- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.101
ahh cnm bnm geçmiş olsunBen tam tersi hasta olunca hemen çökerimİştahım kesilir,yemek yiyemem,hastalığım bitince de zayıflamış olurum...Ama kötü olan iştahım kesildiği için ilaçlarım hemen fayda etmez ve iyileşme sürem uzar O daha kötü inan ki...Şu anda nasıl ağrım var anlatamam,kendimi buraya verdim ki unutayım...
böbrek ağrısı bende çektim valla kum dökmüştüm bi araBöbreğim canım.Geçmedi bir türlü ağrısı.2 gün kesiliyor yine başlıyor yaa
yaaaa şu macun konusunu geç olsada bende duydum ve okudummmmCanım konu açtım biliyorsun,orada da cevapladım sorunu.Ama sormak istediğin birşeyler olursa seve seve yanıtlarım.Sadece şunu söylemek istiyorum;artık zayıflama hapı,otlar vs hepsini aştım,denemediğim kalmadı.Sadece paramı kaybettim,bir de boşuna yan etkileriyle boğuştum.İstedikten sonra insan kilo verir,veriyoruz da:) Ama bazen destek gerekebilir zayıflamak için.Özellikle diyette bağırsakları çalışmayanların kilo vermesi çok zor,çok eziyetli ve uzun süreli oluyor.Bu ürün bana hep destek oldu.Zayıflayıp bıraktığımdaysa bağırsaklarımda düzene girdi,yani asla tembelleşmedi.Kısacası kilo aldığımı anlar anlamaz hemen macunuma başlarım.Fakat bu demek değildir bol bol ye macun eritsin.Ufak birdiyet uygulanmalı yanında.Pek diyet yapmadım ben bu macunu yerken.Yani sadece yemeyi abartmadım o kadar.Bu macun sayesinde sadece akşam yemeği keserek bile kilo veriğimi biliyorum...
cnmm afiyet olsun :)tünaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
kızlar sahurumu yazayım çıkıcam akşam üstüne doğru buralardayım ama merak etmeyin hiçç
5 dilim sucuk
2 zeytin
yoğurt
2 kuru kayısı
1 kk peynir
domates
kaşık ucuyla kuru fasulye
1 yk pilav
bu kaadddaaaaaaaaayyyyyyyyy
pilavıda ben yapmıştım,tadına bakmamıştım hiç,bitmeden du ansıl olmuş bakem bi dedim de
ateşsizim ilk vakit bulduğumda şu macun topiğine bakıcam,benimde bağırsak sorunum var
kurukayısı bile fayda etmez oldu artık...
cnmm geçmiş olsun çoookkkselam kızlar
nasılsınız keyifsizim bugün boğazım şişmiş
sahurda yattığımda bişey yoktu
sabah yutkunamaz halde kalktım
habire şişiyo boğazım ya
soğuk suyu barttım sanırım
evet canım ya,boşu boşuna mideye yüklenmiş oluyorum
böbreğim canım.geçmedi bir türlü ağrısı.2 gün kesiliyor yine başlıyor yaa
canım çok geçmiş olsun.ateşlenme gibi durumlarda insanın canı birşey istemez.hele ki çocuksa hemen solar,çiçek gibidirler canım ya...en iyisi ona yoğurt tarzı şeyler yedirmen...yayla çorbası gibi yoğurtlu yemeklerde verilebilir.hem midesi boş kalmaz,hem de yoğurt içini serinletir çocuğun.
yaa bi çare bulman gerek ama canım buna bi şekilde yemelisin :s
:) aynen annem bıktı düşünmekten suçu benim üstüme atıyo yediklerimi bile sayıp onu yemezsin bunu yemezsin senin yüzünden ne pişireyimkarar veremedim der :)
aslında yakın olsak bir kere de olsa iftarda buluşsak çok iyi olur ama herkesin farklı bir derdi var yoksa benim ne planlarım var ne planlarım :):)
etmiş sanırsam yazmış oraya zaten
aferin kuzucum ödül olarak ne vereyim beyaz çikolata severmisin
Eki Görüntüle 235788
benimde canım istedi şimdi niyetli olanlara iftardan sonra bulabilirsem güzel bişey gönderirim buradan
canım konu açtım biliyorsun,orada da cevapladım sorunu.ama sormak istediğin birşeyler olursa seve seve yanıtlarım.sadece şunu söylemek istiyorum;artık zayıflama hapı,otlar vs hepsini aştım,denemediğim kalmadı.sadece paramı kaybettim,bir de boşuna yan etkileriyle boğuştum.istedikten sonra insan kilo verir,veriyoruz da:) ama bazen destek gerekebilir zayıflamak için.özellikle diyette bağırsakları çalışmayanların kilo vermesi çok zor,çok eziyetli ve uzun süreli oluyor.bu ürün bana hep destek oldu.zayıflayıp bıraktığımdaysa bağırsaklarımda düzene girdi,yani asla tembelleşmedi.kısacası kilo aldığımı anlar anlamaz hemen macunuma başlarım.fakat bu demek değildir bol bol ye macun eritsin.ufak birdiyet uygulanmalı yanında.pek diyet yapmadım ben bu macunu yerken.yani sadece yemeyi abartmadım o kadar.bu macun sayesinde sadece akşam yemeği keserek bile kilo veriğimi biliyorum...
