- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.241
Fındık yağı hiç kullanmadım Elifcim ben yemeklere riviera salatalara sızma zeytinyağı kullanıyorum..
Hatta geçen eşime 2 3 tane patlıcan kızarttım mecburen zeytinyağında:)))
Bende deneyim bari fındık yağını merak ettim...
Canım o zaman protein eksik kalıyor demektir rejiminde...
Protein alımın tam olmazsa yüzün çöker gider...
Hatta bunu ünlü bir diyetisyde söylemişti..
Ben nerdeyse 40 kilo verdim doğumdan sonra ama yüzüm çökmedi..
Hergün yumurta ya da et mutlaka yemen lazım
ananası meyve olarak çok severim ama peynir ve balla bağdaştıramadım
çok net çizgileri olan bi damak tadım var tatlı ve tuzlu asla yanyana yiyemem hele de meyveli
kavunu biz iyette olmaz bilirdik arada sırada rahatlıkla yenebilir tabi
bu arada fındık yağı kullanırım bütün yemeklerde
salataya da zeytinyağıyla karıştırıp
en sağlıklı yağlardan biri fındık yağıbi giresunlu olarak az da reklamını yapayım
Canım bende senin gibi asla tatlı ve tuzluyu bir arada yiyemem mesela ballı yoğurtmuş peynirle bal ya da işte tarifler olur ya portakallı pırasa vb..ben hayatta yiyemem...
Ama labne tatlılarda kullanılan ve ara tatta bir peynir biliyorsun..Ben labne ile bu tarz şeyleri reçel ve meyveleri yemeye bayılıyorum:)
Canım bende senin gibi asla tatlı ve tuzluyu bir arada yiyemem mesela ballı yoğurtmuş peynirle bal ya da işte tarifler olur ya portakallı pırasa vb..ben hayatta yiyemem...
Ama labne tatlılarda kullanılan ve ara tatta bir peynir biliyorsun..Ben labne ile bu tarz şeyleri reçel ve meyveleri yemeye bayılıyorum:)
ben şu peynirli tatlı var ya neydi künefe
adı peynir diye onu bile yiyemiyorum
labne de sevmiyorum
tramisu da yemem peynir ve tatlı
o kadar uzak bana yani
cins bi insanım o konuda biraz
Ah ah elif'im..Künefe yemedin mi hiç?? Çok şey kaçırmışsın inan ki...Sıcak tatlılara zaten bayılırım.İlk ben de peynirle tatlı olmaz demiştim ama birgün tattım,vay be dedim,bu nasıl bir uyumdur.Bir kez denesen bana hak vereceksin
kızçelerrrrrr özledimm sizi beaaa :)
ay bgn ben bi rahatladm bi rahatladımm kii :)
sabah kalktııım tartıldımmmm, tam 63000 gram çıktııım :S geçen cumadan beri artı 1500 dimek diye hesapladmmm çöktüm fln derken 1 saate kalmadannn misafirim geldiii :) regolduuum sonunda bgnnn yrından itibaren artıları atmaya başlarım artıkınnn cok takmıyorum kafama :)
bgn sewdicegimlenn indik sarıyere gittikkk bi güzel bogaz havası aldıkkk bebeğe kdr yürüdükkk soraa bi arkadaşla buluştuk bi avmye gttik alışweriş felaan, bende bi ayakkabı aldıım aa bide foto makinesi aldımmmm cok cüseeeel :)
artk yeni resimlermi yeni makinamla cekerim size :)
elifcimmmm bogazların nasıı olduuu, umarım iisindir smdiii, saçlarınn alev gibii maşallahhhhhkaşını gördüm kenardan onu da boyadn mı kız :) yüzünü de koyaydın keşkeeem merak ediyomm
begüüüüüümmm haftaya seni 7li kilolarda görüyomuyuzzz o zmnnnn hanii sözzz haniiiiiiii :)
taydinnciiim ne güzel yürüyüşe başlamışsssnnn keşke bende yapsaam :) dikkat et adamlara carpıp etme yürürken, başına belaa soraaa, erkeklerin cenesiyle hiç ugrasılmıyooo :)
arzuucum, takıma hoşggelldiiin, zor bi dönemden geçmişsiin ama hepsi geride kalmşş, sana we kuzularınaaaa bissürrrü nazar boncukuuuu :)
kızzz minnaaaak, evett evettt sen eceeee :) daha simdiden zaaman sıkıntısına girdiyseen ilerdee naaapcan daha bismilaaah :)
duygucummmm canımm hoşgeldiiin sefannn olsun anammm o kilolarrr, geldikleriii gibi giderr onlarrr, duygu gecilmezzz ama haberleri yok :)
ateşliprensesiiim cok geçmiş olsunnn sanada, doktora da gittin diye hatırlıyomm ama böbrek agrısı için cok kötü derlerr, bence sen ihmall etme genedee..
