- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.081
Ay harikasın yaa..İyice canım çekti şimdi.En iyisi yapıp içeyim,nasıl olsa şeker kullanmıyorum
Ah canım bir de şu balkon basenler için bir çözüm bulsak.Spor yeteri kadar yapıyorum zaten.Ama anlamıyorum neden en son orası eriyor.Basenin erimesini beklerken omuzlarım çöküyor ya...
bilmem :) pnu da araştırırız :)
Bi yerde ip atlamayı önermişlerdi ama hatırlamıyorum tam
Ayy hayatım spor salonlarında geçti resmen..Spor,spor off,iyi hoş,sağlıklı da hep zaman problemi işte.Eve mi yetişeyim,işe mi,çocuğuma mu,spora mı?He bir de mutfağa mı var,çünkü mutfak başlı başına ayrı bir dünya,daha fazla zaman yiyor.Yanlış mıyım??
haklısın canım zaman prolemi önemli ben bile zaman bulamıyorum işleri annem yapıyo gerçi başıma kakıyo ama :)
çocuğum falan da yok ama çıkıyo bişeyler e seninde dinlenmen lazım :s
pide avucumun içinin yarısı kadar ramazan pidesi
bildiğin domatesli makarnabu ikisi dündü
kola da zero yoktu normal içtim. bugün öğlendi.
canım benim günlük tükettiğim ekmek bazen bir dilimi bile bulmaz. o pide ramazan pidesinin cazibesi. sadece kahvatıda ekmek tüketirim genelde. makarna ya da pilav da ya bir öğünümde olur, ya da hiç olmaz. kola konusunda haklısın ama haftada ya da iki haftada bir canım istiyor.. ama hiç ekmek ve makarna pilav yemeden de diyet olmaz bence. yeterki miktarlar çok olmasın.
bir de yedikten sonra yürüyüşe gittiğimi, gece de 3 te yattığımı ekleyeyim..
Selam kızlar;
Öncelikle dun siteye giremedim problem vardı oğlene kadar 3-4 kez denedim. kılomu bildiremedim yarısmaya baslamak için(
Dun teyzem geldi cocuklarla parka cıktık biraz bana da iyi geldi değişiklik:)) hep ev hep ev insan sıkılıyor:)
once menumu anlatayım.
sabah cornflex ve sut
ara 2 seftali
oğlen domates salatalık 2 dilim kıymali borek cay 4 zeytin( teyzem geldiği için oldu kızlar bu borekler.
Ara yok
aksam haslanmıs tavuk, kemiksuyuna arpa sehriyre corba 1 dilim ekmek
ara karpuz beyparı kurusu 4-5 adetAnkaradan misafir geldi de o getirmiş cay. kucuk parca cıkolata
yani illa kaçamaklar olacak kaçamak olmadan gunum gecmiyor ya((
mönülerin güzel olmuş tatlım.tebrik ederim.afiyet olsun
bi tek gece yediğin kabak çekirdeği miktar olarak iyi ama saati çok geç olmuş o kadar
günaydın 5. takımın güzel çıtır adayı hatunlarıııııı
dün tartılmayı unutmuştum ya eve gidince tartıldım bide ne göriyimmmmm
kilom 80,2 yani aslında ben 1,5 kilo vermişim
bide burda ağlanıyorum nie kilo veremedim ben diyeee
sonra acaba o satteki vücut ağırlığım doğru değilmidir diye bide bu sabah tartıldım
bu sabahta 80,9 geldim ki buda 800 gr eder
ama bence sabahki çok doğru değildir
çünkü 4 te yemiş ve yatmış olduğumuu düşünürsek
sabah açlığı olmuyo vücutta
ikisinin ortalaması bişey vermişim sonuçta çokk sevindimmm
artık haftaya kadar daha da veririm inşallah ta birinci yaparuk takımı :)))))
günaydın herkeslereee
Öncelikle bir şey söylemek istiyorum.Hemen hemen gruba girdiğimden beri okullar tatilde olmasına ve havalar ile annem yüzünden dışarı çıkamıyo olmama rağmen her gün yeni bir şey çıkıyo ve ben paylaşım yapamıyorum müsait olduğum zaman da ya yazacak bişey bulamıyorum ya da site hata veriyo.Durumum böyle giderse sizleri rahatsız etmemek adına gruptan ayrılacağım.Çok üzüleceğim ama çare kalmayabilir.Grupta kimse yokken bişeyler yazmaktan rahatsız olmuyorum en azından şimdilik.
