- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.021
ben geldiiimm
tam da kahvenin üstüne gelmişim
kaynanman seviyo dicem ama külliyen yalan
geçmişe bakıp geliyorum
ececim kahve yapanların çok olsun bu arada kuzum
ye hatunum ye regl oldun zaten krizlerden bunalıma girersin sonra
biliyorum bunu ama yemedim hiç :)
klasik gelin kaynanasınız yani canım amaan oğlu sevsin yeter
olsun valla o kadarcıko kadarcık olsun de mi
zaten tadı kötü sünger gibi bişiy bişey kaybetmedin yemeyerek kuzu
Merhaba arkadaşlar.Bugün yazamadım hiç. Baya işim var canlarım.Onları halledip gelicem,geçmişe de dönücem.Öpüyorum...
fedakar kaptan ben de elimden geldiğince size yardım edicem canım yarın müsaitim gibi görünüyo biraz fazla takılırım bu arada..ben gruba geldiğimde de söylemiştim şimdilik sıkılmıyorum bundan elimden geldiğince paylaşımda bulunup size yardım edicem diye..kız sende yangına körükle mi gidiyon göster onlara gününü diye ben de onun için katlanıcaktım sonra bi ara cevap gelmedi o arada da uyk iyice bastıyoksa niye yalnız bırakayım
sayılır canım yazarım tarifini bi arabekleniyo canım bekleniyo,hayatbeklemezden de bekliyorum ama
oda iyi gidiyo baya
ama benide bekleyin haaa
var mısnız yarışa?
beşibiyerde mi içiyosun canım?
mate var dediğine göre?
taydin burada ama tuğba yok yine miensera da 1-2 gündür gözükmüyo kızlar biraz dikkat edinnnnnn ondan sonra kırılmaca darılmaca yok amonra fazla gözükmüyo gibi ama bu hafta paylaşım konusunda 2.
hasta bi de yani tkarışmam ötesine.Şimdi bunlara özelden de uyarı yapıcam..
maşallah maşallah ben seni kardeşime alayım gelin görümce zayıflarız hemmaşAllah de kız
Ramazan geldi geleli bana bir haller oldu
ellerine sağlık kuzu çok güzel görünüyolar valla canım çekti şimdi bitter de kahveyle hele ki şekersiz çayla çok güzel gider..cadı yardımcı ve tüm takım üyelerine köpüklüsünden kahve yaptım buyrun...
Eki Görüntüle 242057
yanında daaaa
Eki Görüntüle 242058
birer parçacık bitter çikolata
afiyet olsun çıtırlarım
az bile canım bence çok çok iyi bi menü şu kabaklı şehriyenin tarifini ver bakembende yazayım menümü ama biraz kaçtı galiba
1,5 kase kabaklı şehriye çorbası
1 kase cacık
bi de annem yağsız salçasız bulgur pilavı ve o geçen günden kalan et soteye patlıcan soğan maydonoz ekledi...
bu ikisini yanyana yarım kase yedim.
:18:
karasevdaya mı tutuldun sen ablammm gel ben şefkat gösteririm sana sevdiğin vefasız mı çıktı seninnereye gönderdin yahu?
ben göremedim :44:
buldu da bunuyo şuna bakben bitter sevmiyorum da bana da şöyle sütlü antep fıstıklı bi çikolata gönderseneeee
kahvede bi harika duruyooo yaaaaaaaa
begümün geçen haftaki halisin
oda sürekli çok oldu galiba diyodu
aslında çok değildi,en baaş göre azıcık farklı olduğu için öyle geliyodu
fark attı zaten liste günü
yarın benim yerime sen olursun artık ben yarın az girerim yarını dizilere uykuya vs. ayırıcam çok özledim akşama kadar tembel takılmayı ama ara ara gelirim..fedakar kaptan ben de elimden geldiğince size yardım edicem canım yarın müsaitim gibi görünüyo biraz fazla takılırım bu arada..