tugbaaaaa sen nabıooon kızzz ne war ne yokkkk en stabil durumda seni gördümmm :)
ahh ahhh kızlarr öyle işte, unuttugum warsa kusra bkmasınnnn lütfeeeeeeeen,
öperim hepiniziii :)
ben bi posta çamasır aseem geleeem :)
vee menüler:
bugünden başlayayım
sabah
2 tane zeytin
2 kk peynir
domates
öğleden sonra 4 tane form çörekotlu bisküvi 2 dilim elma
akşam
annem taze fasülye yaptı yemeğin üztüne 1 tane kabağı bütün koydurdum.Azıcık fasülyesinden aldım kabağın tamamını yedim orta boya yakındı.1,5 yk pilav yooğurt ve üzüm .
önceki 2 gün kahvaltı aynıydı.
dün öğleden sonra çarşamba günü otobüste açtığım form kakaolu bisküvinin devamını yedim(%50)
dün akşam ilçe belediyesinin iftarı vardı oraya gittik ama yer falan yoktu bizde parka geçtik.bira pideyle sürme beyaz peynir (küçüklerden)
bir bardak karadut çayı şekersiz.
çarşamba günü kahvaltı yapmamıştım bi tek o bahsettiğim form bisküviden yemiştim bir de küçüklerden nescafe...
perşembe günü kahvaltı aynıydı
öğlen yedim mi hatırlayamadım akşam azıcık salçalı makarna (2 yk)
1 parça tavuk
2 çatal patates
azıcıkta t. fasülye
bir de eniştem zorla 1 tane kadayıf yedirdi
ama şu günlerde hareketim daha fazla.
Yaa bi de ben bişey sorsam yarın iftara misafirlerimiz var annemköfte yapıcakmış yanına ne yapsam diye sabahtan beri söylenip duruyo :s bi tavsiye verseniz beee
selamlaaarrrr
iftarımı yaptımda geldim kızlar
biraz ağır bir iftar oldu son günlere göre
2 yk bulgur pilavı
3-4 lokma pide barındıran pide ıslatma(domates,biber,yoğurt,3 küçük parça et barındıran)
3 hurma
3 adet çiğköfte
2 yaprak marul
iftardan 45 dk kadar sonra;
üzüm(10-15 adet)
2 kuru kayısı
2 bardak şekersiz çay
bol suuuuuu
bugün yürüyüş veya stepe gidemedim
ilk defa böle oldu,kısmet bakalım
köftenin yanına gidebilecek herşey tatlı hariç salatada kendince takılır kaldı meze :s
aynen nerde hareket orda bereket
bu arada ben şimdi yürüyüşten geldim spor parkından azcık sporda yaptım ama çok yoruldum :)
bi dee bi halt yedim:18:
babam dondurma aldı kendine dayanamadım bende aldımama o erimiştir giderken yolun başında yedim çünkü :18:
Maaşallah canım iyi gezmişsin.... Elife gelince hiç sorma,acayip güzel bir hatun.Sadece yüzünü gördüm ama yanaklar falan harika,elmacık kemikleri çıkık,mmm.. Benim hiç yüzüm dolgun olmadııı
Ah kızçem,şu kadayıfı hiç sevmem ama şimdi okuyunca canım çekti..Diyet böyle birşey işte,herşeyi yiyebilicek kapasiteye geliyoruz
Kendim çalıp kendim oynuyorum ama olsun... Görünce siz de bana yazarsınız artık.Elifim saçların inanılmaz havalı görünüyor canım.Sana çok yakıştığına eminim.Bol bol serum kullan da yıpranmasın saçların.Kızıl sürekli boya ister çünkü,boya da bakım....
