Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canımcım hoşgeldin bol bol keyfini çıkardın tatilin
ttalı oğlunu ailecek takip ettik faceden
ailecek hayranıyız o ne güzel bi erkek çocuk öyle ya maşallah allaha size bağışlasın
2 kilonun 1 kilosu dediğin gibi sana kalan
o da 3 güne bakar yeni alınan kiloyu atmak her zaman daha kolay

canım önemi yok
unutmuşsun hastaydın hem dert değil
dikkat et kendine daha tam iyileşmeden kapma iyice şifayı

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-47.html

kızlar etap 8. olmuşuz geçen hafta 1. olan takıma yakışmadı
haftaya daha iyi olmalıyız

evet hiç olmamışş

ya millet ramazanda nasıl oluyo da bu kadar güzel kilolar veriyo ya anlayamıyorum

bende anlamıyorum yaaa...
o kadar diyet yaptım bide tık yok..
ya yapmasaydım nasıl alacaktım kimbilir

iigeceler kızlar.. bu hafta böyle hep uzak kaldım sizden affınıza sıgınıyoruum ama beni anladıgınıza da inanıyorum.. cok koşturmacam wardı 2 gündür, daha eve bile yeni girebildm walla..

elifcim sağolsun bildirimimi yapmş,bu hafta topiğin yüzkarasıyım ben.. tüm rejim sürecim boyunca ilk defa bu kadar cok kilo aldımm tam 1100 gr.. ben 2 haftalk tatilimde bile 700 gr almıştım

cok dikkat ettiğim söylenemez belki ama abartıcak seyler yapmadım halbuki

bi de reglolursam ödemimi de atarım belki.. gecikmeleri oynuyorum suan..

bgn cok ters gitti benim icin, anlamadım niye böle olduu

sabah kalktm 8bucuktaa, hazırlandım fln 9 arabasına binmek için duraga gittim, ha geldi ha gelcek diye tam 11.20de otobüs geldi :S bnm burda sadece taksime 40 dkkada bi otobüs war ve bozulmuş mu ne gelmek bilmedi sinir oldum

gelen otobüste söföre sordm niye böyle oldu diyee, adam beni bi terslediii bende cewap werdimmmm bana kafanı gözünü kırdırmaaa demesin mi basımdan asaaaa kaynar sular döküldü zaten sinir olmustumm.. nesee hemen benimkini aradımmm otobüsün kodunu sefer saatini fln werdim, sewgilinin babası iettde çalışıyo, bi güzel sikayet ettik babası da gittmiş adamla konusmuşş adam binbir bahane özür fln nese, dilekce yzcam pazartesi, para cezası mı ne alıyolarmış.. terbiyesz adam

nese gectim orduewine, erkenden cıktım sözde röfle yaptırcaktım, geç kaldınız sıra btti yetişmez dediler, kestirdim sadece, bide asker kütük gibi kesti sacımı zaten fenaa sinirliydim, bayaaa bi kısaldı topliiim derken iice kısaltıı ona da bi patladım sonra baska 2 asker geldi onlar toparladılar, su an bi güzel oldu ama bayaa kısaldı saclarım uzatıyodum ben sözdee benim herzmn sacımı kesen asker terhis oldu gecen ay yalan oldm bende böle..

nese ordan cıktım osmanbeye gittim vesikalık cektirdim, sora atladım metroya levente.. leventten tepeüstüne gectim.. tepeüstünden dolmusla dudulluya gectimm.. sözde evrakları teslim edicem, yer anasının nikahında dön dolaşşş bilmemnee yanlış tarif ettiler yeri fln bi 45 dkka yürüdüm yeri bulmak için :S

nese buldum, üstümde bi girdim içeri adamlar böle bi garip bakıyolar, tokalaşmadılar bile benle, la havle çeke çeke hallettim işlemleri ( burası işe alma işlemlerini yapan sözde ajans ) yalandan 2 imza attırdılar, aldılar evrakları, attım kendimi hemen dışarı , aksam saat 5 olmuş ben hala 2 yk nesfitle duruyodum..

