- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.641
geçmiş olsun hanımlar etap 11.si olmuşuz...
Eki Görüntüle 247743
kendi adıma bugün yardımcı olan ve yine de hafta boyunca çabalayan sizlere teşekkür ediyorum.Yardımcı kızar mı bilmem artık ama ben bu hafta bişey beklemiyordum zaten.Önümüzdeki hafta bildirim yok sonraki haftaya dair düşüncelerimi birazdan belirteceğim ama önce işim var
vee iyi haber birinci yine hayatbeklemez kendisi yüzakımızdır tebrikler canım
BİRİNCİ.........hayatbeklemez (%3.38 ) 5.takım[/CENTER]
mezuniyetine de az kaldı tüh :)
biri beni görüp çardığına çok sevindim 5. takıma katılmışmı oluyorum şu an msj yazarken hep böyle mi yazıcaz:))
ben bu akşam pcye bi daha geçemem muhtemelen ama telefondan girerim ara ara ...son olarak
verdiği araya yoğun çalışmalarına rağmen bu hafta 40 paylaşımla en çok paylaşımda bulunan ateşsizprenses adlı arkadaşımızı hem tebrik ediyor hem de kendisine teşekkür ediyorum.
hastane işleri dolayısıyla yine amonra 2. oldu.32 paylaşımda bulunmuş.
taydine teessüflerimi bildiriyorum geçen hafta cuma günü saat 11:00dan sonra 0 paylaşım yapmış.Halbuki son girdiği gün dün gece yanlış hatırlamıyorsam.
ayrıca sevgili yardımcım gaydirigubbak 89 paylaşımla ilk sırada olmalı ancak yönetimde olduğumuz için onu ve beni derecelendirmeye dahil etmedim.Bu bana paylaşımı artırma konusunda yardımcı olduğunu gösteriyor.Teşekkür ederim fıstığım...öpüldünüz..
kadir geceniz mübarek olsun.
kızlar orucumu açtım geldim
eşimle dışarda yedik geldik
tantun yedim ayıptır söylemesi
birazda çorba
acayip şiştim
kötü bi haberim var kedim
lop tpoun şarj kablosunu yemiş
ve benim pilim bitince napıcam bilmiyorum
yarın hemen şarj kablosu temin etmeye çalışıcam bi yerden
Kötü bi haber ben mi yanlış gördüm onlar yanlış yaptı da sonradan mi düzeltti anlayamadım yarın pcden girince bakarim ne yazık ki hayatbeklemez 3. Off bugün çok karışık bi gündü...
Günaydınlaaaarrr
5. Takımın çıtır kardeşleri....
Haydi güne müzik ve sporlar başlayalım...
Eki Görüntüle 248066 Eki Görüntüle 248067 Eki Görüntüle 248068
Hoppp Biirrr kiiii üçççç...
Hooppp Biirrr kiii Üççç ....
Herkese günaydın kızlar
dün bildirimden sonra bi daha uğrayamadım kusura bakmayın
bayram tatiline giricez diye işler biraz yoğunlaştı o yüzden
bugünde fena değilim
ama ara ara gelmeye çalışıcam
bu hafta pazartesiden beri dışarıda iftardayım
bazen misafirlikte bazen dışarıda
ilk defa dün evimde yedim
onda da kocam köfte patates istedi onu yedik ekmeksiz ama tabi patatesler kızartmaydı(
onun dışında misafirliktede olsam öle fazla bi kaçamağım olmadı
1 kere tatlı yedim o kadar
işte böle kızlar
bu arada bayramda pek kimseler olmaz herhalde burda
artık bayramdan sonra görüşmek dileğiyle
herkese hayırlı bayramlar olsun inş
hmm süper umarım bayramı da olabildiğince az kaçamakla atlatırsın/atlatırım/atlatırız.afiyet olsun canım.
evet tenha olur buralar ama bayramda sonra olabildiğince yüksek tempoyla etaba giriş yapmalıyız...sana da hyırlı bayramlar canım..
