Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güle güle kullan cicilerini canım yeni telefonunda şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim canım

ben geldimm Nedense ben çok istiyosam ve sürekli takip etmem gereken bişeyse bi anda yoğunlaşıyorum ama sonra geçiyor..Aslında hazır bilgisayar bozukkken meşgul zamanlarım haricinde burada olayım ki düzelince bi süre tekrar bozulur diye titiz davranırım :)

günaydın hepinize

hepimiz için bol kilo kayıplı güzel ve huzurlu bir gün olur

kızlar bana bi kaptan yardımcısı adayı lazım
takımda uzun süre kalacağı garanti olan
zeki çevik ahlaklı cici bi arkdaş istiyorum
begüm işlerinin yoğunluğu nedeniyle uzun süre daha devam edemicek
bi gönüllü çıkmasını bekliyorum eğer çıkmazsa ben zorla seçicem

Günaydın kızlarr

dün güzel geçti
iş yerinden ayrılırken saat 6 gibi 3 litre suyum bitmişti
evde de 1 litre bitmedi gerçi ama işte epey olmuş

mönülerimde güzeldi
akşam az tavuk sote 1 dilim ekmek bol salata yedim

bidahada su dışında bişiy yemedim

bugün sabahta 1 yumurta,lor peyniri ve 1,5 dilim ekmek,domates,salatalık ve biberle kahvaltımı yaptım
ara olarak 1 aktivya yedim
(aktivyaya ya başladım bakalım inş aksatmadan yicem ramazanda da sahur da yada iftarımı onla açarım ki bağırsaklarım düzene girsin)

öğlenazara gidip geldikten sonra yicem inş
z.y. Taze fasulye var yanım da 4 ç.k.
1 dilim ekmekle birlikte

herkese güzel bi gün diliyorum

Ablacım sana yardımcı olmak isterdim ama hemen hemen yeni olmama rağmen kurallara bile tam uyamıyorum(aktiflik açısından) hiç ummadığım şeyler çıkabiliyor işin kolaylaşmaz aksine zorlaşır biraz düzene girdiğinde durumum olabilir ama tabi bu ne zaman olur bilemem daha uygun vatandaşlar olduğuna inanıorum şimdilik..

mesajım alt sayfada kaldığı ve kimse görmediği için alıntılıyorum..

mesajım alt sayfada kaldığı ve kimse görmediği için alıntılıyorum..

sen bilirsin tatlım bişey diyemem ben de çoğu zaman senin gibi
bi bıkkınlık içine giriyorum takımda bundan emin ol
çocuk gibi aynı şeyleri tekrarlamaktan ciddi anlamda haz almıyorum
sırf takım kapanmasın diye çırpınıyorum
karşılığını alamamak beni çok geriyo üzülmekten çıkıyo
sinirleniyorum
kararına saygı duyuyorum
seni de çok seviyorum biliyosun

Son düzenleme:
işte sıkılıyorum
ne kadar boş bi çırpınışın içinde olduğumu görüyorum
ben miyim acaba bu takımın enayisi bu kadar kasıyorum
kızlar takım kapanacaktı bi kaptan bile çıkaramdınız ben gittikten sonra
sırf bunun yüzünden geri döndüm
bu takım bi tek benim mi umrumda
ya da ben mi çok duygusal yaklaşıp takımı
varlıklaştırıyorum
sürekli aynı şeyleri söylemekten sıkıldım
bana yardımcı olun ya biraz
bana çekip gitmekten başka çare kalmıyo çoğu zaman
bunu mu yapayım yani ne yapayım ben

kendimi çok kötü hissettim şimdi ben de paylaşım yönünden yetersizim toparlmaya gayret ediyorum ve toparlıycam da sonuçta yeni girdim durumum kötü yani ben bu gruptaki herkesi sevdim hiç kimsenin ayrılmasını istemem kararlar vs. hariç

hepimizin durumu aynı ama tatlım,saygı duyuyorum

o zaman genel bi problem war demektir begümcüm bence.. beni sizler en ii biliyosunuz zaten. burda sizlerin yüzünü görmesemde ailemle ilgili, sevgilimle ilgili en özel şeylerimi paylaştım sizlerle, ama bunu içimden geldiği için yaptım, yapmak zorunda olduğum için değil.. artık içimden gelmiyo, cünkü yazsam bile umursayan olmuyo ve yazdıklarım bile takımı canlandırmaya yetmiyo.. benim de işimden dolayı ekstra bir özveri göstericek bi lüxüm ne yazıkki yok.