Neyse ben tatilimin geri kalanı için bir plan hazırlayıp bunu uygulamak için elimden geleni yapıcam.Uyku saatleri, Yemek saatleri vs. Bunları sizlerle paylaşmak ve sizlerinde yorumlarınızı bekleyecem.
Daha ilerlemedim sayfalar da ama ben yinde de yazayım ben de merakla bekliyorum canım tarifi
Günaydın arkadaşlar...
Herkese günaydın...
Arzucum hoşgeldin.
Kızlar benim acil birşeyler yemem lazım,hala ilacımı içemedim çünkü.Ama hiç iştahım yok,midemi de küçülttüm sanırım..Of dünde aç karnına içtim ilacımı ağrım kesilmedi,ilaç fayda etmiyor ki
ayyh çatlıycam şimdik daha 1 litre su içebildim ama karnım çok fena birazdan nöbete de başlarım :)
selam kızlar
nasılsınız keyifsizim bugün boğazım şişmiş
sahurda yattığımda bişey yoktu
sabah yutkunamaz halde kalktım
habire şişiyo boğazım ya
soğuk suyu barttım sanırım
selam kızlar
habire şişiyo boğazım ya
günaydın herkeslereee
Öncelikle bir şey söylemek istiyorum.Hemen hemen gruba girdiğimden beri okullar tatilde olmasına ve havalar ile annem yüzünden dışarı çıkamıyo olmama rağmen her gün yeni bir şey çıkıyo ve ben paylaşım yapamıyorum müsait olduğum zaman da ya yazacak bişey bulamıyorum ya da site hata veriyo.Durumum böyle giderse sizleri rahatsız etmemek adına gruptan ayrılacağım.Çok üzüleceğim ama çare kalmayabilir.Grupta kimse yokken bişeyler yazmaktan rahatsız olmuyorum en azından şimdilik.
Neyse ben tatilimin geri kalanı için bir plan hazırlayıp bunu uygulamak için elimden geleni yapıcam.Uyku saatleri, Yemek saatleri vs. Bunları sizlerle paylaşmak ve sizlerinde yorumlarınızı bekleyecem.
Aslında dolaba su koymamak gerek.Ben sadece 1 tane pet şişe koyuyorum,o da misafir için falan.Normalde oda sıcaklığında su içiyorum.Kesinlikle soğuk suyu çıkardım hayatımdan.Soğuk su içtikçe insanın içesi geliyor,doyumsuzluk oluyor.Yani susuzluk hissi geçmiyor bir türlü.Bence hemen pastil al,bir de bol c vitamini.Antibiyotiklik olmadan kurtar canım durumu:)
çok geçmiş olsun tatlım
elma sirkesi iç rahatlaaaa
günaydın 5. takımın güzel çıtır adayı hatunlarıııııı
dün tartılmayı unutmuştum ya eve gidince tartıldım bide ne göriyimmmmm
kilom 80,2 yani aslında ben 1,5 kilo vermişim
bide burda ağlanıyorum nie kilo veremedim ben diyeee
sonra acaba o satteki vücut ağırlığım doğru değilmidir diye bide bu sabah tartıldım
bu sabahta 80,9 geldim ki buda 800 gr eder
ama bence sabahki çok doğru değildir
çünkü 4 te yemiş ve yatmış olduğumuu düşünürsek
sabah açlığı olmuyo vücutta
ikisinin ortalaması bişey vermişim sonuçta çokk sevindimmm
artık haftaya kadar daha da veririm inşallah ta birinci yaparuk takımı :)))))
