Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yalancı kebabı ben uydurdum şimdi
patlıcan kebabına benizyo diye kuzu
senin annende öyle demek
hayır benim babam da zayıfcak bi adam
ben kime çektim ki böyle bilmiyorum tosuncuk gene besili şekilde

oğlan dayıya kız halaya çeker hesabı olabilir mi ki acep?
benim babam dombik ama
hemide baya baya

oğlan dayıya kız halaya çeker hesabı olabilir mi ki acep?
benim babam dombik ama
hemide baya baya

annem bana sinirlenince halası kılıklı der
huyum benzer biraz hadi itiraf edeyim baya yürümem konuşmam bile benzer
ama o da çok kilolu değil balık etli 3 çocuk doğurdu
hiç benim kadar kilolu olmadı 60-65 kilodur en fazla
kesin ben hastane de felan karıştım

yok daha neler kuzum yaa
biz değiliz bizim metabolizmalar suçlu
ben mesela anneme benziyorum çok,tabi onun gençliğine değilde şimdiki haline
kalçalı yapı,huylar,yürüyüş aynı annem
halamın kızına da benzetirler,onlarda kalçalı zatiiii
herkes mi basenli yahu :84:

ay keşke basenim olsa
benim altım çok dar bacaklar üste göre çöp kalır
şöyle diyim takım ceketim var
altı 44 üstü 52 beden
alakaya baksana
benim sırtım ve omuzlarım geniş
tabi mide göbek de öyle
minncaık da bi popo düşün
basenim olsa en azından oturuken zayıf görünürdüm
üstümü nereye saklayım

Son düzenleme:
elifcim kuzum ben çıkıyorum baş ağrısına karın ağrısı da eklendi beklenen gün geliyo sanırım
regl olucam galiba
öpüyorum seni hayırlı sabahlar, sahurlar olsun canım

gaydddırıııım gubbakkkııımmmmmm bana küsmüşşş müüüüüüüüüüü

özür dilerim cnm yaa walla unutmuşum seniiiii :26:

ama bugün sadeece sen warsınn, diğer kızlarıı sewmiyom ben onlar cıssss, sen cicisinnn güzelsiiinn misss bebeksinnnn amanda aamaaan hanimişşşş gel bi sarıleeem gel bi de öpeeeemmmm

Tünaydın prenseslerimmmmm
Tatil dönüşü üstümde bir rehavet atamıyorum evi mok götürüyor ben oturuyorum pöfff...
Çamaşırlar kurudu 2 askı dolu ütü beni bekliyor bir yandan evi temizlicem en azından elektrik süpürgesi toz ve yerler silinmeli..
Sonra akşama yemek yok
Allahım ya bunların hepsini yapmam lazım ve eve geleli 2 gün olmasına rağmen hepsi bekliyor

Cerencim neden öyle oldu şişkinlik mi acaba?
Regli olcağın içinde olabilir belki..
Ödem attıran çaydan iç bol bol o çok güzel şişliği attırıyor..
Bende dün bütün gün kabakla çorbayla durmama rağmen tartıda gram oynamamış
hala 1.2 artıdayım

bilmiyorum ki tatlımm yaaa dün regloldumm zati, ama şişmeye dewam ediyorummm
salıya biter reglim, anyayı konyayı görcem o zmn, cumaya kadar eski kiloma ulaşmam lazım, tam 1600 gr artıdaym ya warmı bölee bişi
biraz önce gittim bissürü alışweriş yaptımm kabak patlıcaan bezelye domates sogan fln aldımmm türlü yapcaam zyaglı, bi 3 gün akşamları yogurtla onu yicem sadece..
benimde ev berbat durumda, dağınıklıgım yok da süpürüp silmem toz almam lazım bugün, toplamda 3 makina camasır yıkadımm hepsi kurudu bi 30 parça fln ütü war, cogu da gömlek pantolon elbise falann, zaten sancımda war nası yapceem bilmiyom, yarın da ilk iş günümm daha manikür ağda fln yapmam lazımm pöfffffff cok cökmüş durumdaymm su an

menülerimi de paylaşmaya dewam ediyim de bi yerde yanlışım warsa söyleyin sizdee

sabah

2 dilim cok tahıllı ekmek arasına 1 incecik dilim tavuk salam, 1 tatlı kaşığı krem peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 çay bardağı ice tea

ara

1/4 porsiyon kazandibi

öğlen

1 tane haşlanmış yumurta
yağı süzülmüş 1 küçük konserve ton balığı
1 tane domates
3 yk light yogurt

ara

1/4 porsiyon kazandibi

akşam

1 tatlı kasıgı zeytinyagıyla pişirilmiş türlü ( 5 yk )
3 yk light yogurt
1 domates