selam kızlar nasılsınız?benim dietle aram iyi bugunlerde:))ama ne kadar gider kilolar bilmiyorum bugun diet bir meyveli k bar gibi bişi yedim cukulata tarzı diet olmasına ragmen cok sekerlı geldı sanırım insan şeker yemeye yemeye diet olan bişey bile çok şekerli gelior sevindirici ben adına çünkü geçmişte epey kilo verdiğimde diet cola içince bile baya şeker gereksinimime iyi geliyordu.bugun kendime avm den yeni bir parfüm aldım kokumu değiştirdim anlıcagınız hoşuma gitti sanki yepyeni ben oldum..bugün dar gelen pantalonumu özellikle giydim,bacaklardan hala dar olsada belden boldu..bu da çok hoşuma gitti:)yarın evimi temizlicem yorucu bir gün beni bekliyor..biraz günlük tutar gibi yazdım ama idare edin içimi döküverdim..kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)
bu aradaaa sporumu da düzenli yapıyorumm ve çook faydasını görüyorum çıtırlar 65 kiloyken bacağımı bile sokamadığım pantolonlar şimdi bol gelmeye başladı eşim de görünüşünde de büyük farklılık var diyor :) mutluyum mutluuuuuu...
hepinize kolay gelsinnnnn..
evet ben de umutluyum sonrasından :) yeni planlar var zateen ..eheheheee olabilir :) yardım ediyodur onaGerçekten de geçmiş olsunAma ramazan dolayısıyla böyle olduğunua eminim. Galiba bu hafta bildirim yok,ondan sonraki hafta herşey fazlasıyla düzelecektir...
Çok teşekkür ederim canım. Zaten kilo da veremedim bari paylaşımlarım iyi olsun da takımımı daha fazla zora sokmayayım.
Senin bu kedicik ne kadar yaramaz olmuş.
Yoksa onada mı diyet yaptırıyorsun?
Aç kalmış gibi baksana, şarjı kemirdiğine göre
ay o gün yanlış bişey yapmak istemiyorum diye iyice karıştırdım herşeyi sayfa geri gidiyo bazen tam yüklenmemiş oluyo sanırım bi önceki haftanın bireysel derecelerini görmüşüm çok dikkat etmemişim heralde ama 3. yine adımızı duyurdu :)valla şu tatlı işi zor ama ben bayramı bi ablam doğum yapacak yarın kısmetse onun yanında geçireceğim onun 2 kardeşi var onlar da zayıflamak için çabalardalar hatta uzun zaman sonra dün bir aradaydık sitemizden vs. bahsettim desteklediler saolsunlar biliyodum zaten destekleyeceklerini :):) o yüzden hem hareketli olacak hem de sayelerinde diyet yemek yiyeceğim hem de tatlılara zaafım konusunda yardımcı olacaklar :):) ama yine de zorlanacağımı düşünüyorum çok severimAaa... Nasıl yani:26:
Ama o kadar tatlı varken nasıl yaıcam bilmiyorum.
Biliyorsun benim zaafım tatlılar
yaz yaz konuşacak konu açılır belkim :) allah kavuştursun canımBen yazayım, siz gelince okursunuz.
Ee yani annemlerle gidecek,sorun yok ama ne bileyim içim kötü oldu işte. Yani göremiycem ya 1 hafta, o yüzden kısacası.
Baktım daha olmadı atlar giderim, sonuçta yakın bir şehir...
allah olmayanlara da versin inş. aklıma birşey gelirse falan yazarım sana canım şu anda bi fikrim yok :):)Bu arada geçen gün kızkardeşim eşiyle iftara gelmişti.
O gün herkes pide getirdi ve şimdi evde bir orduya yetecek kadar pide var.
Annemlerde gitti yani verecek kimse yok.
Ne yapsam bilemedim??