Bu arada ben de yeni geldim kızlar.Benim de dip boyam gelmişti,dükkana gidip onu hallettim.Tam 3 saatte çıkabildim. Çok zaman alıyor yaa...Çekebilirsem ben de çekerim resim,koyarım bakarsınız.Burada olsaydınız koyacaktım ama yoksunuz,vazgeçtim işte
bağırsaklarımla sorunum yok allaha şükür bi de fazladan çalışırsa vay halime
kullanımı biraz zor işte ama naparsın kanıma girdi kızlı bi kere
mutlaka sende dene kuzu o macunu etkili sanki
bizde seni özledik kuzu
boğazım hala batıyo ama gecicek sanırım
kararında bi menü olmuş karadudata bayılırım ben de
erisin gitsin yağlar
yallah kilolar yallah kış kış yağlar kış kış
inşallah güzel bi atama haberiyle gelirsin kuzu
elifcim biraz geç kaldım farkındayım ama işte o patlıcanlı köfteli şeyin tarifi
yalnız yağ yok demiştim ama varmış :26:
fakat öyle hafif ki yok gibiydi
Annemin adını verdim yemeğe
Sema Tava
Malzemeler:
4 tane patates
5 patlıcan
2 domates
4 biber
normal köftenin malzemeleri
Yapılışı:
öncelikle normal kızartarak yaptığımız köfteden yapıyoruz.
patates ve patlıcanları yuvarlak yuvarlak doğruyoruz.
patatesin üzerine köfteyi,onunda üzerine patlıcanı yerleştirip tepsiye yan olacak şekilde koyuyoruz.
bu şekilde tepsiyi kol böreği sarar gibi dairesel şekilde dolduruyoruz.
ama bu takımları çok sıkı yerleştirmiyoruz,hafif aralıklarla
üzerine domatesleri doğruyoruz,biz uzun ince dilimler halinde yaptık.
biberleri de ikiye üçe bölerek koyuyoruz.(yine üzerine)
üzerine 3-4 yk kadar yağ gezdiriyoruz.
bundan sonra bir kabın içerisine 2 çay kaşığı tuz,2 yemek kaşığı salçayı koyuyoruz,üzerine yaklaşık 2.5 su bardağı su dökerek karıştırıyoruz.
bu karışımı gezdirerek tepsiye boşaltıyoruz.
tepsinin dışını alüminyum folyoyla kaplıyoruz.
200 derecede yarım saat,175 derecede yarım saat fırında tutuyoruz ve yemeğimiz hazıııırrrrrrrrrrrrr
afiyet bal şeker olsun
saol kuuzm iltifatın için
dediğin gibi bakım istiyo ihmal etmiyorum önerdiğin sarıkız serumu
bakalaım bıkana kadsar kızılım bi süre
eneee ben geldim kimse kalmamış şansıma
benimde başım ağrıyo baya yatayım en iyisi
öpüyorum hepiniz
hee unutmadan
benim macuna anam el koydu
çantama attım yemeken önce yerim diye
heves etti 54 kilo hatun göbeğim var derdinde
hemide 50 yaşında öleyim ben o zaman
kocamda ver ver üzülmesin ben sana alırım diyince
daha yemeye doyamadığım bi kavanozu anneme verdim
olsun eşim getiri yine
bu siteyi kim dediyse güzel tarifler var cidden
bi kurcalamkta yarar var
geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1
Cerencim neden öyle oldu şişkinlik mi acaba?
Regli olcağın içinde olabilir belki..
Ödem attıran çaydan iç bol bol o çok güzel şişliği attırıyor..
Bende dün bütün gün kabakla çorbayla durmama rağmen tartıda gram oynamamış
hala 1.2 artıdayım
menülerimi de paylaşmaya dewam ediyim de bi yerde yanlışım warsa söyleyin sizdee
sabah
2 dilim cok tahıllı ekmek arasına 1 incecik dilim tavuk salam, 1 tatlı kaşığı krem peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 çay bardağı ice tea
ara
1/4 porsiyon kazandibi
öğlen
1 tane haşlanmış yumurta
yağı süzülmüş 1 küçük konserve ton balığı
1 tane domates
3 yk light yogurt
ara
1/4 porsiyon kazandibi
akşam
1 tatlı kasıgı zeytinyagıyla pişirilmiş türlü ( 5 yk )
3 yk light yogurt
1 domates
baby'slerim içimde bir heyecan var anlatamam dizi sezonu yaklaşıyor okulların açılacağı gün yaklaşıyor radyoda çok sevdiğim bir prog. var o da yarın başlıyor tatili kazasız belasız atlattım yani kendimle baş başa olacağım günler geldi çattı yüzüme yansımasada başkalarının yanında çok mutluyum.Bir plan yapıcam şu işlerimi bitirdikten sonra spor yemek vs. Çoooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atmak istiyorum gidebildiğim yere kadar güle oynaya koşmak ordan oraya uçup sizlerin yanına gelip öpmek hepinizin dertlerine ortak olup sizleri de güldürmek işlerinize yardım etmek vs. vs. ben kaçar işlerimi tamamlayıp kendime zaman ayırmalıyım öptüm sizleri çıtırlarımmm
Eki Görüntüle 236421 Eki Görüntüle 236422 Eki Görüntüle 236423
Karışık oldu ama biraz kusura bakmayın artı.
