Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

applearzu oradamısın canım neler yapıyorsun anlatta azcık kaynatalım

bu arada ben ismimi yazayımda şu seng den kurtulak artık: Ece (tüm grup için söylenmiştir)

memnun olduk ece tekrardan :))

burdayım annem telefon etti de:)

aksama ne yemek yapsam diye dusunuyıorum.

Buyuk oğlum da gece ateslendi iştahı kesildi ona ne yedirsem diyorum

ahh tatlım bayanların en büyük sorunlarından biri herhalde bu ne pişirsem
ben evelsi gün nohut pilav tarhana çorbası cacık yaptım.belki fikir olur sanada pişireceklerin için

ehehehh bi de giderken gayrısını da götürse :)

daha ilerlemedim sayfalar da ama ben yinde de yazayım ben de merakla bekliyorum canım tarifi

size iftara gelebilir miyiiiiim :2:

Ellerine sağlık canım

gel gel beklerim,ne demek zevkle ağarlarım hepinizi.sağol tatlım.

aaaaaaa Sakın bir daha aç aç ilça içme allah korusun çok daha büyük sorunlar yaratabilir bu haberin olsun

çok geçmiş olsun tatlım neren ağrıyo.?

Evet canım ya,boşu boşuna mideye yüklenmiş oluyorum

çok geçmiş olsun tatlım neren ağrıyo.?

Böbreğim canım.Geçmedi bir türlü ağrısı.2 gün kesiliyor yine başlıyor yaa

burdayım annem telefon etti de:)

aksama ne yemek yapsam diye dusunuyıorum.

buyuk oğlum da gece ateslendi iştahı kesildi ona ne yedirsem diyorum

Canım çok geçmiş olsun.Ateşlenme gibi durumlarda insanın canı birşey istemez.Hele ki çocuksa hemen solar,çiçek gibidirler canım ya...En iyisi ona yoğurt tarzı şeyler yedirmen...Yayla çorbası gibi yoğurtlu yemeklerde verilebilir.Hem midesi boş kalmaz,hem de yoğurt içini serinletir çocuğun.

yaa bi çare bulman gerek ama canım buna bi şekilde yemelisin :s

:) aynen annem bıktı düşünmekten suçu benim üstüme atıyo yediklerimi bile sayıp onu yemezsin bunu yemezsin senin yüzünden ne pişireyimkarar veremedim der :)

Aslında yakın olsak bir kere de olsa iftarda buluşsak çok iyi olur ama herkesin farklı bir derdi var yoksa benim ne planlarım var ne planlarım :):)

Şu ramazan pidesini hala yemedim.Rejim yapmam bu aya geldi ya ne şanssızım.Çok ta severim sıcak sıcak.Eşim akşam alıp yiyor ben gariban gariban bakıyorum

Off ne günmüş...Yalnız şu şoföre gıcık oldum
Şikayet etseydin keşke,saygısıza bak ya...

Şu ramazan pidesini hala yemedim.Rejim yapmam bu aya geldi ya ne şanssızım.Çok ta severim sıcak sıcak.Eşim akşam alıp yiyor ben gariban gariban bakıyorum

Off ne günmüş...Yalnız şu şoföre gıcık oldum
Şikayet etseydin keşke,saygısıza bak ya...

Yedim
Az önce bir kase çorba içtim.Biraz da peynir yemeye çalışıcam sonra...

etmiş sanırsam yazmış oraya zaten
Yedim
Az önce bir kase çorba içtim.Biraz da peynir yemeye çalışıcam sonra...

aferin kuzucum ödül olarak ne vereyim beyaz çikolata severmisin

benimde canım istedi şimdi niyetli olanlara iftardan sonra bulabilirsem güzel bişey gönderirim buradan

