- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.261
Ya bu arada benim kilo vermem mi durdu nedir??? Bakıyorum tartıda aynıyım...Bir de ben hepten kestim gibi oldu yemeyi.Acaba o yüzden metabolizmam yavaşladı da,ondan mı kilo veremiyorum.Bak sabah sabah moralim bozuldu işte...
çok fazla ye diyen yok canım zaten normal yemen yeterliElbiselerim olmaya başlamıştı ne güzel..Şimdi neden durdu ki??? Ben çokfazla yiyerek kilo veremem ki:26:
Demek ki bu yemezsen metabolizma yavaşlar,yediklerini depolar,savunmaya geçer tezi doğruAma ben bol bol yoğurt ve meyve yedim yaaa
bende hafta sonu mönülerimi paylaşıyım sizlerlede
bana fazla olup olmadığını söyleyin lütfen
ramazan başından beri çok az yiyince hafta sonu yediklerim sanki fazla olmuş gibi geldi
bakalım siz ne diceksiniz?
cumartesi akşamı mudanyaya anneme gittik
halan bizi dışarı iftara çıkarttı
1 kase mercimek çorbası
karışık ızgara (2 kaarlı köfte,4 kalem küçük inegöl köfte,1 tavuk şiş)
salata
ayran
ekmek yok tabikide
saat 11 gibi 1 tane şeftali
sahur:1 küçük dilim kepek ekmeği+yarım dilim kadar da ince bir pide
peynir salça ,domates,salatalık,biber v.s kahvaltımı tamamladım
dün akşam iftarda eşimin babanesine gittik köye inegöle
1 kase tarhana çorbası
3 köfte,3,4 elma dilim patates kızartası malesef
1 k.k. kadar börek
salata
ara:saat 10 gibi 1 dilim kesme dondurma
sahur:2 k.k kadar patatesli börek
misafirliğe gidince böreği tatmadan olmaz dediler,hatta az tattık die bide yanımıza verdiler :) oda sahurda bize patladı(
şimdi söyleyin bakalım bana mönülerim nasıl,çok mu fazla
açıkcası bana eski yediklerimi göre faza geldi ama bakalım sizler nasıl yorumlar yapıcaksınız???
çok fazla ye diyen yok canım zaten normal yemen yeterli
Börekler fazla diycem canım ama sen oruç tutuyorsun.Tamam sulu yemek iyidir de tüm gün tok tutmuyor. Yani ramazanda gerçekten hem oruç hem kilo verme işi zor yaa...Yemesen aç kalırsın,tansiyonun falan düşer Allah korusun,yesen ki hamurişi bu,bir de yiyip uyuyorsun.Bilemedim.Ama aşırı yediğin birşey yok.Dediğim gibi olmalı o kadar ramazanda...
Aaaa durun durun..Acaba ilaçlar mı yaptı böyle.Hani şişkinlik yapar ya antibiyotikler,o da olabilir belki
begüüümcüüüüm ne yapıyorsun bakalım fazla konuşmadık senlen hiç :)
iiyim tatlım sen nasılsın.
çalışıyorum valla napalım
sen neler yapıyosun?
iyiyim valla ne olsun :)
bu sabah istediğim saatte kalkamadım ama geçte kalkmadım normal devam ediyom artık yeni bir planlama lazım malum yemek saatlerimi ayarlıycam dolayısıyla uyku...
yürüyüş saatleri falan yaratıcı fikirler düşünüyom :)
lise sona geçtim canımHADİ BAKALIM SANA KOLAY GELSİN O ZAMAN
kaçıncı sınıfta okuyosun sen tatlım
lise sona geçtim canım
Kızanlarım günaydın....
Ya ben çok uyuşuk olmaya başladım he...Nasıl olsa hastayım diye saldım kendimi.Saat 10dauyandım ve zor uyandım yani... Bir de bugün o kadar işim varken
Bu arada bnedendir bilmem sabahları artık kahvaltı istemiyor canım, çorba ya da yoğurt falan yiyorum hemen uyanır uyanmaz,ilaç içmek için o da.Şöyle peynir falan yesem iyi olur ama yaa,hepten vitaminsiz kalıcam...Sizler neler yapıyorsunuz kızçeler, anlatın bakem
hoşgeldin canım merak etme motivasyonun artacaktır
Artık buna da bişey diyemiycem ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum babama acımadım bugün ama sana içim acıdı şimdi kız bizde alışmıştık senin evde oturmana :)
Valla fırça atar gibi söylemeseydin ben de onu dicektim :):) niye yaa ne varmış yaşında ya da zamanda :) bizde gelir severiz işte fena mı
Hatunum bu kadayıf ne oluyor kaç gündür,herkes kadayıf yiyor???
