Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar akşama etli biber dolması hazrıladım
of çok terledim
işteyken ne güzel klima ifil ifildi
evde piştim
bi duş alayım gelirim

2 kişi ok dediyse olmuştur o zaten kuş

ahh ahh aykın olsak bak veririm 1 tanede de sana
istesen sende yaparsın hem tatlım

amanında amanın.neleri buldun kız sen öle
o kadar olmuşmu ya vayy beee ne çok geçmiş hee 3 ay sonra 1 sene olcak
ne az vermişz düşünüce ama bak moralimi bozdum şimdi durduk yere

okudum okudum sabahtan beri yazılanları ve şükür geldim şimdi..

cerencim 3. kişi de seni istesiiiiinnn, ok lesiiiinnn..... amiiinnnnn

elifçim nelr bulmuşsun vallahi. başlangıç kilona da ulaşmış oldunn bu şekilde... az gibi gelebilir göznüne ama zamana yayılması her zaman için iyidir. 1 ay sıkıp boğazını, ilaç kullanıp vs 8 kilo versen. beslenme alışkanlıklarını kısa süre değişikliğe tabi tutacağın ve tekrar eski düzenine döneceğin için verdiğin kilonun fazlasını çok kısa sürede alabilirisin. ama böyle uzun zaman olunca insan bu düzene alışıyor fazlasını yiyemiyor.. geçen gün ben kahvaltıda 2 açma yedim, aman midem şişti, yanma, ekşime yaptı inan pişman oldum yediğime. demek ki mide unutuyor bu tür gıdaları, hazmetmekte güçlük çekiyor sonrasında. daha uzun zaman kolay kolay açma falan yemem, yesem de 2 tane yemem.. baya bir dokunduğunu hissettimmm.. şöyle düşünebilirsin 8 aydır eskisine göre çok daha düzenli ve sağlıklı besleniyorsun. şeker değerlerin de olumlu yönde değişmiştir umarım bu 8 ay zarfında...

aaaa daha yazacaktım yanlışlıkla yooladım mesajı

ben bugün ne yedimmm????

sabah alelacele yarım dilim ekmek, çay, peynir, domates yiyip koştura koştura çıktım evden..

dünkü eleştirilerinizi dikkate alarak, büroya girmeden önce markete gittim. patlıcan, domates, maydonoz aldım. büroya gelip dolaptan kıyma çıkardım. şöyle kıymalı bir patıcan yemeği yaptım. hiç su koymadan domatesin kendi suyuyla.

bir de yanına çoban salata, sirkeli sirkeli. ımmm

dünden de azcık soğuk çorbam vardı. küçük bir kase.. bunları yedim öğlen..

öğleden sonra sigara bırakma polikliniğinden randevu almıştım. oraya gittik nişanlımla. dottor abla bize siz baya bağımlısınız, ilaç vericem size dedi... yazdı reçetelerimizi... 15 gün sonra tekrar gidicez.. yarından itibaren başlıyoruz ilaçlarımızı kullanmaya.. 3-4 gün sonra bırakmış olacağız kısmetse. ramazanı da fırsat bilip, doktor desteğiyle bırakmaya karar verdik. doktor sabahları ilk sigarayı içme saatinizi geciktirin dedi mesela. biz de pazartesi kalkınca istesek de içemiycez zaten dedik:1 böyle işte ikimizin de ilk denemesi bu.. bakalım nasıl olacak....

kızlar yaaa su iş görüşmemin sonucuyla ilgili tel bekliyorum, büyük ihtimalle bgn arıcaklar sonuc için zaman geçmiyo yaaaaa pffffffff

cerenim içime doğuyo sana aydınlık bi yol var

bende 7,5 vermiştim ama tatildeki fazlalıklardan sonra bugün itibariyle 6 ya düştü

az hakkaten ya (

sorma ya 2 ver 1 al böyle oluyo işte

kuzu ben de gittim sigara bırakma merkezine
bana da ilaç verdi
moralini bozmak gibi olmasın ağzıma tükürdü ilaç
bulantı sersemlik falan
ama baya azalttım sigarayı bbazı günler hiç içmediği oluyo
inşallah sen bırakırsın

hayırlı olsun canım allah yardımcınız olsun.Benim babam da senelerce içti.Sonlara doğru artırdı hatta birini söndürüp birini yakıyodu falan sonra koah denen hastalığa yakalandı ölüyodu bi akşam biraz kendine gelince içmek istedi ama içemedi o gün bugündür içmiyo allahıma şükürler olsun hatta yanında içilince rahatsız oluyo allah size zorunlu kalıpta bırakmayı değil sağlıkla bırakmayı nasip etsin canım Bi de babam sigarayı bırakınca kendini şekere çikolataya vurmuştu tabi haliyle epeyde kilo aldı sen çok dikkatli ol canım

ya aslında öyle de insanlar 2 ayda veriyo be kuzu o kiloyı ben hiç kasmamışım yani
sallan yuvarlan olmaz ki bu işler
geçmişe dönünce acı gerçekle karşılaştım yok yok
hedefim 10 kilo vermek 2 ayda verilir yani verebilirim
çok kızdım kendime şimdi

sigarayla ilgili attığınız adım için sizi tebrik ediyorum canım
inş bu son olur tatlım
darısı eşimin başına inşallah

etap 1. olmamızda emeği geçn bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum
taydin seni de kız alınma sakın
pasta ikram edip kutlucaktım ama ihtiyacı olan yok
bu nenize yetmiyo

Eki Görüntüle 231969

afiyet olsun

Son düzenleme:
cerenim içime doğuyo sana aydınlık bi yol var

Sorma ya 2 ver 1 al böyle oluyo işte

aynen öle kuzu valla

bizim işyerindeki arkadaşta gitti bakalım ne olcak gelişmeleri yazarım size

etap 1. Olan takımımıza emeği geçen tüm takım arkadaşlarımı kutlarım
size pasta ikram edicektim kutlama için
ihtiyacımız yok bu nenize yetmiyo

Eki Görüntüle 231967

afiyet olsun

bende tüm emeği geçenleri kutluyorum arkadaşlar
bu arada kardeş takımda 2. Olmuş süper :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…