- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.141
kızçelerrrrrr özledimm sizi beaaa :)
ay bgn ben bi rahatladm bi rahatladımm kii :)
sabah kalktııım tartıldımmmm, tam 63000 gram çıktııım :S geçen cumadan beri artı 1500 dimek diye hesapladmmm çöktüm fln derken 1 saate kalmadannn misafirim geldiii :) regolduuum sonunda bgnnn yrından itibaren artıları atmaya başlarım artıkınnn cok takmıyorum kafama :)
bgn sewdicegimlenn indik sarıyere gittikkk bi güzel bogaz havası aldıkkk bebeğe kdr yürüdükkk soraa bi arkadaşla buluştuk bi avmye gttik alışweriş felaan, bende bi ayakkabı aldıım aa bide foto makinesi aldımmmm cok cüseeeel :)
artk yeni resimlermi yeni makinamla cekerim size :)
elifcimmmm bogazların nasıı olduuu, umarım iisindir smdiii, saçlarınn alev gibii maşallahhhhhkaşını gördüm kenardan onu da boyadn mı kız :) yüzünü de koyaydın keşkeeem merak ediyomm
begüüüüüümmm haftaya seni 7li kilolarda görüyomuyuzzz o zmnnnn hanii sözzz haniiiiiiii :)
taydinnciiim ne güzel yürüyüşe başlamışsssnnn keşke bende yapsaam :) dikkat et adamlara carpıp etme yürürken, başına belaa soraaa, erkeklerin cenesiyle hiç ugrasılmıyooo :)
arzuucum, takıma hoşggelldiiin, zor bi dönemden geçmişsiin ama hepsi geride kalmşş, sana we kuzularınaaaa bissürrrü nazar boncukuuuu :)
kızzz minnaaaak, evett evettt sen eceeee :) daha simdiden zaaman sıkıntısına girdiyseen ilerdee naaapcan daha bismilaaah :)
duygucummmm canımm hoşgeldiiin sefannn olsun anammm o kilolarrr, geldikleriii gibi giderr onlarrr, duygu gecilmezzz ama haberleri yok :)
ateşliprensesiiim cok geçmiş olsunnn sanada, doktora da gittin diye hatırlıyomm ama böbrek agrısı için cok kötü derlerr, bence sen ihmall etme genedee..
tugbaaaaa sen nabıooon kızzz ne war ne yokkkk en stabil durumda seni gördümmm :)
ahh ahhh kızlarr öyle işte, unuttugum warsa kusra bkmasınnnn lütfeeeeeeeen,
öperim hepiniziii :)
ben bi posta çamasır aseem geleeem :)
vee menüler:
bugünden başlayayım
sabah
2 tane zeytin
2 kk peynir
domates
öğleden sonra 4 tane form çörekotlu bisküvi 2 dilim elma
akşam
annem taze fasülye yaptı yemeğin üztüne 1 tane kabağı bütün koydurdum.Azıcık fasülyesinden aldım kabağın tamamını yedim orta boya yakındı.1,5 yk pilav yooğurt ve üzüm .
önceki 2 gün kahvaltı aynıydı.
dün öğleden sonra çarşamba günü otobüste açtığım form kakaolu bisküvinin devamını yedim(P)
dün akşam ilçe belediyesinin iftarı vardı oraya gittik ama yer falan yoktu bizde parka geçtik.bira pideyle sürme beyaz peynir (küçüklerden)
bir bardak karadut çayı şekersiz.
çarşamba günü kahvaltı yapmamıştım bi tek o bahsettiğim form bisküviden yemiştim bir de küçüklerden nescafe...
perşembe günü kahvaltı aynıydı
öğlen yedim mi hatırlayamadım akşam azıcık salçalı makarna (2 yk)
1 parça tavuk
2 çatal patates
azıcıkta t. fasülye
bir de eniştem zorla 1 tane kadayıf yedirdi
ama şu günlerde hareketim daha fazla.
