- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.721
walla canım kurum öyle bi yer ki, hep referans üzerine görüşmeye hak kazanabiliyosun.. Nette fln başvuru imkanın yok..
Bni de bi tanıdıgım yönlendirdi cwmi verdi fln, 3 kişiyle mülakatım oldu, 2si ok demiş, sonuncusundan haber bekliyoruzz bakalım..
Insallah olur yaa ufffffff :d
begendigne sewindim tatlım, ben zewk alarak yazıyorum walla :)
başlangıc kilon cokta önemli deil, o kilolar geçti gitti, önemli olan hedefin bebekimmm :82:
,
ohh walla hatun planlamış tüm öğünleri, birazdan bende yaziim de sok olun :d
benim en son göbek atabilceğim yer işyerim heralde, deli derler adama :d
içim yanıyo birileri zyaglı biber dolması diyince deliriyorummmmmmmmmmmm onun için ama yapmayı bilmiyom, ahh anammm güzel anam ne de güzel yaparr wallaa :)
eve gitme zamanım gelmiş benim :)
hey gidi günler hey 86,6 ile başlamışım 14/10/10 da
begümde 27/ 10 da girmiş takıma
o zamanlarda takımda paylaşım azmış
makus talihim benim takımda değişmeyen tek şey o
ilk hafta . Olunca ne çok sevinmişim
çok hislendim ağlaycaaammm:2:
8,5 kilo vermişim 2010 10. Ayından beri
pehh çok yavaş
kızlar yaaa su iş görüşmemin sonucuyla ilgili tel bekliyorum, büyük ihtimalle bgn arıcaklar sonuc için zaman geçmiyo yaaaaa pffffffff
bende 7,5 vermiştim ama tatildeki fazlalıklardan sonra bugün itibariyle 6 ya düştü
az hakkaten ya(
aaaa daha yazacaktım yanlışlıkla yooladım mesajı
ben bugün ne yedimmm????
sabah alelacele yarım dilim ekmek, çay, peynir, domates yiyip koştura koştura çıktım evden..
dünkü eleştirilerinizi dikkate alarak, büroya girmeden önce markete gittim. patlıcan, domates, maydonoz aldım. büroya gelip dolaptan kıyma çıkardım. şöyle kıymalı bir patıcan yemeği yaptım. hiç su koymadan domatesin kendi suyuyla.
bir de yanına çoban salata, sirkeli sirkeli. ımmm
dünden de azcık soğuk çorbam vardı. küçük bir kase.. bunları yedim öğlen..
öğleden sonra sigara bırakma polikliniğinden randevu almıştım. oraya gittik nişanlımla. dottor abla bize siz baya bağımlısınız, ilaç vericem size dedi... yazdı reçetelerimizi... 15 gün sonra tekrar gidicez.. yarından itibaren başlıyoruz ilaçlarımızı kullanmaya.. 3-4 gün sonra bırakmış olacağız kısmetse. ramazanı da fırsat bilip, doktor desteğiyle bırakmaya karar verdik. doktor sabahları ilk sigarayı içme saatinizi geciktirin dedi mesela. biz de pazartesi kalkınca istesek de içemiycez zaten dedik:1 böyle işte ikimizin de ilk denemesi bu.. bakalım nasıl olacak....
ben bugün ne yedimmm????
sabah alelacele yarım dilim ekmek, çay, peynir, domates yiyip koştura koştura çıktım evden..
dünkü eleştirilerinizi dikkate alarak, büroya girmeden önce markete gittim. patlıcan, domates, maydonoz aldım. büroya gelip dolaptan kıyma çıkardım. şöyle kıymalı bir patıcan yemeği yaptım. hiç su koymadan domatesin kendi suyuyla.
bir de yanına çoban salata, sirkeli sirkeli. ımmm
dünden de azcık soğuk çorbam vardı. küçük bir kase.. bunları yedim öğlen..