sanırım bizi ilgilendiriyo
Kilolar; kendini en çok karın ve göbek bölgesinde yağ kitlesi olarak göstermektedir. Bu şekilde göbek bölgesinde oluşan yağlar, dışarıdan göze daha fazla çarptığı için göbekli olmak kişiyi en çok rahatsız eden durumdur.eğer sizinde göbeğiniz sizi rahatsız ediyorsa, bu bölgede oluşan yağlardan kurtulmak için birkaç tane öneride bulunacağız.
Birincisi; göbek bölgesindeki yağları en çok eriten yiyeceğin yoğurt olduğu yapılan araştırmaların sonuçlarından anlaşıldığı için bolbol yoğurt yenilmesi tavsiye edilir.
Ayrıca bol su içilerek bu suyun idrarla dışarı atılması göbek bölgesindeki kiloların eritilmesinde önemli role sahiptir.
Gittiğiniz spor salonunda veya evinizde göbekteki yağları eritecek egzersizlere yer vermeniz gerekir. Yaptığınız sporlara özellikle mekik egzersizini ekleyerek göbek bölgesindeki yağları eritebilirsiniz.
Mekik çekerken bir seferde aşırı yüklenmek yerine 10 lu setler halinde yapılması daha iyidir. Ayrıca çok fazla olmamak şartıyla form çayları içilebilir. Form çaylar midedeki besinlerin kalori değerini düşürerek kişinin kilo almasını zorlaştırır ve kilo vermesini kolaylaştırır.
Ayrıca bağırsakları çalıştırdığı için bağırsaklardan kaynaklanan şişkinleri önler ve göbek bölgesinin daha zarif görünmesini sağlar. Yediklerinizi iyi çiğneyerek yiyeceklerle birlikte midenize inen hava miktarını azaltmış olur ve böylelikle yine göbek bölgesinin daha zarif olmasını sağlamış olursunuz, bu durum sizi her ne kadar zayıflatmazsa da en azından sizin moralinizi düzeltecektir.
Tuzlu yiyeceklerden uzak durulması gerekir. çünkü tuzlu yiyecekler vücutta su tutulumuna neden olur bu da kişinin göbek bölgesinde şişkinliğe sebep olarak daha şişman görünmenize sebep olabilir.
ah canım bir de şu balkon basenler için bir çözüm bulsak.spor yeteri kadar yapıyorum zaten.ama anlamıyorum neden en son orası eriyor.basenin erimesini beklerken omuzlarım çöküyor ya...
ayy hayatım spor salonlarında geçti resmen..spor,spor off,iyi hoş,sağlıklı da hep zaman problemi işte.eve mi yetişeyim,işe mi,çocuğuma mu,spora mı?he bir de mutfağa mı var,çünkü mutfak başlı başına ayrı bir dünya,daha fazla zaman yiyor.yanlış mıyım??
tünaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Kızlar sahurumu yazayım çıkıcam akşam üstüne doğru buralardayım ama merak etmeyin hiçç
5 dilim sucuk
2 zeytin
yoğurt
2 kuru kayısı
1 kk peynir
domates
kaşık ucuyla kuru fasulye
1 yk pilav
bu kaadddaaaaaaaaayyyyyyyyy
Pilavıda ben yapmıştım,tadına bakmamıştım hiç,bitmeden du ansıl olmuş bakem bi dedim de
Ateşsizim ilk vakit bulduğumda şu macun topiğine bakıcam,benimde bağırsak sorunum var
Kurukayısı bile fayda etmez oldu artık...
selam kızlar
nasılsınız keyifsizim bugün boğazım şişmiş
sahurda yattığımda bişey yoktu
sabah yutkunamaz halde kalktım
habire şişiyo boğazım ya
soğuk suyu barttım sanırım
ıhlamur kaynattım canım şimdi
ya eşim soğuk su oladan içez
abrtmıyotum şu meyve suyu şişeleri var ya
ondan 8 tane var dolapta
bende alıştım ondan soğuk su içmeye
ama yaramıyo bana işte
süper ya çok sevindim kuzu
ben sana demiştim ramazanda kilo verceksin diye
canım burda 2 aktara baktım yok
benim asıl aktarım iş yerinin orda
orda muhakkak vardır yoksa da getirirler
denicem bunu muhakkak
of bayılırım kahveye şekersiz lsun lütfen
Ah ah sorma ben evlendikten sonra anneme dedim ki
bekarken bütün evin işini ben yapıyorum sanardım anne
çok kızardım sana meğer ben hiç iş yapmıyomuşum diye
evlilik iyi güzel de yorucu be ya
aynen öyle evim evim güzel evim
kendi başımın müdürüyüm oh ne rahat
sorma ya ben de sinir oldum
ama devam etsinler boşver
o kadar uyardım bana mısın demediler
yağmurluk gelince icabına bakar nasılsa
bu arada 3 gündür oruç tutamıyorum bgn dahil
2 gündür bişe yyiyemedim zaten
bgn ama iyyim ilaç içmek için sabah
kaşarsız tost yedim galiba boyutu normalden biraz büyük oldu çünkü
evde annem oruç hemen acıkmayayım diee
öle işteee yanındada şekersiz limonata içtim o kadar ve ilacımı içtimmm
bu arada dün uzun süre sonra havuza girdim ve 1,5 saat yüzdüm hiç durmaksızın nerdeyseee
merak edenler için şu meşhur macun topiğim.
