- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.221
biyolog olarak mezun olcak canım inşallah
ama atamalrda bi yanlışlık varmış sanırım
şimdi onu araştırıyoruz
bölümü dışında yanlış bi yere yerleştirilmiş
bi karışıklık var ama daha net değil
ben de aynı şekilde düşünüyodum ve aynen yazacaktım
kızlar yaa anca 1 ltre içebildim suama bugün en azından 2 litreyi tamamlıycam çıkayım artık öptüm hepinizi çıtırlarım
yavru kaptanlar çalışıyo afferim size
liste ve hatırlatma çok yerinde olmuş
bizim burda bread house diye biyer var ordan tatlım
ekmek çşitler ve böle bazı farklı hamur işi tarzı şeyler var,diyet çubuklar falanda var güzel yani.herkese hitap ediyo
mönü fena değil ama ne gerek var bi tanede olsa o biskiviyi yemeye tatlım
bide hemen karpuz yiyosun
aslında bence onları kessen daha çok verebilirsin
inş tatlım.
Bu tam tahıl smit süper valla hem tokta tutuyo
üzerinde susam yok
hani tam tahıl ekmeğin üzerinde yulaf parçaları varya onlardan var
kızlaaaaaaaaaaarrrr ve sevgili kapitanım.nabiyonuz.özledimde bi geliyim dedim.begüüüüüüüüüüüüüüüüüm seninde az kalmış mezuniyet yuppiii
ben mezun olunca koyvermiyim diye sıkı çalışma tarzı olan bir spor salonuna yazıldım.orda öylece takılıyorum.haldır haldır spor yapıyoruz nevrim döndü.ama iyidir iyi.haftaya tatile gidiyoruz aneyle.orda deli gibi yerim ben şimdi beleş yemekleri.o yüzden bu hafta daha az beslenip haftaya çok besleneceğim.zaten yemimi suyumu verince yaşıyorum ben artık.alıştım.
ramazan ayınızda mübarek olsun.biraz geç oldu ama. Ben şimdiden bayramınızıda kutluyorum.
öpenzaaaaaaaa
başım ağrıyor açlıktanmı nedir
öğlen bir poğaca yedim diet cola
ara 1 elma 1 ufak erik
Bilgisayarım bozuldu yarın acılmazsa kırtaslyeye gidip glrecem lütfen herkes 10 da bildirimini yapmış olsun telefonda 4 mb kaldı cadıcım yarın sana büyük iş düşüyor liste hazırdı bildirimler gerekirdi tek ama pcde off yaa sikintidan uyuyamıyorum...
bugün iftardan sonra çok su içtim halada içiyorummmm acabaaaa 2 litre suyuuu böleee birden içmek zararlı olur mu? gün içinde oruç olduğum için içemiorum çünküüü.
bugün iftardan sonra çok su içtim halada içiyorummmm acabaaaa 2 litre suyuuu böleee birden içmek zararlı olur mu? gün içinde oruç olduğum için içemiorum çünküüü.
Günaydın arkadaşlar.. ugrayamıyorum artık kusura bkmayın, cok yogun burası ve hep ekip calısmaları yaptıgım için kaçıp gelemiyorumda..
Eğer beni idare edebilecekseniz, bir-iki hafta daha takımda bulunup mezun olmak istiyorum.. mezun olmak için %80 hedef gerçekleştirmiş olmam gerekiyo.. ama ben şu anda %79dayim.. eğer idare edebilecekseniz takımda kalıyım hedef gerçekleştirene kdr, idare etmezseniz de bu hafta mezun olmak istiyor diye de bildirebilirsiniz…
Mezun olarak da gitsem, takımdan bu hafta da ayrılsam fırsat buldukça sık sık gelicem buraya, ona göre
Anlayışınız için teşekkürler..
Başlangıç : 75 kg
Geçen hafta: 61.9 kg
Bu hafta : 61.6 kg
Giden : 300 gr
Toplamda giden : 13.400 gr
Lequim ( 61.9 / 61.6 / 0.3 / %0.48 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?