Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öyle yap bence canım..
bu arada annem kızıyoda benim acilen çıkmam gerek
sonra görüşelim olur mu canım?

canım benim bunu sanırım özellikle söylememişsin konuşulduğunu hatırlıyorumda emin olmanı bekledim sanırım şimdi değiştirdim canım kusura bakma 56,3

bayramda bitti kizlar ALLAH im tekrarini nasip etsin insallah
haftaya insallah guzel sonuçlar aliriz takim olarak

Ayrıntılı dönemiyorum ama bilgisayardayken telafi edecem ama aklıma geldi kız cadi biz senin hedefini geri çektiğini bildirim yaparken belrtmedlk ... Sıradaki bildirimde belirtelim

Selamlar cankuşlar:)
Ne zamandır bakamıyorum bir iki kelam yazayım dedim...
Herkes iyidir inşallah...
Nasıl gidiyor kilocuklar gidiyor mu bakayım??
Ben sabit kilomu korumakla meşgulum bu aralar diyet miyet yapamıyorum ama o kadar yoğun geçiyor ki günler yemek yemeye de vakit bulamıyorum bazen çok enteresan...
Eskiden her halukarda ayırırdım vakit ayak üstüde olsa:)
Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...
Beni unutmayın emi:)
Çok öpüyorum...
Sevgiler

Başlangıç=81
Bugün=79.2
Hedef=54
İlk haftadayım .hedefim her gün 100 gr vermek
güzel bir hedef başarılar canım..
bayramda bitti kizlar ALLAH im tekrarini nasip etsin insallah
haftaya insallah guzel sonuçlar aliriz takim olarak
amin canım inş.

hooşgeldiiiiiiiin ben de seni düşünüyordum ne zamandır gelmiyo bişey mi oldu acaba falan diye en azından almıyorsun canım :)

tartı dan bahsedmiştim ya hani 2 tartıda da tartıldım mecburen başlangıç kilo mu yükselticem çünkü daha önce tartıldığım tartıda aynıyım (en son yaptığım bildirimle) her ne kadar olsa tartıda 69,5 görünce(yeniyle) mıralim fena oldu karmaşık duygular içerisindeyim ve bunun sonucunda bugün kü menüm ;

sabah peynir, 1 yumurta(çooook az yağda ikisi bir) kahvaltım pek kararlı değildi..bir bardakta sıcak su

öğle 1 bardak limonata(şekeri yok gibiydi) 2 hamur kızartması(küçük) 4 dilim domates(ince) 5 zeytin 1 tuzlu kurabiye(limonata önce kurabiye sonra aralıklarla yani )

akşam 1 tabak(tam değil) yayla çorbası 1 yudum ekmek 2 dilim domates 2 çatal da dolma içi

öff şimdi baktım da kötüymüş yaaa

yarın daha dikkatli olacam...

yarın yine bebişin yanında olucam yıkıycaz onu çook tatlı yaaa :)hele o minicik ayakları elleri ye onları yaa

selam kızlar ben fatma...1 eylül itibariyle bu siteden bulduğum bi diyete başladım...düşündüm ki takım yarışmasına katılırsam daha iyi motive olurum...beni aranıza kabul eder misiniz...boyum 1.65 diyete başlama kilom 60.0....2 gündür yapıyorum diyeti..henüz pek bi fark yok o nedenle...8 kilo vermek istiyorum...şimdilik bu kadar...sanırım hergün yazarsam haftaya cuma katılabilirim değil mi? sevgiler...

tamam canım.. pazartesi herkes toplansın bi konuşalım.. son 28 gün.. telaşım fena. bayramdan 2 gün önce ev aldık. bütün plan geri değişti.. ne yediğimden haberim var ne içtiğimden.. paylaşım desen hakgetire.

yarın daha dikkatli olacam...

yarın yine bebişin yanında olucam yıkıycaz onu çook tatlı yaaa :)hele o minicik ayakları elleri ye onları yaa
evet canim çok tatlilar dimii minik minik eller ayaklar melek onlar çocuklara bayilirim op op doyulmaz yaa benim kiz çabuk buyudu anlamadimki simdiden 1yasinda gibi boy pos masallah zayiflayayimda ALLAH im nasip ederse bitane daha melegim olsun seveyim esime diyorum buyusunde bitane daha olsa neguzel olur diyorum:97: sana kalsa hep dogurursun diyor
yok okarda degil dedim 4 maximum 5 dedimde guluyor(napiyim çok seviyorum çocuklari onlarla ilgilenmeye bayiliyorum)evlenmeden once ilerde ana okulu ogretmeni olmak istiyorum derdim hep kismet iste esimle tanistik evlendik iyikide evlenmisiz hayatim onlar benim

buarada bende regl oldum 2gun agrili geçiyor amaaaa pazartesi tam olarak yuruyuslerime basliyorum hergun araliksiz olarak +leslie yapicam ramazanda hergun duzenli olarak yapamamistim artik 7leri gormek istiyorum haftaya insallah olucak

a.selam ben yeniyim sen mezun oldun galiba ne guzel istedigin kiloya ulasmissin darisi bizlere INSALLAH

bence gayet guzel sadece hamur kizartmasi agir olmus oda kizartma oldugu için digerleri gayet normal ahhhh ahhh 69.5 bide ben gorebilsem neguzel olur sana çok gelen benim hayalim :97::97:

insallah hedefine ulasirsin
yarismalara katilmak için cuma yarismalarina katilmak isteyenler bolumune yaziyorsun hangi takimda yer varsa seni davet ederler
ben link vermesini bilmiyorum insallah yardimci olabilmisimdir

canım takıma almak isterim gerçi son davet edilenlerden ve gelenlerden pek haber yok üzgünüm sen katılmak isteyenler bölümüne yaz oradan birisi alır takımına..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

biz de gelir severiz artık :) bence şanslısın canım regl olayında haftaya cumaya kadar rahatlarsın ayyy önümüzdeki hafta sonuç listelerini cadıyla ben hazırlıycaz umarım yanlış bişey yapmam :18:

kızlar kahvaltım:
2 kk peynir
1 büyük domates(çok ta büyük değildi)
şimdi bebişin yanına gidicez bugün erken gelicem akşama dizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…