Canım konu açtım biliyorsun,orada da cevapladım sorunu.Ama sormak istediğin birşeyler olursa seve seve yanıtlarım.Sadece şunu söylemek istiyorum;artık zayıflama hapı,otlar vs hepsini aştım,denemediğim kalmadı.Sadece paramı kaybettim,bir de boşuna yan etkileriyle boğuştum.İstedikten sonra insan kilo verir,veriyoruz da:) Ama bazen destek gerekebilir zayıflamak için.Özellikle diyette bağırsakları çalışmayanların kilo vermesi çok zor,çok eziyetli ve uzun süreli oluyor.Bu ürün bana hep destek oldu.Zayıflayıp bıraktığımdaysa bağırsaklarımda düzene girdi,yani asla tembelleşmedi.Kısacası kilo aldığımı anlar anlamaz hemen macunuma başlarım.Fakat bu demek değildir bol bol ye macun eritsin.Ufak birdiyet uygulanmalı yanında.Pek diyet yapmadım ben bu macunu yerken.Yani sadece yemeyi abartmadım o kadar.Bu macun sayesinde sadece akşam yemeği keserek bile kilo veriğimi biliyorum...
Bekarken hayat daha güzelmiş be..Şimdi düşündüm de yazdıklarını,işten gelirdim yemek hazır,masa toplanır,çamaşırım yıkanır,ütülenir..Ne güzel günlermiş.Sadece haftada bir izinli günümde temizlik yapmaya kalkardı annecim,ben de elimde bezle biraz toz alır gibi yapar,sonra gezmeye giderdim.Birşeyde demezdi canım ya..Tabi arada dediğin gibi başıma kakardı.Yapıyorm,ediyorum,yaranamıyorummmm
süper ya çok sevindim kuzu
ben sana demiştim ramazanda kilo verceksin diye
canım burda 2 aktara baktım yok
benim asıl aktarım iş yerinin orda
orda muhakkak vardır yoksa da getirirler
denicem bunu muhakkak
of bayılırım kahveye şekersiz lsun lütfen
ah ah sorma ben evlendikten sonra anneme dedim ki
bekarken bütün evin işini ben yapıyorum sanardım anne
çok kızardım sana meğer ben hiç iş yapmıyomuşum diye
evlilik iyi güzel de yorucu be ya
süper ya çok sevindim kuzu
ben sana demiştim ramazanda kilo verceksin diye
canım burda 2 aktara baktım yok
benim asıl aktarım iş yerinin orda
orda muhakkak vardır yoksa da getirirler
denicem bunu muhakkak
of bayılırım kahveye şekersiz lsun lütfen
ah ah sorma ben evlendikten sonra anneme dedim ki
bekarken bütün evin işini ben yapıyorum sanardım anne
çok kızardım sana meğer ben hiç iş yapmıyomuşum diye
evlilik iyi güzel de yorucu be ya
Evliliğin en güzel yanı kendine ait bir hayatının,evinin ve düzeninin oluşu.Ama ev işleri tuzu biberi:)
Bu arada şu konuya gıcık oldum,bir dayak yemediğim kaldı
Ne nöbeti kısss?
geçmiş olsun canım cısss dokunuyosa soğuk su yasak sanaa ben kışın bile soğuk su içerken bu yaz soğuk su içtiğim anda boğazım ağrıyo bende ılık su içiyorum...Belki havalardanda olabilir canım geceleri üşüyosan falanselam kızlar
habire şişiyo boğazım ya
Evliliğin en güzel yanı kendine ait bir hayatının,evinin ve düzeninin oluşu.Ama ev işleri tuzu biberi:)
Bu arada şu konuya gıcık oldum,bir dayak yemediğim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?