- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.221
yılın başı bi sütlaç yedinHep yediklerimi yazmayı unutuyorum.
Sabah kepekli yoğurt yedim 1 kase...
Öğlen yayla çorbası 1 kase
Bezelye yemeği 2 kaşıkcık
Arada 1 armut 1 şeftali
Amaaa akşam dayanamayıp yarım kase sütlaç yedim vallaAma hala vicdan azabı çekiyorum.Annem işte,rejimdeyim ya,inadına yapıp getiriyor
canım hoşgeldin ilk defa biz devet etmeden gelen bi misafir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-163.html
şuraya yaz adet yerini bulsun
ben de seni davet edeyim
Canım teşekkür ettim ilgine...Bazı şeyler isteniyorsa çaba gösterilmeliii :)
Ben piriçten de korkmuyorum açıkçası. Çünkü ekmeği tamamen kestim,ne pilav ne makarna yiyorum.Biraz karbonhidrat iyi oldu hatta. O gıcık şeker üzüyor beni. Malum ben de basen var,şekerin ilk gidip yerleşik düzene geçeceği yerde orası
Kızlar merhabalar,
20 yaşındayım ,168 boyundayım ve 63 kiloyum. Yani bende, zayıflamak istiyorum ama beni bu konu hakkında ileriye dönük olarak bir dürtüye ihtiyacım var. İşin aslı 5. Takıma girmek istiyorum. Hırslı ve azimli biriyim. Yoksa ben tek başıma birşey yapamam diye düşünüyorum....İlk defa zayıflamaya çalışıyorum bu yüzden prosedürden çok haberim yok .Desteğinizi esirgemezseniz çok memnun olurum kızlar :26:
Ben piriçten de korkmuyorum açıkçası. Çünkü ekmeği tamamen kestim,ne pilav ne makarna yiyorum.Biraz karbonhidrat iyi oldu hatta. O gıcık şeker üzüyor beni. Malum ben de basen var,şekerin ilk gidip yerleşik düzene geçeceği yerde orası
Kızlar merhabalar,
20 yaşındayım ,168 boyundayım ve 63 kiloyum. Yani bende, zayıflamak istiyorum ama beni bu konu hakkında ileriye dönük olarak bir dürtüye ihtiyacım var. İşin aslı 5. Takıma girmek istiyorum. Hırslı ve azimli biriyim. Yoksa ben tek başıma birşey yapamam diye düşünüyorum....İlk defa zayıflamaya çalışıyorum bu yüzden prosedürden çok haberim yok .Desteğinizi esirgemezseniz çok memnun olurum kızlar :26:
Kızlar merhabalar,
yılın başı bi sütlaç yedin
akşam yemeği de yememişsin zaten üzülme
yarın pazartesi ve benim iznim bitti
ne güzel alışmıştım evde oturmaya
hiç de sıkılmadım bu kez
hiç işe gidesim yok benim
hele sahura kalkıp bi daha yatıp
7 de nasıl kalkcam gözümde büyüyo valla:26:
rica ederim fıstık hadi yaz oraya
ben kaçırcam seni hemen
Benimde şeker hakkım var pirinç ve bulgur hakkım yok:)))
Doktor bir kase muhallebi ya da kazandibi verdi ama içindeki pirinçten hiç bahsetmedi:))
Üzülme tatlım ya birşey olmaz o kadarcıktan..
Sen kaç kilosun bu arada kaç kilo olmak istiyorsun takvimin yok merak ettim?
Hoşgeldin:)
Şu anda 55 kilo sayılırım:) Yani dayanamayıp sabah tartıldım da
52 olmaya çabalıyorum
Şu anda 55 kilo sayılırım:) Yani dayanamayıp sabah tartıldım da
52 olmaya çabalıyorum
Kuzum sen zaten zayıfmışsın ohooo yarım kase sütlaçı takıyor birde şurda 3 kgcuk kalmış:)
Şimdi senin boyunda 1.70 falandır Allah bilir git o zaman o geri kalan sütlaçıda ye
ben de bu sabah 79,4 çıktım anlamadım 2 günde 1,2 kilo nasıl alınır
Fıstığım maalesef o kadar kolay değil.Eğer kilom orantılı yerleşmiş olsaydı rejim bile yapmazdım.Fakat daha önce de dediğim gibi basen de toplanmış durumda o fazlalıklar.Onları eritmeye çabalıyorum fakat günlerdir herkes bana yüzün çökmüş deyip duruyor.Hem şaşkınım,hem kızgın Zaten yüzüm ince,ufacık bir de hemen yüzüm çöküyor.pöfff
Günün mü yaklaştı yoksa canım???
