Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım
ruffles yenmez mi ama ya
kavun ben de çok severim
arada az bişey yemenin çok da zararı olmaz herhalde.
bence de çok da zararı olmaz ara ara olsun artık :)
yaparık çıtırım yaparık
aynen yaa çok yer kaplıyo hayatta yapmayı en çok sevdiğim şeyler arasında yemek pişirmek ve yemek :)
hele bizim gibi damak tadı gelişmiş insaların hayatının yarısı yemek
ne düşünüyosun misafilerine bakem ne pişircen

hehee katılıyorum bizim gibi damak tadı gelişmiş insanların hayatınnı yarısı yemek :) ondan bu haldeyiz zaten

applearzu oradamısın canım neler yapıyorsun anlatta azcık kaynatalım

bu arada ben ismimi yazayımda şu seng den kurtulak artık: ece (tüm grup için söylenmiştir)

burdayım annem telefon etti de:)

aksama ne yemek yapsam diye dusunuyıorum.

buyuk oğlum da gece ateslendi iştahı kesildi ona ne yedirsem diyorum

ehehehh bi de giderken gayrısını da götürse :)
Daha ilerlemedim sayfalar da ama ben yinde de yazayım ben de merakla bekliyorum canım tarifi

Size iftara gelebilir miyiiiiim :2:

Ellerine sağlık canım

burdayım annem telefon etti de:)

aksama ne yemek yapsam diye dusunuyıorum.

buyuk oğlum da gece ateslendi iştahı kesildi ona ne yedirsem diyorum
hmm geçmiş olsun canım valla yaşımdan mıdır bu konularda ki merakım yetmediğinden midir bilmem biraz cahilim galiba Çorba iyi olabilir mesela
ben de arzuyum belli olduğu uzere

:) memnun oldum diyim bari adetdendir :)

gruba girerken kendimi tanıtmıstım okumusmuydun atladıysan tekrar yazayım

37 yasındayım 5 yıllık evliyim 2 oğlum var doğum iznindeyim ekimde ise baslayacağım iş yerim maslakta be kozyatagında oturuyorum.
su an 91.7 kıloyum hamileyken 108e kadar cıktım.

2. hamileliğim sorunlu gecti preeklampsi vardı. 6. ayda zature oldum 45 gun hastanede yoğun bakımda yattım bebek 7 aylık olunca sezeryanla aldılar o da bi rbucuk ay kuvozde kaldı.
ben sezeryandan tekrar yoğun bakıma dondum oğlumu bile goremedim 1 hafta baska hastaNYEE transfer olurken oğlum esim rica etti getirdiler yoğun bakıma yanıma:)
bunlar geride kaldı artık hastaneden cıktığımda 45 gun yatmaktan bacak kaslarım zayıflamıs yuruyemıyordum bebek kuvozden cıkana kadar biraz toprladım. oğlum 5 aylık oldu şimdi hersey yolunda cok sukur buyuk oğlumda 21 aylık. araları cok az oldu ama beraber buuyecekler:)

bende durumlar boyle ece

okumuştum canım biliyorum tekrar geçmiş olsun allah daha kötüsünü ve o günleri göstermesin inş.

insallah bir daha göstermez bir ara umidi kesmişler benden 25 gun uyutmuslar beni benim hiç ir seyden haberim yok bir hastaneye gittiğimi hatırlıyorum sonra yoğun bakıma aldıklarını. o gunun aksamına uyutmuslar beni. o kadar cok uyku ilacı vermişlerki uyandığımda halusinasyonlar goruyordum.
neyse artık onumuze bakmak lazım:)) ilk hedefim ise baslamadan 85 kıloya inmek hayırlısıyla:)

Eki Görüntüle 235034

kızlar sakızlı muhallebi yaptım iftarın üstüne hafif olur hem buyurmaz mısınız
ayyyy geçmişi okurken gördüm gene canım çekti

ayy canım ya iyisindir şimdi inş. hayırlısı olsun inş.

Günaydın arkadaşlar...
Herkese günaydın...
Arzucum hoşgeldin.
Kızlar benim acil birşeyler yemem lazım,hala ilacımı içemedim çünkü.Ama hiç iştahım yok,midemi de küçülttüm sanırım..Of dünde aç karnına içtim ilacımı ağrım kesilmedi,ilaç fayda etmiyor ki

kızarım ama heee yemezsen daha kötü olursun canım yaa iştahın olmasa da zorla biraz şimdi canın istesin diye bişeyler yazacam olmayacak grupta niyetli olanlar var :)Ye hemen bişeyler ve iç ilacını bekliyorum burada hadiii

ayy ne diyim bilemedim valla tıkandım kaldım bişey bulamıyom söyliycek geçmiş olsun diyim bari :)

ben hasta olunca eriyemiyorum niyeyse :)

Ben tam tersi hasta olunca hemen çökerim İştahım kesilir,yemek yiyemem,hastalığım bitince de zayıflamış olurum...Ama kötü olan iştahım kesildiği için ilaçlarım hemen fayda etmez ve iyileşme sürem uzar O daha kötü inan ki...Şu anda nasıl ağrım var anlatamam,kendimi buraya verdim ki unutayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…