- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.121
ben baya ucuza almışım o zaman
stoklayım bi dakine en iyisi
valla psikolocik mi bilmiyorum ama midem kazınıyodu
1 kaşıktan azdır attım ağzıma
şimdi yiyesim yok
çantama koyayım ben bunu acıktıkça kaşıklayım
memnun olduk ece tekrardan :))
ahh tatlım bayanların en büyük sorunlarından biri herhalde bu ne pişirsem
ben evelsi gün nohut pilav tarhana çorbası cacık yaptım.belki fikir olur sanada pişireceklerin için
gel gel beklerim,ne demek zevkle ağarlarım hepinizi.sağol tatlım.
aaaaaaaSakın bir daha aç aç ilça içme allah korusun çok daha büyük sorunlar yaratabilir bu haberin olsun
benim de macunum geldi
kocem buldu hem de 7 liraya kızlar çok ucuzmuş valla nette 15 lira falan
resmni koycem şimdi heyecenlandım valla
Eki Görüntüle 235992
Eki Görüntüle 235993
Eki Görüntüle 235994
Eki Görüntüle 235995
Eki Görüntüle 235996
Eki Görüntüle 235997
Eki Görüntüle 235998
bu da saçlarım kızlar begüm sen te ne zaman istemiştin geç oldu
akmış ve boyalı hallerim
sen işlerini hallet kuzu yarın toplam da 1 kilo gidecek kesin
işte kilo almaya ne müsait bi bünye ömür boyu dikkat emek gerek
yiyiip yiyip kilo almayanları ne çok kıskanıyorum
atessiz yedim kız macunu
anam o ne ekşiliktir öyle şekilden şekile girdim
kaldı ki ben ekşiye bayılırım
ama bu baya ekşi
olsun tadı güzel yinede
nar ekşisi dibe çökmüştü karıştırdım bi güzel
o zaman daha az pütürlü oldu
kolay yuttum yani
ama bazı macunlar metale değince bozuluyo ya
bunda da olur mu öyle bişey
sonradan geldi aklıma ama salladım bi kere kaşığı içine
inşallah şifa niyetine derman olur derdime
ayyy bende alcam bende bendeeeeEki Görüntüle 235989
Eki Görüntüle 235991
Eki Görüntüle 235990
evet kızlar macunum geldi taze fotolar
çok geçmiş olsunkızlar benim çıkmam gerek
annemlere gitmem lazım
babım bi arkadaşı vardı mahalleden çok sevdiğim bi amcam
kanser hastasıydı bugün ağırlaşmış
felç geçirmiş daha da genç 40 yaşında
kimseleri de yok annemler peşinde koşturuyolar
ben de telefondan hastane ambulans falan uğraşıyorum
gideyim belki bi faydam dokunur
sonra görüşürüz
ahh cnm bnmm ben 2 gün önce eğriyi bi tavan yaptırdımda evetstabilim şimdiii çok şükürtugbaaaaa sen nabıooon kızzz ne war ne yokkkk en stabil durumda seni gördümmm :)
kızçelerrrrrr özledimm sizi beaaa :)
ay bgn ben bi rahatladm bi rahatladımm kii :)
sabah kalktııım tartıldımmmm, tam 63000 gram çıktııım :S geçen cumadan beri artı 1500 dimek diye hesapladmmm çöktüm fln derken 1 saate kalmadannn misafirim geldiii :) regolduuum sonunda bgnnn yrından itibaren artıları atmaya başlarım artıkınnn cok takmıyorum kafama :)
bgn sewdicegimlenn indik sarıyere gittikkk bi güzel bogaz havası aldıkkk bebeğe kdr yürüdükkk soraa bi arkadaşla buluştuk bi avmye gttik alışweriş felaan, bende bi ayakkabı aldıım aa bide foto makinesi aldımmmm cok cüseeeel :)
artk yeni resimlermi yeni makinamla cekerim size :)
elifcimmmm bogazların nasıı olduuu, umarım iisindir smdiii, saçlarınn alev gibii maşallahhhhhkaşını gördüm kenardan onu da boyadn mı kız :) yüzünü de koyaydın keşkeeem merak ediyomm
begüüüüüümmm haftaya seni 7li kilolarda görüyomuyuzzz o zmnnnn hanii sözzz haniiiiiiii :)
taydinnciiim ne güzel yürüyüşe başlamışsssnnn keşke bende yapsaam :) dikkat et adamlara carpıp etme yürürken, başına belaa soraaa, erkeklerin cenesiyle hiç ugrasılmıyooo :)
arzuucum, takıma hoşggelldiiin, zor bi dönemden geçmişsiin ama hepsi geride kalmşş, sana we kuzularınaaaa bissürrrü nazar boncukuuuu :)
kızzz minnaaaak, evett evettt sen eceeee :) daha simdiden zaaman sıkıntısına girdiyseen ilerdee naaapcan daha bismilaaah :)
duygucummmm canımm hoşgeldiiin sefannn olsun anammm o kilolarrr, geldikleriii gibi giderr onlarrr, duygu gecilmezzz ama haberleri yok :)
ateşliprensesiiim cok geçmiş olsunnn sanada, doktora da gittin diye hatırlıyomm ama böbrek agrısı için cok kötü derlerr, bence sen ihmall etme genedee..
