- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.181
gaydddırıııım gubbakkkııımmmmmm bana küsmüşşş müüüüüüüüüüü
özür dilerim cnm yaa walla unutmuşum seniiiii :26:
ama bugün sadeece sen warsınn, diğer kızlarıı sewmiyom ben onlar cıssss, sen cicisinnn güzelsiiinn misss bebeksinnnn amanda aamaaan hanimişşşş gel bi sarıleeemgel bi de öpeeeemmmm
hmmmmmmmmmmmmmmm
şeeeyyyy affettüüm küüüü
ama bi daa unutursan
geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1
ala alaaa
regl dönemin bitsinde anlarız canım anyayı konyayı
Tünaydın prenseslerimmmmm
Tatil dönüşü üstümde bir rehavet atamıyorum evi mok götürüyor ben oturuyorum pöfff...
Çamaşırlar kurudu 2 askı dolu ütü beni bekliyor bir yandan evi temizlicem en azından elektrik süpürgesi toz ve yerler silinmeli..
Sonra akşama yemek yok
Allahım ya bunların hepsini yapmam lazım ve eve geleli 2 gün olmasına rağmen hepsi bekliyor
ayyy ne zor geliyodur şimdi sana
allah yardımcın olsun canım valla
bilmiyorum ki tatlımm yaaa dün regloldumm zati, ama şişmeye dewam ediyorummm
salıya biter reglim, anyayı konyayı görcem o zmn, cumaya kadar eski kiloma ulaşmam lazım, tam 1600 gr artıdaym ya warmı bölee bişi
biraz önce gittim bissürü alışweriş yaptımm kabak patlıcaan bezelye domates sogan fln aldımmm türlü yapcaam zyaglı, bi 3 gün akşamları yogurtla onu yicem sadece..
benimde ev berbat durumda, dağınıklıgım yok da süpürüp silmem toz almam lazım bugün, toplamda 3 makina camasır yıkadımm hepsi kurudu bi 30 parça fln ütü war, cogu da gömlek pantolon elbise falann, zaten sancımda war nası yapceem bilmiyom, yarın da ilk iş günümm daha manikür ağda fln yapmam lazımm pöfffffff cok cökmüş durumdaymm su an
ooooo
pek de bakımlıyız ayol
bende bunların hiç biri yok
menülerimi de paylaşmaya dewam ediyim de bi yerde yanlışım warsa söyleyin sizdee
sabah
2 dilim cok tahıllı ekmek arasına 1 incecik dilim tavuk salam, 1 tatlı kaşığı krem peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 çay bardağı ice tea
ara
1/4 porsiyon kazandibi
öğlen
1 tane haşlanmış yumurta
yağı süzülmüş 1 küçük konserve ton balığı
1 tane domates
3 yk light yogurt
ara
1/4 porsiyon kazandibi
akşam
1 tatlı kasıgı zeytinyagıyla pişirilmiş türlü ( 5 yk )
3 yk light yogurt
1 domates
kazandibide ne güzel olur şimdi hmmmmm
baby'slerim içimde bir heyecan var anlatamam dizi sezonu yaklaşıyor okulların açılacağı gün yaklaşıyor radyoda çok sevdiğim bir prog. var o da yarın başlıyor tatili kazasız belasız atlattım yani kendimle baş başa olacağım günler geldi çattı yüzüme yansımasada başkalarının yanında çok mutluyum.Bir plan yapıcam şu işlerimi bitirdikten sonra spor yemek vs. Çoooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atmak istiyorum gidebildiğim yere kadar güle oynaya koşmak ordan oraya uçup sizlerin yanına gelip öpmek hepinizin dertlerine ortak olup sizleri de güldürmek işlerinize yardım etmek vs. vs. ben kaçar işlerimi tamamlayıp kendime zaman ayırmalıyım öptüm sizleri çıtırlarımmm
vaaayy bugünde herkes kendine zaman ayırıyo
ben de oturdum etamin işliyom
Allah mutluluğunu daim etsin kuzuuu
yok cnm star da gizem die bi kız sunuyo hattaaa
hafta içi gündüzleri oluyoooo
hmm şu farklı farklı illere giden kız
günaydın kızlarcımmmm
anca girebildim nete bugün inşallah memlekete geçiyoruz biliyorsunuz eşya toplamakla meşguldük annemle
bgn yolda olcam azcık ve eve varıncada hemen temizlik falan yapıcam
mağlum 2 aydır kapalı ev
müsait olursam yine girerim
herkese iyi pazarlarrrrrrr
iyi pazarlaaaarrr
Sinir oldum şimdi ya
Biliyorsunuz bayadır ilaç kullanıyorum fakat şu soldaki böbrek ağrım geçmiyor,iştahım tamamen kesik.Az önce eşim neden böyle yaa deyip doktoru aradı,uzun uzun konuştular. Sorun neymiş biliyor musunuz?? Dalgın eczacı ilaçları günde 2 yerine 1 kez içilecek yazmış.O yüzden iyileşemiyormuşum.Doktor çok kızdı,hemen yarın ilaçlarla hastaneye gelmemizi söyledi....Sinir oldum ya,resmen iyileşme sürecim uzadı,boşu boşuna canım yandı
yok artık yaaa
nasıl eczacıdır bu
diplomayı bakkaldan mı almış