Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hımm Tuğba konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü biliyorsun bende hemen hemen onun durumuna benzer birşey yaşadım burada. Yani geçerli sebepleri vardır diye düşünüyorum tabi ki...

Hımm Tuğba konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü biliyorsun bende hemen hemen onun durumuna benzer birşey yaşadım burada. Yani geçerli sebepleri vardır diye düşünüyorum tabi ki...

en azından derdini söyleseydi sürekli uyardık tamam döndüm dedi en son 1-2 mesaj atıp çıktı sebepleri olabilir mesela bunları anlatmasaydı da senin yaptığın gibi bazı sebeplerle giremiyorum deseydi.Çok uyardık ama olmadı ben geçen hafta diskalifiye edecektim bir hafta daha verdim ortada yok..bildirdim kendisine artık idare edemeyeceğimizi ben ona diskalifiye edilenlerin tekrar yarışamayacağı kuralını da bildirdim herhangi bir şey söylemedi eski halime döndüm artık telafi edicem dedi ama yok ..Bence senin durumun farklıydı en azından bildirdin

kızlar ben artık çıkıyorum radyoda program dinleyecem akşam giremeyebilirim siz kaynatın ben yarın gelir sohbete dahil olurum

kızlar çok hastayım bugün yine dr gittim rutin kan vermeye
vere vere kurudum zaten
bi de yine regl oldum
kullandığım ilaçlar ara kanama yaptı sanırım
böyle sancı görmedim
bi bakıp çıkıcam
bi kendime geleyim uğrucam

gaziosmanpaşada nerde buldun ben gop ta oturuyorum

Canım geçmiş olsun.Evet bazı ilaçlar yan etki yapıyor,en gıcığıda ara kanamalar...Ama olsun sen tedavini aksatma sakın

gaziosmanpaşada nerde buldun ben gop ta oturuyorum

Fıstığım aktarlarda bulunuyor,direk mindivan diye sorarsan söylerler sana.İnşallah bulursun da başlarsın bir an önce,ben çok faydasını gördüm,seninde göreceğinden eminim

kızlar ben buradayken siz yoksunuz siz buradayken ben yokum nasıl aşıcaz da kaynatıcaz biz :)

aslında bu uyarıyı yarın yapıcaktım ama birinin işi çıkar okuyamaz falan diye şimdi yazıcam.perşembe günü de hatırlatmasını yaparız.(ben unutursam sevgili kaptan yardımcım cadı gaydirigubbak hatırlatır artık)

Cuma günü imkanınız kısıtlı olabilecekse lütfen perşembe günü akşamdan bildiriminizi yapın..ve bu kez eksiksiz bilgiler istiyorum bazı hedef kilolar eksik kalmış mesela

yapılacak bildirim tablosu;
başlangıç kilo:
hedef kilo:
şu anki kilo:
bu hafta giden:
toplam giden:
tablo genel olarak cadı yardımcımızın verdiği tablo ben hedef kiloyu da ekledim.Elimizde mezun olabileceğiniz kilo miktarı da dahil olmak üzere bu bilgiler olursa düzenlemeler ve yeni fikirler de sağlıklı olur. diye düşünüyorum.

bildirim yapacaklar belli tüm takım ama ben yine de yazayım çıkanlar oldu.

amonra
lequim
gaydirigubbak
maway
3meleğimvar
taydin
seng
ateşsizprenses
begumd
hayatbeklemez

umarım bu hafta her yönden çok daha iyi olur bizler için...

yardımcıma sevgilerimi gönderiyorum ve geçen hafta benden önce davranarak bana yardım ettiği ve takıma ilgi gösterdiği için teşekkür ediyorum...