Saçlarım baya bir açık platin rengindeydi,biraz koyusunu yaptım.Nasıl olmuş arkadaşlar???
ewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)
aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek
accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz53:
kim gelir yardımaaa,cok sancımm warr
Regl sancısı mı canım bu??? Benim hiç ağrım sancım olmaz.Normal bir gün gibi geçer....:26:
Hatunum bu kadayıf ne oluyor kaç gündür,herkes kadayıf yiyor???
Bugün yine kabak yedim bol bol içim dışım kabak oldu 2 gündür valla bağırsaklarım çalışcak zayıflıcam diye tiksindim resmen
Sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim kaşar
3 zeytin
domates
1 çay bardağı süt
Öğle:
4 5 kaşık kabak
yoğurt 3 kaşık
1 dilim ekmek
Ara:
2 3 tane normal bisküvi (çok acıktım ya kabak kabak kabak bu ne yaa)
Akşam:
1 tavuk butu fırında
3 4 kaşık kabak
2 kaşık yoğurt
2 kaşık domates çorbası
gece 1/2 kase sütlaç
kızlar ben de yediklerimi yazayım
sabah dilim pide ufak bi parça eski kaşar ve çayla kahvaltımı yaptım
öğlen az yoğurtlu makarna
akşam da mercimek çorbası
zeytinyağlı barbunya
bugün hiç ekmek yedim çünkü evde yoktu üşendim çıkıp almaya
sahurdan kalan bi lokma pideyi yedim sadece
ekmeksiz de yemek yeniyomuş
arada fincan adaçayı içtim de altınbaşak limonlu bisküvi
yarın pazartesi ve benim iznim bitti
ne güzel alışmıştım evde oturmaya
hiç de sıkılmadım bu kez
hiç işe gidesim yok benim
hele sahura kalkıp bi daha yatıp
7 de nasıl kalkcam gözümde büyüyo valla:26:
Şu anda 55 kilo sayılırım:) Yani dayanamayıp sabah tartıldım da
52 olmaya çabalıyorum
ben de bu sabah 79,4 çıktım anlamadım 2 günde 1,2 kilo nasıl alınır
günüm geldi de geçiyo kuzu
17 gün oldu bekliyorum
bekarken de böyleydim evlenince düzelmişti
şimdi yine sapıttı o ladar zamandan sonra
bebek şakası yapmayın kuzular
hamile eğilim
Bu arada Hülya Avşar 2 ayda 9 kilo vermiş..Diyetisyeni neler yediğini anlatmış..
Ananaslı ballı ekmeğe bayıldım ben paylaşmak istedim
Metabolizması ananas ve somonla hızlandırıldı
Ananas: Sabahları genellikle ananas yedi. Ananasın metabolizmayı hızlandırıcı önemli bir etkisi etkisi var. Bu nedenle diyet programlarında artık daha sık yer alıyor. Sabah kahvaltısında yarım ananası eziyorsunuz içine biraz peynir koyuyorsunuz. İki dilim ekmeğin üstüne sürüp en üstüne de bir tatlı kaşığı bal koyup onu yiyorsunuz. Bu hem çok güzel hem de sağlık için yararlı bir kahvaltı.
Somon: Hülya Hanım için özellikle balıklardan somonu tercih ettim. Diyet yaparken yağlı balıklardan kaçınmak lazım diye bir önyargı var. Ben buna katılmıyorum yağlı balıkların tam tersi Omega-3′ten zengin oldukları için metabolizma hızlandırıcı özelliği vardır. Somon’u da özellikle öneririm.
