Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten de geçmiş olsun

Ama ramazan dolayısıyla böyle olduğunua eminim. Galiba bu hafta bildirim yok,ondan sonraki hafta herşey fazlasıyla düzelecektir...

vee iyi haber birinci yine hayatbeklemez kendisi yüzakımızdır tebrikler canım

BİRİNCİ.........hayatbeklemez (%3.38 ) 5.takım [/CENTER]

mezuniyetine de az kaldı tüh :)

Hayatbeklemez canım seni gönülden kutluyorum. Geröekten de hayat beklemez

biri beni görüp çardığına çok sevindim 5. takıma katılmışmı oluyorum şu an msj yazarken hep böyle mi yazıcaz:))

Merhabalar yeni çıtır adayımız. Hoşgeldin:)

Çok teşekkür ederim canım. Zaten kilo da veremedim bari paylaşımlarım iyi olsun da takımımı daha fazla zora sokmayayım.

Senin bu kedicik ne kadar yaramaz olmuş.
Yoksa onada mı diyet yaptırıyorsun?
Aç kalmış gibi baksana, şarjı kemirdiğine göre

Kötü bi haber ben mi yanlış gördüm onlar yanlış yaptı da sonradan mi düzeltti anlayamadım yarın pcden girince bakarim ne yazık ki hayatbeklemez 3. Off bugün çok karışık bi gündü...

Aaa... Nasıl yani:26:

Biraz geç oldu ama çok sempatiksin:)

Bu enerji ben de olsa var ya

Çok fazla değil yine de canım. Tutmuşsun kendini.
Sana da iyi bayramlar:)

Ben de öyle düşünüyorum. Yani bayramı az kaçamakla atlatmanın yollarını
Ama o kadar tatlı varken nasıl yaıcam bilmiyorum.
Biliyorsun benim zaafım tatlılar

Çok güzel birşey canım bu. Olmayan elbiseler olmaya başladımı üzerimize daha bir hırs yapıyoruz:)
Çok daha iyi olacak, azimlisin canım sen belli

Enerji küpü:)
Hangi sporları yapıyorsun? Fitness falan dimi?

Seni de tebrik ederim canım.

Başarılarının devamını görücez hep birlikte inşallah:)

Bu arada alıntılayamadıklarım kusura bakmasın lütfen, bazen gözden kaçırıyorum işte

Ben yazayım, siz gelince okursunuz.

Bugün çok üzgündüm
Sabah 8'de annemler Eskişehir'e gittiler. Kardeşim orada okuyor, ee artık okul açılıyor, oranın toparlanması gerek ve alışveriş falan yapılmalı.
Hem de bayramı orada geçirmek istiyoruz dediler. Tamam dedim, ben de gidecektim ama maalesef ben çalışıyorum
Neyse, giderken oğluşumu da götürdüler. Gitmek istedi çocuk, hem dayısıyla çok iyi anlaşıyor, hem gezmek istedi hem de sen işe gidiyorsunanne dedi bana yaramaz...

Ee yani annemlerle gidecek,sorun yok ama ne bileyim içim kötü oldu işte. Yani göremiycem ya 1 hafta, o yüzden kısacası.
Baktım daha olmadı atlar giderim, sonuçta yakın bir şehir...

Bu arada geçen gün kızkardeşim eşiyle iftara gelmişti.
O gün herkes pide getirdi ve şimdi evde bir orduya yetecek kadar pide var.
Annemlerde gitti yani verecek kimse yok.
Ne yapsam bilemedim??
Amonra'nın bir tarifi vardı pizza gibi
Ona bakıcam şimdi olmazsa onu yaparım.

Daha çok var başka ne yapabilirim kızlar fikir verin bana...
Ekmek tatlısı yapardım bu tür durumlarda ama bu ekmek değil ki pide ve pideden olmaz sanırım...

Size kardeşim gelince yapacağım menüyü yazıcam demiştim ama fırsat olmadı.
Şimdi yazıyorum...

Yayla çorbası

Zeytinyağlı barbunya (masanın en gözdesiydi)

Dana rosto yanında püre (püreyi babam yaptı)

Pilav

Roka salatası

Paçanga böreği
Peynirli muska böreği
Kıymalı sigara böreği (fırında)

Patlıcan salatası
Mercimek köftesi
Yoğurtlu salata

Tatlı olarak
Ben fırın sütlaç yaptım
Dışardan da çikolatalı baklava aldık sütlü tatlı sevmeyen olur diye

Nasıl yetiştirdin derseniz yalnız değildim..Çorbayı yaparken yardım ekibi yetişti:annem ve babam... O kadar kişi olunca yaptık yemekleri,masayı korduk bir de oturup dinlendik valla:)

Neden bu kadar çeşit yaptın derseniz; bizbizeydik ve tüm ailem gelmişti. Yakın aile tabi:annem,babam,kızkardeşim ve eşi,erkek kardeşim,oğlum ve eşim...

Canım sıkıldı ve içimde inanılmaz derecede çay demleyip yanında bol kalorili ve çoook tehlikeli şeyler yeme isteği var...

Allah hepimizi o tehlikeden korusun diycem ve biraz daha bekliycem.
Olmazsa bir fincan kahveyle k-bar yiycem.

