- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.041
bu arada ceren yoktu bugün;işi sebebiyle gelemiyor galiba.yeni olduğu içindir gelirdi yoksa
tuğba yok;ve bence bi sebebi yok! kızdım sana tuğbaaaaaaaaa
taydinin telaşesi çok yavrum ya..yoksa mutlaka gelirdi,gelip geçmişi okuyo ben görüyorum hep
mienserada iyiydi gayet ama iki gündür göremiyorum;oda evlilik işlerinden yoğun olabilir.evde çeyiz toplarken bile giriyodu çünkü
ateşsiz az girdi ama yoğundu galiba bugün
yoklama tamamdır
takım er ve erbaşlarıyla hazırdır komutanım
ehehehehh valla zor bulunucağın kesin senden sonrası için tuğbayı düşündük ama o olmayacağı kesin..başımdan attığım yok zaten bee sende cadı nolcak :)hadi ya maşAllah sana
kız eceeeee bu çok dişli rakip yahu
ama el mi yaman ben mi görecez
şeeeyy benüm başım bağlıda
senin kardeşini Allah sahibine bağışlasın
sevdiğime vefasız demeyin,yakarım uleyn burayı
kaptanı geçecen kız sen bu gidişle
sende ne dedikoducusun be
arkamdan atıp tutmaya utanmıyon mu
hem benim gibi kaptanı bulmuşun da bunuyoonn
heheeeeyyyy çok ararsın benim gibisini
100000000000.... de 1 im ben be
koca buldum tabi,bak buradan bile talip çıktı bana
seni kimse beğenmiyooooooooooo kiiiiiiiiiiiii
anca otur orada,benim gibi hamarat olda tek bekar kalma takımda bari
başından atmaya çalışma hiç
bu hafta görecez bakalım yapabilecen mi
günaydın 5.takım beni sizin yanınıza gönderdiler zayıflamada bende yoldaşınız olucam
günaydın kızlar, dünden beri psikolojik olarak çökmüş durumdaym kendimi hiç ii hissetmiyorum, bi karamsarlık bi depresif ruh hali içersindeym...
dün iş çıkışı eve gittim, canımı sıkan bi kaç şey wardı, ailemi de cok özledm zaten, aksam onlarla konusurken koyverdim gitti ağladım bayaa bi telefonda, onların sesini duyunca dayanamadm
nese babam annem bi rahatlattı beni, kapadk telefonu, öle mahsun mahsun uzanıyodum içimden siteye bile girmek gelmedi, bi 15 dk geçmişti ki babam aradı gidiş dönüş bilet almışlar bana, cuma akşamı ailemin yanına gidicem
öle işte, buaralar brz uzagım sizden ama gerçektn kendimi kötü hissediyorum, kafam cok dolu, konu yeni işim aslnda, ii mi yaptm kötü mü yaptım bilmiyorum, pişman olmaktan korkuyorum :18:
uffff
günaydın kızlar
sabah hastanye gittim endokrine
kan verdim
iki saat sonra yine gitcem
tok karna kan vercem bi de
şimdi hazırlanayım birazdan çıkıcam
günaydın 5.takım beni sizin yanınıza gönderdiler zayıflamada bende yoldaşınız olucam
günaydın kızlar
kan verdim
merhaba kardeş takımın çıtırları nasılsınız?
Bir selam vereyim halinizi hatırınızı sorayım dedim ..
merhaba tatlım
pek kimseler yok bugün bizde,sizde ne var ne yok?
günaydın kızlar, dünden beri psikolojik olarak çökmüş durumdaym kendimi hiç ii hissetmiyorum, bi karamsarlık bi depresif ruh hali içersindeym...
