- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.061
applearzu oradamısın canımneler yapıyorsun anlatta azcık kaynatalım
bu arada ben ismimi yazayımda şu seng den kurtulak artık: Ece(tüm grup için söylenmiştir)
burdayım annem telefon etti de:)
aksama ne yemek yapsam diye dusunuyıorum.
Buyuk oğlum da gece ateslendi iştahı kesildi ona ne yedirsem diyorum
ehehehh bi de giderken gayrısını da götürse :)
daha ilerlemedim sayfalar da ama ben yinde de yazayım ben de merakla bekliyorum canım tarifi
size iftara gelebilir miyiiiiim :2:
Ellerine sağlık canım
günaydın arkadaşlar...
Herkese günaydın...
Arzucum hoşgeldin.
Kızlar benim acil birşeyler yemem lazım,hala ilacımı içemedim çünkü.ama hiç iştahım yok,midemi de küçülttüm sanırım..of dünde aç karnına içtim ilacımı ağrım kesilmedi,ilaç fayda etmiyor ki
ben tam tersi hasta olunca hemen çökerimiştahım kesilir,yemek yiyemem,hastalığım bitince de zayıflamış olurum...ama kötü olan iştahım kesildiği için ilaçlarım hemen fayda etmez ve iyileşme sürem uzar o daha kötü inan ki...şu anda nasıl ağrım var anlatamam,kendimi buraya verdim ki unutayım...
memnun olduk ece tekrardan :))
ahh tatlım bayanların en büyük sorunlarından biri herhalde bu ne pişirsem
ben evelsi gün nohut pilav tarhana çorbası cacık yaptım.belki fikir olur sanada pişireceklerin için
gel gel beklerim,ne demek zevkle ağarlarım hepinizi.sağol tatlım.
aaaaaaaSakın bir daha aç aç ilça içme allah korusun çok daha büyük sorunlar yaratabilir bu haberin olsun
çok geçmiş olsun tatlım neren ağrıyo.?
burdayım annem telefon etti de:)
aksama ne yemek yapsam diye dusunuyıorum.
buyuk oğlum da gece ateslendi iştahı kesildi ona ne yedirsem diyorum
yaa bi çare bulman gerek ama canım buna bi şekilde yemelisin :sBen tam tersi hasta olunca hemen çökerimİştahım kesilir,yemek yiyemem,hastalığım bitince de zayıflamış olurum...Ama kötü olan iştahım kesildiği için ilaçlarım hemen fayda etmez ve iyileşme sürem uzar O daha kötü inan ki...Şu anda nasıl ağrım var anlatamam,kendimi buraya verdim ki unutayım...
memnun olduk ece tekrardan :))
ahh tatlım bayanların en büyük sorunlarından biri herhalde bu ne pişirsem
ben evelsi gün nohut pilav tarhana çorbası cacık yaptım.belki fikir olur sanada pişireceklerin için
gel gel beklerim,ne demek zevkle ağarlarım hepinizi.sağol tatlım.
aaaaaaaSakın bir daha aç aç ilça içme allah korusun çok daha büyük sorunlar yaratabilir bu haberin olsun
pide avucumun içinin yarısı kadar ramazan pidesi
bildiğin domatesli makarnabu ikisi dündü
kola da zero yoktu normal içtim. bugün öğlendi.
canım benim günlük tükettiğim ekmek bazen bir dilimi bile bulmaz. o pide ramazan pidesinin cazibesi. sadece kahvatıda ekmek tüketirim genelde. makarna ya da pilav da ya bir öğünümde olur, ya da hiç olmaz. kola konusunda haklısın ama haftada ya da iki haftada bir canım istiyor.. ama hiç ekmek ve makarna pilav yemeden de diyet olmaz bence. yeterki miktarlar çok olmasın.
bir de yedikten sonra yürüyüşe gittiğimi, gece de 3 te yattığımı ekleyeyim..