sayılır canım yazarım tarifini bi ara
bende varım yarışa kızlar bugün tartıldım vee tam 64 kilo çıktım süperrr bişeyy ya hiç zorlanmıyorum sizin yanınızda ve tamamen sağlıklı veriyorum gün 3 - 3,5 ltre su içiyorum her türlü besinden alıyorum form çay içiyorum ve en önemlisi bugün eve gelince 2 saat egzersiz yaptım dün 3 saatti :) kendime güvenim geldi valla
haklısın canım yaa cidden benim bile dikkatimi çekti diskalifiye sebebi bildiğim kadarıyla paylaşım yapmamak :s
ahahahhahhh koptummm kız koca mı buldun kendine görümcen de iyi birine benziyo ama hiç belli olmaz her an ortalığı karıştırıp gidebilirmaşallah maşallah ben seni kardeşime alayım gelin görümce zayıflarız hem
ellerine sağlık kuzu çok güzel görünüyolar valla canım çekti şimdi bitter de kahveyle hele ki şekersiz çayla çok güzel gider..
az bile canım bence çok çok iyi bi menü şu kabaklı şehriyenin tarifini ver bakem
karasevdaya mı tutuldun sen ablammm gel ben şefkat gösteririm sana sevdiğin vefasız mı çıktı senin
buldu da bunuyo şuna bak
ben de umutluyum kaptandan
kızlar ben kaçayım artık benim kız tutturdu anne beyaz çikolatalı pasta diye kıyamadım yapıyım bari 1 çatal falan yesin yarın devam eder gece gece ağır gelmesin öptüm cicişlerim
kızlar menümü yazayım
gerçi doğru düzgün menü yok ortada
saçmaladım
sabah bi kepekli tost yedim
öğlen yarım paket mısır patlakları varya mavi yeşillerin ondan
2 tane limonlu bisküvi deli gibi ödem söktürücü çay içtim
4-5 fincan rahat var
kşam yemeği yemedim
biraz beyazpeynir ve kepek ekmeği yedim
o da ilaç içicem diye
duş aldım şeftali reçlei yapıyorum onu hazırladım falan
öyle işte
e bi de birazdan bi tane halley yicem
yiyim ama de mi
yiyim bence canım çok istiyo:2:
bitter diğerlerine göre daha iyi bizim için diye onu gönderdim hem ötekilerden yiyince kendimi tutamam ben
ama bi ara sana gönderirim güzel bişey
biliyorum bunu ama yemedim hiç :)
fedakar kaptan ben de elimden geldiğince size yardım edicem canım yarın müsaitim gibi görünüyo biraz fazla takılırım bu arada..
sayılır canım yazarım tarifini bi ara
bende varım yarışa kızlar bugün tartıldım vee tam 64 kilo çıktım süperrr bişeyy ya hiç zorlanmıyorum sizin yanınızda ve tamamen sağlıklı veriyorum gün 3 - 3,5 ltre su içiyorum her türlü besinden alıyorum form çay içiyorum ve en önemlisi bugün eve gelince 2 saat egzersiz yaptım dün 3 saatti :) kendime güvenim geldi valla
haklısın canım yaa cidden benim bile dikkatimi çekti diskalifiye sebebi bildiğim kadarıyla paylaşım yapmamak :s
maşallah maşallah ben seni kardeşime alayım gelin görümce zayıflarız hem
ellerine sağlık kuzu çok güzel görünüyolar valla canım çekti şimdi bitter de kahveyle hele ki şekersiz çayla çok güzel gider..
az bile canım bence çok çok iyi bi menü şu kabaklı şehriyenin tarifini ver bakem
karasevdaya mı tutuldun sen ablammm gel ben şefkat gösteririm sana sevdiğin vefasız mı çıktı senin
buldu da bunuyo şuna bak
ben de umutluyum kaptandan
yarın benim yerime sen olursun artık ben yarın az girerim yarını dizilere uykuya vs. ayırıcam çok özledim akşama kadar tembel takılmayı ama ara ara gelirim..