nese bu sefer dudulludan üsküdara geçtim tam 2 saatte, motora bindim eminönüne geçmek için orda bi portakal suyu içtim deniz havası fln kendime geldim, benimki aradı annem iftara cagrıyo diye, ii dedim atladım otobüse tam 1,5 saatte o otobüste kaldıım, feci trafik her yer ben zaten onlara vardıgımda saat 9u geçiyoduu annesi ellerne saglık bisürü güzel yemek yapmışş walla bi güzell yedim, üstüne bide kahve içtikkk işte bi bi saat önce geldim eve, kafam kazan gibi, son zamanlarda bu kdr ters giden bi günüm olmamıştı pöff

ya millet ramazanda nasıl oluyo da bu kadar güzel kilolar veriyo ya anlayamıyorum

ben de anlamıyorum valla

evet hiç olmamışş

bende anlamıyorum yaaa...
o kadar diyet yaptım bide tık yok..
ya yapmasaydım nasıl alacaktım kimbilir

haftaya artık spor falan yapcaz bişeyler

kızlar tüm gündür netimde sıkıtı vardı
akşam hiç giremedim
site mi yavaş netim mi anlamadım ama yazmak göndermek zulum valla

offf okurken ben yoruldum valla.. geç de olsa halletmişsin işlerini neyse ki. bütün gün aç gezmenin acısını da akşam yemeğinde çıkartmışsın anlaşılan...

of kuzu ne günmüş ya soluğum kesildi okurken valla
şöförün terbiyesizliğe bak sen ya
bu denyoları çok arıyolar mı merak ediyorum
gıcık herifler
sen de dinlen gevşe bitti gün oh rahatla

ben de dün ve bugün dışardaydım. sabah bildirim yapıp çıktım.. bu hafta derecemiz baya bi düşmüş.. ben de bi tutturamadım. ben kilo veremiyorum takım birinci oluyor, ben azcık bi gr veriyorum takım altlara düşüyor.. takımın selameti için kendimi yemeğe mi vursam acaba

dün öğlen bir sandviç yedim.

akşam da küçük bir karnıyarık
2-3 kaşık makarna
salata
küçük bir parça pide yedim.

yemekten sonra yürüyüşe çıktık..

bugün sabah kahvaltıda atıştırdım peynir ekmek domates biber kavurma.

öğlen tavuk pirzola
salata- kola

akşam da
1 kase soğuk ayran çorbası
2 köfte biraz patates (fırında kızartılmadan yemek şklinde pişmiş)

yemekten sonra yürüyüş. yürüdükten sonra da parktaki aletlerle çalıştık biraz..

bugün 4. günümüz yürüyüşe başlayalı. en azından ramazan sonuna kadar yürürüz böyle.. şimdilik gayet iyi gidiyor. faydasını görürüm herhalde.. madem vücudum aynı şeyleri yememe rağmen direniyor bana. artı egzersiz vereyin ona bakalım napıcak

ayyy bi soluklanayım ben yahuu
neyse canım geçmiş bitmiş boşver sen

kayınvaliden seviyo seni dimek

ben sporda yapıyorum oysaaa:26:

pide-makarna?
bide kola?
zero mu içtin yoksam kuzum

bende iftar menümü yazayım kızlar;

1/2 kase susuz kurufasulye yemeği(karabiberli pul biberli)
1 hurma
1 tabak bol yeşillikli salata
yoğurt(metabolizma için yediğim miktarı arttırıcam(
2 kuru kayısı

23:30
3/4 şeftali
2 kuru kayısı
biraz üzüm

00:10
1 minik avuç kabak çekirdeği

iftar sonrası stepe gittim yine

bugün iyi gibiydi bakalım..
sahura kadar 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum baharatlısından

ayyy bi soluklanayım ben yahuu
neyse canım geçmiş bitmiş boşver sen

kayınvaliden seviyo seni dimek

ben sporda yapıyorum oysaaa:26:

pide-makarna?
bide kola?
zero mu içtin yoksam kuzum

pide avucumun içinin yarısı kadar ramazan pidesi

bildiğin domatesli makarna bu ikisi dündü

kola da zero yoktu normal içtim. bugün öğlendi.

canım benim günlük tükettiğim ekmek bazen bir dilimi bile bulmaz. o pide ramazan pidesinin cazibesi. sadece kahvatıda ekmek tüketirim genelde. makarna ya da pilav da ya bir öğünümde olur, ya da hiç olmaz. kola konusunda haklısın ama haftada ya da iki haftada bir canım istiyor.. ama hiç ekmek ve makarna pilav yemeden de diyet olmaz bence. yeterki miktarlar çok olmasın.

bir de yedikten sonra yürüyüşe gittiğimi, gece de 3 te yattığımı ekleyeyim..