iigeceler kızlar.. bu hafta böyle hep uzak kaldım sizden affınıza sıgınıyoruum ama beni anladıgınıza da inanıyorum.. cok koşturmacam wardı 2 gündür, daha eve bile yeni girebildm walla..
elifcim sağolsun bildirimimi yapmş,bu hafta topiğin yüzkarasıyım ben.. tüm rejim sürecim boyunca ilk defa bu kadar cok kilo aldımmtam 1100 gr.. ben 2 haftalk tatilimde bile 700 gr almıştım
cok dikkat ettiğim söylenemez belki ama abartıcak seyler yapmadım halbuki
bi de reglolursam ödemimi de atarım belki.. gecikmeleri oynuyorum suan..
bgn cok ters gitti benim icin, anlamadım niye böle olduu
sabah kalktm 8bucuktaa, hazırlandım fln 9 arabasına binmek için duraga gittim, ha geldi ha gelcek diye tam 11.20de otobüs geldi :S bnm burda sadece taksime 40 dkkada bi otobüs war ve bozulmuş mu ne gelmek bilmedi sinir oldum
gelen otobüste söföre sordm niye böyle oldu diyee, adam beni bi terslediii bende cewap werdimmmm bana kafanı gözünü kırdırmaaa demesin mi basımdan asaaaa kaynar sular döküldü zaten sinir olmustumm.. nesee hemen benimkini aradımmm otobüsün kodunu sefer saatini fln werdim, sewgilinin babası iettde çalışıyo, bi güzel sikayet ettik babası da gittmiş adamla konusmuşş adam binbir bahane özür fln nese, dilekce yzcam pazartesi, para cezası mı ne alıyolarmış.. terbiyesz adam
nese gectim orduewine, erkenden cıktım sözde röfle yaptırcaktım, geç kaldınız sıra btti yetişmez dediler, kestirdim sadece, bide asker kütük gibi kesti sacımı zaten fenaa sinirliydim, bayaaa bi kısaldı topliiim derken iice kısaltıı ona da bi patladım sonra baska 2 asker geldi onlar toparladılar, su an bi güzel oldu ama bayaa kısaldı saclarım uzatıyodum ben sözdeebenim herzmn sacımı kesen asker terhis oldu gecen ay yalan oldm bende böle..
nese ordan cıktım osmanbeye gittim vesikalık cektirdim, sora atladım metroya levente.. leventten tepeüstüne gectim.. tepeüstünden dolmusla dudulluya gectimm.. sözde evrakları teslim edicem, yer anasının nikahında dön dolaşşş bilmemnee yanlış tarif ettiler yeri fln bi 45 dkka yürüdüm yeri bulmak için :S
nese buldum, üstümde bi girdim içeri adamlar böle bi garip bakıyolar, tokalaşmadılar bile benle, la havle çeke çeke hallettim işlemleri ( burası işe alma işlemlerini yapan sözde ajans ) yalandan 2 imza attırdılar, aldılar evrakları, attım kendimi hemen dışarı , aksam saat 5 olmuş ben hala 2 yk nesfitle duruyodum..
nese bu sefer dudulludan üsküdara geçtim tam 2 saatte, motora bindim eminönüne geçmek için orda bi portakal suyu içtim deniz havası fln kendime geldim, benimki aradı annem iftara cagrıyo diye, ii dedim atladım otobüse tam 1,5 saatte o otobüste kaldıım, feci trafik her yer ben zaten onlara vardıgımda saat 9u geçiyoduu annesi ellerne saglık bisürü güzel yemek yapmışş walla bi güzell yedim, üstüne bide kahve içtikkk işte bi bi saat önce geldim eve, kafam kazan gibi, son zamanlarda bu kdr ters giden bi günüm olmamıştı pöff
canım benim günlük tükettiğim ekmek bazen bir dilimi bile bulmaz. o pide ramazan pidesinin cazibesi. sadece kahvatıda ekmek tüketirim genelde. makarna ya da pilav da ya bir öğünümde olur, ya da hiç olmaz. kola konusunda haklısın ama haftada ya da iki haftada bir canım istiyor.. ama hiç ekmek ve makarna pilav yemeden de diyet olmaz bence. yeterki miktarlar çok olmasın.
