- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.441
ateşsizprensesim sana bi lakap bulalım mesela sultanım dersem nasıl olurnickine de uyar hem :)bana bi ara minnak takmıştı biri kimdi unutmuşum tüh dünmğydü neydi biri de bücür cadı dedi ama takımda bir cadı var o yeter :):)
beğenmiyo değilim bi kere garip geliyo tek söyleyince ateşsizprenseste uzun oluyo :) en iyisi ateş diyeyim kısaca hem değişmemiş olur :):)
ayy evet bi bilgisayar bi tv :):)
aa ne güzel ben de seni tebrik ederim:)
hayırlısı değilmiş demek ki saol canım
geçmiş olsun canım ne demek senin büyük etkin oluyo takıma kimse olmasa bile kendin çalıp kendin söylemekten yakınmıyorsun..aa ne güzel gidenler yağmış:)aynen canım önemli olan sağlıklı kilo vermek;biz de eminiz senden canım..
ne demek yeterki yarasın işe..
bak kız cadı demekki bizim gibi uygulayamayanların yanında uygulayıp fadasını görenler de varmış:)
rica ederim tatlım elinde olmayan sebepler vardı insanlık hali lafı bile olmaz
ben de aynı fikirdeyim atessizi diskalifiye etmeyelim
ilerde takıma girme yolu açık kalsın
emeği var sonuçta
kendi ayrıldı deriz özel mesajla da sen bildir bu durumu ama kendisine
ben de tuğba için aynı fikirdeyim
leguim bu takımda ciddi emeği olan insanlardan hedefine çok az bi zaman
kalmışken idare etmeliyiz
takımın en çalkantılı dönemlerinde hep burda oldu
kendi adıma söyleyebilirim ki
takımdan illallah ettiğim dönemde kalmamı sağlayan
bi iki insandan bi tanesidir
özeldir bu takım için sonuna kadar idare edilmeyi hakeden
ender insanlardan belki de tek...
cerenin diskalifiye edilmesi bencede çok gereksiz olur..
fırsatı olduğunda hiç gelmemezlik yapmıyo çünkü
sevgilisini beklerken bile gelip yorumunu yapıyordu
yeni işinde biraz yoğun ve ortama alışamadığı için çalkantılı dönemler yaşıyor
tuğbayı bu kadar idare etmişken onu etmemek abesle iştigal olur..
üstelik bu haftasonunda giremeyeciğini,ailesinin yanına gideceğini bildirmişti bize..
ateşsiz içinde katılıyorum,kendi isteğiyle ayrıldı olsun ki dönme yolu açık olsun..
o iki eli kanda olsa cepten bile ulaşır bana
vakt olmazsa ben arar alırım kilosunu
sorumluluğu bana ait
ona göre sorarım izinli mi geçelim diye
bekleyelim hele bu hafta
kızlarrrr bişey dicemm kendimde bi değişiklik istiyorum ama aklıma hiçbirşey gelmiyor
aldığım bazı kararlar var yaptığım planlamalar okullar kapandığından iraz daha zayıfım bu bi değişiklik eminim okuldakiler farkedicek ama farklı bişey bulmalıyım saçımda yeni değişik bi modelle kestirdim seneye büyük değişiklik yapıcam ama onu okullar kapanacağı zaman düşünürüz..aklınıza değişik bişey gelirse söyleyebilirsiniz saç şekli falan...araştırıyoru bende bi yandan..
kızlar çok hastayım bugün yine dr gittim rutin kan vermeye
vere vere kurudum zaten
bi de yine regl oldum
kullandığım ilaçlar ara kanama yaptı sanırım
böyle sancı görmedim
bi bakıp çıkıcam
bi kendime geleyim uğrucam
Kıss ne ateşi alışamam ben ona...Herkes artık bana prenses diyor sen de diyebilirsin.Gerçi benim prensesliğim falan kalmamış olsa olsa madam falan olrum da
aaahhh aaaahhhhhilerde evlenince yapıcan mecburen tatlım hiçç zor gelmesin
bben geldim dostlarım..