dün iş çıkışı eve gittim, canımı sıkan bi kaç şey wardı, ailemi de cok özledm zaten, aksam onlarla konusurken koyverdim gitti ağladım bayaa bi telefonda, onların sesini duyunca dayanamadm
nese babam annem bi rahatlattı beni, kapadk telefonu, öle mahsun mahsun uzanıyodum içimden siteye bile girmek gelmedi, bi 15 dk geçmişti ki babam aradı gidiş dönüş bilet almışlar bana, cuma akşamı ailemin yanına gidicem
öle işte, buaralar brz uzagım sizden ama gerçektn kendimi kötü hissediyorum, kafam cok dolu, konu yeni işim aslnda, ii mi yaptm kötü mü yaptım bilmiyorum, pişman olmaktan korkuyorum :18:
uffff
mönü güzel aslında tatlım,çiğköfte bitek fazla onunda 50 kolari dersek tanesine bak o kadarda abartı bi fazlalık yokmuş
içini rahat tut sen :))
tulumba tatlısından iyiymiş desene :))
naptın sen kuzu.belki aman aman çok değil ama gece yediğin için çok olmuş be tatlım.hemen telafi yollarına başvur
Herkese günaydın çıtırlar
nabersiniz
bikaç gündür yoğundum yazamadım mönülerimi
akşam yine misafirlerim vardı
yemek sonrası atıştırmalılar biraz kaçtı sanki benimde ama bugün telafi çalışması var
regli olduğumdan dolayı oruçsuzum bol suyla başladım çalışmalara :))
dün iftarda
1 kase tarhana çorbası
1 tane milföylü tavuk (tavuk butlartını milföy hamuruna sararak yaptım)
2 kaşık pilav
bol salata ve su
sonra bilmen kaç bardak şekersiz çay
2 tane ekler pasta
1 avuç kadar çekirdek
1 incecik dilim kesme dondurma
2 kayısı
ayy yazınca dahada iyi anladım ki ne çok yemişim
sahur yapmadım
sabah avuç içi kadar pide arasına beyaz peynir ve domates koyup yedim 1 bardak suyla
öğlen içinde yanıa 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye 1 dilim ekmek aldım
ara olarakta 1 elma aldım yanıma
şimdide 1 taen kayısıı aktivya yedim
hem yoğurt metabolizma hızlandıryo diye hemde aktivya sindirm sistemine iyi geliyo ya sözde o bakımda
ara olarak tüketmeyi seviyorum ben onu
miensera sonradan siteye girmiş ama takıma hiçbirşey yazmamış .. geldiğini gören olmadı özelden mesaj attım cevap gelmedi daha tuğbayı idare edemicez sanırım o kadar uyardım tık yok ...
ateşsiz bence gayet iyi taydinde yoğunluğuna rağmen iyi olacakk gibi..
ben şeyi düşünüyorum yaa hayat beklemez çok iyi gidiyo bu hafta denemeydi ya e biz haftaya verirsek paylaşıma 64ten falan başlıycakk eliff ablaa sence bu hafta paylaşıma versek sakıncası olur mu
günaydın kızlar
kan verdim
ehehehehh valla zor bulunucağın kesin senden sonrası için tuğbayı düşündük ama o olmayacağı kesin..başımdan attığım yok zaten bee sende cadı nolcak :)
Aaa kimsecikler yok gene yahuuu
ben öğlen yemeğimi yedim
1 dilim ekmek+4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak 5i biryerde çayımıda aldım geçtim pc başına
hadi sizlerede 1 bardak ikram ediyim kızlar buyrunn
Merhaba kardeş takımın çıtırları nasılsınız?
Bir selam vereyim halinizi hatırınızı sorayım dedim ..
Bizde de ramazan tenhalığı verdi ama yeni arkadaşlar geldi şimdi daha hareketli ..
Gece biraz daha hareketleniyor.
Ama ramazan da genelde pek kilo verilemeyince moraller pek iyi durumda değil ..
hoşgeldin canııımmmm
bizede hiç misafir gelip gitmiyo,iyi oldu geldiğin
ramazanda cidden kilo vermek nasıl da zormuş yaa..
metabolizmalar en yavaş halinde ya onda galiba
bizde de ramazan tenhalığı verdi ama yeni arkadaşlar geldi şimdi daha hareketli ..
Gece biraz daha hareketleniyor.
Ama ramazan da genelde pek kilo verilemeyince moraller pek iyi durumda değil ..
Merhaba kizlar ben yeni katiliyorum araniza 5.takima davet edildim
kabul ettiginiz için tesekkur ederim kurallari okudum cuma gunu tarti gunu ve hergun paylasim yapilacak
oruç tutanlarda menulerini paylasiyomu yoksa ramazandan sonrami paylasicagiz?
ve ben yuzde olarak hesaplamayi bilmiyorum ilk sayfada yardim edicegiz yaziyor ogrenene kadar ederseniz sevinirim.
Simdi kendimi tanitiyim 28 yasindayim 2oglum 1kizim var kizim kuçuk 8.5aylik emziriyorum(digerleride buyuk sayilmaz)diyete baslayali 3ay olucak ozel bi listem yok emzirdigim için yemeden fazla kisamiyorum ama sporumu yapiyorum hergun insallah firsat buldukça paylasim yapicagim
bide bu cuma dahilmiyim listeye?
Hoşbuldummmm ..
Ayy ne mnisafirperversiniz siz böyle ben hep gelirim .
Ramazandan umutluyduk baya aslında biraz dikkat edilerek verilir diye ama çok kötü oldu ..
Ben midemden dolayı tutamıyorum zaten son zamanlarda ama umarım ramazan bitince herkes hareketlenir.
gel gel ben çok severim misafirleri
oruç değilsen birşeyler ikram edelim canım sana? ne istersin?
Ramazanda normalde yediğimin yarısı yiyorum ama yok olmuyo..
buradan birkere daha anladım ki ara öğünler çok önemli çooo..ok
metabolizmayı boş bıraktın mı yatışa geçiyo arkadaş
bide yemek sonrası tatlılar ramazanı çok zorlaştırıyo çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?