Buyrun arkadaşlar;
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/455105-form-macunlari-5.html#post20388943
ya işte bende onu anlayamıyorum
ara vererek derken ?
amannn tatlım 1 kilo dediğin nedir ki.o kadar güzel tatile değmezmi dersin.
keşke olmasaydı ama o kadar güzel herşey dahil bi otele 1 kilo değer bence
ayrıca hemende verirsin sıkma canını
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-47.html
kızlar etap 8. olmuşuz geçen hafta 1. olan takıma yakışmadı
haftaya daha iyi olmalıyız
kız duygu gel gel
bi gittim yok olmuşun ortalıktan
ama mezun olmuşsun gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun
1 kiloda ne ki senin için yaaa,heheeeeyyyyy
iftarda çorba içip ara verip ara öğün öğün şekline bölerek yani canım
hadi bakalım çoo..ok geçmiş olsun canım
canımcım hoşgeldin bol bol keyfini çıkardın tatilin
ttalı oğlunu ailecek takip ettik faceden
ailecek hayranıyız o ne güzel bi erkek çocuk öyle ya maşallah allaha size bağışlasın
2 kilonun 1 kilosu dediğin gibi sana kalan
o da 3 güne bakar yeni alınan kiloyu atmak her zaman daha kolay
Selam kızlar inşallah dediğiniz gibi olurdu veririm bir an önce bu kilocukları
Elifcim Allah sanada nasip etsin inşallah bir boncuk gözlü oğlan:)
Dediğiniz gibi bugün sabah tartıldım kaldı 1.2kg..700 gr.gitmiş...
Nasıl bir bünye bu anlamıyorum ben ya aylarca rejim yap 6 günde kilo al gel valla bu hiç adaletli değil bence
Geçmişe çok fazla bakamadım kızlar baya yazılmış..
Bir yandanda çamaşır yıka yemek yap eşim niyetli ona hazırlık ben değilim bu arada Allah affetsin artık şu üstümdeki ağırlıktan kurtulmadan zor benim için..Niyetli arkadaşlarım Allah kabul etsin orucunuzu...
Bu arada mezun oldum Elifcim sağol gördüm karnemi çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin inşallah
benim de macunum geldi
kocem buldu hem de 7 liraya kızlar çok ucuzmuş valla nette 15 lira falan
resmni koycem şimdi heyecenlandım valla
atessiz yedim kız macunu
anam o ne ekşiliktir öyle şekilden şekile girdim
kaldı ki ben ekşiye bayılırım
ama bu baya ekşi
olsun tadı güzel yinede
nar ekşisi dibe çökmüştü karıştırdım bi güzel
o zaman daha az pütürlü oldu
kolay yuttum yani
ama bazı macunlar metale değince bozuluyo ya
bunda da olur mu öyle bişey
sonradan geldi aklıma ama salladım bi kere kaşığı içine
inşallah şifa niyetine derman olur derdime
İnşallah Elifcim çabucak gider....
Ben yiyip yiyip kilo almama olayına inanmıyorum biliyormusun?Bence fizik kurallarına aykırı bir şey..
Bir gün yiyorsa ertesi gün aç geziyor bence o insanlar...
Ben şahit oldum çünkü mideleri o kadar küçükki zaten yiyemiyorlar...
Birde gerçekten zayıf bir arkadaşım vardı orta hallice yiyen..O da günde iki pakete yakın sigara içer günde en az 3 kere tuvalete çıkardı...
Ben bilmiyorum bence hastalık dışında yiyipte kilo almamak diye bir şey yok diye düşünüyorum...
Evet canım öyle..Ama burada karışık fiyatlar.Kadıköyde 10 tl,üsküdarda 16 ya almıştım en son...
Yok canımcım,bunda öyle birşey yok.Zaten faydasını görünce öyle istekli yiyeceksin ki bozulmadan bitecek
Ay bende o kadar övdüm ki neredeyse macunu ben yaptım,reklam yapıyorum sanacaklarAma gercekten faydasını hem ben hem de çevremdekiler gördüğü için haberiniz olsun istedim bu harika şeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?