bugün 10,30da uyandım bir domates biraz da havuçlu patatesli salata gibi bişey yedim patates haşlamaydı onlardan başka bişey yoktu..sonra fatura yatırmaya çıktım..alıncaklar vardı marketten onları aldım içim yandı böyle soğuk bişeyler çekti canım bende fruttarelerden aldım bi tane ananaslısı koca mahallede yoktu onu aradım bi debende hindistancevizlisini aldım onunda yarısından fazlasını annem kaptı bende yine 1/3ünü anemimn içtiği muzlu sodamı içtim :)akşama ne var bilmiyorum...ee hanımlar neler yaptınız..
dün zorla 2 öğün yiyebildim midem bulanıyodu çokama dün de bugün de gayet hareketliyim bi ara göbek attım halay çektim
dün akşam kabaklı şehriye çorbası
1 yk biberli(bol),peynirli(orta) yumurta(çok az ) yedim aucumun yarısı kadar da pide 1/6 elma ve avucumu doldurmayacak kadar üzüm..bolca su
valla ben bu akşam eşimle dışarı yemeğe gidiyorum kızlarrrr :))
yaparsin canim zor degilde zaman aliyor
3(çocugum)melegim var
buyuk oglum 8 yasinda
kuçuk oglum 4e giricek
kizimda yarin 9 aylik olucak
davet etmeyi seviyorum guzel oluyo (yorucu olasada)persembe ve hafta sonuda davetim olucak insallah
Merhabalar
İşyerindeyim şu an. Sürekli okudum burayı,artık yazabilirim sanırım. Hava çok sıcak
Ben de sabah sadece 1 kase yayla çorbası içtim ancak onu kaldırdı midem.
Bir sakinlik var bugün herkeste,sanki herkes yorgun gibi.Bakıyorum sanırım sıcaktan yorgunuz hepimiz..
Birazdan geçmişe dönüp geliyorum
Şu beşibiryerdeyi ben neden içemiyorummmm:84::84::84:
kızlarrrr bişey dicemm kendimde bi değişiklik istiyorum ama aklıma hiçbirşey gelmiyor
aldığım bazı kararlar var yaptığım planlamalar okullar kapandığından iraz daha zayıfım bu bi değişiklik eminim okuldakiler farkedicek ama farklı bişey bulmalıyım saçımda yeni değişik bi modelle kestirdim seneye büyük değişiklik yapıcam ama onu okullar kapanacağı zaman düşünürüz..aklınıza değişik bişey gelirse söyleyebilirsiniz saç şekli falan...araştırıyoru bende bi yandan..
Saç modeli tamam dedin dimi,rengini değiştirebilirsin.
Oje renklerini değiştirebilirsin.
Perçem ya da kakül bile bir değişiklik sayılır.
Cilt bakımı yap
Spora git
Dansa git
Farklı kitap oku
Makyaj stilini değiştir
Daha sayayım mı???
Arkadaşlar;
Forumumuzda yeni bir bölüm açıldı, sizden destek istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/ev-aletleri-f1144/
en azından derdini söyleseydi sürekli uyardık tamam döndüm dedi en son 1-2 mesaj atıp çıktı sebepleri olabilir mesela bunları anlatmasaydı da senin yaptığın gibi bazı sebeplerle giremiyorum deseydi.Çok uyardık ama olmadı ben geçen hafta diskalifiye edecektim bir hafta daha verdim ortada yok..bildirdim kendisine artık idare edemeyeceğimizi ben ona diskalifiye edilenlerin tekrar yarışamayacağı kuralını da bildirdim herhangi bir şey söylemedi eski halime döndüm artık telafi edicem dedi ama yok ..Bence senin durumun farklıydı en azından bildirdin
kızlar ben artık çıkıyorum radyoda program dinleyecem akşam giremeyebilirim siz kaynatın ben yarın gelir sohbete dahil olurum
kızlar çok hastayım bugün yine dr gittim rutin kan vermeye
vere vere kurudum zaten
bi de yine regl oldum
kullandığım ilaçlar ara kanama yaptı sanırım
böyle sancı görmedim
bi bakıp çıkıcam
bi kendime geleyim uğrucam
kızlar ben buradayken siz yoksunuz siz buradayken ben yokum nasıl aşıcaz da kaynatıcaz biz :)
aslında bu uyarıyı yarın yapıcaktım ama birinin işi çıkar okuyamaz falan diye şimdi yazıcam.perşembe günü de hatırlatmasını yaparız.(ben unutursam sevgili kaptan yardımcım cadı gaydirigubbak hatırlatır artık)
Cuma günü imkanınız kısıtlı olabilecekse lütfen perşembe günü akşamdan bildiriminizi yapın..ve bu kez eksiksiz bilgiler istiyorum bazı hedef kilolar eksik kalmış mesela
yapılacak bildirim tablosu;
başlangıç kilo:
hedef kilo:
şu anki kilo:
bu hafta giden:
toplam giden:
tablo genel olarak cadı yardımcımızın verdiği tablo ben hedef kiloyu da ekledim.Elimizde mezun olabileceğiniz kilo miktarı da dahil olmak üzere bu bilgiler olursa düzenlemeler ve yeni fikirler de sağlıklı olur. diye düşünüyorum.