Günaydın barbielerim benim :)gerçi öğlen oldu ama ... :)

bugün biraz geç kalktım menüyü yine akşam yazarım artık

bu siteyi kim dediyse güzel tarifler var cidden
bi kurcalamkta yarar var
ben o programı izşiyorum bazen gerçekten güzel tarifler var
Ohh ne güzel spor yapmışsın akşam bende çıktım spor parkına ama benim oğlan 10 dak dayanıyor sonra başlıyor hadi in anne bitmedimi anne demeye
Dondurmada yaramasın inşallah:)
:) ama o da senin için dünyanın en güzel şeyidir :) amin canım o tür şeyler hiçbirimize yaramasın inş.
allah kolaylık versin inş. Yakınında olsam geleyim yardım edeyim biraz spor olur dicem ama malum...Bende evi süpürcem toz alcam bugün misafir gelcek ya :)

ayy bunları okurken şiştim resmen kolay gelsin canım sana yaa:2:

Son düzenleyen: Moderatör:
baby'slerim içimde bir heyecan var anlatamam dizi sezonu yaklaşıyor okulların açılacağı gün yaklaşıyor radyoda çok sevdiğim bir prog. var o da yarın başlıyor tatili kazasız belasız atlattım yani kendimle baş başa olacağım günler geldi çattı yüzüme yansımasada başkalarının yanında çok mutluyum.Bir plan yapıcam şu işlerimi bitirdikten sonra spor yemek vs. Çoooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atmak istiyorum gidebildiğim yere kadar güle oynaya koşmak ordan oraya uçup sizlerin yanına gelip öpmek hepinizin dertlerine ortak olup sizleri de güldürmek işlerinize yardım etmek vs. vs. ben kaçar işlerimi tamamlayıp kendime zaman ayırmalıyım öptüm sizleri çıtırlarımmm

saol kuuzm iltifatın için
dediğin gibi bakım istiyo ihmal etmiyorum önerdiğin sarıkız serumu
bakalaım bıkana kadsar kızılım bi süre

Kızıla bulaştın mı vazgeçmek zordur şekercim...Bu kızıl o kadar kadınsı bir renktir ki bir de kendine yakıştırırsan eyvah demektir..Ne zaman aşırı boyadan saçlarının yıprandığını hissedersen ya da çok zamanını adığını farkedersen işte o zaman vazgeçersin ancak:)

Anamm benim macunum ünlü oldu desene..Ben üretime başlayıp tazgahaçmaya karar verdim kk da
Benim annem ancak kavitasyon ve lenf drenajlarla zayıflamaya çalışıyor,iki günde bir dükkanda Yoksa yemesini kesemez biliyorum

Benim ki tam tersi kuzum ya Üst beden zayıf,oturduğumda herkes beni zayıf sanıyor,yüzüm de ince.Hatta bana kilo al biraz diyen bile var.Fakat kalkınca basenlerim olduğu gibi ortada,gıccıkkk yaa....Üstte denemeden alışveriş yapıyorum ama altta sıkıntı var.Ben de hep derim keşke üstük kalın olsa biraz göbüş olsa altla dengelesem..Erimiyor anam altlar zorrrrr

geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1

Hatun ne yaptın yaa...Sana bakarak müthiş motive olluyordum ben

hangi kanalda oluyo bu? kanaltürkte ki mi?
yok cnm star da gizem die bi kız sunuyo hattaaa
hafta içi gündüzleri oluyoooo

geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1

cnmmm bozma moralini seninki şişkinliktir
ancak şişkinlikte olsa1.6 kg farketmez gibi geldi bana
menünde bence uzmanların yemeyin dediği şeyler var
mesela salam ve ton balığı tuzlu şeylerdir,ödem tutmuş olabilirsin
bide krem peynir oldukça yağlıdır ve
ton balığınıda ne kadar süzersen süz hala da yağlıdır,suda olanlarını tercih et istersen
yani benim dikkatimi çeken bunlar oldu başkada bişe yok menündee
geriside dediğim gibi reglin yaklaştığındandır...

günaydın kızlarcımmmm
anca girebildim nete bugün inşallah memlekete geçiyoruz biliyorsunuz eşya toplamakla meşguldük annemle
bgn yolda olcam azcık ve eve varıncada hemen temizlik falan yapıcam
mağlum 2 aydır kapalı ev
müsait olursam yine girerim
herkese iyi pazarlarrrrrrr

Sinir oldum şimdi ya

Biliyorsunuz bayadır ilaç kullanıyorum fakat şu soldaki böbrek ağrım geçmiyor,iştahım tamamen kesik.Az önce eşim neden böyle yaa deyip doktoru aradı,uzun uzun konuştular. Sorun neymiş biliyor musunuz?? Dalgın eczacı ilaçları günde 2 yerine 1 kez içilecek yazmış.O yüzden iyileşemiyormuşum.Doktor çok kızdı,hemen yarın ilaçlarla hastaneye gelmemizi söyledi....Sinir oldum ya,resmen iyileşme sürecim uzadı,boşu boşuna canım yandı

günaydın canlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

ancak girebildim zaten 2 gibi uyanıyorum :78:

sahurumu yazam önceliklen;

çok çok fazla kaçırılmış bulgu pilavı
5 zeytin
domates biber
peynir
yoğurt
üzüm
2-3 dilim karpuz

ama tartıda aşırı artılarda çıkmadım şükür
yinede dün feciii bir gün oldu benim adıma dikkat etmem gerekk

geçmişe dönüp geliyoruuuummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…