Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kışın hıc olmazsa gıyın karnıbahar gıbı, ama yazın soyun soyun nereye kadar

hepinize merhaba,

geçmişin tamamını okudum geldim..

sabah pek kahvaltı edemedim. ayaküstü birşeyler atıştırıp çıktım. iki ayrı adliyede duruşmam vardı. yaklaşık bir saat önce kan ter içinde ve feci acıkmış bir şekilde geldim ofise. dışarısı dayanılacak gibi değil.

öğle yemeği için cacık yapacaktım. sonra paketin üstünde iri bulgur yazan ama görüntü olarak soyulmuş buğdaya benzeyen bir şey almıştım. onu haşladım. yoğurdun içine salatalığı rendeledim, haşladığım bulgur-buğday her ne ise onu da ekledim. biraz nane, biraz zeytinyağı.. bir kase bu cacık- çorbadan içtim.

ben sana demiştim boşa sopa isteme diye bak - 200

kuzu ben burdayım da kimse yok başka
yeniler arazi çekecem kulakalrını
ceren begüm taydin falan da yok
ben artık uyarmak istemiyorum
çocuk değil ki kimse koca koca insanlar
ben daha napim bilemiyorum bazen

canım burdayım. benim sıkıntım maalesef gün içerisinde dışarda olmak. masa başında oturduğum zamanlarda takip etmeye çalışıyorum ama çok günüm dışarda geçiyor. akşamları da buralar genelde boş oluyor. bundan sonra daha dikkat edicem. haftasonları dışında tüm öğünlerimi paylaşmaya çalışıyorum. kızma bana lüffenn:26:

afiyet olsun canım.. ben de deli gibi su içiyorum. saymadım ama 3 litreyi de geçiyordur içtiğim. su içmekten acıktığımı hissetmiyorum neredeyse.

hiiii. başkanım.. aman o nasıl dua öyle.. aman aman saatine denk gelmesin, kabul olursa yandık hepimiz..

bırakmışsın madem alma eline, ben bırakmak istiyorum ama beceremedim daha. hep söz veriyorum kendime hep unutuyorum..

süper fikirr

ya da şöyle de olur her ay sırayla bi kişi seçeriz
herkese sene de 1 gelir sıra
o ay başarılı olanlara
kargo geri ödemeli olarak
ufak tefek hediyeler alır

bu da mantıklı

bu da olur.. her türlüsüne varım. çoğunluk nasıl karar verirse seve seve katılırım. çok daha heyecanlı olur. kıran kırana yarışırız

Elifcim ben muhtemelen bu hafta sonu mezun olucam:)Bundan sonra korumaya geçicem çünkü bugün tartıldığımda en son hedef kilom 57 kilonun altındaydımHatta bu yüzden takvimi değiştirip 56.5 yaptım...
Onun için ben size sadece sohbet amaçlı katılırım bundan sonra kilo verme gibi bir faydam olmaz canım..Bu cumadan sonra...
Ama hediye fikrin gerçekten çok hoş arkadaşlarım adına çok büyük motivasyon olacağına inanıyorum

saat 14:30 da dünden kalmış olan
esmer bulgurla yapılmış ve yağ oranı düşük kısır yedim yanında
bol yeşillikle beraber sdc buu :)
Bu aralar regl öncesi sorunları yaşıyorum ondan 2 tane şekerli bisküvi de yedim :44:

Peki yarış ne zaman başlayacak amonraaa?
Eşim kim olucak çok merak ediyorum doğrusu :)

canım haftaya cuma başlıcaz
herkes kilosunu belirtsin bana
bi de kabul etmeyen olur mu belli olsun

anladım canım süper valla o zaman seni mezun ediyoruz he u hafta darısı kalanların başına inşallah
her zaman bekleriz seni

Selammm.....

Öğlen menüm
Kocaman 1 dilim karpuz
1 dilim kavun
2 elma

1 kase yoğurt
Yulaf ezmesi ekleyip yedim....