Yaa bi de ben bişey sorsam yarın iftara misafirlerimiz var annemköfte yapıcakmış yanına ne yapsam diye sabahtan beri söylenip duruyo :s bi tavsiye verseniz beee
Cerencim ne tatlı anlatmışsın ya:)))
Kendin güzel dilin tatlı seni alan yaşadı yaşadı:)))
Elifcim ben daha önce face ten yorum yapmıştım ama bir kere daha saçlarının rengine bayıldığımı söylemek isterim
Kızıl renk alev alevvv süperrrr
Bende bugün menümü paylaşayım:
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k sürme peynir
1t.k bal
1 çay bardağı süt
ara:1 dilim karpuz
Öğle:3 4 kaşık zeytinyağlı kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:1 etiform
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek kadar pide
4 kaşık kadar z.yağlı kabak
yoğurt
2 bardak çay ve 1 ikram bisküvi:)
valla aklıma pek bişe gelmedi ama şu soframız die bi program varya
orda güzel şeyler yapılıyor ve internet sitesinde tarifleri oluyor
hatta geçende safranlı ve gülsuyuyla bi pilav yapıldı
öle değişik şeyler bulabilirsin cnm ordaaa
her türlü şeyin tarifleri varrr...
köftenin yanına gidebilecek herşey tatlı hariç salatada kendince takılır kaldı meze :s
aynen nerde hareket orda bereket
bu arada ben şimdi yürüyüşten geldim spor parkından azcık sporda yaptım ama çok yoruldum :)
bi dee bi halt yedim:18:
babam dondurma aldı kendine dayanamadım bende aldımama o erimiştir giderken yolun başında yedim çünkü :18:
ben artık yatayım çok uykum var daha dişlerimi fırçalıycam falan :) öptüm çıtır barbielerim benim
valla aklıma pek bişe gelmedi ama şu soframız die bi program varya
orda güzel şeyler yapılıyor ve internet sitesinde tarifleri oluyor
hatta geçende safranlı ve gülsuyuyla bi pilav yapıldı
öle değişik şeyler bulabilirsin cnm ordaaa
her türlü şeyin tarifleri varrr...
Maaşallah canım iyi gezmişsin.... Elife gelince hiç sorma,acayip güzel bir hatun.Sadece yüzünü gördüm ama yanaklar falan harika,elmacık kemikleri çıkık,mmm.. Benim hiç yüzüm dolgun olmadııı
Ah kızçem,şu kadayıfı hiç sevmem ama şimdi okuyunca canım çekti..Diyet böyle birşey işte,herşeyi yiyebilicek kapasiteye geliyoruz
Kendim çalıp kendim oynuyorum ama olsun... Görünce siz de bana yazarsınız artık.Elifim saçların inanılmaz havalı görünüyor canım.Sana çok yakıştığına eminim.Bol bol serum kullan da yıpranmasın saçların.Kızıl sürekli boya ister çünkü,boya da bakım....
Bu arada ben de yeni geldim kızlar.Benim de dip boyam gelmişti,dükkana gidip onu hallettim.Tam 3 saatte çıkabildim. Çok zaman alıyor yaa...Çekebilirsem ben de çekerim resim,koyarım bakarsınız.Burada olsaydınız koyacaktım ama yoksunuz,vazgeçtim işte
Sakın günde 3 kaşıktan fazla yeme,lavabodan çıkamazsın
ay bende bakıcam bugün mudanyadan bakalım
tatlım çok yakışmış.bende istiyorum ama çok çabuk akıyo ya kullanımı zor
aynennnnn bende canımmm
aminnn tatlımmm şifa niyetine olsunn.zayıflatır inş
kızçelerrrrrr özledimm sizi beaaa :)
ay bgn ben bi rahatladm bi rahatladımm kii :)
sabah kalktııım tartıldımmmm, tam 63000 gram çıktııım :S geçen cumadan beri artı 1500 dimek diye hesapladmmm çöktüm fln derken 1 saate kalmadannn misafirim geldiii :) regolduuum sonunda bgnnn yrından itibaren artıları atmaya başlarım artıkınnn cok takmıyorum kafama :)
