Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bu akşam pcye bi daha geçemem muhtemelen ama telefondan girerim ara ara ...son olarak

verdiği araya yoğun çalışmalarına rağmen bu hafta 40 paylaşımla en çok paylaşımda bulunan ateşsizprenses adlı arkadaşımızı hem tebrik ediyor hem de kendisine teşekkür ediyorum.
hastane işleri dolayısıyla yine amonra 2. oldu.32 paylaşımda bulunmuş.

taydine teessüflerimi bildiriyorum geçen hafta cuma günü saat 11:00dan sonra 0 paylaşım yapmış.Halbuki son girdiği gün dün gece yanlış hatırlamıyorsam.

ayrıca sevgili yardımcım gaydirigubbak 89 paylaşımla ilk sırada olmalı ancak yönetimde olduğumuz için onu ve beni derecelendirmeye dahil etmedim.Bu bana paylaşımı artırma konusunda yardımcı olduğunu gösteriyor.Teşekkür ederim fıstığım...öpüldünüz..
kadir geceniz mübarek olsun.

Son düzenleme:
kaptanimiza bisey sormak istiyorum beni mazur gorun
ben hayatbeklemez den 200gram da olsa fazla vermisim 2.300 verdim ben bu hafta
birinci hayatbeklemez olmus 2.100 vermemismiydi yoksa benmi yanlis okudum
anlamadim? bu isi:44::44:

eger yanlis anladiysam ozur dilerim ve tebrik ederim hayatbeklemz i kusura bakmasin sorun birincilik degil

kızlar orucumu açtım geldim
eşimle dışarda yedik geldik
tantun yedim ayıptır söylemesi
birazda çorba
acayip şiştim
kötü bi haberim var kedim
lop tpoun şarj kablosunu yemiş
ve benim pilim bitince napıcam bilmiyorum
yarın hemen şarj kablosu temin etmeye çalışıcam bi yerden

ececim bugün çok iyi iş çıkardınız sen ve elif
afferim benim yavru kuzularıma
uğrayamadım kusura bakma canım
oruç tuttu da beni bugün fazlasıyla

Canım baktım şimdi yüzde farkı var verilmiş olan kiloyu 100le çarpıp geçen haftaya bölüyorz ya o değiştirmış ben yine hesaplar bakarim varsa bi haksızlık bildiririm

ben de kilo aldığım için fazlasıyla üzüntü duyuyorum
her ne kadar sağlık sorunlarım olsa da takıma faydam olmadığı için
çok mahcubum 2 haftadır
bayramdan sonra bi süre izne ayrılsam sanki iyi olacak
böyle kilo alarak takıma zarar vermek istemiyorum
ne bileyim bi de takımdan ayrı kalmak istemiyorum
en doğrusu neyse bayram dönüşü bi bakıcam dururumuma

bayram bir geçsin de konusur karar veririz canım sen idare edilmeyi cook hakediyorsun

bu arada kendi şekerimi ölçmeyi zor olsa da öğrendim artık
2 gün arkadaşlarımın ve eşimin yardımıyla yaptım
o iğneyi parmağıma batırmak çok zor geliyodu
ama bugün kendim yaptım
o kadaar zor değilmiş
insn mecbur kalında nelere alışıyo

Bu arada yüzde farkı olarak olmasa da kilo farkında takım içinde 1 olan 3meleğimvar adlı arkadaşımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

Cıtırlarım yaşım dolayısıyla ve deneyimsizliğim nedeniyle pek ağırlık vermedim ancak motivasyonda büyük yetersizlik var ve bunu 5 eylülden itibaren çözmemiz gerekli ben o zamana kadar kuralları belirler size bildiririm ve tabi ki bu kuralları adıyla birlikte alacağız ayrıca 2. Bir yardımcıya ihtiyacımız var ... Birisi gönüllü olur ınşz gerekli ben o zamana kadar kuralları belirler size bildiririm ve tabi ki bu kuralları adıyla birlikte alacağız ayrıca 2. Bir yardımcıya ihtiyacımız var ... Birisi gönüllü olur ınş

selam kızlar bugün uzun ve yorucu bir gündü baya hareketliydi yani umuyorum kaloriler gitmiştir.bugunde tatlı bişi ağzıma sürmedim bu durumdan çok memnunum ama sabah ve akşam 2 dilim unonun tam tahıllı ekmeğinden yedim napim hiç yemezsende olmuyor.bugun düşündümde ben artık hiç beyaz ekmek yemiyorum ne güsel ya bu durum çok hoşuma gitti.birde yeşil çay içsem çok ii olcakta markette fazla bakamadım bugun zamanım yoktu bi ara bakıp almak gerekli güzel bir markanın sizler iyisinizdir umarım nete giremediğim zamanlarda da aklmdasınız

bu arada hayat beklemez ve 3meleğimvarı tebrik ediyorum
maşallah kızlar sizlere
tesekkur ederim darisi sana

Canım baktım şimdi yüzde farkı var verilmiş olan kiloyu 100le çarpıp geçen haftaya bölüyorz ya o değiştirmış ben yine hesaplar bakarim varsa bi haksızlık bildiririm
yuzde yi pek bilmiyorum ogrenicem insallah ama yinede ben fazla vermisim nasil oldu anlamis degilim ama saglik olsun
yani hayatbeklemezin toplam verdigi kiloyumu çarpiyorsunuz ya valla ben bisey anlamadim

yuzde yi pek bilmiyorum ogrenicem insallah ama yinede ben fazla vermisim nasil oldu anlamis degilim ama saglik olsun
yani hayatbeklemezin toplam verdigi kiloyumu çarpiyorsunuz ya valla ben bisey anlamadim
baş şimdi canım hayatbeklemez bu hafta 2.1 kilo verdi ya 2.1*100=210 olarak carpılıyo sonra geçen haftaki kilosuna bölünüyor böylece yüzde alınıyor herkesin böyle hesaplanır sanırım senin yüzdeni etkileyen daha fazla kiloya sahip olman

Kötü bi haber ben mi yanlış gördüm onlar yanlış yaptı da sonradan mi düzeltti anlayamadım yarın pcden girince bakarim ne yazık ki hayatbeklemez 3. Off bugün çok karışık bi gündü...

Günaydınlaaar 5. Takımın çıtır ve güzelleri ...

Kahvaltımi bugün erken yaptım
biraz domates
biraz peynir
azicik ekmek
1 bardak form çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…