öğleden sonra sigara bırakma polikliniğinden randevu almıştım. oraya gittik nişanlımla. dottor abla bize siz baya bağımlısınız, ilaç vericem size dedi... yazdı reçetelerimizi... 15 gün sonra tekrar gidicez.. yarından itibaren başlıyoruz ilaçlarımızı kullanmaya.. 3-4 gün sonra bırakmış olacağız kısmetse. ramazanı da fırsat bilip, doktor desteğiyle bırakmaya karar verdik. doktor sabahları ilk sigarayı içme saatinizi geciktirin dedi mesela. biz de pazartesi kalkınca istesek de içemiycez zaten dedik:1 böyle işte ikimizin de ilk denemesi bu.. bakalım nasıl olacak....
okudum okudum sabahtan beri yazılanları ve şükür geldim şimdi..
cerencim 3. kişi de seni istesiiiiinnn, ok lesiiiinnn..... amiiinnnnn
elifçim nelr bulmuşsun vallahi. başlangıç kilona da ulaşmış oldunn bu şekilde... az gibi gelebilir göznüne ama zamana yayılması her zaman için iyidir. 1 ay sıkıp boğazını, ilaç kullanıp vs 8 kilo versen. beslenme alışkanlıklarını kısa süre değişikliğe tabi tutacağın ve tekrar eski düzenine döneceğin için verdiğin kilonun fazlasını çok kısa sürede alabilirisin. ama böyle uzun zaman olunca insan bu düzene alışıyor fazlasını yiyemiyor.. geçen gün ben kahvaltıda 2 açma yedim, aman midem şişti, yanma, ekşime yaptı inan pişman oldum yediğime. demek ki mide unutuyor bu tür gıdaları, hazmetmekte güçlük çekiyor sonrasında. daha uzun zaman kolay kolay açma falan yemem, yesem de 2 tane yemem.. baya bir dokunduğunu hissettimmm.. şöyle düşünebilirsin 8 aydır eskisine göre çok daha düzenli ve sağlıklı besleniyorsun. şeker değerlerin de olumlu yönde değişmiştir umarım bu 8 ay zarfında...
Ben bugün ne yedimmm????
Sabah alelacele yarım dilim ekmek, çay, peynir, domates yiyip koştura koştura çıktım evden..
Dünkü eleştirilerinizi dikkate alarak, büroya girmeden önce markete gittim. Patlıcan, domates, maydonoz aldım. Büroya gelip dolaptan kıyma çıkardım. şöyle kıymalı bir patıcan yemeği yaptım. Hiç su koymadan domatesin kendi suyuyla.
Bir de yanına çoban salata, sirkeli sirkeli. ımmm
dünden de azcık soğuk çorbam vardı. Küçük bir kase.. Bunları yedim öğlen..
öğleden sonra sigara bırakma polikliniğinden randevu almıştım. Oraya gittik nişanlımla. Dottor abla bize siz baya bağımlısınız, ilaç vericem size dedi... Yazdı reçetelerimizi... 15 gün sonra tekrar gidicez.. Yarından itibaren başlıyoruz ilaçlarımızı kullanmaya.. 3-4 gün sonra bırakmış olacağız kısmetse. Ramazanı da fırsat bilip, doktor desteğiyle bırakmaya karar verdik. Doktor sabahları ilk sigarayı içme saatinizi geciktirin dedi mesela. Biz de pazartesi kalkınca istesek de içemiycez zaten dedik:1 böyle işte ikimizin de ilk denemesi bu.. Bakalım nasıl olacak....
cerenim içime doğuyo sana aydınlık bi yol var
Sorma ya 2 ver 1 al böyle oluyo işte
kuzu ben de gittim sigara bırakma merkezine
bana da ilaç verdi
moralini bozmak gibi olmasın ağzıma tükürdü ilaç
bulantı sersemlik falan
ama baya azalttım sigarayı bbazı günler hiç içmediği oluyo
inşallah sen bırakırsın
etap 1. Olan takımımıza emeği geçen tüm takım arkadaşlarımı kutlarım
size pasta ikram edicektim kutlama için
ihtiyacımız yok bu nenize yetmiyo
Eki Görüntüle 231967
afiyet olsun
etap 1. Olmamızda meği geçn bütün takıma rkadaşlarımı tebrik ediyorum
taydin seni kız alınma sakın
pasta ikram edip kutlucaktım ama ihtiyacı olan yok
bu nenize yetmiyo
Eki Görüntüle 231969
afiyet olsun
bu arada bireyseldeki dereceleri gördünüzmü arkadaşlar.millet uçmuş yaaa
Bu arada bireyseldeki dereceleri gördünüzmü arkadaşlar.millet uçmuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?