- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.421
en azından diğer kaçamaklardan daha hafif olur
tuğba canım ondan bahsediyoruz
oje renklerini perçem güzel fikir teşekkürler dans önümüzdeki seneye kadar olamaz kitap ve spor 19 eylülden itibaren fazlasıyla yerleşecek zaten makyaj stili okula giderken makyaj yapmam ama bu sene rimel düşünüyorum cilt bakımına da başladım sayılır ama ilerleyecek ohepsi süper canım teşekkür ederim...
Hımm Tuğba konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü biliyorsun bende hemen hemen onun durumuna benzer birşey yaşadım burada. Yani geçerli sebepleri vardır diye düşünüyorum tabi ki...
eyüpte varmıdır bilmiyorum ama vardır gibi geliyo yakınlarda inersem bulursam haber veririm ben gaziosmanpaşa da buldum..valla deneyenler var takımda da ...
Onlarıda dikkatli yiyorum zaten annemle bölüşüyoruz genel de babamda araya girerbana kalır 2 parça...
gaziosmanpaşada nerde buldun ben gop ta oturuyorum
kızlar çok hastayım bugün yine dr gittim rutin kan vermeye
vere vere kurudum zaten
bi de yine regl oldum
kullandığım ilaçlar ara kanama yaptı sanırım
böyle sancı görmedim
bi bakıp çıkıcam
bi kendime geleyim uğrucam
kızlar çok hastayım bugün yine dr gittim rutin kan vermeye
vere vere kurudum zaten
bi de yine regl oldum
kullandığım ilaçlar ara kanama yaptı sanırım
böyle sancı görmedim
bi bakıp çıkıcam
bi kendime geleyim uğrucam
gaziosmanpaşada nerde buldun ben gop ta oturuyorum
aa tebrik ederim kardeşini canım..kızlar çok mutluyum
kız kardeşimin ataması olmuş
daha okul bitmeden hem de
tercihlerin son günü öylesine
sadece şu an okuduğu yerde bi yeri yazmış
ve o yer tuttmuş
o kadar utlu oldum ki anlatamam
netleşince söyle de sevinelim bizde ortak olalım mutluluğuna :)biyolog olarak mezun olcak canım inşallah
ama atamalrda bi yanlışlık varmış sanırım
şimdi onu araştırıyoruz
bölümü dışında yanlış bi yere yerleştirilmiş
bi karışıklık var ama daha net değil
Ben de tartıldım 66.3 hayatbeklemezde telefon numaramı vardı çok acil işi çıkmış hastanede oda başlangıç 65 hedef 60 şu an 62.8 kaybettiği 2.2
benim başlangıc 69 hedef 56 şu an 66.3 bu hafta giden 1.2 toplam giden 2.7 geçen hafta 67.5
herkes bildirim yapsin ben geliyorum
iyiymiş yine tebrik ederim tüm takımı..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-48.html
5. olmuşuz kızlar
5. takım 5. olmuş
ortalardayız yani idare ederik ramazanda bukadar napalım
bugün niye bu kadar boş kaldı burası hiç anlamadım yahuuu
hadi herkese iyi akşamlar,ben kaçıyorum
teşekkür ederim canım sizlerin sayesindeBİRİNCİ.........hayatbeklemez (%3.38 ) 5.takım
tebrik ederim arkadaşım
aaa ne güsel birinci bizdenmi çıkmış tebrikederim arkadaşı ne güsel darısı basımııza :))
ateşsizprensesim sana bi lakap bulalım mesela sultanım dersem nasıl olurnickine de uyar hem :)bana bi ara minnak takmıştı biri kimdi unutmuşum tüh dünmğydü neydi biri de bücür cadı dedi ama takımda bir cadı var o yeter :):)
teşkkür ederim canım 5. takım sayesinde :)waooowwwwww
mükemmel başlangıç
ay şu bilgisayar bozulunca insan bi kötü oluyo hele ki böye tiryakisi olduğu bir site varsa :)Kızlaar bilgisayarım yapılmaya çalışıyor ben de bi fırsat buldum telden giriyorum kablosuz netle öncelikle ilk haftadan sorunlarım nedeniyle aksaklık olmasına yol açtığım için özür dilerim tüm takımdan anlayısınız ve yardımlarınız için de teşekkürler elif abla sağolsun yoksa bildirim yapamayacaktık hayatbeklemez öğrenmiş 1. Olduğunu bu akşam girmeye çalışacak kızı hastaneye yatırılmış da tel.den haber verdi 5 olmusuz demek ne yapalım bizim elimizden bu geldi ateşsiz prenses diskalifiye edersek bi daha yarışamazsın kendi isteğiyle ayrıldı deriz tuğba yine mi yok bu hafta da böyle olursa üzgünüm kendisi için
süper canım benim sevindim adına tebrikler..Güzel oldu valla ama pantolonun paçasını kısalttırıp kısalttırmama arasındayım neyse normalde 44 falan giyerim ben büyük olsun sonra dar gelmesin falan diye 44ü bi giydim çuval gibi oldu:):) 42 aldım iyi oldu üstüme ...gömleği annem pantolon onun dediği beden büyük gelince bi fena oldu onunda küçüğün alirsam eve gidemeyecek diye 42 aldım ehehehe mutluyum mutlu
bende ben de 1 beden küçülmüşüm :)oooo
desene takımdan biri daha bi beden küçüldüüüüüü
nasıl mutluluk ama di miiiiiiiiiiiiiiiii
tey tey teeeyyyyyy
ben de bende çok özledimmmmmmmmmmEvet yaa büyük mutluluk bu arada sizleri ne kadar ozlemısım
valla canım ilk tanıştığımızda söyleseydin keşke 1,5 hafta erken olurdu hem 2-3 haftada olsa çalışırdın kardeşimin yerine o bi süre izine ayrıldıda telefonlara falan bakıyodu patronu da arkadaşım ama yerine cuma günü birini bulmuşlargeçen hafta da ben çok sıkılmıştım ama hafta içi düzeliyo...