tugbaaaaa sen nabıooon kızzz ne war ne yokkkk en stabil durumda seni gördümmm :)
ahh ahhh kızlarr öyle işte, unuttugum warsa kusra bkmasınnnn lütfeeeeeeeen,
öperim hepiniziii :)
ben bi posta çamasır aseem geleeem :)
cnm yanına derken yani yine bi ana yemek çeşidimiii???Yaa bi de ben bişey sorsam yarın iftara misafirlerimiz var annemköfte yapıcakmış yanına ne yapsam diye sabahtan beri söylenip duruyo :s bi tavsiye verseniz beee
sabah ballı elma sirkeli su içtim o olur mu ki acaba
gerçi şimi açıldım biraz
sabah ilk kalktığımda daha kötüydü
aynen evliliğin en güzel yanı yaşamamış olsamda bence de o dur o günler gelsin ben de rahatlıycam inş :)
cnmm afiyet olsun :)
ama sucuk seni gün içinde daha çok susatabilir
ama oruçken insanın canıda istiyo tabi sahurd yemesen iftarda hiç yiyemiyosun
zaten öle bi saat ayarı varki bu sene ramazanda
arka arkaya yemeyeyim diosun
bi bakıyorsun saat hemen 11-12 olmuş yatma vakti gelmiş
meyve falan yemeye vakit kalmıyo
arka arkaya yemek gerekio vallaa...
hiç ekmek yemedinmi kız sen
bu arada 3 gündür oruç tutamıyorum bgn dahil
2 gündür bişe yyiyemedim zaten
bgn ama iyyim ilaç içmek için sabah
kaşarsız tost yedim galiba boyutu normalden biraz büyük oldu çünkü
evde annem oruç hemen acıkmayayım diee
öle işteee yanındada şekersiz limonata içtim o kadar ve ilacımı içtimmm
bu arada dün uzun süre sonra havuza girdim ve 1,5 saat yüzdüm hiç durmaksızın nerdeyseee
Bu arada mezun oldum Elifcim sağol gördüm karnemi çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin inşallah
Yok canımcım,bunda öyle birşey yok.Zaten faydasını görünce öyle istekli yiyeceksin ki bozulmadan bitecek
Ay bende o kadar övdüm ki neredeyse macunu ben yaptım,reklam yapıyorum sanacaklarAma gercekten faydasını hem ben hem de çevremdekiler gördüğü için haberiniz olsun istedim bu harika şeyden
haksızlık işte ya
ama var öyle yiyip kilo almayanlar annem mesela
kuzenim hele 45 kilo sığır gibi de yer afedersin
gram kilo almaz sağlık sorunları da yok
ben de bi ipide yesem kola içsem 2 kilo alırım
Eki Görüntüle 235992
Eki Görüntüle 235993
Eki Görüntüle 235994
Eki Görüntüle 235995
Eki Görüntüle 235996
Eki Görüntüle 235997
Eki Görüntüle 235998
bu da saçlarım kızlar begüm sen te ne zaman istemiştin geç oldu
akmış ve boyalı hallerim
kızçelerrrrrr özledimm sizi beaaa :)
ay bgn ben bi rahatladm bi rahatladımm kii :)
sabah kalktııım tartıldımmmm, tam 63000 gram çıktııım :S geçen cumadan beri artı 1500 dimek diye hesapladmmm çöktüm fln derken 1 saate kalmadannn misafirim geldiii :) regolduuum sonunda bgnnn yrından itibaren artıları atmaya başlarım artıkınnn cok takmıyorum kafama :)
bgn sewdicegimlenn indik sarıyere gittikkk bi güzel bogaz havası aldıkkk bebeğe kdr yürüdükkk soraa bi arkadaşla buluştuk bi avmye gttik alışweriş felaan, bende bi ayakkabı aldıım aa bide foto makinesi aldımmmm cok cüseeeel :)
artk yeni resimlermi yeni makinamla cekerim size :)
elifcimmmm bogazların nasıı olduuu, umarım iisindir smdiii, saçlarınn alev gibii maşallahhhhhkaşını gördüm kenardan onu da boyadn mı kız :) yüzünü de koyaydın keşkeeem merak ediyomm
