Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın kızlar

dün bildirimden sonra bi daha uğrayamadım kusura bakmayın
bayram tatiline giricez diye işler biraz yoğunlaştı o yüzden
bugünde fena değilim
ama ara ara gelmeye çalışıcam
bu hafta pazartesiden beri dışarıda iftardayım
bazen misafirlikte bazen dışarıda
ilk defa dün evimde yedim
onda da kocam köfte patates istedi onu yedik ekmeksiz ama tabi patatesler kızartmaydı (
onun dışında misafirliktede olsam öle fazla bi kaçamağım olmadı
1 kere tatlı yedim o kadar

işte böle kızlar

bu arada bayramda pek kimseler olmaz herhalde burda
artık bayramdan sonra görüşmek dileğiyle
herkese hayırlı bayramlar olsun inş

hmm süper umarım bayramı da olabildiğince az kaçamakla atlatırsın/atlatırım/atlatırız.afiyet olsun canım.

evet tenha olur buralar ama bayramda sonra olabildiğince yüksek tempoyla etaba giriş yapmalıyız...sana da hyırlı bayramlar canım..

canımız saolsun ama bu haftalık
aaa ben ne yapmışım böyleee hiç yokum derece de ama son haftamda telafi edecem
tebrik ederim arkadaşım umarım bu başarı her geçen hafta katlanır :)
allah kabul etsin canım
Kötü bi haber ben mi yanlış gördüm onlar yanlış yaptı da sonradan mi düzeltti anlayamadım yarın pcden girince bakarim ne yazık ki hayatbeklemez 3. Off bugün çok karışık bi gündü...
olsuuuun kendi adıma 3.lük yeterde artar amaaaa takım adına daha iyilerini yapmak isterdim
Günaydınlaaar 5. Takımın çıtır ve güzelleri ...

Kahvaltımi bugün erken yaptım
biraz domates
biraz peynir
azicik ekmek
1 bardak form çay
günaydın canım süper bi menü afiyet olsun..

günaydınnnnnnnnnnnnnn

şekerlerim kusuruma bakmayın dün gelicem dedim ama gelemedim işlerden başımı kaşıyacak zaman bulamadım ama sonunda bayram temizliği bitti şimdi sıra dolma+tatlı vs.de ama elimden geldiğince gelecem.Ve söz veeriyorum son haftamda elimden geldiğince paylaşım yapıcam ...

çıkıyorum ben kızlar herkese iyi akşamlar
bu akşam sahuru dışarda yapmayı planlıyoruz bakalım nasıl geçicek

selam kızlar nasılsınız?benim dietle aram iyi bugunlerde:))ama ne kadar gider kilolar bilmiyorum bugun diet bir meyveli k bar gibi bişi yedim cukulata tarzı diet olmasına ragmen cok sekerlı geldı sanırım insan şeker yemeye yemeye diet olan bişey bile çok şekerli gelior sevindirici ben adına çünkü geçmişte epey kilo verdiğimde diet cola içince bile baya şeker gereksinimime iyi geliyordu.bugun kendime avm den yeni bir parfüm aldım kokumu değiştirdim anlıcagınız hoşuma gitti sanki yepyeni ben oldum..bugün dar gelen pantalonumu özellikle giydim,bacaklardan hala dar olsada belden boldu..bu da çok hoşuma gitti:)yarın evimi temizlicem yorucu bir gün beni bekliyor..biraz günlük tutar gibi yazdım ama idare edin içimi döküverdim..kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)

...süper canım ben yarın yazarım artık çünkü sürekli sorun çıkıyor telde

Son düzenleme:
işler bir türlü bitmek bilmedi dinleneyim diye biraz burayı ziyaret edeyim dedim
bugünler de hiç kaçamak yapmıyorum herşey fazlasıyla düzenli gidiyor çok şükür e 9 eylülde allahın izniyle mezun olucam :) tabi bayram olumsuz etkilemezse ....Ama güveniyorum kendime ...

menülerri aklımda tutacak halim yok valla kızlar çok yorgunum bi de bi sürü alışveriş bizi bekliyorr...ara ara gelir yazarım öptüm hepinizi canlarımmm

bu aradaaa sporumu da düzenli yapıyorumm ve çook faydasını görüyorum çıtırlar 65 kiloyken bacağımı bile sokamadığım pantolonlar şimdi bol gelmeye başladı eşim de görünüşünde de büyük farklılık var diyor :) mutluyum mutluuuuuu...

hepinize kolay gelsinnnnn..

giyemedigin kiyafeti darda olsa giymek harika bi duygu bende surekli yapiyorum bunu ve kendime bir ay once bi etek almistim aldigimda okadar zor giriyodumki nefesimi tutarak giydim biraksam etek patlicak gibiydi veeee simdi rahatça giyebiliyorum super bisey

Ne guzel mezun olucaksin demek tebrik ederim
ahhh ahhh bende 6li rakamlari bi gorsem :97::97:INSALLAH (Amiiiiiiinnnnnnn)

kolay gelsin canim bayram telasini bilirim bende yarin yapicam alisveris
temizligi dun yaptim bugun dinlenme gunum sadece aksama sarma saricam sonra bitti sayilir

geçmis olsun canim ALLAH kolaylik versin
zamanla alisicaksin mecburen

Bu arada yüzde farkı olarak olmasa da kilo farkında takım içinde 1 olan 3meleğimvar adlı arkadaşımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
tesekkur ederim canim sorun 1.lik degel sadece nasil hesaplandigini anlamamistim karisik biraz:44::44:

himmmm tamam canim sorun degil yuzdeleri ogrenince anlarim kafam karisti baya:44::44: ben biraz takip edeyim hesaplari ogreneyim en iyisi

:) öğrenirsin zamanla canımm hatta senin için uygun olsa cadı gidene kadar 2. yardımcı olursun sonra da asıl yardımcı olabilirsin malum eylülden itibaren yeni birine ihtiyaç olacak hazırda bulunmuş olur
Kizlar nerdesiniz ?nasilsiniz?
ben buradayım canım sıkıldıkça bakıyorum saolsun hayatbeklemez yalnız bırakmıyo :) dinlenmek için geliyo bayram yoğunluğu var ya giremiyor kimse annem bu sefer erkenden bitirdi işleri dolayısıyla tamamen boşta kaldım..:)
benim çıkmam gerek bi kaç işim var sen bekle şimdi kaptan gelir muhtemelen epeydir girmiyodu konuşursunuz artık

süper tahmin tebriklerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…