bgn sewdicegimlenn indik sarıyere gittikkk bi güzel bogaz havası aldıkkk bebeğe kdr yürüdükkk soraa bi arkadaşla buluştuk bi avmye gttik alışweriş felaan, bende bi ayakkabı aldıım aa bide foto makinesi aldımmmm cok cüseeeel :)
artk yeni resimlermi yeni makinamla cekerim size :)
elifcimmmm bogazların nasıı olduuu, umarım iisindir smdiii, saçlarınn alev gibii maşallahhhhhkaşını gördüm kenardan onu da boyadn mı kız :) yüzünü de koyaydın keşkeeem merak ediyomm
begüüüüüümmm haftaya seni 7li kilolarda görüyomuyuzzz o zmnnnn hanii sözzz haniiiiiiii :)
taydinnciiim ne güzel yürüyüşe başlamışsssnnn keşke bende yapsaam :) dikkat et adamlara carpıp etme yürürken, başına belaa soraaa, erkeklerin cenesiyle hiç ugrasılmıyooo :)
arzuucum, takıma hoşggelldiiin, zor bi dönemden geçmişsiin ama hepsi geride kalmşş, sana we kuzularınaaaa bissürrrü nazar boncukuuuu :)
kızzz minnaaaak, evett evettt sen eceeee :) daha simdiden zaaman sıkıntısına girdiyseen ilerdee naaapcan daha bismilaaah :)
duygucummmm canımm hoşgeldiiin sefannn olsun anammm o kilolarrr, geldikleriii gibi giderr onlarrr, duygu gecilmezzz ama haberleri yok :)
ateşliprensesiiim cok geçmiş olsunnn sanada, doktora da gittin diye hatırlıyomm ama böbrek agrısı için cok kötü derlerr, bence sen ihmall etme genedee..
tugbaaaaa sen nabıooon kızzz ne war ne yokkkk en stabil durumda seni gördümmm :)
ahh ahhh kızlarr öyle işte, unuttugum warsa kusra bkmasınnnn lütfeeeeeeeen,
öperim hepiniziii :)
ben bi posta çamasır aseem geleeem :)
vee menüler:
bugünden başlayayım
sabah
2 tane zeytin
2 kk peynir
domates
öğleden sonra 4 tane form çörekotlu bisküvi 2 dilim elma
akşam
annem taze fasülye yaptı yemeğin üztüne 1 tane kabağı bütün koydurdum.Azıcık fasülyesinden aldım kabağın tamamını yedim orta boya yakındı.1,5 yk pilav yooğurt ve üzüm .
önceki 2 gün kahvaltı aynıydı.
dün öğleden sonra çarşamba günü otobüste açtığım form kakaolu bisküvinin devamını yedim(%50)
dün akşam ilçe belediyesinin iftarı vardı oraya gittik ama yer falan yoktu bizde parka geçtik.bira pideyle sürme beyaz peynir (küçüklerden)
bir bardak karadut çayı şekersiz.
çarşamba günü kahvaltı yapmamıştım bi tek o bahsettiğim form bisküviden yemiştim bir de küçüklerden nescafe...
perşembe günü kahvaltı aynıydı
öğlen yedim mi hatırlayamadım akşam azıcık salçalı makarna (2 yk)
1 parça tavuk
2 çatal patates
azıcıkta t. fasülye
bir de eniştem zorla 1 tane kadayıf yedirdi
ama şu günlerde hareketim daha fazla.
ayyy bende alcam bende bendeeee
afiyet olsun cnmmm
erisin yağ hücreleri inşallahhhh
çok geçmiş olsun
ahh cnm bnmm ben 2 gün önce eğriyi bi tavan yaptırdımda evetstabilim şimdiii çok şükür
bi hastalandım ateşlendim falan
saolsun ilaçlar ve teyzecim sırtımı boğazımı viksledi veee iyyim şimdiii :))
bizde annemle yarın memlekete geçicez inşallah
inanırmısınız 4 gözle tartıma kavuşmayı bekliorum o kadar yaniii!!!
atraksiyon henüz yok hayatımda kuzum valla
ama pazartesi sağlık bakanlığı ataması için tercihler başlıyooo vee büyük ihtimal gidiciyim :))
o zaman atraksiyon olur bakkk,inşallahhh yaniiii
Kendim çalıp kendim oynuyorum ama olsun... Görünce siz de bana yazarsınız artık.Elifim saçların inanılmaz havalı görünüyor canım.Sana çok yakıştığına eminim.Bol bol serum kullan da yıpranmasın saçların.Kızıl sürekli boya ister çünkü,boya da bakım....