Sonrasına bakarız

evet ben de umutluyum sonrasından :) yeni planlar var zateen ..eheheheee olabilir :) yardım ediyodur ona
Aaa... Nasıl yani:26:
Ama o kadar tatlı varken nasıl yaıcam bilmiyorum.
Biliyorsun benim zaafım tatlılar
ay o gün yanlış bişey yapmak istemiyorum diye iyice karıştırdım herşeyi sayfa geri gidiyo bazen tam yüklenmemiş oluyo sanırım bi önceki haftanın bireysel derecelerini görmüşüm çok dikkat etmemişim heralde ama 3. yine adımızı duyurdu :)valla şu tatlı işi zor ama ben bayramı bi ablam doğum yapacak yarın kısmetse onun yanında geçireceğim onun 2 kardeşi var onlar da zayıflamak için çabalardalar hatta uzun zaman sonra dün bir aradaydık sitemizden vs. bahsettim desteklediler saolsunlar biliyodum zaten destekleyeceklerini :):) o yüzden hem hareketli olacak hem de sayelerinde diyet yemek yiyeceğim hem de tatlılara zaafım konusunda yardımcı olacaklar :):) ama yine de zorlanacağımı düşünüyorum çok severim umarım sende beklemediğin derece de sabrettiğini görürsün ..
yaz yaz konuşacak konu açılır belkim :) allah kavuştursun canım
allah olmayanlara da versin inş. aklıma birşey gelirse falan yazarım sana canım şu anda bi fikrim yok :):)

maşşallah döktürmüşün :) darısı başımıza ayy çokkk isterim böyle marifetli olmayı ay yine sevdalı damarlarım kabardı :):):26:

ben biraz önce beşibirarada denedim bence gayet güzel annem beğenmedi o ayrı :):) amaaan ben kendime aldım zatenbi de bugün yarım ananaslı fruttare aldım :18:

içimi dökesim var dökeyim biraz da avunayım barim sizde okursanız azcık idare edersiniz artıkınnn

bi mutluyum bi mutsuz iyi gelişmeler var olumlu hayallerim var bunlara adım adım gidiyorum ama bazen aklıma öyle birşey geliyor ki dünya başıma yıkılacak gibi oluyo
off sanırım birilerine ihtiyacım var :s ruh halimi değiştirecek bi arkadaşım var bunu yapabilecek ama ulaşamıyorum ona da kırgınım günlerce arıyorum ya hiç bakmıyo ya meşgule veriyo ev telefonunu bile açtırmıyo :s sonra bi gün aryıo haklısın canım ama kimseler le konuşacak durumda değildim diyo oysa ben onun için bişeyler yapmaya çalışıyorum en geç okullar açılınca görücem onu ben ama bunun nedenini sorucam

selam kızlar ancak girebiliyorum bugun az bişi iskender yedim onun dışında hala bağlıyım dietime..tüm gün evle uğraştım akşama doğru anca bitti temizlik yoruldum sıkıldım.. insan evde olunca canı sıkılıor.. hele bu son güneşli havalarda dışarı çıkası gezesi gelior ama olmuyor fırsat yaratılamıyor bir türlü.
şimdi tv izliorum kehanet die bir film var gerçi daha önce izlemiştim ama tv de bişi bulamadım en iyisi uyuyayım yoksa karnımdan gelen gurultulara yenik düşücem ehehe neyse hepiniz kendinize çok iyi bakın..kuş kadar yiyip kuğu edasıyla süzülün dolaşın.. şimdilik gittim:)

Kimse yok muuuuu? :84::84::84::84::84::84:

Patlıycam sıkıntıdan
hımm varda karşılaşamadık:)
inş bizde mezun oluruz yüzümüzün akıyla:)bende menüleri fazla yazamıyorum
Kizlar nerdesiniz ?nasilsiniz?
ben evdeyim canım ama nete fazla vakit bulup giremiyorum..anca çocuk uyuyunca bakabiliorum.

hayat bazen inişli çıkışlı duygularla kaplı sis bulutu gibi melankolili öyle günleri çok severim eller cepte avare avare sokaklarda yürümek gerekli çoğu zaman iyi gelirde:)

bende iyce heveslendim yarın dahada dikkat ederek yediklerime cuma günü sizlerle paylaşmak istiyorum verdiğim kiloları inşallah çoookkkk veririm :))o zamn neler yaptığımı açıklıycam inşallah 75 kilodan hedefim en az 55 hırslanmam lazım :))ama bunları kimseyle paylaşamadığım için burda paylaşmak iyi geldi :))herkeze iyi bayramlar diliyorum bayramda tatlı yemek yok yok :))

Alıntı yaptım ama kafam karıştı:)
Ben de bayramdan sonra kendime güvenim gelecek diye düşünüyorum.Çünkü bol ziyaretli zamanlarda bu diyet işi zor
Teşekkür ederim canım. Şimdiden çok özledim oğluşumu

Mecburen alışıp yapıyorsun canım:)
Ananaslı yine tabi ki,valla tahmin etmiştim

Bu arkadaşın bayan mı canım?
Yalnız kalmak istediğine göre çok can alıcı sorunları olmuş olabilir.Çünkü insan ne olursa olsun yalnız kalmak istemez bence

Kızz sen durmadan temizlik mi yapıyorsun bana mı öyle geliyor?:26:

Aynen.Bir türlü karşılaşamadık,zıt zamanlarda müsait oluyoruz anlaşılan:)

bendeee çookk sıkıılldıımm ama nasıl sohbet edilebildiğini halen anlamadım galiba takıma alınmam gerekiyormuşş:))

Canım hoşgeldin.
Yazdın mı takıma girmek isteyenlerin bölümüne?
Yazarsan davet edilebilirsin.
Seng buradayken yazsaydın keşke

Geçmişe dönüp geleyim ama kimse birşey yazmamışki 1-2 arkadaştan başka.

Çok kızdım ve üzüldüm, seng tşkr ederim. Bir Allah'ın kulu da yazdıklarıma cevaplar versin de paylaşım olsun.
İlgi çekmedi mi ne yazdıklarım

Bakın valla bir küserim, yine 1 hafta gelmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…