Canım konu açtım biliyorsun,orada da cevapladım sorunu.Ama sormak istediğin birşeyler olursa seve seve yanıtlarım.Sadece şunu söylemek istiyorum;artık zayıflama hapı,otlar vs hepsini aştım,denemediğim kalmadı.Sadece paramı kaybettim,bir de boşuna yan etkileriyle boğuştum.İstedikten sonra insan kilo verir,veriyoruz da:) Ama bazen destek gerekebilir zayıflamak için.Özellikle diyette bağırsakları çalışmayanların kilo vermesi çok zor,çok eziyetli ve uzun süreli oluyor.Bu ürün bana hep destek oldu.Zayıflayıp bıraktığımdaysa bağırsaklarımda düzene girdi,yani asla tembelleşmedi.Kısacası kilo aldığımı anlar anlamaz hemen macunuma başlarım.Fakat bu demek değildir bol bol ye macun eritsin.Ufak birdiyet uygulanmalı yanında.Pek diyet yapmadım ben bu macunu yerken.Yani sadece yemeyi abartmadım o kadar.Bu macun sayesinde sadece akşam yemeği keserek bile kilo veriğimi biliyorum...

Evet etmiş canım,bir mutfağa koş,bir buraya koş yarım yamalak okumuşum iyi mi:)
Ayy şu anda çikolata falan hiç çekmiyor canım.Sadece kahve olsa içerim sanırım

Sanırım bizi ilgilendiriyo

Kilolar; kendini en çok karın ve göbek bölgesinde yağ kitlesi olarak göstermektedir. Bu şekilde göbek bölgesinde oluşan yağlar, dışarıdan göze daha fazla çarptığı için göbekli olmak kişiyi en çok rahatsız eden durumdur.Eğer sizinde göbeğiniz sizi rahatsız ediyorsa, bu bölgede oluşan yağlardan kurtulmak için birkaç tane öneride bulunacağız.

Birincisi; Göbek bölgesindeki yağları en çok eriten yiyeceğin yoğurt olduğu yapılan araştırmaların sonuçlarından anlaşıldığı için bolbol yoğurt yenilmesi tavsiye edilir.

Ayrıca bol su içilerek bu suyun idrarla dışarı atılması göbek bölgesindeki kiloların eritilmesinde önemli role sahiptir.

Gittiğiniz spor salonunda veya evinizde göbekteki yağları eritecek egzersizlere yer vermeniz gerekir. Yaptığınız sporlara özellikle mekik egzersizini ekleyerek göbek bölgesindeki yağları eritebilirsiniz.

Mekik çekerken bir seferde aşırı yüklenmek yerine 10 lu setler halinde yapılması daha iyidir. Ayrıca çok fazla olmamak şartıyla form çayları içilebilir. Form çaylar midedeki besinlerin kalori değerini düşürerek kişinin kilo almasını zorlaştırır ve kilo vermesini kolaylaştırır.

Ayrıca bağırsakları çalıştırdığı için bağırsaklardan kaynaklanan şişkinleri önler ve göbek bölgesinin daha zarif görünmesini sağlar. Yediklerinizi iyi çiğneyerek yiyeceklerle birlikte midenize inen hava miktarını azaltmış olur ve böylelikle yine göbek bölgesinin daha zarif olmasını sağlamış olursunuz, bu durum sizi her ne kadar zayıflatmazsa da en azından sizin moralinizi düzeltecektir.

Tuzlu yiyeceklerden uzak durulması gerekir. Çünkü tuzlu yiyecekler vücutta su tutulumuna neden olur bu da kişinin göbek bölgesinde şişkinliğe sebep olarak daha şişman görünmenize sebep olabilir.

Fazla kilolardan kurtulmak için, en çok kullanılan yöntemler şüphesiz diyet ve perhiz programlarıdır.