bildirim yapacaklar belli tüm takım ama ben yine de yazayım çıkanlar oldu.
amonra
lequim
gaydirigubbak
maway
3meleğimvar
taydin
seng
ateşsizprenses
begumd
hayatbeklemez
umarım bu hafta her yönden çok daha iyi olur bizler için...
yardımcıma sevgilerimi gönderiyorum ve geçen hafta benden önce davranarak bana yardım ettiği ve takıma ilgi gösterdiği için teşekkür ediyorum...
ateşsizprensesim sana bi lakap bulalım mesela sultanım dersem nasıl olurnickine de uyar hem :)bana bi ara minnak takmıştı biri kimdi unutmuşum tüh dünmğydü neydi biri de bücür cadı dedi ama takımda bir cadı var o yeter :):)
teşkkür ederim canım 5. takım sayesinde :)
ay şu bilgisayar bozulunca insan bi kötü oluyo hele ki böye tiryakisi olduğu bir site varsa :)
süper canım benim sevindim adına tebrikler..
bende ben de 1 beden küçülmüşüm :)
ben de bende çok özledimmmmmmmmmm
valla canım ilk tanıştığımızda söyleseydin keşke 1,5 hafta erken olurdu hem 2-3 haftada olsa çalışırdın kardeşimin yerine o bi süre izine ayrıldıda telefonlara falan bakıyodu patronu da arkadaşım ama yerine cuma günü birini bulmuşlar
2,3 canım o konuya gelicem birazdan aşağıda okursun..
kızlarrr bu sabah çıktık hastaneden hiç sormayın ne oldu diye bir kere daha yaşayabilecek durumda değilim inan ki meleğimiz birden ateşlendi falan götürdük çok afedersiniz zehirli ishal başlangıcı olabilirdi dedi doktor falan bunları kapatmak istiyorum..Başta kaptan, kaptan yardımcısı olmak üzere tüm takıma teşekkür ederim idare ettiğiniz için..
saolsun kaptan numarasını vermişti oradan ulaştım sizlere ..
şu kilo kaybının nedeni yağ mı su mu konusunda şüphem vardı doktoruma ve başka bir doktora daha danıştım gerekli tartı da da tartıldım doktorum daha önce kilo veremememi o zaman oluşan psikolojime bağladı gerçekten çok kötü duruma gelmiştim artık hiç bir şey yemiyor saatlerce spor yapıyordum en önemlisi sürekli kilo alacağımı düşünmeye başlamıştım..motive olunca psikolojiminde daha da düzelip metabolizmama etki etmiş olabileceğini söyledi su değil yağ imiş...ben yine de dikkat ediyorum önemli olan sağlıklı kilo vermek..
bu haftada iyi gidiyorum yüzünüzü bu haftada kara çıkarmıycaımdan eminim..
bir çok mesajı alıntı yapıp cevaplayamadım kusura bakmayın yarın görüşmek üzere öptüm herkesi..