Amonra'nın bir tarifi vardı pizza gibi
Ona bakıcam şimdi olmazsa onu yaparım.
Daha çok var başka ne yapabilirim kızlar fikir verin bana...
Ekmek tatlısı yapardım bu tür durumlarda ama bu ekmek değil ki pide ve pideden olmaz sanırım...
maşşallah döktürmüşün :) darısı başımıza ayy çokkk isterim böyle marifetli olmayı ay yine sevdalı damarlarım kabardı :):):26:Size kardeşim gelince yapacağım menüyü yazıcam demiştim ama fırsat olmadı.
Şimdi yazıyorum...
Yayla çorbası
Zeytinyağlı barbunya (masanın en gözdesiydi)
Dana rosto yanında püre (püreyi babam yaptı)
Pilav
Roka salatası
Paçanga böreği
Peynirli muska böreği
Kıymalı sigara böreği (fırında)
Patlıcan salatası
Mercimek köftesi
Yoğurtlu salata
Tatlı olarak
Ben fırın sütlaç yaptım
Dışardan da çikolatalı baklava aldık sütlü tatlı sevmeyen olur diye
Nasıl yetiştirdin derseniz yalnız değildim..Çorbayı yaparken yardım ekibi yetişti:annem ve babam... O kadar kişi olunca yaptık yemekleri,masayı korduk bir de oturup dinlendik valla:)
Neden bu kadar çeşit yaptın derseniz; bizbizeydik ve tüm ailem gelmişti. Yakın aile tabi:annem,babam,kızkardeşim ve eşi,erkek kardeşim,oğlum ve eşim...
Canım sıkıldı ve içimde inanılmaz derecede çay demleyip yanında bol kalorili ve çoook tehlikeli şeyler yeme isteği var...
Allah hepimizi o tehlikeden korusun diycem ve biraz daha bekliycem.
Olmazsa bir fincan kahveyle k-bar yiycem.
Sonrasına bakarız
hımm varda karşılaşamadık:)Kimse yok muuuuu? :84::84::84::84::84::84:
Patlıycam sıkıntıdan
inş bizde mezun oluruz yüzümüzün akıyla:)bende menüleri fazla yazamıyorumişler bir türlü bitmek bilmedi dinleneyim diye biraz burayı ziyaret edeyim dedim
bugünler de hiç kaçamak yapmıyorum herşey fazlasıyla düzenli gidiyor çok şükür e 9 eylülde allahın izniyle mezun olucam :) tabi bayram olumsuz etkilemezse ....Ama güveniyorum kendime ...
menülerri aklımda tutacak halim yok valla kızlar çok yorgunum bi de bi sürü alışveriş bizi bekliyorr...ara ara gelir yazarım öptüm hepinizi canlarımmm
ben evdeyim canım ama nete fazla vakit bulup giremiyorum..anca çocuk uyuyunca bakabiliorum.Kizlar nerdesiniz ?nasilsiniz?