begüüüüüümmm haftaya seni 7li kilolarda görüyomuyuzzz o zmnnnn hanii sözzz haniiiiiiii :)
taydinnciiim ne güzel yürüyüşe başlamışsssnnn keşke bende yapsaam :) dikkat et adamlara carpıp etme yürürken, başına belaa soraaa, erkeklerin cenesiyle hiç ugrasılmıyooo :)
arzuucum, takıma hoşggelldiiin, zor bi dönemden geçmişsiin ama hepsi geride kalmşş, sana we kuzularınaaaa bissürrrü nazar boncukuuuu :)
kızzz minnaaaak, evett evettt sen eceeee :) daha simdiden zaaman sıkıntısına girdiyseen ilerdee naaapcan daha bismilaaah :)
duygucummmm canımm hoşgeldiiin sefannn olsun anammm o kilolarrr, geldikleriii gibi giderr onlarrr, duygu gecilmezzz ama haberleri yok :)
ateşliprensesiiim cok geçmiş olsunnn sanada, doktora da gittin diye hatırlıyomm ama böbrek agrısı için cok kötü derlerr, bence sen ihmall etme genedee..
tugbaaaaa sen nabıooon kızzz ne war ne yokkkk en stabil durumda seni gördümmm :)
ahh ahhh kızlarr öyle işte, unuttugum warsa kusra bkmasınnnn lütfeeeeeeeen,
öperim hepiniziii :)
ben bi posta çamasır aseem geleeem :)
vee menüler:
bugünden başlayayım
sabah
2 tane zeytin
2 kk peynir
domates
öğleden sonra 4 tane form çörekotlu bisküvi 2 dilim elma
akşam
annem taze fasülye yaptı yemeğin üztüne 1 tane kabağı bütün koydurdum.Azıcık fasülyesinden aldım kabağın tamamını yedim orta boya yakındı.1,5 yk pilav yooğurt ve üzüm .
önceki 2 gün kahvaltı aynıydı.
dün öğleden sonra çarşamba günü otobüste açtığım form kakaolu bisküvinin devamını yedim(%50)
dün akşam ilçe belediyesinin iftarı vardı oraya gittik ama yer falan yoktu bizde parka geçtik.bira pideyle sürme beyaz peynir (küçüklerden)
bir bardak karadut çayı şekersiz.
çarşamba günü kahvaltı yapmamıştım bi tek o bahsettiğim form bisküviden yemiştim bir de küçüklerden nescafe...
perşembe günü kahvaltı aynıydı
öğlen yedim mi hatırlayamadım akşam azıcık salçalı makarna (2 yk)
1 parça tavuk
2 çatal patates
azıcıkta t. fasülye
bir de eniştem zorla 1 tane kadayıf yedirdi
ama şu günlerde hareketim daha fazla.
Yaa bi de ben bişey sorsam yarın iftara misafirlerimiz var annemköfte yapıcakmış yanına ne yapsam diye sabahtan beri söylenip duruyo :s bi tavsiye verseniz beee
Cerencim ne tatlı anlatmışsın ya:)))
Kendin güzel dilin tatlı seni alan yaşadı yaşadı:)))
Elifcim ben daha önce face ten yorum yapmıştım ama bir kere daha saçlarının rengine bayıldığımı söylemek isterim
Kızıl renk alev alevvv süperrrr
Bende bugün menümü paylaşayım:
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k sürme peynir
1t.k bal
1 çay bardağı süt
ara:1 dilim karpuz
Öğle:3 4 kaşık zeytinyağlı kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:1 etiform
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek kadar pide
4 kaşık kadar z.yağlı kabak
yoğurt
2 bardak çay ve 1 ikram bisküvi:)
rahatlayacaz mı yoksa zorlu günler mi hiç emin değilim ben ece :26:
Allah hayırlısını versin bizim gibi bekarcıklara :97:
kadayıf hmmmm
nerde hareket orada bereket kuzuuuuşşşşşş
yanına derken ne gibi mesela? sulu yemek gibi mi?
cnm yanına derken yani yine bi ana yemek çeşidimiii???
tatlımııı?mezemiii?salatamıı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?