günaydın kızlar :)
ben geldimmm
canımsınn sen yaaa geldimm hemen geçmişe daldım acaba cıkan karar nedir diyee :)
bebekimmm benim öperimm senii :)
oyhh oyhhh anlayışlı arkidişlerimm benimmmm :)
yawrumm bana kefil bilem olmuşşş, geldimm bebekimmmm burdaymmmm fırsat buldukcaa gelcemm artık, biraz daha toparladım, hem psikolojik olarak, hemde kilocuk olarak
selam kizlar nasilsiniz?
merhaba kızlar nasılsınız? pek çok yeni arkadaş gelmiş takıma ne güzel. ben bahar aylarında takımdan izinle ayrılmıştım. Kilo verme çabalarımı bıraktığım günlerden itibaren derhal kilolarımı geri almaya başladım ve şimdi en başta başladığım kiloma çok yakın bir noktaya geldim. Demek ki hayatımız boyunca durmadan kontrol altında olmamız lazımmış bunu anladım. bu arada karboksipunktur yöntemini çok duydum. bunu araştırıyorum. istanbulda Dr. Fevzi özgünülün kliniğinde yapılan bir yöntem. Bu konuda takımdan bilgisi olanlar varsa benimle paylaşabilirler mi? çünkü bu sistem metabolizmayı dna mızda kodlanan ideal kilomuza getirecek şekilde düzenliyormuş. umarım yeterli bilgi sahibi olabilirim. herkese sevgiler öpüyorum herkesi.
kızlar ben geldim
bugün çok değiş bişey yaptım
yine hastaneye gittim
off deliricem yarın yine hastanedeyim
şeker ölçüm cihazı raporumu aldım
ama en iyi cihaz ne ona karar veremedim
çok yorgunum
bu aralar takımı ihmal ediyorum ama
ben de ne diyet kaldı e bişey
zaten koşturmaca son gaz devam ediyo
of offf
merhaba kızlar nasılsınız? pek çok yeni arkadaş gelmiş takıma ne güzel. ben bahar aylarında takımdan izinle ayrılmıştım. Kilo verme çabalarımı bıraktığım günlerden itibaren derhal kilolarımı geri almaya başladım ve şimdi en başta başladığım kiloma çok yakın bir noktaya geldim. Demek ki hayatımız boyunca durmadan kontrol altında olmamız lazımmış bunu anladım. bu arada karboksipunktur yöntemini çok duydum. bunu araştırıyorum. istanbulda Dr. Fevzi özgünülün kliniğinde yapılan bir yöntem. Bu konuda takımdan bilgisi olanlar varsa benimle paylaşabilirler mi? çünkü bu sistem metabolizmayı dna mızda kodlanan ideal kilomuza getirecek şekilde düzenliyormuş. umarım yeterli bilgi sahibi olabilirim. herkese sevgiler öpüyorum herkesi.
selaaam kızlaaaaarrr
ben geldiiiimmmm
menülerimi yazmıyorum çünkü dün felekten bir gece çaldık
ve bunu doyasıya yiyerek yaptık
aamaaaannn oldu bikere,bu sefer pişman olmıcam bana neeeee
tabiii tartıda feci feci artılardayım
yaklaşık 1.3 kg kadar
amaaaa bugün az yicem,spora gidicem
yarın yürüyüşe gidecem,evde hareket yapacam,az yiyecem
gerekiyosa hiç yemiyecem
sonra bitkisel çaylar içecem
metabolizma hızlandırıcı herbişi yapacam yani
veeee toparlayacam durumuuuu:96:
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zayıfım,zayıfsınız,zayıfıızzzzzzzzzzzzzzzzz....!!!!!
kızlar ben geldim
bugün çok değiş bişey yaptım
yine hastaneye gittim
off deliricem yarın yine hastanedeyim
şeker ölçüm cihazı raporumu aldım
ama en iyi cihaz ne ona karar veremedim
çok yorgunum
bu aralar takımı ihmal ediyorum ama
ben de ne diyet kaldı e bişey
zaten koşturmaca son gaz devam ediyo
of offf
Aferin sana
Neyse üzülme arada oluyor öyle
Ben de bu aralar fazla kaçırdım baksana hiç yazıyormuyum menülerimi utancımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?