Şu an işyerindeyim,çok sıcak çok...Bunaldım..
Bol su içiyorum ama lavabodan çıkamıyorum bu kez de

Ama canım abur cubur istiyor şu anda
Dondurma mı alıp yesem ya da çekirdek.Fikir verin kızlar ne yapayım,ölücem

Ben eveeeet diyorum
Ama arkadaşlarım için hediye seçme en zorlandığım şeylerden biridir.Bunu şimdiden düşünmeye başladım

canım kuralımız maliyeti düşük bütçeyi sarsmayacak bi hediye olması yönünde
ufacık bi çakmak küçük bi biblo bile olabilir
amaç birbirimizi mutlu etmek motive etmek
1 kişi 6 k şiye hediye alacak çünkü
ona göre ufak tefek şeyler olmalı

çok hafif olmuş canım afiyet olsun
çekirdek yerine meyveli bi dondurma yemeni tavsiye ederim ben
hem de serinlersin

meyve de olsa baya tatlı bir öğle menüsü olmuş. bu nedenle ne çekirdek ne dondurma. bence fındık, fıstık, ceviz, badem vs gibi çerez yesen daha iyi olur.

biliyorum ablacım zaten bence küçük hediyelerin daha büyük manevi değeri oluyor
Bu konuda benim tek düşüncem ulaştırma .O konularda cahilimdir biraz :)

Hanımlarr bilgisayarımı yaptımmmm çok mutluyum daha bi hareketlendim şimdi akşamda gaziosmanpaşaya telefon almaya gidicem gidip gelirken yürüyecem :)
bu arada saat 3 gibi küçük armut yedim ..

Bilgisayarım düzeldiğine göre araştırmalara ve bilgilendirmelere devamm;

YÜRÜYÜŞ:
Dümdüz ve sıkı bir karına sahip olmak için, yürürken kalçanızın iki tarafında birer bardak su taşıdığınızı hayal edin.Amacınız, bardaklardaki suyu taşırmamak olmalı yani yürürken kalçalarınızı sallamamalısınız.Buna dikkat ederseniz karın kaslarınız güçlenecektir," diyor.Her gün yapacağınız otuz dakikalık yürüyüşle, iki haftada vücudunuzda büyük değişiklikler görebilirsiniz.Yürümek, uzun vadede sağlığınız için de çok faydalı bir egzersiz. "İnsanlar yürümek için tasarlanmışlardır,Düzenli olarak yürüyüş yapmak, eklemlerdeki aşınmaları ve yırtılmaları önler, vücudun su tutmasını ve varis oluşumunu engeller. Sadece doğru tempo ve doğru teknikle daha formda, daha sağlıklı ve daha zayıf olursunuz," diyor. Doğru tempoyu bulmak için koşma noktasına gelecek kadar hızlı yürüyün, daha sonra biraz yavaşlayın. Amacınız, konuşurken bir parça nefessiz kalacak kadar hızlı yürümek olmalı.
Doğru tekniğe gelince; maalesef çoğumuz gerektiği kadar etkili ve güvenli bir şekilde yürümüyoruz. İşte yapmanız gerekenler: Ayağınız yere bastığında, ağırlığınızı ayak tabanınızın dış kısmından topuğunuzun dış kısmına aktarın. Arkadaki ayağınızı, öndeki ayağınızın baş parmağı yere basmadan kaldırmayın. Bacak kaslarınızı gevşek tutun ve dizlerinizi kasmamaya gayret edin. Kollarınızı 90 derece eğik bir şekilde hareket ettirmeye ve vücudunuza yakın tutmaya özen gösterin, omuzlarınızı ise gevşek tutun.
Nerede yürüdüğünüz de çok önemli.
Kaldırımlar ve beton zeminler yerine çimleri tercih ederseniz, yaktığınız kalori miktarı yüzde elli civarında artar. Yokuş yukarı veya kumda yürümek iki kat daha fazla kalori yakmanızı sağlar. Karda yürüdüğünüzde ise normalin üç katı kalori yakarsınız.

tekrar hatırlatayım kısa kısa yazıyorum ki daha okunabilir olsun

selam kızlar,geçmişi okudum da geldim.sabah aç karnına kan vermeye çıktım,şu saat oldu geldim,demir ilacı ve akne için ilaç başlayacağım...sabah kahvaltımı dışarı da yaptım,kızartma falan yedim...akşam artık bir salata olur menümde.lazere gittim bugün banyo yapma dediler,spordan da yırttım :))
bi kaç tartı baktım her biri farklı tartı :))kararsız kaldım almadan geldim...su da az içtim...gideyim de su açığımı kapatayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…