Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar herkes artıda aman dikakt edelim
cuma günü herkes az da olsa kilo vermiş olsun inşallah

bebekiiim ben düne göre -700, cumaya göre -200 grdaymmmm :)
bu arada oylamayı bende kabul ediyorum fıstıgımm

kız az önce aklıma geldiydin
napıyosun bakalım,nasıl gidiyo işler

ayy wala daha nolsnn laptopim kartlarım fln yeni ayrlandıı, masamda oturuyomm şimcik, bu hafta bşi yapma izlee takip et dediler :)
binayı fln gezdirdiler, cok güzel bir sspor salonumuz war, hemen 2 kat aşağıda, 5de bitiyo mesaim,ramazandan dolayı kapalı su an ama ramazandan sonra haftada en az 2 gün aşağıdayım :)

duş fln da war, öğle arasında bbile 45 dk spor yapıp duşumu alıp işime dönebilirimm :)

servisi de ayarladım 2 dk yürüme mesafesinden geçiyomuş zati, beni de alcak ordan, miisssss gözüküyo su anda bakalımm :)

bi tek kimseyi tanımıyommm bi de bi çekingenlik war ister istemez, işler karışık gözüküyo, zamanla alışırım heralde :)

vayyy vayy vayyyy
işe de başlamışta
masasına oturmuşta bize de yazamış
yesinlr senii
bol şanş sana tatlım

canım benim teşekkür ederim :)
size yazcam tabi, kaç saattir fırsat kolluyom grmek için :)

ooo hayrlı olsun canımcım ee ilk alıcaın maaşla ıslatırız artık baby'm :):) ayy ben fazla mı yüzsüz oldum ne biri bi gün bi laf oturtcak kalcam öyle

herkesin dilinde, size fruttaree ısmarlarım o zmnnn
az klaırsa salata ısmarlarımm

ceren yavrum yeni işin hayırlı olsun
nasıl alışabildin mi yeni yerine

saol bebekimmm yaaa walla alışamadm daha, ne iş yapcagmı bile tam bilmiyom henüz yani biliyom da hang segmentte oldugumu bilmiyom sormaya da cekiniyom,, böle süt dökmüş kedi gibin oturuyomm
yanımda ki adam feysde oyun oynuyo, yüz buldum ben de kkya girdim

ayyy imkanlarada bak sen tü tü tüüü maşAllah
alışırsın alışırsın
hem severler seni kesin oradada

özendim valla kızzz :))

Hatunlar neredesiniz ya kimse yokmu iki lafın belini kırmaya
bizim elif hatunda ilk iş gününde dayanamayıp uyudumu yoksa ??? :))

Ben artık çıkıyorum kızlar
herkese iyi akşamlar
bugün evde yemek yapıcam yarın akşama misafirim var
şans dileyin banada çabuk bitsin işim :))

hadi herkese iyi iftarlar

Son düzenleme:
Bennn geldim canlar:)
Bacılar döktürmüşsünüz yine..Yavaşşş yavaşşş yazam bari:=)
13.44 e kadar olan kısmını alıntıladım bakalım...

Canım o zaman yiyorsan madem protein yapınla alakalı demek belkide fazla kilon yok sadece bölgesel diye yüzünden gidiyordur..
ben denemedim hiç bal ve ananas ama en kısa zamanda alıp deniyeceğim..

ben şu peynirli tatlı var ya neydi künefe
adı peynir diye onu bile yiyemiyorum
labne de sevmiyorum
tramisu da yemem peynir ve tatlı
o kadar uzak bana yani
cins bi insanım o konuda biraz

Hımmm tramisu yemiyorsan zaten konuşmaya gerek yok benimde en sevdiğim tatlıların başında gelir hele birde kahvesi bolsa

Bende yıllarca peynir var diye künefe yemedim ama bir tattım ki aman amann amannnn o nasıl bir tattır öyle yaa bayıldım:)
Canım kabak bağırsakları çalıştırıyor diye yedim bende çünkü tatilde taş oldum resmen karnım şişti davul gibi ama yinede çok etkili olmadı malesef

Olabilir canım herkesin bir durma noktası var belki sende o noktadasın sabırlı ol yine başlar gitmeye...

Bence güzel menün Begümcüm sonuçta oruçta tutuyorsun canım 16 saat dile kolay Allah kabul etsin bu arada...

Canım ben diyetisyene sordum aynı soruyu mesela bir meyve öğünümüz yerine bir dondurma yesek kalorisi aynı dedim o da dediki kalorisi aynı ama yağı aynı değil onun için çok tavsiye etmiyorum ama çok canın çekerse ara sıra ye demişti

He bacım sorma 1 kgdan yaptım sevilen birşey yapsan tavuk falan aynı gün biter kimse sevmiyor ya herkes kaşığını sayarak alıyor3 er kaşık 2 şer kaşık günlerce ben yedim ders oldu bir daha yaparmıyım 1 kgdan yarım kilo neyime yetmez

Bu arada kızlar kk de bir bayat ekmek pizzası yapmış arkadaşın biri sağolsun sabah yaptım oğlana bayıldı..Şükürler olsun köfte dışında ekmeği değerlendircek bir yöntem buldum ya deneyin sizde aklınızda olsun