Kuru kayısı: Bağırsak çalıştırıyor.
Kivi: Metabolizmayı hızlandırıyor.
Kavun: Tokluk hissi yaratıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var. Kavun listesine verdim. Karpuzu pek tavsiye etmedim. Kirazı ise her zaman önerdim.
Kabak: Metabolizmayı hızlandırır. Diyet listesine iki haftada bir veriyor ama üç gün üst üste öneriyordum.
Su: Günde mutlaka 2.5 litre içilmesi gerekiyor. Diyet yaparken özellikle dikkat edilmesini istiyorum.
Yumurta: Metabolizmayı hızlandıran yumurtayı üç gün üst üste verebiliyordum. Sabah kahvaltıda haşlanmış olarak yenilebilir bir sonraki gün akşam yemeğinde menemen olarak üçüncü gün de öğlen omlet olarak yenilebilir.
Yağları karıştırıp kullandık
Fındık yağı soya yağı ve zeytinyağı bu üç yağı karıştırıp yemeklerde kullanmak için önerdim. Tereyağ çok az miktarda yemeklerde kullanılabilir ama miktarın çok çok az olması lazım. Yani tat vermesi için bir tatlı kaşığı falan gibi. Ancak o da çok sık olmamak şartıyla. Margarin vermiyorum. O kadar güzel yağlar dururken margarine gerek yok! Diyet yemekleri lezzetli olmalı insanlar sevmiyorsa kepekli makarna yemek zorunda değil! Ben hep diyette normal makarna öneririm. Zaten kepekli makarnanın içindeki kepek çok az; zorlamaya da değmez..
ve böyle beslenerek hep yağdan kaybediyo insan ben hafta 2,5 kilonun tamamını yağdan verdiğim
zamanlarda et yumurta tavuk bunları tüketiyodum
eski diyet listeme başlıcam en kısa sürede
şimdi derdim iş yerinde nasıl yemek yerim
off zor oluyo niyetli arkadaşlara ayıp olcak diye
ne ara öğün ne su içmediğim zamanlar oluyodu
bakalım bu ramazan napcam
çok net çizgileri olan bi damak tadım var tatlı ve tuzlu asla yanyana yiyemem hele de meyveli
en sağlıklı yağlardan biri fındık yağıbi giresunlu olarak az da reklamını yapayım
günaydın kızlar
gece ben kapamışım sabahta ben açayım bari tükkanı
Kızanlarım günaydın....
Ya ben çok uyuşuk olmaya başladım he...Nasıl olsa hastayım diye saldım kendimi.Saat 10dauyandım ve zor uyandım yani... Bir de bugün o kadar işim varken
Bu arada bnedendir bilmem sabahları artık kahvaltı istemiyor canım, çorba ya da yoğurt falan yiyorum hemen uyanır uyanmaz,ilaç içmek için o da.Şöyle peynir falan yesem iyi olur ama yaa,hepten vitaminsiz kalıcam...Sizler neler yapıyorsunuz kızçeler, anlatın bakem
hoşgeldin canım merak etme motivasyonun artacaktırKızlar merhabalar,
20 yaşındayım ,168 boyundayım ve 63 kiloyum. Yani bende, zayıflamak istiyorum ama beni bu konu hakkında ileriye dönük olarak bir dürtüye ihtiyacım var. İşin aslı 5. Takıma girmek istiyorum. Hırslı ve azimli biriyim. Yoksa ben tek başıma birşey yapamam diye düşünüyorum....İlk defa zayıflamaya çalışıyorum bu yüzden prosedürden çok haberim yok .Desteğinizi esirgemezseniz çok memnun olurum kızlar :26:
Artık buna da bişey diyemiycem ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum babama acımadım bugün ama sana içim acıdı şimdi kız bizde alışmıştık senin evde oturmana :)yarın pazartesi ve benim iznim bitti
ne güzel alışmıştım evde oturmaya
hiç de sıkılmadım bu kez
hiç işe gidesim yok benim
hele sahura kalkıp bi daha yatıp
7 de nasıl kalkcam gözümde büyüyo valla:26:
Valla fırça atar gibi söylemeseydin ben de onu dicektim :):) niye yaa ne varmış yaşında ya da zamanda :) bizde gelir severiz işte fena mıgünüm geldi de geçiyo kuzu
17 gün oldu bekliyorum
bekarken de böyleydim evlenince düzelmişti
şimdi yine sapıttı o ladar zamandan sonra
bebek şakası yapmayın kuzular
hamile eğilim
Ya bu arada benim kilo vermem mi durdu nedir??? Bakıyorum tartıda aynıyım...Bir de ben hepten kestim gibi oldu yemeyi.Acaba o yüzden metabolizmam yavaşladı da,ondan mı kilo veremiyorum.Bak sabah sabah moralim bozuldu işte...