Selam kızlar;

Öncelikle dun siteye giremedim problem vardı oğlene kadar 3-4 kez denedim. kılomu bildiremedim yarısmaya baslamak için(

Dun teyzem geldi cocuklarla parka cıktık biraz bana da iyi geldi değişiklik:)) hep ev hep ev insan sıkılıyor:)

once menumu anlatayım.

sabah cornflex ve sut

ara 2 seftali

oğlen domates salatalık 2 dilim kıymali borek cay 4 zeytin ( teyzem geldiği için oldu kızlar bu borekler.

Ara yok

aksam haslanmıs tavuk, kemiksuyuna arpa sehriyre corba 1 dilim ekmek

ara karpuz beyparı kurusu 4-5 adet Ankaradan misafir geldi de o getirmiş cay. kucuk parca cıkolata

yani illa kaçamaklar olacak kaçamak olmadan gunum gecmiyor ya((

malesef 3 kayık dilim( kaçırmadan duramıyorum illa birseyler kaçacak.

maşallah tatlım.hakikatten epey ters gitmiş günün ama sonu güzel olmuş en azından.
bak kayınvalidenin kalbini şimdiden kazanmışsın demek
ama o satte yediğin yemek hiçç olmamış tabii.hemde bütün gün aç gezdikten sonra (
neyse yeni işine başlayınca telafi ediceğinden eminim ben kuzu

sakin öle bişey yapma heeee bırak ters olrantıda olsa öle gitsin
yemekten sonra yürüyüş ten bence verim alıcaksın arkadaşım.bravo
mönülelrin biracık kaçmış sanki ama fenada sayılmaz.
biraz daha dikkat edebilirsin mesela pideyi yemesen süper olrmuş biliyorum sıcak pideye karşı koymak zor oluyo ama mideyede otutur heee

mönülerin güzel olmuş tatlım.tebrik ederim.afiyet olsun
bi tek gece yediğin kabak çekirdeği miktar olarak iyi ama saati çok geç olmuş o kadar

öğlen yediğin börek 1 kibrit kutusu kadar olsaydı güzel olurmuş diyet açısından
beyparı kurusu nasıl bişey bilmiyorum ama kuru kayısı kadar bişeyse 4 5 tanesi normal
küçük parça çikolatda çok değil

inş gün içerisinde su miktarın 2,5 litreyi buluyodur.buna dikkat et yaptığın kaçamaklarıda aza indirmene yardımcı olur hem bu sayede

evet dün bende haberlerde gördüm aynı şeyi ve çook üzüldüm
bursada kimse yokmu derneği var orada erzak topluyolar bizde oraya erzak götürmeyi planlıyoruz eşimle.
allah yardımcıları olsun ne diyelim.elimizden gelen bu malesef

günaydın 5. takımın güzel çıtır adayı hatunlarıııııı

dün tartılmayı unutmuştum ya eve gidince tartıldım bide ne göriyimmmmm

kilom 80,2 yani aslında ben 1,5 kilo vermişim

bide burda ağlanıyorum nie kilo veremedim ben diyeee

sonra acaba o satteki vücut ağırlığım doğru değilmidir diye bide bu sabah tartıldım
bu sabahta 80,9 geldim ki buda 800 gr eder

ama bence sabahki çok doğru değildir
çünkü 4 te yemiş ve yatmış olduğumuu düşünürsek
sabah açlığı olmuyo vücutta

ikisinin ortalaması bişey vermişim sonuçta çokk sevindimmm

artık haftaya kadar daha da veririm inşallah ta birinci yaparuk takımı :)))))

Son düzenleme:
günaydın herkeslereee

Öncelikle bir şey söylemek istiyorum.Hemen hemen gruba girdiğimden beri okullar tatilde olmasına ve havalar ile annem yüzünden dışarı çıkamıyo olmama rağmen her gün yeni bir şey çıkıyo ve ben paylaşım yapamıyorum müsait olduğum zaman da ya yazacak bişey bulamıyorum ya da site hata veriyo.Durumum böyle giderse sizleri rahatsız etmemek adına gruptan ayrılacağım.Çok üzüleceğim ama çare kalmayabilir.Grupta kimse yokken bişeyler yazmaktan rahatsız olmuyorum en azından şimdilik.

Neyse ben tatilimin geri kalanı için bir plan hazırlayıp bunu uygulamak için elimden geleni yapıcam.Uyku saatleri, Yemek saatleri vs. Bunları sizlerle paylaşmak ve sizlerinde yorumlarınızı bekleyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…