Fıstığım maalesef o kadar kolay değil.Eğer kilom orantılı yerleşmiş olsaydı rejim bile yapmazdım.Fakat daha önce de dediğim gibi basen de toplanmış durumda o fazlalıklar.Onları eritmeye çabalıyorum fakat günlerdir herkes bana yüzün çökmüş deyip duruyor.Hem şaşkınım,hem kızgın Zaten yüzüm ince,ufacık bir de hemen yüzüm çöküyor.pöfff
Günün mü yaklaştı yoksa canım???
Selahattin Dönmez söylemişti bunu sanırım...
Bu arada Hülya Avşar 2 ayda 9 kilo vermiş..Diyetisyeni neler yediğini anlatmış..
Ananaslı ballı ekmeğe bayıldım ben paylaşmak istedim
Metabolizması ananas ve somonla hızlandırıldı
Ananas: Sabahları genellikle ananas yedi. Ananasın metabolizmayı hızlandırıcı önemli bir etkisi etkisi var. Bu nedenle diyet programlarında artık daha sık yer alıyor. Sabah kahvaltısında yarım ananası eziyorsunuz içine biraz peynir koyuyorsunuz. İki dilim ekmeğin üstüne sürüp en üstüne de bir tatlı kaşığı bal koyup onu yiyorsunuz. Bu hem çok güzel hem de sağlık için yararlı bir kahvaltı.
Somon: Hülya Hanım için özellikle balıklardan somonu tercih ettim. Diyet yaparken yağlı balıklardan kaçınmak lazım diye bir önyargı var. Ben buna katılmıyorum yağlı balıkların tam tersi Omega-3′ten zengin oldukları için metabolizma hızlandırıcı özelliği vardır. Somon�u da özellikle öneririm.
Kuru kayısı: Bağırsak çalıştırıyor.
Kivi: Metabolizmayı hızlandırıyor.
Kavun: Tokluk hissi yaratıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var. Kavun listesine verdim. Karpuzu pek tavsiye etmedim. Kirazı ise her zaman önerdim.
Kabak: Metabolizmayı hızlandırır. Diyet listesine iki haftada bir veriyor ama üç gün üst üste öneriyordum.
Su: Günde mutlaka 2.5 litre içilmesi gerekiyor. Diyet yaparken özellikle dikkat edilmesini istiyorum.
Yumurta: Metabolizmayı hızlandıran yumurtayı üç gün üst üste verebiliyordum. Sabah kahvaltıda haşlanmış olarak yenilebilir bir sonraki gün akşam yemeğinde menemen olarak üçüncü gün de öğlen omlet olarak yenilebilir.
Yağları karıştırıp kullandık
Fındık yağı soya yağı ve zeytinyağı bu üç yağı karıştırıp yemeklerde kullanmak için önerdim. Tereyağ çok az miktarda yemeklerde kullanılabilir ama miktarın çok çok az olması lazım. Yani tat vermesi için bir tatlı kaşığı falan gibi. Ancak o da çok sık olmamak şartıyla. Margarin vermiyorum. O kadar güzel yağlar dururken margarine gerek yok! Diyet yemekleri lezzetli olmalı insanlar sevmiyorsa kepekli makarna yemek zorunda değil! Ben hep diyette normal makarna öneririm. Zaten kepekli makarnanın içindeki kepek çok az; zorlamaya da değmez..
ananası meyve olarak çok severim ama peynir ve balla bağdaştıramadım
çok net çizgileri olan bi damak tadım var tatlı ve tuzlu asla yanyana yiyemem hele de meyveli
kavunu biz iyette olmaz bilirdik arada sırada rahatlıkla yenebilir tabi
bu arada fındık yağı kullanırım bütün yemeklerde
salataya da zeytinyağıyla karıştırıp
en sağlıklı yağlardan biri fındık yağıbi giresunlu olarak az da reklamını yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?