iigeceler kızlar.. bu hafta böyle hep uzak kaldım sizden affınıza sıgınıyoruum ama beni anladıgınıza da inanıyorum.. cok koşturmacam wardı 2 gündür, daha eve bile yeni girebildm walla..
elifcim sağolsun bildirimimi yapmş,bu hafta topiğin yüzkarasıyım ben.. tüm rejim sürecim boyunca ilk defa bu kadar cok kilo aldımmtam 1100 gr.. ben 2 haftalk tatilimde bile 700 gr almıştım
sabah kalktm 8bucuktaa, hazırlandım fln 9 arabasına binmek için duraga gittim, ha geldi ha gelcek diye tam 11.20de otobüs geldi :S bnm burda sadece taksime 40 dkkada bi otobüs war ve bozulmuş mu ne gelmek bilmedi sinir oldum
gelen otobüste söföre sordm niye böyle oldu diyee, adam beni bi terslediii bende cewap werdimmmm bana kafanı gözünü kırdırmaaa demesin mi basımdan asaaaa kaynar sular döküldü zaten sinir olmustumm.. nesee hemen benimkini aradımmm otobüsün kodunu sefer saatini fln werdim, sewgilinin babası iettde çalışıyo, bi güzel sikayet ettik babası da gittmiş adamla konusmuşş adam binbir bahane özür fln nese, dilekce yzcam pazartesi, para cezası mı ne alıyolarmış.. terbiyesz adam
nese gectim orduewine, erkenden cıktım sözde röfle yaptırcaktım, geç kaldınız sıra btti yetişmez dediler, kestirdim sadece, bide asker kütük gibi kesti sacımı zaten fenaa sinirliydim, bayaaa bi kısaldı topliiim derken iice kısaltıı ona da bi patladım sonra baska 2 asker geldi onlar toparladılar, su an bi güzel oldu ama bayaa kısaldı saclarım uzatıyodum ben sözdeebenim herzmn sacımı kesen asker terhis oldu gecen ay yalan oldm bende böle..
nese ordan cıktım osmanbeye gittim vesikalık cektirdim, sora atladım metroya levente.. leventten tepeüstüne gectim.. tepeüstünden dolmusla dudulluya gectimm.. sözde evrakları teslim edicem, yer anasının nikahında dön dolaşşş bilmemnee yanlış tarif ettiler yeri fln bi 45 dkka yürüdüm yeri bulmak için :S
nese buldum, üstümde bi girdim içeri adamlar böle bi garip bakıyolar, tokalaşmadılar bile benle, la havle çeke çeke hallettim işlemleri ( burası işe alma işlemlerini yapan sözde ajans ) yalandan 2 imza attırdılar, aldılar evrakları, attım kendimi hemen dışarı , aksam saat 5 olmuş ben hala 2 yk nesfitle duruyodum..
nese bu sefer dudulludan üsküdara geçtim tam 2 saatte, motora bindim eminönüne geçmek için orda bi portakal suyu içtim deniz havası fln kendime geldim, benimki aradı annem iftara cagrıyo diye, ii dedim atladım otobüse tam 1,5 saatte o otobüste kaldıım, feci trafik her yer ben zaten onlara vardıgımda saat 9u geçiyoduu annesi ellerne saglık bisürü güzel yemek yapmışş walla bi güzell yedim, üstüne bide kahve içtikkk işte bi bi saat önce geldim eve, kafam kazan gibi, son zamanlarda bu kdr ters giden bi günüm olmamıştı pöff
yaa bi çare bulman gerek ama canım buna bi şekilde yemelisin :s
:) aynen annem bıktı düşünmekten suçu benim üstüme atıyo yediklerimi bile sayıp onu yemezsin bunu yemezsin senin yüzünden ne pişireyimkarar veremedim der :)
Aslında yakın olsak bir kere de olsa iftarda buluşsak çok iyi olur ama herkesin farklı bir derdi var yoksa benim ne planlarım var ne planlarım :):)
etmiş sanırsam yazmış oraya zatenŞu ramazan pidesini hala yemedim.Rejim yapmam bu aya geldi ya ne şanssızım.Çok ta severim sıcak sıcak.Eşim akşam alıp yiyor ben gariban gariban bakıyorum
Off ne günmüş...Yalnız şu şoföre gıcık oldum
Şikayet etseydin keşke,saygısıza bak ya...