bu arada kızlar bu yıl dershaneye gidebileceğimi sanmıyorum mesleğime karar da veremedim aslında umudum var üniversite sınavlarından ama belli olmaz eğer istediğim bi yer olmazsa seneye dershenye gitmeyi ve kendimi de birz geliştirmeyi düşünüyorum da ondan önce bundan sonra ki yaz tatli için çalışmayı planlıyorum aklınızda olsunda şimdiden seneye bi öneri yaparsınız artıkneysee ben planlamamı yaptım bu sene verimli olacak inş.okullar açılınca cuma günleri bildirimlerinizi 1e kadar yaparsınız artık.. bende okuldan gelince hazır cuma ayarlarım listeyi bilgisayarı açma bahanem de lur :) cuma olduğu için zarar da oolmaz bi de bu sene para biriktiricem :):) neyse canlarım maksat konuşmak olsun öptüm sizi hee bu arada benim bilgisayar yapıldı ama yarın girebilirmiyim bilmiyorum annem yeni yapıldı hemen bozarsınız diyo da :)
kaç kilo verdin peki bir haftada canım?
beğenmiyo değilim bi kere garip geliyo tek söyleyince ateşsizprenseste uzun oluyo :) en iyisi ateş diyeyim kısaca hem değişmemiş olur :):)Niye kız?
Ateşliyim diye mi beğenmiyorsun ateşsizi
ayy evet bi bilgisayar bi tv :):)ay şu bilgisayar bozulunca insan bi kötü oluyo hele ki böye tiryakisi olduğu bir site varsa :)
süper canım benim sevindim adına tebrikler..
bende ben de 1 beden küçülmüşüm :)
ben de bende çok özledimmmmmmmmmm
valla canım ilk tanıştığımızda söyleseydin keşke 1,5 hafta erken olurdu hem 2-3 haftada olsa çalışırdın kardeşimin yerine o bi süre izine ayrıldıda telefonlara falan bakıyodu patronu da arkadaşım ama yerine cuma günü birini bulmuşlar
geçmiş olsun canım ne demek senin büyük etkin oluyo takıma kimse olmasa bile kendin çalıp kendin söylemekten yakınmıyorsun..aa ne güzel gidenler yağmış:)aynen canım önemli olan sağlıklı kilo vermek;kızlarrr bu sabah çıktık hastaneden hiç sormayın ne oldu diye bir kere daha yaşayabilecek durumda değilim inan ki meleğimiz birden ateşlendi falan götürdük çok afedersiniz zehirli ishal başlangıcı olabilirdi dedi doktor falan bunları kapatmak istiyorum..Başta kaptan, kaptan yardımcısı olmak üzere tüm takıma teşekkür ederim idare ettiğiniz için..
saolsun kaptan numarasını vermişti oradan ulaştım sizlere ..
şu kilo kaybının nedeni yağ mı su mu konusunda şüphem vardı doktoruma ve başka bir doktora daha danıştım gerekli tartı da da tartıldım doktorum daha önce kilo veremememi o zaman oluşan psikolojime bağladı gerçekten çok kötü duruma gelmiştim artık hiç bir şey yemiyor saatlerce spor yapıyordum en önemlisi sürekli kilo alacağımı düşünmeye başlamıştım..motive olunca psikolojiminde daha da düzelip metabolizmama etki etmiş olabileceğini söyledi su değil yağ imiş...ben yine de dikkat ediyorum önemli olan sağlıklı kilo vermek..
bu haftada iyi gidiyorum yüzünüzü bu haftada kara çıkarmıycaımdan eminim..
bir çok mesajı alıntı yapıp cevaplayamadım kusura bakmayın yarın görüşmek üzere öptüm herkesi..
bu arada kaptanım şu yazdığın zayıflamayla ilgii çoğu şeyi uyguluyorum işe yarıyor teşekkürler bilgiler için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?