yemezsen öyle olur işte yemeye intikam almaya başlıycak miden senden biraz biraz zorlasan seni şu an da tam olarak anlamak için elimden geleni yapıyorum ama sen böyle olunca da üzülüyorum çıtırım yaa
hmm teşekkürler canım iyi bir bilgi olmuş o zaman şu fruittare midir nedir onun ananaslısı vardı galiba dondurma seçimi olarak iyi olur mu ki acabaBu arada Hülya Avşar 2 ayda 9 kilo vermiş..Diyetisyeni neler yediğini anlatmış..
Ananaslı ballı ekmeğe bayıldım ben paylaşmak istedim
Metabolizması ananas ve somonla hızlandırıldı
Ananas: Sabahları genellikle ananas yedi. Ananasın metabolizmayı hızlandırıcı önemli bir etkisi etkisi var. Bu nedenle diyet programlarında artık daha sık yer alıyor. Sabah kahvaltısında yarım ananası eziyorsunuz içine biraz peynir koyuyorsunuz. İki dilim ekmeğin üstüne sürüp en üstüne de bir tatlı kaşığı bal koyup onu yiyorsunuz. Bu hem çok güzel hem de sağlık için yararlı bir kahvaltı.
Somon: Hülya Hanım için özellikle balıklardan somonu tercih ettim. Diyet yaparken yağlı balıklardan kaçınmak lazım diye bir önyargı var. Ben buna katılmıyorum yağlı balıkların tam tersi Omega-3′ten zengin oldukları için metabolizma hızlandırıcı özelliği vardır. Somon’u da özellikle öneririm.
Kuru kayısı: Bağırsak çalıştırıyor.
Kivi: Metabolizmayı hızlandırıyor.
Kavun: Tokluk hissi yaratıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var. Kavun listesine verdim. Karpuzu pek tavsiye etmedim. Kirazı ise her zaman önerdim.
Kabak: Metabolizmayı hızlandırır. Diyet listesine iki haftada bir veriyor ama üç gün üst üste öneriyordum.
Su: Günde mutlaka 2.5 litre içilmesi gerekiyor. Diyet yaparken özellikle dikkat edilmesini istiyorum.
Yumurta: Metabolizmayı hızlandıran yumurtayı üç gün üst üste verebiliyordum. Sabah kahvaltıda haşlanmış olarak yenilebilir bir sonraki gün akşam yemeğinde menemen olarak üçüncü gün de öğlen omlet olarak yenilebilir.
Yağları karıştırıp kullandık
Fındık yağı soya yağı ve zeytinyağı bu üç yağı karıştırıp yemeklerde kullanmak için önerdim. Tereyağ çok az miktarda yemeklerde kullanılabilir ama miktarın çok çok az olması lazım. Yani tat vermesi için bir tatlı kaşığı falan gibi. Ancak o da çok sık olmamak şartıyla. Margarin vermiyorum. O kadar güzel yağlar dururken margarine gerek yok! Diyet yemekleri lezzetli olmalı insanlar sevmiyorsa kepekli makarna yemek zorunda değil! Ben hep diyette normal makarna öneririm. Zaten kepekli makarnanın içindeki kepek çok az; zorlamaya da değmez..
annemde şeker hastası diye tutamıyo doktora falan gidince o da çok zorlanıyo yaa :sve böyle beslenerek hep yağdan kaybediyo insan ben hafta 2,5 kilonun tamamını yağdan verdiğim
zamanlarda et yumurta tavuk bunları tüketiyodum
eski diyet listeme başlıcam en kısa sürede
şimdi derdim iş yerinde nasıl yemek yerim
off zor oluyo niyetli arkadaşlara ayıp olcak diye
ne ara öğün ne su içmediğim zamanlar oluyodu
bakalım bu ramazan napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?