulan kuralları katı bir şekilde sürdürürsek biraz daha iyi olacaktır yepebileceksem neden yardımcı olmayayım sana yada sizlere,

Bu arada bilmenizi isterim ki bu gruptaki herkese saygım ve sevgim var.Ben çevremdeki arkadaşlarımla bu kadar sıcak ilişkiler kuramıyorum aynı sizin gibi çabaladım ama olmadı ben değil onlar bıraktı şimdi elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım....

haklısın diyecek bişey bulamıyorum ki üzülüyorum diyorum ama bişey yapamıyorum nedense yazılar dikkatimi çekiyor ama neden sessiz olduğum pek çekmiyor..

çıtırcım sen üzülme, kötü bişi yok, ben gitsem bile kimsenin kalbini kırmadan güle oynaya giderim ki arkadaşlarımı ziyaret etmeye yüzüm olsunn :)

yarı olda bıraktığını asla düşünmüyorum kuzu
diyorum ya kaptan olmasam ben de durmazdım
benim sorumluluğum bundan kaynaklı sanırım
ama sen bi kal
yeni heyecanlar getirelim takıma

ve artık kural falan hatırlatmak istemiyorum kimseye
ağır konuşucam izninizle kızlar
herkes belli bi zeka ve kapasiteye sahipse aynı şeyleri
defalarca söylemek zorunda bırakmayın beni
kıt olan varsa kendi ayrılsın takımdan
eksiğini kabahatini bilen yer işgal etmesin
daha isteklisi muhakkak vardır
herkesin bi alternatifi vardır bu takımda
bi benim yok varsa maçası yiyen çıksın kaptan olsun
ama yok çıkmıyosa herkes akıllı olsun
madem kaptan benim benim dediğim yapılcak
herkes akıllı uslu paylaşım yapıcak
ben kimseye git ya da mesaj yazmıyosun demeyim
gururlu olsun herkes biraz yoksa aksi taktirde
bu dediklerimi kabul etmiş olur peşin peşin
işin hakkını verin ya emek verin
bişeyi yapıyosanız ya en iyisini yapın ya da yapmayın
lütfen lütfen lütfennnnnn
bu son toparlanma konuşması olsun
artık yeminle gına geldi doldum burnumun ucuna kadar

biraz ağır kaçmış olabilir ama uslup kasımpaşa uslubudur
şimdiye kadar kasımpaşalı olduğumu bilmeyenlere duyrulur
akıllı olun valla artık yolarım...

selam kizlar.ben 4.takimin kaptaniyim..

ara sira takip ediyorum mesajlarinizi diger takimlari yaptigim gibi:)

ianain sadece sizin takim degil bu durumda olan ,bizim takimda sessiz sinama oynaniyor sanki,bi iki gündür düzelme var sadece,bende cok söyledim baktim olmuyo en sonunda biraktim bende yazan olursa cevap veriyorum olmassa bende yzamiyorum bisey tatilden sonra düzelecek diye ümit ediyorum,,bende cok istedim birakip gideyim ama kiyamadim takimdaki kizlara,her ne kadar umursanmasada..benimde cocugum var ev hanimiyim anlamaya calisiyorum idare ediyorum ama insan patliyor bi yerde..yani kisacasi ,gitmek cözüm degil siz yine kalin takiminizda..

canım aslında cok ii fikir, bende böyle patanak diye yüzüstü bırakıp gitmek isttemezdim kimseyi..
o zmn püsküüüt apla söylesin kaç kilo ile hak kazanıyorum mezun olmak için, o kiloya ulaşana kadar bende takıma bu zor zamanında destek olayım, sonra gönül rahatlığıyla çıtırlara tahtımı bırakırım

canımı sıktınız he
sigarayı bırakmıştım
çıkıp sigara içicem şimdi
çok üzüyosunuz beni kızlar
inşallah beni üzenler hep tombul kalır şişko olur
gelince de şu yarışmayı konuşalım
5 dk mola

mercan hoşgeldin
kendinden bahseder misin canım
boyun kilon hedef kilon

hoşbuldum,

ben 28 yaşında 1.68 boyunda ve 94 kilo ağırlığında bir bayanım. 3,5 sene önce aldığım ve halen veremediğim kilolarımı vermek için aranıza katıldım. hedef kilom 65 ama 70 de razıyım kötü durmuyor yani

tamam fıstıkııım burdayımmm ve kaptan yardımcılığınaaa adayımmm :) tüm warlığımı bu pozisyona adıyorum diyemem ama, işlerimden fırsat bulduğum sürece elimden gelenin en iisini yapmaya çalışayım bakalım 1 hafta, beceeremezsem yeni birine devrediriz uyar mı :)

saçmalama cnm yaa ben senin gibi bıraksam varyaaa daha hayatta elimi sürmem ama nerdeee... içme bebişim ya

walla kaptancıım kaldık ama bakalım nolceek :)
olaya el attım bende, amonrayla beraber takımı toprlıcezz umarımm :)

bi süre sonra cidden darlıyo insanı bazı seyler ama elbirliğiyle insallah yürütücezz..

tawsiye için teşekkürler :) her zmn bekleriz :)

hoşgeldin cnm, doğru yerdesin ben bu topikle 4 ayda 13 kilodan fazla verdim, azimle bol paylaşım ve samimiyetle pıtır pıtır gider o kilolar :)
biraz krizle karşıladık seni ama idare ediver artık :)

öyle canim,ben 2 senedir 4.takimdayim üyeyken fazla umursamiyorsun ki cok gördüm takimimin bu hallerini ama kaptan olunca sorumluluk alinca isin rengi degisiyo iste :) insanlah istedigniz verimi alirsiniz takiminizdan

süpersin sen ya
mucuk mucuk mucuk
sen en kralını becerirsin kaptan yardımcılığın şüphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…