Bu arada ben de yeni geldim kızlar.Benim de dip boyam gelmişti,dükkana gidip onu hallettim.Tam 3 saatte çıkabildim. Çok zaman alıyor yaa...Çekebilirsem ben de çekerim resim,koyarım bakarsınız.Burada olsaydınız koyacaktım ama yoksunuz,vazgeçtim işte
eneee ben geldim kimse kalmamış şansıma
benimde başım ağrıyo baya yatayım en iyisi
öpüyorum hepiniz
hee unutmadan
benim macuna anam el koydu
çantama attım yemeken önce yerim diye
heves etti 54 kilo hatun göbeğim var derdinde
hemide 50 yaşında öleyim ben o zaman
kocamda ver ver üzülmesin ben sana alırım diyince
daha yemeye doyamadığım bi kavanozu anneme verdim
olsun eşim getiri yine
beni kimseden saymıyon mu kız
tarifi yazdıydım sana,görmedin mi ki :26:
annende maşAllah yaa aynı benimki
manken olacaklar bıraksak
elifcim biraz geç kaldım farkındayım ama işte o patlıcanlı köfteli şeyin tarifi
yalnız yağ yok demiştim ama varmış :26:
fakat öyle hafif ki yok gibiydi
Annemin adını verdim yemeğe
Sema Tava
Malzemeler:
4 tane patates
5 patlıcan
2 domates
4 biber
normal köftenin malzemeleri
Yapılışı:
öncelikle normal kızartarak yaptığımız köfteden yapıyoruz.
patates ve patlıcanları yuvarlak yuvarlak doğruyoruz.
patatesin üzerine köfteyi,onunda üzerine patlıcanı yerleştirip tepsiye yan olacak şekilde koyuyoruz.
bu şekilde tepsiyi kol böreği sarar gibi dairesel şekilde dolduruyoruz.
ama bu takımları çok sıkı yerleştirmiyoruz,hafif aralıklarla
üzerine domatesleri doğruyoruz,biz uzun ince dilimler halinde yaptık.
biberleri de ikiye üçe bölerek koyuyoruz.(yine üzerine)
üzerine 3-4 yk kadar yağ gezdiriyoruz.
bundan sonra bir kabın içerisine 2 çay kaşığı tuz,2 yemek kaşığı salçayı koyuyoruz,üzerine yaklaşık 2.5 su bardağı su dökerek karıştırıyoruz.
bu karışımı gezdirerek tepsiye boşaltıyoruz.
tepsinin dışını alüminyum folyoyla kaplıyoruz.
200 derecede yarım saat,175 derecede yarım saat fırında tutuyoruz ve yemeğimiz hazıııırrrrrrrrrrrrr
afiyet bal şeker olsun
vaaaayyyy alev alevvvvv
vuhuuuuu
ben sana tüstüüümmmmmmm :84::84::84::84::84::84:
kadayıf hmmmm
nerde hareket orada bereket kuzuuuuşşşşşş
yanına derken ne gibi mesela? sulu yemek gibi mi?
