- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.901
Hanımlar bende sizlerle el birliği yapıp bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum takımınız ve nasıl hareket edip neler yediğinizi benimle paylaşmak istermisiniz
takıma arkadaş davet ettim kızlar eli kulağındadır alew gelir şimdi
Hanımlar bende sizlerle el birliği yapıp bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum takımınız ve nasıl hareket edip neler yediğinizi benimle paylaşmak istermisiniz
takıma arkadaş davet ettim kızlar eli kulağındadır alew gelir şimdi
geldim bile hadi bana yol gösterin yardımcı olun bakem
Amonracım bir sağlık problemi var sanırım.
Çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşursun umarım.
Seng herhangi bir yardıma ihtiyacın olursa da takıma da not bırakabilirsin, özel mesajla da ulaşabilirsin.
Ben de sık sık burada olurum.
Takımınızı yine atağa geçiririz siz canınızı sıkmayın yeterki.
Amonracım bir sağlık problemi var sanırım.
Çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşursun umarım.
Seng herhangi bir yardıma ihtiyacın olursa da takıma da not bırakabilirsin, özel mesajla da ulaşabilirsin.
Ben de sık sık burada olurum.
Takımınızı yine atağa geçiririz siz canınızı sıkmayın yeterki.
bundan anladığım şu ki takımımıza gelmek istiyorsun buyur gel canım hoşgeldin kendinden bahseder misin yuzunca :)?
saol canım :)
alewe şimdi ben kaptan yardımcısı yolu gösterecem kaçacak ehehehe :) ağlarken güldüren can arkadaşlarım benim :) yardımcıyı gitmeden küçük elif seçecek zaten
geldiii bile :)
bilmiyorum ablacım özel konular da var daiçimdeki sıkıntının anlamını çözemiyorum ben gelirim 5 dk ys
seve seve .....
1,62 boyunda ve 69-70 kilo civarındayım (ayrıntılı sonuç için yarın tartılıcam)
diyete başlayıp kiloları vermek istiyorum .aslında geçen yıl 61 kiloya kadar düşmüştüm .ama tekrar 70 e çıktım . Anlicanız ben onları bıraksmda onlar beni bırakmıyor.
seve seve .....
diyete başlayıp kiloları vermek istiyorum .aslında geçen yıl 61 kiloya kadar düşmüştüm .ama tekrar 70 e çıktım . Anlicanız ben onları bıraksmda onlar beni bırakmıyor.
alevcim öncelikle hoşgeldin valla takım senden çok şey bekliyor paylaşımın mümkün olduğunca yüksek olmalı menülerin yaptığın spordan keşfettiğin diyet tariflere kadar zayıflamaya dair herşeyin yanında bizimle paylaşmak konuşmak istediğin herşeyi konuşabilirsinbu motivasyonu sağlıyor.cuma günü tartı günümüz şimdilik bu hafta deneme süren ama bu değişebilir sana bağlı yani cuma günleri tartılıp bildirim şeklinde buraya yazacaksın...
o zaman yarın tartılır tartılmaz sonucu bekliyorum çünkü başlangıç kilonu kaydetmeliyim.hedef kilon kaç?çalışıyormusun öğrencimisin ?seve seve .....
:)Listeler var kaptanın yaptığı düzenli, başka zorlayacak bir görev var mı ?
ben listeler yapılırken burada olurum beraber yaparız sen rahat ol ..
Sen olabildikçe paylaşım yap, kimse yoksa bile fotoğraflar ekle.
Bilgiler ekle.
Paylaşım ne akdar çok olursa giren o kadar çok kalır buralarda ..
Gül gül tabi kız ağlamak da neymiş ..
canım anlatmak istersen yapabileceğim varsa çekinme emi
üzme tatlı canını hem
sonra bu boş üzüntüler yol su elektirik olarak geri dönüyo
şekeriydi böbreğiydi hormonuydu diye allah korusun
atma içine hiç bişeyi sakın
ağlamak istiyosan da ağla kırmak istiyosan da kır
yeter ki içine yük yapma
alevcim öncelikle hoşgeldin valla takım senden çok şey bekliyor paylaşımın mümkün olduğunca yüksek olmalı menülerin yaptığın spordan keşfettiğin diyet tariflere kadar zayıflamaya dair herşeyin yanında bizimle paylaşmak konuşmak istediğin herşeyi konuşabilirsinbu motivasyonu sağlıyor.cuma günü tartı günümüz şimdilik bu hafta deneme süren ama bu değişebilir sana bağlı yani cuma günleri tartılıp bildirim şeklinde buraya yazacaksın...
katılıyorum..Kilonu hızlı ve şok diyetlerle mi verdin ?
bu benim şimdiye kadar yaptığım en büyük hataydı.
Acele etme, yavaş yavaş ver ama sağlıklı ve spor destekli ver.
O zaman kiloların kolay koaly geri gelmediğini göreceksin.
alevcim kaç kiloy düşmek istiyosun
ben alewde o ışığı gördüm bak diyim
takımın en sıkı elamanlarından olcak
senin içinde aynı şeyi düşünmüştüm ve yanılmadım
hemen de kendime pay çıkarırım hiç affetmem
o zaman yarın tartılır tartılmaz sonucu bekliyorum çünkü başlangıç kilonu kaydetmeliyim.hedef kilon kaç?çalışıyormusun öğrencimisin ?
:)
haklısın ablacım bulabilsem parçalıycaam kişiyi televizyonlara da çıkarım artık elimde kalır kesinamaan sayenizde düzelicek inş. takmıycam hiç bişeyi..
destekleriniz için çççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkk teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?