- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.201
Teşekkürler canım,valla moralim yerine geldi.Kesimi ben yaptım canım bu arada.İnsanın yaşı ilerleyince kısa saça sarıyor
Bulgur fazla yenirse kilo yapar,fakat ayda yılda bir yemekle birşeycikler olmaz.Zaten o da fazla yedirmiyor,hemen mideyi şişirip uzun süre de tok tutuyor
elifcim alıntılayamadm yazdklarınıı karnım ck agrıyo yaa zor duruyomm 2.agrı kesicimi içtm ama nafile allahtan haftasonu olduu
Teşekkürler canım,valla moralim yerine geldi.Kesimi ben yaptım canım bu arada.İnsanın yaşı ilerleyince kısa saça sarıyor
Bulgur fazla yenirse kilo yapar,fakat ayda yılda bir yemekle birşeycikler olmaz.Zaten o da fazla yedirmiyor,hemen mideyi şişirip uzun süre de tok tutuyor
elifcim alıntılayamadm yazdklarınıı karnım ck agrıyo yaa zor duruyomm 2.agrı kesicimi içtm ama nafile allahtan haftasonu olduu
kızlar iftarımı yazmaya geldim ben
1 kase acılı ezme salata
1/3 kase tarhana çorba
3 yk kadar taze fasulye
yoğurt
1 hurma
1 bardak şekersiz çay
1 form keten tohumlu bisküvi
saat 11 gibi çay saati yapacaz,az biraz sütlü kadayıf yiyecem
öyle heralde :)yok artık yaaa
nasıl eczacıdır bu
diplomayı bakkaldan mı almış
ewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)
aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek
accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz53:
kim gelir yardımaaa,cok sancımm warr
Hep yediklerimi yazmayı unutuyorum.
Sabah kepekli yoğurt yedim 1 kase...
Öğlen yayla çorbası 1 kase
Bezelye yemeği 2 kaşıkcık
Arada 1 armut 1 şeftali
Amaaa akşam dayanamayıp yarım kase sütlaç yedim vallaAma hala vicdan azabı çekiyorum.Annem işte,rejimdeyim ya,inadına yapıp getiriyor
Ayy bende bayılırım sütlaca ve ne tesadüf bende yaptım bugün ve yarım kase yedim
Göz görmeyince gönül katlanıyor ama oldumuda dayanamıyor insan demi offf yaaa
Ayy bende bayılırım sütlaca ve ne tesadüf bende yaptım bugün ve yarım kase yedim
Göz görmeyince gönül katlanıyor ama oldumuda dayanamıyor insan demi offf yaaa
Evet canım ya..Dün eşim için pasta yaptım,canı çok istemişmiş...Dha yanında ne börekler,kurabiyeler..Elimi sürmedim valla,benim inadım inattır.Ama bu akşam annem sütlaçları getirip gözüme gözüme sokunca dayanamadım.İçindeki şekerden çok korkuyorum ama sanırım ihtiyacım da vardı.Neredeyse bir haftadır doğru düzgün yemek yemedim..Y ada kendimimi avutuyorum ne?? Kızın bana kızlar, bağırın bana,çook pişmanım şu annn
Ayyy maşallah canımcım ya o kadar pastalar börekler el sürmemişin daha ne olsun yarım kase sütlaçla kurtarmışsın sütlü tatlı gibisi yok işte içindeki pirinç bozuyor biraz işi ama o kadar kusura kadı kızında da var demi ama
Kızlar merhabalar,
20 yaşındayım ,168 boyundayım ve 63 kiloyum. Yani bende, zayıflamak istiyorum ama beni bu konu hakkında ileriye dönük olarak bir dürtüye ihtiyacım var. İşin aslı 5. Takıma girmek istiyorum. Hırslı ve azimli biriyim. Yoksa ben tek başıma birşey yapamam diye düşünüyorum....İlk defa zayıflamaya çalışıyorum bu yüzden prosedürden çok haberim yok .Desteğinizi esirgemezseniz çok memnun olurum kızlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?