Kızlar bugün başıma neler geldi anlatamam,,

Kısaca özetlemek gerekirseee

Eve geldim,bugün erkenciyim:) Yemek yapmak için mutfağa girdim,baktım salça kalmamış.Televizyonu falan açık bıraktım,2 dakikalık markete gidip gelicem ya.Bu arada ben annemlerin üst katında oturuyorum,oturduğum kat teras.Mutfağın falan penceresi açıktı.Cüzdanı aldım,teli aldım.Cebim yok diye de annemlerin katına uğrayıp kapıyı açtım,telefonu içeri attım,seslendim ''anneeeee ben markete gidiyorum,tel çalarsa bak,birşey istiyor musun'' deyip çıktım.(birbirimizde yedek anahtarlarımız var annemle) Neyse gittim markete,sözde sadece salça içindi,baya eksiğim çıktı,ellerim poşetlerle dolu zor zor çıktım yukarı.Annemlere uğradım,çocuklara da dondurma aldım çünkü,onları bıraktım.Bu arada çocuklar;oğlum(12 yaşında), erkek kardeşim(21 yaşında),annem ve babam:) Babam öyle uzanmış tv izliyordu,çıkıyorum deyip çıktımmm....Kapının önüne geldim,anahtarı soktum,döndü,döndü amaa bir türlü açılmadı.Allah Allah dedim,o arada bişey farkettim;kapıyı ben kilitlemedim çıkarken,hem kilitli,hem de arkadan zinciri takılmış gibi açılmadı.Evde biri var diye ödüm koptu,poşetleri falan fırlatıp aşağıya uçtum.Hemen anneme gidip çığlık çığlığa ''babaaaa evde biri var,kapıyı arkadan kilitlemiş''diye bağırdım,ama elim ayağım titriyor...Babam hemen fırladı yukarı.Kapıyı zorladı biraz,açamayınca''çabuk aşağıdan tüfeğimi getir'' demez mi? Ben de ''ne tüfeği,polisi arıycam'' dedim.O arada annem feryat figan yukarı çıktı.Ne tüfeği nee diye bağırmaya başladı,daha anlamadı neler olduğunu..Baktım annem kötü olacak ''sus anne sus,sadece prosedürü uyguluyoruz,eğer içerde biri varsa'' dedim
Bir baktım babam mutfağın camından girmeye çalışıyor,hayır girme diyene kadar girdi,kapıya gelip anne babam girdi içeri,aç kapıyı diye bağırdım anneme deli gibi.O arada içerden sesler gelmeye başlayınca,bir hamleyle ben de içeri daldım camdan.Bir baktım tv açık ya,onun sesi:) Tabi evde kimse yok.Annemi sakinleştirmek için ben bidaha dışarı...O arada erkek kardeşim göbişini sallaya sallaya geldi ''ne oluyor,ne oluyor,babam nerde'' diyerek.Kardeşimde çok uzun boylu ve yapılı bir çocuk.Onu öyle görünce sinirlerim boşaldı,gülmeye başladım,çünkü don atlet çıkmış Babam camdan bir atladı elinde bıçak,biz bir çığlık,alttaki komşu geldi elinde demirle...Birşeyler var anladım ,o yüzden boş gelmedim diyor o da...Bir baktık meğer kapının dili takılmış,ondan açılmıyormuş.Babam bıçakla dışardan açmaya çalışacakmış.Gülmekten yerlere yattık tabiSonra bir baktık duyan gelmiş,birimiz polis,birimiz babaaa diye bağırdık tabi terastan duyulmuş,herkes yukarı çıktı.Ne güldük yaa...Sonuç mu;açamadık,çilingir ancak iftardan sonra dedi,ben de camdan girdim içeri,yemeğimi yaptım,hapis gibi yazıyorum

Son düzenleme:

ay ne güzel bi tükan orası öyle
demek ki rahat bi yer kuzu face in açıldığı yer her zaman rahattır
sen bi kaç güne o çekingenliği atarsın
bayılcaklar sana emin ol

ay bi de spor salonu varmış süper ötesi:)

Son düzenleme:
Hatunlar neredesiniz ya kimse yokmu iki lafın belini kırmaya
bizim elif hatunda ilk iş gününde dayanamayıp uyudumu yoksa ??? :))

Elif bi kenarda sızdı galiba

Ben artık çıkıyorum kızlar
herkese iyi akşamlar
bugün evde yemek yapıcam yarın akşama misafirim var
şans dileyin banada çabuk bitsin işim :))

hadi herkese iyi iftarlar

bi ara içim geçmiş ama sızmadım kabul etmiyorum
öğleden sonra araziye çıktım
çıkmışken kedoşlara köpeklere baktım ben yokken eksik gedik olmuş mu diye
yoklama aldım hepsi tam maşallah
ondan giremedim dalmışım onlara saat 5 de koşa koşa çntamı aldım çıktım
sonra alışverişe gittim eve erzak aldım falan
geldim yemek yaptım şimdi burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…