yuh 1 kilo mu daha sen kaç gün önce 65tin maşşallah darısı başımıza inş kuzu yaa ben egzersiz yaparken bile üşeniyom
evet diskalifiye sebebi umarım kimse mağdur olmaz..
ahahahhahhh koptummm kız koca mı buldun kendine görümcen de iyi birine benziyo ama hiç belli olmaz her an ortalığı karıştırıp gidebilir
afiyet olsun canım ...
veririm ama yarın falan olsa cicim yaa şimdi hiiiiç hava da değilim biliyon mu
hem sevdalı hem cadı yaa benim ne günahım vardı verdiniz bunu bana :):):):):
kaptan pek umutlu değil ama elimden geleni yapıyorum canlarımm
anne işte yaa şimdiden ellerine sağlık canım ufaklığa da afiyet olsun..
ayyh ateşsizprensesim 2 saattir seni bekliyom tık yok pc başındayım fırça yersem bi daha giremezsem sen hazırlarsın listeleri ona göre
iftar menüm;
2 hurma
1 kaseden az taze fasulye yemeği(susuz)
salata
bol marul
yarım salatalık turşusu
4 sıkımlık çiğ köfte(aslına 2 sıkım yeterdi galiba,ama oldu bikere)
çiğköfte şişirdi beni fena
Kendimi 5 kilo almış gibi hissediyom
Su içmeye başladım bakalım,bugünde hedef 1.5 lt+bir bardak su
Yavaş yavaş arttırayım fenalık geliyo yoksa
Beşibiyerde içecem bugün bide,çiğ köfteleri atsın dışarı
çiğ köfte kilo aldırır mı?
çiğ köfteyi sevmeyen yoktur herhalde. Zaten bu başlığı googleda aratıp çiğ köftenin kilo yapıp yapmayacağını araştıran bir insanın çiğ köfteyi sevmiyor olması çelişki olurdu. Her neyse biz başlığımızda ki sorumuz olan çiğ köfte kilo aldırır mı? Konusuna dönelim. çiğ köfte içerik bakımında çok ağır bir yemek değildir. Tabi salçanızı aşırı miktarda katmadıysanız. Biber ve domates salçasından yapılan çiğ köfte içinde ki baharat ve yağ oranı makul seviyede tutulduğu müddetçe kilo alınımına yol açmaz. Elbette herşeyden önemlisi çiğ köftenin ne ölçüde tüketildiği.
çiğ köfte ince bulgur, domates ve biber salçası bir miktar zeytin yağı ve baharatlarla hazırlanan türk mutfağının vazgeçilmez bir yemeğidir. çig köfte aynı zamanda hanımların haftalık aylık günlerinde misafirlerine sundukları eşsiz yemeklerin başında gelir. Bu günler içerisinde tartışılan konulardan biri olan çiğ köftenin kalorisi ve çiğ köftenin kilo aldırıp aldırmaması konusuna göz atalım. Bir çiğ köfte malzeleri abartılmadığı süre 40*50 kalori arasında bir değere sahiptir. Yani 10 adet çiğ köfte yemeye kalkarsanız 400 kaloriyi vücudunuza almış olursunuz. Bu oldukça yüksek bir değerdir bu nedenle kendinize hakim olum sınırlı sayıda çiğ köfte tüketmeye çalışın. çiğ köfteyi makul miktarda yediğinizde kilo vermenize bile yardımcı olur. Nasıl mı?
çiğ köftenin yapımında baharatlardan söz etmiştik. Bu bahsettiğimiz baharatların içinde olan acı ve pul biber vücutta metabolizma hızının artmasını sağlar. Bu sayede vücut daha fazla enerjiye ihtiyaç duyar. Bu da daha fazla madde yakımı, daha fazla vücutta depolanmış ürünlerin yakılması anlamına gelir. Eğer sizde çiğ köfteyi kararında tüketirseniz hem kilo vermeniz daha kolaylaşır hemde türk mutfağının bu harika yemeğinden kendinizi mahrum bırakmamış olursunuz..