ateşsizprensesim sana bi lakap bulalım mesela sultanım dersem nasıl olur nickine de uyar hem :)bana bi ara minnak takmıştı biri kimdi unutmuşum tüh dünmğydü neydi biri de bücür cadı dedi ama takımda bir cadı var o yeter :):)

kızlar çok mutluyum
kız kardeşimin ataması olmuş
daha okul bitmeden hem de
tercihlerin son günü öylesine
sadece şu an okuduğu yerde bi yeri yazmış
ve o yer tuttmuş
o kadar utlu oldum ki anlatamam
aa tebrik ederim kardeşini canım..
netleşince söyle de sevinelim bizde ortak olalım mutluluğuna :)

teşekkür ederim kaptanım saolasın

iyiymiş yine tebrik ederim tüm takımı..
BİRİNCİ.........hayatbeklemez (%3.38 ) 5.takım

tebrik ederim arkadaşım
teşekkür ederim canım sizlerin sayesinde
aaa ne güsel birinci bizdenmi çıkmış tebrikederim arkadaşı ne güsel darısı basımııza :))

teşekkür ederim canım darısı tüm takımın başına inşallah..

waooowwwwww
mükemmel başlangıç
teşkkür ederim canım 5. takım sayesinde :)
ay şu bilgisayar bozulunca insan bi kötü oluyo hele ki böye tiryakisi olduğu bir site varsa :)
süper canım benim sevindim adına tebrikler..
oooo
desene takımdan biri daha bi beden küçüldüüüüüü
nasıl mutluluk ama di miiiiiiiiiiiiiiiii
tey tey teeeyyyyyy
bende ben de 1 beden küçülmüşüm :)
Evet yaa büyük mutluluk bu arada sizleri ne kadar ozlemısım
ben de bende çok özledimmmmmmmmmm
valla canım ilk tanıştığımızda söyleseydin keşke 1,5 hafta erken olurdu hem 2-3 haftada olsa çalışırdın kardeşimin yerine o bi süre izine ayrıldıda telefonlara falan bakıyodu patronu da arkadaşım ama yerine cuma günü birini bulmuşlar
kaç kilo verdin peki bir haftada canım?

2,3 canım o konuya gelicem birazdan aşağıda okursun..

kızlarrr bu sabah çıktık hastaneden hiç sormayın ne oldu diye bir kere daha yaşayabilecek durumda değilim inan ki meleğimiz birden ateşlendi falan götürdük çok afedersiniz zehirli ishal başlangıcı olabilirdi dedi doktor falan bunları kapatmak istiyorum..Başta kaptan, kaptan yardımcısı olmak üzere tüm takıma teşekkür ederim idare ettiğiniz için..
saolsun kaptan numarasını vermişti oradan ulaştım sizlere ..

şu kilo kaybının nedeni yağ mı su mu konusunda şüphem vardı doktoruma ve başka bir doktora daha danıştım gerekli tartı da da tartıldım doktorum daha önce kilo veremememi o zaman oluşan psikolojime bağladı gerçekten çok kötü duruma gelmiştim artık hiç bir şey yemiyor saatlerce spor yapıyordum en önemlisi sürekli kilo alacağımı düşünmeye başlamıştım..motive olunca psikolojiminde daha da düzelip metabolizmama etki etmiş olabileceğini söyledi su değil yağ imiş...ben yine de dikkat ediyorum önemli olan sağlıklı kilo vermek..
bu haftada iyi gidiyorum yüzünüzü bu haftada kara çıkarmıycaımdan eminim..

bir çok mesajı alıntı yapıp cevaplayamadım kusura bakmayın yarın görüşmek üzere öptüm herkesi..

Niye kız?

Ateşliyim diye mi beğenmiyorsun ateşsizi
beğenmiyo değilim bi kere garip geliyo tek söyleyince ateşsizprenseste uzun oluyo :) en iyisi ateş diyeyim kısaca hem değişmemiş olur :):)
ayy evet bi bilgisayar bi tv :):)
aa ne güzel ben de seni tebrik ederim:)
hayırlısı değilmiş demek ki saol canım
geçmiş olsun canım ne demek senin büyük etkin oluyo takıma kimse olmasa bile kendin çalıp kendin söylemekten yakınmıyorsun..aa ne güzel gidenler yağmış:)aynen canım önemli olan sağlıklı kilo vermek;biz de eminiz senden canım..
bu arada kaptanım şu yazdığın zayıflamayla ilgii çoğu şeyi uyguluyorum işe yarıyor teşekkürler bilgiler için...

ne demek yeterki yarasın işe..

bak kız cadı demekki bizim gibi uygulayamayanların yanında uygulayıp fadasını görenler de varmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…