Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya sanki duyan da 50 yaşındasın sancak
gayet modern bi kesim bence ve sana çok yakışmış

İyi akşamlar cancanlar:)
Ben ütülerimi yaptım temizliğimi yaptım yemeğimi yaptım ve geldim:)))
Bu arada yemek faslınıda bitirdim tabi:)
Bugün menüde fırında tavuk, kırmızı biber közlenmiş zeytinyağlı,yoğurt,dünden az biraz z.yağlı kabak,yemek sonrasında da sütlaç var:)

Canım haklısın bulgur fazla yenirse kilo yapıyor...

Ayrıca arkadaşlar;tek öğün olarak doktorlar kabul etmiyor ekmek sınıfına sokuyor ancak bir z.yağlı yanında 2 kaşık izin veriliyor..Oda benim diyetim süresince mesela pilav ve makarna son tercihin olsun ekmek ye dedi..
Ara sıra yedim ogünlerde başarısız sonuçlandı benim için..
Çünkü ekmekte ne yediğini biliyorsun ama makarna bulgur pilav herneyse bunların yağı var tuzu var kaşık ölçüsü var...

kızlar iftarımı yazmaya geldim ben

1 kase acılı ezme salata
1/3 kase tarhana çorba
3 yk kadar taze fasulye
yoğurt
1 hurma

1 bardak şekersiz çay
1 form keten tohumlu bisküvi

saat 11 gibi çay saati yapacaz,az biraz sütlü kadayıf yiyecem

elifcim alıntılayamadm yazdklarınıı karnım ck agrıyo yaa zor duruyomm 2.agrı kesicimi içtm ama nafile allahtan haftasonu olduu

Regl sancısı mı canım bu??? Benim hiç ağrım sancım olmaz.Normal bir gün gibi geçer....:26:

Hatunum bu kadayıf ne oluyor kaç gündür,herkes kadayıf yiyor???

Hep yediklerimi yazmayı unutuyorum.
Sabah kepekli yoğurt yedim 1 kase...

Öğlen yayla çorbası 1 kase
Bezelye yemeği 2 kaşıkcık

Arada 1 armut 1 şeftali

Amaaa akşam dayanamayıp yarım kase sütlaç yedim valla Ama hala vicdan azabı çekiyorum.Annem işte,rejimdeyim ya,inadına yapıp getiriyor

yok artık yaaa
nasıl eczacıdır bu
diplomayı bakkaldan mı almış
öyle heralde :)

ben geliyim :)

elifcim alıntılayamadm yazdklarınıı karnım ck agrıyo yaa zor duruyomm 2.agrı kesicimi içtm ama nafile allahtan haftasonu olduu

Canım geçmiş olsun ya neden bu kadar ağrılı oluyor ki kıyamam ben sana
Ağrı kesici nasıl kesmemiş hayret ap....x mı içtin o iyidir aslında

Ayy bende bayılırım sütlaca ve ne tesadüf bende yaptım bugün ve yarım kase yedim
Göz görmeyince gönül katlanıyor ama oldumuda dayanamıyor insan demi offf yaaa

vee bugünün menüleri

sabah 2 kk peynir 2 zeytin domates
bayat pide (çok değil ama)

saat 3 gibi yourt

5 gibi 1 köfte

iftar saatinden azıcık pilav 1 köfte 2-3 dilim patates)küçük dilim)
br fırt kola(canım çok çekti napıyım)

sonra biraz hareket ettim 1 tane şekerpare yedim bugün yine çok susadım ve olabildiğince su içtim artık yatma vakti sabah erken kalkcam iyi geceler bebiklerim

Bugün yine kabak yedim bol bol içim dışım kabak oldu 2 gündür valla bağırsaklarım çalışcak zayıflıcam diye tiksindim resmen
Sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim kaşar
3 zeytin
domates
1 çay bardağı süt

Öğle:
4 5 kaşık kabak
yoğurt 3 kaşık
1 dilim ekmek

Ara:
2 3 tane normal bisküvi (çok acıktım ya kabak kabak kabak bu ne yaa)

Akşam:
1 tavuk butu fırında
3 4 kaşık kabak
2 kaşık yoğurt
2 kaşık domates çorbası

gece 1/2 kase sütlaç

Ayy bende bayılırım sütlaca ve ne tesadüf bende yaptım bugün ve yarım kase yedim
Göz görmeyince gönül katlanıyor ama oldumuda dayanamıyor insan demi offf yaaa

Evet canım ya..Dün eşim için pasta yaptım,canı çok istemişmiş...Dha yanında ne börekler,kurabiyeler..Elimi sürmedim valla,benim inadım inattır.Ama bu akşam annem sütlaçları getirip gözüme gözüme sokunca dayanamadım.İçindeki şekerden çok korkuyorum ama sanırım ihtiyacım da vardı.Neredeyse bir haftadır doğru düzgün yemek yemedim..Y ada kendimimi avutuyorum ne?? Kızın bana kızlar, bağırın bana,çook pişmanım şu annn

Ayyy maşallah canımcım ya o kadar pastalar börekler el sürmemişin daha ne olsun yarım kase sütlaçla kurtarmışsın sütlü tatlı gibisi yok işte içindeki pirinç bozuyor biraz işi ama o kadar kusura kadı kızında da var demi ama

Ben piriçten de korkmuyorum açıkçası. Çünkü ekmeği tamamen kestim,ne pilav ne makarna yiyorum.Biraz karbonhidrat iyi oldu hatta. O gıcık şeker üzüyor beni. Malum ben de basen var,şekerin ilk gidip yerleşik düzene geçeceği yerde orası

Kızlar merhabalar,

20 yaşındayım ,168 boyundayım ve 63 kiloyum. Yani bende, zayıflamak istiyorum ama beni bu konu hakkında ileriye dönük olarak bir dürtüye ihtiyacım var. İşin aslı 5. Takıma girmek istiyorum. Hırslı ve azimli biriyim. Yoksa ben tek başıma birşey yapamam diye düşünüyorum....İlk defa zayıflamaya çalışıyorum bu yüzden prosedürden çok haberim yok .Desteğinizi esirgemezseniz çok memnun olurum kızlar :26:

canım hoşgeldin ilk defa biz devet etmeden gelen bi misafir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-163.html
şuraya yaz adet yerini bulsun
ben de seni davet edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…