Yuppiiiiiiii
50 kalori dersek,200 yapar,olsun bunada şükür
metabolizmamı hızlandıracakmış kendileri
Bi bakıyomuşum yarına tartıda eksilerdeyim :97:
Artık hergün yerim çiğköfte
ben geldiiimm
tam da kahvenin üstüne gelmişim
kaynanman seviyo dicem ama külliyen yalan
Geçmişe bakıp geliyorum
Ececim kahve yapanların çok olsun bu arada kuzum
kızlar menümü yazayım
gerçi doğru düzgün menü yok ortada
saçmaladım
sabah bi kepekli tost yedim
öğlen yarım paket mısır patlakları varya mavi yeşillerin ondan
2 tane limonlu bisküvi deli gibi ödem söktürücü çay içtim
4-5 fincan rahat var
kşam yemeği yemedim
biraz beyazpeynir ve kepek ekmeği yedim
o da ilaç içicem diye
duş aldım şeftali reçlei yapıyorum onu hazırladım falan
öyle işte
ben geldim canlaaaarrrr
Ama berbat geldim açıkçası
talan ettim dağıttım ortalığı..
Pffff....
Annemle babam iftara gitti,bizde kardeşimle başbaşa yaptık iftarımızı
gayet de güzeldi iftar menüm
sonra topladım,bulaşık yıkadım felan
koşa koşa gelip menümü yazdım size
kendime güvenim tamdııı
Lakin ne olduysa kapının çalmasıyla oldu
Annem komşudan çağırıp gelsinlerde çay faslına katılsınlar dedi,iyi kırmayayım kadını dedim gittik
aahhh ahhh gidiş o gidiş
Dönüşte kapıdan geçemedim desem yeridir
Ortam öyle kalabalıktı ki,15 kadın vardı rahat
hemen bize hoşgeldiniz,ifatra gelseydiniz fln dediler
hemen çay getirdielr yanınada şeker pare
2 tane hemde
kardeşimde dedim ya çeyrek çeyrek yiyelim
Ama yooookk illa yiyecen
neyse dedim 1 şeker pareyi yedim
hadi buda olsun diyelim
sonra başka komşunun kızıyla tanıştırıp onlara gönderdiler
1 bardak kola da orada içtim
Ettttiii miii ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sonra bide çay getirdiler
ve acı sooonnn;
kendimi koyverdim
5-6 kadar çizi
3 kremalı bisküit
1 eti puf
oooooofffffffffffffffffffffffffffffffff
Yani resmen yedin elif amaaann olan oldu yaptım
Haluki son çay faslı olmasa idare edebilirdi :84:
Geldiğimden ebri bol bol su içiyorum
bi bardak da beşibiyerde içtim
allahım yaaaa,nolur toparlayayım
Pişmanıımmm çoooo..ookkk
bi daha da oldu diye devam etmicem
günaydın 5.takım beni sizin yanınıza gönderdiler zayıflamada bende yoldaşınız olucam
günaydın kızlar, dünden beri psikolojik olarak çökmüş durumdaym kendimi hiç ii hissetmiyorum, bi karamsarlık bi depresif ruh hali içersindeym...
Dün iş çıkışı eve gittim, canımı sıkan bi kaç şey wardı, ailemi de cok özledm zaten, aksam onlarla konusurken koyverdim gitti ağladım bayaa bi telefonda, onların sesini duyunca dayanamadm
Nese babam annem bi rahatlattı beni, kapadk telefonu, öle mahsun mahsun uzanıyodum içimden siteye bile girmek gelmedi, bi 15 dk geçmişti ki babam aradı gidiş dönüş bilet almışlar bana, cuma akşamı ailemin yanına gidicem
öle işte, buaralar brz uzagım sizden ama gerçektn kendimi kötü hissediyorum, kafam cok dolu, konu yeni işim aslnda, ii mi yaptm kötü mü yaptım bilmiyorum, pişman olmaktan korkuyorum :18:
Uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?