Hep yediklerimi yazmayı unutuyorum.
Sabah kepekli yoğurt yedim 1 kase...
Öğlen yayla çorbası 1 kase
Bezelye yemeği 2 kaşıkcık
Arada 1 armut 1 şeftali
Amaaa akşam dayanamayıp yarım kase sütlaç yedim vallaAma hala vicdan azabı çekiyorum.Annem işte,rejimdeyim ya,inadına yapıp getiriyor
Ayy bende bayılırım sütlaca ve ne tesadüf bende yaptım bugün ve yarım kase yedim
Göz görmeyince gönül katlanıyor ama oldumuda dayanamıyor insan demi offf yaaa
vee bugünün menüleri
sabah 2 kk peynir 2 zeytin domates
bayat pide (çok değil ama)
saat 3 gibi yourt
5 gibi 1 köfte
iftar saatinden azıcık pilav 1 köfte 2-3 dilim patates)küçük dilim)
br fırt kola(canım çok çekti napıyım)
sonra biraz hareket ettim 1 tane şekerpare yedim bugün yine çok susadım ve olabildiğince su içtimartık yatma vakti sabah erken kalkcam iyi geceler bebiklerim
Bugün yine kabak yedim bol bol içim dışım kabak oldu 2 gündür valla bağırsaklarım çalışcak zayıflıcam diye tiksindim resmen
Sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim kaşar
3 zeytin
domates
1 çay bardağı süt
Öğle:
4 5 kaşık kabak
yoğurt 3 kaşık
1 dilim ekmek
Ara:
2 3 tane normal bisküvi (çok acıktım ya kabak kabak kabak bu ne yaa)
Akşam:
1 tavuk butu fırında
3 4 kaşık kabak
2 kaşık yoğurt
2 kaşık domates çorbası
gece 1/2 kase sütlaç
Evet canım ya..Dün eşim için pasta yaptım,canı çok istemişmiş...Dha yanında ne börekler,kurabiyeler..Elimi sürmedim valla,benim inadım inattır.Ama bu akşam annem sütlaçları getirip gözüme gözüme sokunca dayanamadım.İçindeki şekerden çok korkuyorum ama sanırım ihtiyacım da vardı.Neredeyse bir haftadır doğru düzgün yemek yemedim..Y ada kendimimi avutuyorum ne?? Kızın bana kızlar, bağırın bana,çook pişmanım şu annn
Ben piriçten de korkmuyorum açıkçası. Çünkü ekmeği tamamen kestim,ne pilav ne makarna yiyorum.Biraz karbonhidrat iyi oldu hatta. O gıcık şeker üzüyor beni. Malum ben de basen var,şekerin ilk gidip yerleşik düzene geçeceği yerde orası
bende hafta sonu mönülerimi paylaşıyım sizlerlede
bana fazla olup olmadığını söyleyin lütfen
ramazan başından beri çok az yiyince hafta sonu yediklerim sanki fazla olmuş gibi geldi
bakalım siz ne diceksiniz?
cumartesi akşamı mudanyaya anneme gittik
halan bizi dışarı iftara çıkarttı
1 kase mercimek çorbası
karışık ızgara (2 kaarlı köfte,4 kalem küçük inegöl köfte,1 tavuk şiş)
salata
ayran
ekmek yok tabikide
saat 11 gibi 1 tane şeftali
sahur:1 küçük dilim kepek ekmeği+yarım dilim kadar da ince bir pide
peynir salça ,domates,salatalık,biber v.s kahvaltımı tamamladım
dün akşam iftarda eşimin babanesine gittik köye inegöle
1 kase tarhana çorbası
3 köfte,3,4 elma dilim patates kızartası malesef
1 k.k. kadar börek
salata
ara:saat 10 gibi 1 dilim kesme dondurma
sahur:2 k.k kadar patatesli börek
misafirliğe gidince böreği tatmadan olmaz dediler,hatta az tattık die bide yanımıza verdiler :) oda sahurda bize patladı(
şimdi söyleyin bakalım bana mönülerim nasıl,çok mu fazla
açıkcası bana eski yediklerimi göre faza geldi ama bakalım sizler nasıl yorumlar yapıcaksınız???
hmm teşekkürler canım iyi bir bilgi olmuş o zaman şu fruittare midir nedir onun ananaslısı vardı galiba dondurma seçimi olarak iyi olur mu ki acaba
annemde şeker hastası diye tutamıyo doktora falan gidince o da çok zorlanıyo yaa :s
aynen yaa ben de öyleyim kimisi ayranla şerbetli tatlı yiyo :s çok titizdir midem o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?