içimi dökesim var dökeyim biraz da avunayım barim sizde okursanız azcık idare edersiniz artıkınnn
bi mutluyum bi mutsuz iyi gelişmeler var olumlu hayallerim var bunlara adım adım gidiyorum ama bazen aklıma öyle birşey geliyor ki dünya başıma yıkılacak gibi oluyo
off sanırım birilerine ihtiyacım var :s ruh halimi değiştirecek bi arkadaşım var bunu yapabilecek ama ulaşamıyorumona da kırgınım günlerce arıyorum ya hiç bakmıyo ya meşgule veriyo ev telefonunu bile açtırmıyo :s sonra bi gün aryıo haklısın canım ama kimseler le konuşacak durumda değildim diyo oysa ben onun için bişeyler yapmaya çalışıyorum en geç okullar açılınca görücem onu ben ama bunun nedenini sorucam
Kimse yok muuuuu? :84::84::84::84::84::84:
Patlıycam sıkıntıdan
evet ben de umutluyum sonrasından :) yeni planlar var zateen ..eheheheee olabilir :) yardım ediyodur ona
ay o gün yanlış bişey yapmak istemiyorum diye iyice karıştırdım herşeyi sayfa geri gidiyo bazen tam yüklenmemiş oluyo sanırım bi önceki haftanın bireysel derecelerini görmüşüm çok dikkat etmemişim heralde ama 3. yine adımızı duyurdu :)valla şu tatlı işi zor ama ben bayramı bi ablam doğum yapacak yarın kısmetse onun yanında geçireceğim onun 2 kardeşi var onlar da zayıflamak için çabalardalar hatta uzun zaman sonra dün bir aradaydık sitemizden vs. bahsettim desteklediler saolsunlar biliyodum zaten destekleyeceklerini :):) o yüzden hem hareketli olacak hem de sayelerinde diyet yemek yiyeceğim hem de tatlılara zaafım konusunda yardımcı olacaklar :):) ama yine de zorlanacağımı düşünüyorum çok severimumarım sende beklemediğin derece de sabrettiğini görürsün ..
yaz yaz konuşacak konu açılır belkim :) allah kavuştursun canım
allah olmayanlara da versin inş. aklıma birşey gelirse falan yazarım sana canım şu anda bi fikrim yok :):)
maşşallah döktürmüşün :) darısı başımıza ayy çokkk isterim böyle marifetli olmayı ay yine sevdalı damarlarım kabardı :):):26:
ben biraz önce beşibirarada denedim bence gayet güzel annem beğenmedi o ayrı :):) amaaan ben kendime aldım zatenbi de bugün yarım ananaslı fruttare aldım :18:
içimi dökesim var dökeyim biraz da avunayım barim sizde okursanız azcık idare edersiniz artıkınnn
bi mutluyum bi mutsuz iyi gelişmeler var olumlu hayallerim var bunlara adım adım gidiyorum ama bazen aklıma öyle birşey geliyor ki dünya başıma yıkılacak gibi oluyo
off sanırım birilerine ihtiyacım var :s ruh halimi değiştirecek bi arkadaşım var bunu yapabilecek ama ulaşamıyorumona da kırgınım günlerce arıyorum ya hiç bakmıyo ya meşgule veriyo ev telefonunu bile açtırmıyo :s sonra bi gün aryıo haklısın canım ama kimseler le konuşacak durumda değildim diyo oysa ben onun için bişeyler yapmaya çalışıyorum en geç okullar açılınca görücem onu ben ama bunun nedenini sorucam
selam kızlar ancak girebiliyorum bugun az bişi iskender yedim onun dışında hala bağlıyım dietime..tüm gün evle uğraştım akşama doğru anca bitti temizlik yoruldum sıkıldım.. insan evde olunca canı sıkılıor.. hele bu son güneşli havalarda dışarı çıkası gezesi gelior ama olmuyor fırsat yaratılamıyor bir türlü.
şimdi tv izliorum kehanet die bir film var gerçi daha önce izlemiştim ama tv de bişi bulamadım en iyisi uyuyayım yoksa karnımdan gelen gurultulara yenik düşücem ehehe neyse hepiniz kendinize çok iyi bakın..kuş kadar yiyip kuğu edasıyla süzülün dolaşın.. şimdilik gittim:)
hımm varda karşılaşamadık:)
inş bizde mezun oluruz yüzümüzün akıyla:)bende menüleri fazla yazamıyorum
ben evdeyim canım ama nete fazla vakit bulup giremiyorum..anca çocuk uyuyunca bakabiliorum.
hayat bazen inişli çıkışlı duygularla kaplı sis bulutu gibi melankolili öyle günleri çok severim eller cepte avare avare sokaklarda yürümek gerekli çoğu zaman iyi gelirde:)
bendeee çookk sıkıılldıımm ama nasıl sohbet edilebildiğini halen anlamadım galiba takıma alınmam gerekiyormuşş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?