gelmiş yine mükemmel sağlıklı menüleerrr
köftenin yanına gidebilecek herşey tatlı hariç salatada kendince takılır kaldı meze :s
aynen nerde hareket orda bereket
bu arada ben şimdi yürüyüşten geldim spor parkından azcık sporda yaptım ama çok yoruldum :)
bi dee bi halt yedim:18:
babam dondurma aldı kendine dayanamadım bende aldımama o erimiştir giderken yolun başında yedim çünkü :18:
Köftenin yanına pilav yakışır canım,salata olarakta piyaz.... Tabi kuru köfteden bahsediyorsak
Duygucum çok sağlıklı besleniyorsun.Dikkatimi çekiyor valla.Bol bol sulu yemek yeme şansı buluyorsun.Ben işe gidince çok sıkıntı yaşıyorum valla
Ya şu macundan bende alayım bari nerde satılıyor her aktarda var mı acaba?eneee ben geldim kimse kalmamış şansıma
benimde başım ağrıyo baya yatayım en iyisi
öpüyorum hepiniz
hee unutmadan
benim macuna anam el koydu
çantama attım yemeken önce yerim diye
heves etti 54 kilo hatun göbeğim var derdinde
hemide 50 yaşında öleyim ben o zaman
kocamda ver ver üzülmesin ben sana alırım diyince
daha yemeye doyamadığım bi kavanozu anneme verdim
olsun eşim getiri yine
Hemen bende baktım gerçekten çok güzelmiş site bakalım yarın için neler bulucam:)bu siteyi kim dediyse güzel tarifler var cidden
bi kurcalamkta yarar var
Elimden geldiğince işte şu fazlalıkları atmak lazım ama mercimek çorbası çok şişkinlik yaptı yarına pek farketmicek gibi
Ohh ne güzel spor yapmışsın akşam bende çıktım spor parkına ama benim oğlan 10 dak dayanıyor sonra başlıyor hadi in anne bitmedimi anne demeye
Dondurmada yaramasın inşallah:)
Canım evde olmanın avantajı diyelim birde 3 yaşında bir oğlum olduğu için elimden geldiği kadar 1 öğün sebze 1 öğün et yemeği yapmaya çalışıyorum..
Et olmazsa aynı değerde bakliyat ya da yumurta koymaya çalışıyorum gün içinde...
Ama bir kaç gün et tarzı birşey hiç yemek istemiyorum aslında tatilde fazla kaçırdık ama eşim oruç tutuyor sırf sebzede onu doyurmuyor..
Çalışırkende ev yemekleri yapan yerlerden ya da akdeniz mutfağı tarzı yerlerden yemeye çalışıyordum bir tabak semizotuna 7 8 lira vermek koyuyor olsada insana sağlıklı beslenmek adına mecburen yemek lazım
Ya şu macundan bende alayım bari nerde satılıyor her aktarda var mı acaba?
Ay ne güzel ya her yaşta bakımlı olmalı insan anneni tebrik et benim yerime Elifcim
Hemen bende baktım gerçekten çok güzelmiş site bakalım yarın için neler bulucam:)
kız bacım görmedim tarifi nerde
gözüm de seçmez oldu
annem sorma ya hiç 50 yaşın hatunu değil
kızlarına taş çıkarır
ay bayılırım köfteli patlıcanlı şeylere
yalancı kebap gibi olmuş bu denicem bunu en kısa sürede
sağ ol kuzum benim
Elimden geldiğince işte şu fazlalıkları atmak lazım ama mercimek çorbası çok şişkinlik yaptı yarına pek farketmicek gibi
canım 2 yere sordum o marka yoktu ama atessiz illa mindivan olcak dedi diye almadım
eşime dedim o da istoça gitmişti istanbulda toptan gıdacılar falan var orda
orda kocaman bi aktara girmiş ilk girdiği yerde de bulmuş
sen de bulursun inşallah sanki şiliği alıyo gibi geldi bana
miğdemin şişi indi
annemi de tebrik edeyimde havalansın
siz de genç olcaksınız diye
zaten kimse annem olduğuna inanmaz ablasıyım derdi
ilk işe başladığım yerde
inanırdı insanlarda ben de kıl olurdum
benim annem gibi desene
2 kardeşiz annem 50 yaşında hala pembiş pembiş giyer genç kızlar gibim
zayıflığı felanda iyidir
ona çekmedim mi ne
yalancı kebap mı diyolar buna
ben ilk defa duydum da annemin adını verdim
daha ne gelecek elinden perfectooooooooo
bizide 3 kardeş sanıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?