- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.621
Günaydınlaaaarrr
5. Takımın çıtır kardeşleri....
Haydi güne müzik ve sporlar başlayalım...
Eki Görüntüle 248066 Eki Görüntüle 248067 Eki Görüntüle 248068
Hoppp Biirrr kiiii üçççç...
Hooppp Biirrr kiii Üççç ....
Herkese günaydın kızlar
dün bildirimden sonra bi daha uğrayamadım kusura bakmayın
bayram tatiline giricez diye işler biraz yoğunlaştı o yüzden
bugünde fena değilim
ama ara ara gelmeye çalışıcam
bu hafta pazartesiden beri dışarıda iftardayım
bazen misafirlikte bazen dışarıda
ilk defa dün evimde yedim
onda da kocam köfte patates istedi onu yedik ekmeksiz ama tabi patatesler kızartmaydı(
onun dışında misafirliktede olsam öle fazla bi kaçamağım olmadı
1 kere tatlı yedim o kadar
işte böle kızlar
bu arada bayramda pek kimseler olmaz herhalde burda
artık bayramdan sonra görüşmek dileğiyle
herkese hayırlı bayramlar olsun inş
canımız saolsun ama bu haftalıkgeçmiş olsun hanımlar etap 11.si olmuşuz...
Eki Görüntüle 247743
kendi adıma bugün yardımcı olan ve yine de hafta boyunca çabalayan sizlere teşekkür ediyorum.Yardımcı kızar mı bilmem artık ama ben bu hafta bişey beklemiyordum zaten.Önümüzdeki hafta bildirim yok sonraki haftaya dair düşüncelerimi birazdan belirteceğim ama önce işim var
aaa ben ne yapmışım böyleeeben bu akşam pcye bi daha geçemem muhtemelen ama telefondan girerim ara ara ...son olarak
verdiği araya yoğun çalışmalarına rağmen bu hafta 40 paylaşımla en çok paylaşımda bulunan ateşsizprenses adlı arkadaşımızı hem tebrik ediyor hem de kendisine teşekkür ediyorum.
hastane işleri dolayısıyla yine amonra 2. oldu.32 paylaşımda bulunmuş.
taydine teessüflerimi bildiriyorum geçen hafta cuma günü saat 11:00dan sonra 0 paylaşım yapmış.Halbuki son girdiği gün dün gece yanlış hatırlamıyorsam.
ayrıca sevgili yardımcım gaydirigubbak 89 paylaşımla ilk sırada olmalı ancak yönetimde olduğumuz için onu ve beni derecelendirmeye dahil etmedim.Bu bana paylaşımı artırma konusunda yardımcı olduğunu gösteriyor.Teşekkür ederim fıstığım...öpüldünüz..
kadir geceniz mübarek olsun.
tebrik ederim arkadaşım umarım bu başarı her geçen hafta katlanır :)kaptanimiza bisey sormak istiyorum beni mazur gorun
ben hayatbeklemez den 200gram da olsa fazla vermisim 2.300 verdim ben bu hafta
birinci hayatbeklemez olmus 2.100 vermemismiydi yoksa benmi yanlis okudum
anlamadim? bu isi:44::44:
eger yanlis anladiysam ozur dilerim ve tebrik ederim hayatbeklemz i kusura bakmasin sorun birincilik degil
allah kabul etsin canımkızlar orucumu açtım geldim
eşimle dışarda yedik geldik
tantun yedim ayıptır söylemesi
birazda çorba
acayip şiştim
kötü bi haberim var kedim
lop tpoun şarj kablosunu yemiş
ve benim pilim bitince napıcam bilmiyorum
yarın hemen şarj kablosu temin etmeye çalışıcam bi yerden
olsuuuun kendi adıma 3.lük yeterde artar amaaaa takım adına daha iyilerini yapmak isterdimKötü bi haber ben mi yanlış gördüm onlar yanlış yaptı da sonradan mi düzeltti anlayamadım yarın pcden girince bakarim ne yazık ki hayatbeklemez 3. Off bugün çok karışık bi gündü...
günaydın canım süper bi menü afiyet olsun..Günaydınlaaar 5. Takımın çıtır ve güzelleri ...
Kahvaltımi bugün erken yaptım
biraz domates
biraz peynir
azicik ekmek
1 bardak form çay
Günaydınlaaaarrr
5. Takımın çıtır kardeşleri....
Haydi güne müzik ve sporlar başlayalım...
Eki Görüntüle 248066 Eki Görüntüle 248067 Eki Görüntüle 248068
Hoppp Biirrr kiiii üçççç...
