- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.161
dün benim oğlum çok huysuzdu tam tartılamadım şimdi bu sabah tartıldım 79 görünüyorum benim eski baskülde hassas var bitane ama o da bi öle tartıo bi öle onda 81.5 çıktım ben hep tartıldıgım tartıyamı güvensem diyorum hassas tartı bizim değil çünkü
günaydın kızlar
tuğbacım gözün aydın canım çok sevindim inan
kilom 80,2 reglden ve bu aralar düzensi beslenmemden dolayı artıda çıktım
çok üzgünüm
amonra ( 78,00 / 80,2 / -2,2 / -0,82 % )
ben dün akşam yediklerimi yazayım da biraz fırça atın
2 küçük kaşarlı kepek tost
3 çatal ucu bisküvili pasta
1/4 kek
baktım işin ucu gidiyo kalkıverdim
he bide börek yedim ama miktarını ölçemedim şimdi ama onda yağ bile fazla yoktu...
Bol su içtim..
yaa kızlar benim çözemedğim bazı şeyler var bildirimle ilgili araştırıcam yine ama ben sorayım bilen birileri bana yardımcı olsun lüütfeeeeen yarın yanlış bişey yapmak istemiyorum..Bu arada elifablacım yarın bildirim yapacaksın di mi bugünden yazdın da :s
elif ablacım birşey sormak istiyorum geçtiğimiz hafta o yüzdeleri nasıl yazdın ..
bu konuda sorunum var ...
nasıl yazdın derken normal hesaplıyoruz
en sonunda da yüzdeleri topluyoruz artık sadece
sonra çıkan yüzde değerini takımın elaman sayısına bölüyoruz
yeni gelen arkadaşları listeye alacaksan
yanına yeni üye hedef kilo şu diye belirtcen özellikle
paylaşıma vermeden önce kardeş takımdan onay alcan
1. takım ya da 13. takım ikiside kardeşimiz
hangisi müsaitse ona söylersin
sonra paylaşım alanında en son gönderilen listeyi alıntıla diyip
araya bizimkini ekliceksin tatlım
teşekkür ederim anladım o biri toplam yüzde biri de kişi sayısına bölünmüş hali çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederimmmsenin hedef kilon bende 65 olarak kayıtlı doğru mu bi de başlangıç kilonu da söylersin
hedef kilom doğru başlangıçta 86,4 canım
bi de illa mezun olmak için hedef kiloya tam ylaşmak gerekmiyo
hedef kilonun % 80 verilmişse karne alabiliyo canım
ben yarın burda olurum yardımcı olurum sana istersen beraber yaparız
istersen sen yaparsın ben kontrol ederim
geçen haftasının listesini burdan kopyala
bu haftaki bildirimleri ekle geçen haftayı silip
hem takip etmesi daha garanti ve kolay
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-47.html
ah ah doğur demesi çok kolay valla başım kalkmıyor yorgunluktan 6 aylık oğlum var yorgunluktan sürünüyorum artık sefanızı sürün bence kendinize zaman ayırın:))
yiiiiiih eyvah yardımcımı dövcekmişşş ben dövdürmemkii onudiskalifiye ederim görürsün gününü daha doğrusu listeye almam olcaktı
selam kızlar ben geldim nasılsınız?
markete gittim inanın ki kendime hiç şekerli zararlı şeyler almadım bomba gibi giriyorum bu kez diete azmin elinden bişey kurtulmaz tatlıya veda ediyorum ehehe sizde durumlar nedir?
tesekkur ederim hos buldum benim motivasyonda super
ilk çocugun galiba alisirsin zamanla benim 3tane melegim var dunyalar guzeli hiç zorlanmiyorum ve kilomu verince bitane daha istiyorum kismet olursa ALLAH nasip eder insalla
merhabalar herkese. arkadaşlar sitedede yeniyim takımda da! ramazanda olduğumuz için çok hareketsizim. bugun misafirlerim vardı veee bir sürü güzel şeyler yaptık :) börekler, tatlılar.... ben oruçken hepsinden yicem diye niyet ederken orucumu açtıktan sora hiç birini yiyemedim. gelelim neler yediğimeee
1 kepçe çorbaaa yağsıız
5 yemek kaşığı sulu yemek tabiiii suyu olmadan
2 köfte kadar et ve tadına bakmak amaçlı bir dilim börek :)
kızlarrrrrrrr kilolar yakılcakkkkk ben ramazandan önceee pilateste yapıyordum ama ramazan geldi diye yapmıyorum ve göbeğimin büyüdüğünü farkedebiliyorummmm.ramazandan sonra yeniden pilatese başlıyorummmm inş. herkeseee hayırlı gecelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?