Yedim
Az önce bir kase çorba içtim.Biraz da peynir yemeye çalışıcam sonra...
Anammm hepsini alıntı yapıp bir tanesini cevaplamışım
aferim kuzu az da olsa gidiyo ve hesaplanman doğru
kuzu dikkat ettiğini biliyoruz üzme kendini
ben de 200-300 gr veriyorum baksana
bu arada hesaplama için teşekkürler
bu savaştan sen galip çıkıcaksın canım
vucut direniyo bazen kesinlikle
yeter ki sıkılma
unutkan hatun seni
sen bi gel hele de şu macunu az anlat bize
topik yıkılıyo
hatunlar hep erimiş macun şeysinde.
etmiş sanırsam yazmış oraya zaten
aferin kuzucum ödül olarak ne vereyim beyaz çikolata severmisin
Eki Görüntüle 235788
benimde canım istedi şimdi niyetli olanlara iftardan sonra bulabilirsem güzel bişey gönderirim buradan
Evet etmiş canım,bir mutfağa koş,bir buraya koş yarım yamalak okumuşum iyi mi:)
Ayy şu anda çikolata falan hiç çekmiyor canım.Sadece kahve olsa içerim sanırım
Sanırım bizi ilgilendiriyo
Kilolar; kendini en çok karın ve göbek bölgesinde yağ kitlesi olarak göstermektedir. Bu şekilde göbek bölgesinde oluşan yağlar, dışarıdan göze daha fazla çarptığı için göbekli olmak kişiyi en çok rahatsız eden durumdur.Eğer sizinde göbeğiniz sizi rahatsız ediyorsa, bu bölgede oluşan yağlardan kurtulmak için birkaç tane öneride bulunacağız.
Birincisi; Göbek bölgesindeki yağları en çok eriten yiyeceğin yoğurt olduğu yapılan araştırmaların sonuçlarından anlaşıldığı için bolbol yoğurt yenilmesi tavsiye edilir.
Ayrıca bol su içilerek bu suyun idrarla dışarı atılması göbek bölgesindeki kiloların eritilmesinde önemli role sahiptir.
Gittiğiniz spor salonunda veya evinizde göbekteki yağları eritecek egzersizlere yer vermeniz gerekir. Yaptığınız sporlara özellikle mekik egzersizini ekleyerek göbek bölgesindeki yağları eritebilirsiniz.
Mekik çekerken bir seferde aşırı yüklenmek yerine 10 lu setler halinde yapılması daha iyidir. Ayrıca çok fazla olmamak şartıyla form çayları içilebilir. Form çaylar midedeki besinlerin kalori değerini düşürerek kişinin kilo almasını zorlaştırır ve kilo vermesini kolaylaştırır.
Ayrıca bağırsakları çalıştırdığı için bağırsaklardan kaynaklanan şişkinleri önler ve göbek bölgesinin daha zarif görünmesini sağlıyor. Yediklerinizi iyi çiğneyerek yiyeceklerle birlikte midenize inen hava miktarını azaltmış olur ve böylelikle yine göbek bölgesinin daha zarif olmasını sağlamış olursunuz, bu durum sizi her ne kadar zayıflatmazsa da en azından sizin moralinizi düzeltecektir.
Tuzlu yiyeceklerden uzak durulması gerekir. Çünkü tuzlu yiyecekler vücutta su tutulumuna neden olur bu da kişinin göbek bölgesinde şişkinliğe sebep olarak daha şişman görünmenize sebep olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?