Hooppp Biirrr kiii Üççç ....
günaydın canımm bu ne enerji böyle çok güzel
çıkıyorum ben kızlar herkese iyi akşamlar
bu akşam sahuru dışarda yapmayı planlıyoruz bakalım nasıl geçicek
giyemedigin kiyafeti darda olsa giymek harika bi duygu bende surekli yapiyorum bunu ve kendime bir ay once bi etek almistim aldigimda okadar zor giriyodumki nefesimi tutarak giydim biraksam etek patlicak gibiydi veeee simdi rahatça giyebiliyorum super biseyselam kızlar nasılsınız?benim dietle aram iyi bugunlerde:))ama ne kadar gider kilolar bilmiyorum bugun diet bir meyveli k bar gibi bişi yedim cukulata tarzı diet olmasına ragmen cok sekerlı geldı sanırım insan şeker yemeye yemeye diet olan bişey bile çok şekerli gelior sevindirici ben adına çünkü geçmişte epey kilo verdiğimde diet cola içince bile baya şeker gereksinimime iyi geliyordu.bugun kendime avm den yeni bir parfüm aldım kokumu değiştirdim anlıcagınız hoşuma gitti sanki yepyeni ben oldum..bugün dar gelen pantalonumu özellikle giydim,bacaklardan hala dar olsada belden boldu..bu da çok hoşuma gitti:)yarın evimi temizlicem yorucu bir gün beni bekliyor..biraz günlük tutar gibi yazdım ama idare edin içimi döküverdim..kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)
Ne guzel mezun olucaksin demek tebrik ederimbu aradaaa sporumu da düzenli yapıyorumm ve çook faydasını görüyorum çıtırlar 65 kiloyken bacağımı bile sokamadığım pantolonlar şimdi bol gelmeye başladı eşim de görünüşünde de büyük farklılık var diyor :) mutluyum mutluuuuuu...
hepinize kolay gelsinnnnn..
kolay gelsin canim bayram telasini bilirim bende yarin yapicam alisverisişler bir türlü bitmek bilmedi dinleneyim diye biraz burayı ziyaret edeyim dedim
bugünler de hiç kaçamak yapmıyorum herşey fazlasıyla düzenli gidiyor çok şükür e 9 eylülde allahın izniyle mezun olucam :) tabi bayram olumsuz etkilemezse ....Ama güveniyorum kendime ...
menülerri aklımda tutacak halim yok valla kızlar çok yorgunum bi de bi sürü alışveriş bizi bekliyorr...ara ara gelir yazarım öptüm hepinizi canlarımmm
geçmis olsun canim ALLAH kolaylik versinbu arada kendi şekerimi ölçmeyi zor olsa da öğrendim artık
2 gün arkadaşlarımın ve eşimin yardımıyla yaptım
o iğneyi parmağıma batırmak çok zor geliyodu
ama bugün kendim yaptım
o kadaar zor değilmiş
insn mecbur kalında nelere alışıyo
tesekkur ederim canim sorun 1.lik degel sadece nasil hesaplandigini anlamamistim karisik biraz:44::44:Bu arada yüzde farkı olarak olmasa da kilo farkında takım içinde 1 olan 3meleğimvar adlı arkadaşımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
himmmm tamam canim sorun degil yuzdeleri ogrenince anlarim kafam karisti baya:44::44: ben biraz takip edeyim hesaplari ogreneyim en iyisibaş şimdi canım hayatbeklemez bu hafta 2.1 kilo verdi ya 2.1*100=210 olarak carpılıyo sonra geçen haftaki kilosuna bölünüyor böylece yüzde alınıyor herkesin böyle hesaplanır sanırım senin yüzdeni etkileyen daha fazla kiloya sahip olman
:) öğrenirsin zamanla canımm hatta senin için uygun olsa cadı gidene kadar 2. yardımcı olursun sonra da asıl yardımcı olabilirsin malum eylülden itibaren yeni birine ihtiyaç olacak hazırda bulunmuş olurgeçmis olsun canim ALLAH kolaylik versin
zamanla alisicaksin mecburen
tesekkur ederim canim sorun 1.lik degel sadece nasil hesaplandigini anlamamistim karisik biraz:44::44:
himmmm tamam canim sorun degil yuzdeleri ogrenince anlarim kafam karisti baya:44::44: ben biraz takip edeyim hesaplari ogreneyim en iyisi
ben buradayım canım sıkıldıkça bakıyorum saolsun hayatbeklemez yalnız bırakmıyo :) dinlenmek için geliyo bayram yoğunluğu var ya giremiyor kimse annem bu sefer erkenden bitirdi işleri dolayısıyla tamamen boşta kaldım..:)Kizlar nerdesiniz ?nasilsiniz?
benim çıkmam gerek bi kaç işim var sen bekle şimdi kaptan gelir muhtemelen epeydir girmiyodu konuşursunuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?