haklısın ablacım bişey diyemem buna benzer şeyleri daha önce arkadaşlarımla aramda ben de yaşadım biliyorum yani bunu yap de yapayım

tatlım 2 hafta düzenli gidiyosada bozuluyo yine yapcak başka bişey de kalmadı ki
tek çözüm gitmekmi şimdi
yaz nedeniyle böle ite kaka gidicek demekki napalım

ever genel bi problem var tabikide ama çözümü yok ki tatlım.
o zman hepimiz bırakıp gidelim
ya sonra?
ya birileri başka takımara geçmek istiycek yada herkes başının çaresine bakıcak bumu o zaman?

valla üzülüyorum ya
yazasım edesim gelmiyo işye böyle habire başa sarınca
ne tatlı dilden ne kötü sözden anlatamadım derdimi
çok mu zor şuraya adam gibi vakit ayırmak
ya vakti zamanı olmayan yazamayan girmesin arkadaşım takıma
ben ev hanımı da değilim
resmi kurumda çalışıyorum vakit buluyorum
editörüm site de işlerim var düzenlemelerim var
onları yapıyorum
eve gdiyorum 2 kedim eşim var onlara vakit ayırıp
evime zaman da ayırıyorum
yemeğimi de temizliğimi de yapıyorum
bi sürü anlatmasamda sosyal projede etkin çalışıyorum
ama yine de yazıyorum şu takıma

elifcim ben senin çabalarını takdir ediyorum ama beni de anladığına inanıyorum..
burada sürekli bi karamsarlık sürekli bi kara bulutlar görmek istemiyorum, kendimi bişilere mecbur hissedince de ters etki ediyo bana direkt.
düşüncelerimi olduğu gibi ve kelimelerimi tek tek seçerek yazdım.. umarım kimseyi kırıcı bi sözüm olmamıştır. ki senle ayrı bi samimiyetimiz varken, benim için çabalamalarını hiç bi zaman göz ardı edemem.. bende seni cok sewiyorum, müsait olduğum her zmn gelirimm biliyosuun :)

Haklısın canikom,seni çok iyi anlıyorum.Hep bakıyorum en az bizim takım paylaşım yapıyor.Ben de bir yazıyorum,iki yazıyorum bakıyorum pek bir paylaşım yok içimden gelmiyor yazmak.Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın,ben çok yeniyim bu takım olaylarında,henüz anlama aşamasındayım.Biraz amonra yardımcı oldu bu konuda bana sağolsun..Kim takımda kim değil henüz anlamış değilim...Henüz anlama ve tanıma aşamasındayım:)

begümcüm burda kaçıp gitmiyorum ben, elimden geleni yaptım bugüne kdr ama yaptıklarımın görülmemesi yada yazdıklarımın burda olan üyeler tarafından umursanmaması beni rahatsız eden..

kırıcı olmak istemiyorum, kendisiyle hiçbi problemim de yok sadece örnek açısından söylüyorum ( ki duygu sağolsun tecrübeleriyle hem özel hemde profesyonel anlamda bana cok destek olmuş biridir, onun da yeri bende gercekten cok farklı ) . ama duygu mesela sürekli yazan yok böyle olmuyo diye haklı olarak sikayet ediyo ama özellikle dikkat ediyorum son günlerde benim yazdıklarıma sadece 1 tane alıntısı oldu.. yani kronikleştiğine inanıyorum ben artık bu olayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…