- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.801
bişey diyceem biliyorsunuz ki ben de tartı yok ya teyzeme gidiyordum ya da eczaneye ama şimdi o doğum yapan ablamda tartı olduğunu öğrendim ve gayet yakın gel burada tartıl diyor ama o tartıda fazla çıkıyorumsizce ne yapıyım başlangıç kilo mu yükselteyim diyorum ama off
öyle yap bence canım..
bu arada annem kızıyoda benim acilen çıkmam gerek
sonra görüşelim olur mu canım?
bugün yine çook işim var o yüzden selam verip kaçıcam kızlar bugün bildirim yok ama bende yazayım
geçen hafta 60,6
bu hafta 59
giden 1,6
öptüm canlarımm
Başlangıç=81
Bugün=79.2
Hedef=54
İlk haftadayım .hedefim her gün 100 gr vermek
amin canım inş.bayramda bitti kizlar ALLAH im tekrarini nasip etsin insallah
haftaya insallah guzel sonuçlar aliriz takim olarak
Selamlar cankuşlar:)
Ne zamandır bakamıyorum bir iki kelam yazayım dedim...
Herkes iyidir inşallah...
Nasıl gidiyor kilocuklar gidiyor mu bakayım??
Ben sabit kilomu korumakla meşgulum bu aralar diyet miyet yapamıyorum ama o kadar yoğun geçiyor ki günler yemek yemeye de vakit bulamıyorum bazen çok enteresan...
Eskiden her halukarda ayırırdım vakit ayak üstüde olsa:)
Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...
Beni unutmayın emi:)
Çok öpüyorum...
Sevgiler
Tayinim şimdi sağlıklı karar veremeyiz şunu söylemeliyim diskalifiyenin kıyısından kurtardın haftaya cumaya kadar gelirsen ve bu konu konusursa kendi isteğiyle ayrıldı ya da izinli diyebiliriz bunu haftaya konuşabiliriz...
evet canim çok tatlilar dimii minik minik eller ayaklar melek onlar çocuklara bayilirim op op doyulmaz yaa benim kiz çabuk buyudu anlamadimki simdiden 1yasinda gibi boy pos masallah zayiflayayimda ALLAH im nasip ederse bitane daha melegim olsun seveyim esime diyorum buyusunde bitane daha olsa neguzel olur diyorum:97: sana kalsa hep dogurursun diyoryarın daha dikkatli olacam...
yarın yine bebişin yanında olucam yıkıycaz onu çook tatlı yaaa :)hele o minicik ayakları elleri ye onları yaa
a.selam ben yeniyim sen mezun oldun galiba ne guzel istedigin kiloya ulasmissin darisi bizlere INSALLAHSelamlar cankuşlar:)
Ne zamandır bakamıyorum bir iki kelam yazayım dedim...
Herkes iyidir inşallah...
Nasıl gidiyor kilocuklar gidiyor mu bakayım??
Ben sabit kilomu korumakla meşgulum bu aralar diyet miyet yapamıyorum ama o kadar yoğun geçiyor ki günler yemek yemeye de vakit bulamıyorum bazen çok enteresan...
Eskiden her halukarda ayırırdım vakit ayak üstüde olsa:)
Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...
Beni unutmayın emi:)
Çok öpüyorum...
Sevgiler
tartı dan bahsedmiştim ya hani 2 tartıda da tartıldım mecburen başlangıç kilo mu yükselticemçünkü daha önce tartıldığım tartıda aynıyım (en son yaptığım bildirimle) her ne kadar olsa tartıda 69,5 görünce(yeniyle) mıralim fena oldu karmaşık duygular içerisindeyim ve bunun sonucunda bugün kü menüm ;
sabah peynir, 1 yumurta(çooook az yağda ikisi bir) kahvaltım pek kararlı değildi..bir bardakta sıcak su
öğle 1 bardak limonata(şekeri yok gibiydi) 2 hamur kızartması(küçük) 4 dilim domates(ince) 5 zeytin 1 tuzlu kurabiye(limonata önce kurabiye sonra aralıklarla yani )
akşam 1 tabak(tam değil) yayla çorbası 1 yudum ekmek 2 dilim domates 2 çatal da dolma içi
öff şimdi baktım da kötüymüş yaaa
insallah hedefine ulasirsinselam kızlar ben fatma...1 eylül itibariyle bu siteden bulduğum bi diyete başladım...düşündüm ki takım yarışmasına katılırsam daha iyi motive olurum...beni aranıza kabul eder misiniz...boyum 1.65 diyete başlama kilom 60.0....2 gündür yapıyorum diyeti..henüz pek bi fark yok o nedenle...8 kilo vermek istiyorum...şimdilik bu kadar...sanırım hergün yazarsam haftaya cuma katılabilirim değil mi? sevgiler...
selam kızlar ben fatma...1 eylül itibariyle bu siteden bulduğum bi diyete başladım...düşündüm ki takım yarışmasına katılırsam daha iyi motive olurum...beni aranıza kabul eder misiniz...boyum 1.65 diyete başlama kilom 60.0....2 gündür yapıyorum diyeti..henüz pek bi fark yok o nedenle...8 kilo vermek istiyorum...şimdilik bu kadar...sanırım hergün yazarsam haftaya cuma katılabilirim değil mi? sevgiler...
evet canim çok tatlilar dimii minik minik eller ayaklar melek onlar çocuklara bayilirim op op doyulmaz yaa benim kiz çabuk buyudu anlamadimki simdiden 1yasinda gibi boy pos masallah zayiflayayimda ALLAH im nasip ederse bitane daha melegim olsun seveyim esime diyorum buyusunde bitane daha olsa neguzel olur diyorum:97: sana kalsa hep dogurursun diyor
yok okarda degil dedim 4 maximum 5 dedimde guluyor(napiyim çok seviyorum çocuklari onlarla ilgilenmeye bayiliyorum)evlenmeden once ilerde ana okulu ogretmeni olmak istiyorum derdim hepkismet iste esimle tanistik evlendik iyikide evlenmisiz hayatim onlar benim
buarada bende regl oldum 2gun agrili geçiyor amaaaa pazartesi tam olarak yuruyuslerime basliyorum hergun araliksiz olarak +leslie yapicam ramazanda hergun duzenli olarak yapamamistim artik 7leri gormek istiyorum haftaya insallah olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?