Ancak diyet ve perhiz kadar, günlük alışkanlıklarımızın da kilo vermemize yardımcı olabileceğini bilmemiz gerekir. Kilo vermeye çalışırken elbette diyet yapılmalı, yenilen yiyeceklere dikkat edilmeli, yapılabiliyorsa spor yapılmalı ve bunların önemli olduğu bilinmelidir.
Ancak bunların yanında birde günlük hayattaki bazı ufak ayrıntılara dikkat ederek hem diyetimizi veya zayıflama programımızı daha verimli kılabiliriz.
Bu ufak ayrıntıları sıralayacak olursak;
Uzmanlarında sürekli dile getirdiği aç karınla alışverişe çıkmayın önerilerini dikkate almak gerektiğini aklınızda asla çıkarmayın.Aç karınla Alışverişe gitmek hem cebinize hem de güzel görünümlü bol kalorili yiyecekler satın almanıza neden olacaktır.
Alışverişe çıkarken mutlaka bir liste yapın ve alışverişinizde bu listenin dışına çıkmamaya çalışın. Aksi takdirde alışveriş merkezine gidildiğinde ihtiyaçlar değil o anda duyularınızı okşayan yiyecekler satın almaya başlarsınız.
Mutfakta fazla zaman harcamamaya çalışın, aynı şekilde çalışma masanızda veya istirahat edip daha çok zaman geçirdiğiniz yerlerde kendinize yakın olacak şekilde yiyecek bulundurmamaya çalışın.

Yemek yerken her lokmadan sonra çatalınızı veya kaşığınızı masaya bırakın. Sofrada sizinle birlikte oturan başka biri varsa yemek sırasında onunla konuşmaya çalışın ve yemek yemede acele etmeyin.

Yenilmesi için hazırlanması gerekmeyen, yenilmesi kolay yiyecekler satın almayın

Yemeklerinizin yanında salata tarzı yiyecekler bulundurmaya çalışın.

Ah canım bir de şu balkon basenler için bir çözüm bulsak.Spor yeteri kadar yapıyorum zaten.Ama anlamıyorum neden en son orası eriyor.Basenin erimesini beklerken omuzlarım çöküyor ya...

Su yaşam için çok önemli olduğu gibi zayıflamak içinde çok gerekli bir sıvıdır. Sağlıklı bir insanın günde yaklaşık 2-2.5 Litre su içmesi gerekir.

Diyet yapan insanların su alımını özellikle daha çok dikkat etmeleri gerekmektedir. Çünkü su zayıflamayı kolaylaştırır, metabolizmanın çalışmasına yardımcı olur ve vücudumuzda gerçekleşen binlerce reaksiyonun gerçekleşmesi için su gereklidir.

Diyet yaparken ne kadar fazla spor yapılıyorsa su alımı da ona göre artırılmalıdır. Çünkü spor vücudumuzdan terle birlikte suyun atılmasını sağlıyor. Eğer kaybettiğimiz suyu yerine koyamazsak vücudumuzda ciddi hasarlar meydana gelebilir.

Su eksikliğinde uyuşukluk, halsizlik, kolay odaklanamama, baş ağrısı, yorgunluk ve ciltte bozukluklar meydana geliyor. Vücudumuzun yüzde 70 i su olduğu için gün içerisinde yeterince su içmeli. Özellikle diyet ve spor yapılıyorsa suyun zayıflatıcı etkisi göz ardı edilmeyip bol su içmeli. Hem sağlıklı yaşamak hem de zayıflamak için su çok önemlidir. Zayıflamak için özellikle ılık su içenler vardır. Peki, ılık su içmek zayıflatır mı? Ilık su içmek zayıflatmaz ama ılık su soğuk suya göre mideden daha geç çıkar.

Midemiz daha fazla süreyle duyla dolu olur ve böylece midemiz dolu olduğu için açlık hissetmeyiz. Yani ılık su soğuk suya göre daha uzun süre tokluk hissi vermekte, ve böylece daha az yemek yenilmektedir.

Bu da tabi ki zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Her açıdan su içmek hem ince bir vücuda sahip olmak hem de sağlık için çok ama çok önemlidir

bugünlük bu kadar araştırma yeterli sanırım umarım hepimize faydası olur ben biraz firar edeyim gelirim yine siteye ara ara kapatmazsam pcyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…