- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.381
hoşbuldum,
ben 28 yaşında 1.68 boyunda ve 94 kilo ağırlığında bir bayanım. 3,5 sene önce aldığım ve halen veremediğim kilolarımı vermek için aranıza katıldım. hedef kilom 65 ama 70 de razıyım kötü durmuyor yani
değişik ip atlama teknikleri varmış en çok nereyi çalıştırmak istiyorsan o şekilde atlayacakmışsın ama ben bilmiyorum sadece atlıyorum işte.gerçekten zayıflatıyormuş ve sıkılaştırıyormuş,benim ip atlama geçmişim çok olmadığı için henüz kesindir diyemiyorum ama kan ter içinde kalıyorum,kilometrelerce yürüsem de o kadar terlemem..
cnm bende yeni bir tartı edindim vücudun yağ,su ve kas oranını da gösteriyo bölece kilo nerden gitmiş görebilcem inşallahbugün 4 gibi salata yedim su içtim,sonra pis boğazlık yapıp 3 kurabiyeyi mideme indirdim,akşamda üşendim salata yapmaya 7 gibi 1 yumurta kırıp bir parça ekmekle yedim...saçma bir gündü(tartımda sabah bozuldu o da canımı sıktı zaten,yeni bir tartı alacağım ama bu tartıma çok güveniyordum,sanki başka tartı doğru tartmaz gibi geliyor
begümcüm burda kaçıp gitmiyorum ben, elimden geleni yaptım bugüne kdr ama yaptıklarımın görülmemesi yada yazdıklarımın burda olan üyeler tarafından umursanmaması beni rahatsız eden..
kırıcı olmak istemiyorum, kendisiyle hiçbi problemim de yok sadece örnek açısından söylüyorum ( ki duygu sağolsun tecrübeleriyle hem özel hemde profesyonel anlamda bana cok destek olmuş biridir, onun da yeri bende gercekten cok farklı ) . ama duygu mesela sürekli yazan yok böyle olmuyo diye haklı olarak sikayet ediyo ama özellikle dikkat ediyorum son günlerde benim yazdıklarıma sadece 1 tane alıntısı oldu.. yani kronikleştiğine inanıyorum ben artık bu olayın..
Tabikiiiiiiiii olmaaaazzzzzzGünaydınnnn...
Sporumu yaptım, 1 kaşık balımı da yedim geldim.
Çay ocakta,ben sizlere bir selam vereyim dedim.Ama canım hiçbirşey istemiyor.Kahvaltı yapmasam olmaz mıııı????????
Cerencim benim için yazdığın yorumlara gerçekten teşekkür ederim...
Öncelikle şunu söylemek isterim ben hedef kiloma çoktaaannn ulaştığım halde sizleri çok sevdiğim için, Elif ve diğer takım kaptanlarımızdan Gülsüm sağolsun beni çağırdılar ben kırmadım geri geldim...
Şunuda itiraf edeyim ki Elif'e o zaman dedimki burda paylaşım yine olmaz yine değişmez...
Ben 3 yaşında evde benden bütün gün ilgi bekleyen yaramaz bir oğlum ve sorumluluklarım varken bile hergün buraya bir sürü mesaj yazıp yok yemek tarifi yok resimler yok sporlar anlatıyorum...
Lütfen bakarmısın dünki resimli yemek tarifimi kaç kişi alıntılamış?
Ben söyliyim sadece 2 ya da 3 kişi...
Bunlar insanın gücüne gitse şevkini kırsada şizofren gibi çoğu zaman tek başıma yazıp çok gittim burdan...
Yoksa kasten alıntı yapmak yapmamak gibi bir düşüncem asla yok...
Evet şikayet ediyorum çünkü tekrar söylüyorum benim burdan gitme sebebimde buydu...
Paylaşım ve kilo verme devamlılığı yok diye...
Sen üstüne alınma lütfen...
yarışma şöyle olcak herkesin bi ekirüsi badisi olcak
mesala atıyorum ben ve begüm eşleştik aynı siklette eşlemeye çalışcam herkesi
malum 80 kilo biriyle 58 kilıo birinin kilo verme hızı farklı
o haftakim kimden fazla kilo vericek bakıcaz
eksik kilo veren badisine hediye yollaycak
ama bu hediyeler en fazla 20 liralık şeyler olcak
bunu her hafta değil ayda 1 kez yapcak 4 hafta boyunca kim kimi geçmişse
eşitse iki tarafta alacak hediye
kargolargeri ödemeli olmucak cezalı olan kargoyu da ödücek
kabul etmeyen var mı kızlar
değişik olur hem hediyeleşiriz hem eğleniriz
Ben henüz yeniyim ve 20 kilo kadar da vermem lazım yani takımdaişte sıkılıyorum
ne kadar boş bi çırpınışın içinde olduğumu görüyorum
ben miyim acaba bu takımın enayisi bu kadar kasıyorum
kızlar takım kapanacaktı bi kaptan bile çıkaramdınız ben gittikten sonra
sırf bunun yüzünden geri döndüm
bu takım bi tek benim mi umrumda
ya da ben mi çok duygusal yaklaşıp takımı
varlıklaştırıyorum
sürekli aynı şeyleri söylemekten sıkıldım
bana yardımcı olun ya biraz
bana çekip gitmekten başka çare kalmıyo çoğu zaman
bunu mu yapayım yani ne yapayım ben
Ben varımmm....
Çok güzel düşünmüşsün canım..Hem paylaşımlarımız bol olur,hem eğleniriz hem de daha çok motive oluruz...
Ben henüz yeniyim ve 20 kilo kadar da vermem lazım yani takımda
olmak bana güç veriyor,elimden gelen birşey olursa
yapmaya hazırım...
o zaman her ay bi kişi seçicez başarılı olan
6 kişiye ufak hediyeler alcak
kişi başı 1 yane ufak hediye maliyeti düşük
kargoyu hediyeyi yolladığı kişiler ödeyecek ama bu daha mantıklı geldi bana
bol bol burayı takip et ve bize katıl tek istediğimiz bu canım
Fıstığım kafam karıştı... Başarılı olan mı alacak hediye,yanlış mı anladım??? Bir daha açıklar mısın?
canımı sıktınız he
sigarayı bırakmıştım
çıkıp sigara içicem şimdi
çok üzüyosunuz beni kızlar
inşallah beni üzenler hep tombul kalır şişko olur
gelince de şu yarışmayı konuşalım
5 dk mola
Ben de elimden geldiğince uslu olcam :)walla kaptancıım kaldık ama bakalım nolceek :)
olaya el attım bende, amonrayla beraber takımı toprlıcezz umarımm :)
bi süre sonra cidden darlıyo insanı bazı seyler ama elbirliğiyle insallah yürütücezz..
tawsiye için teşekkürler :) her zmn bekleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?