- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.941
aslında öyle kararlaştırmıştık :/
hangisi aklıma gelirse artık hilalcim
ee sizin takımda durumlar nasıl..
Eeeeeeeee anlatın bakalım kahvaltıda neyle başlıyorummm . Baştan söylim peynirle aram berbat
:)Ben ne olur ne olmaz bir şey çıkar aniden veya uyuyr kalırım diye perşembeden bildirim yapıyorum bazen.
Cuma sabahı uyursam bir değişiklik varsa yine değiştiriyoruz.
Senin neydi adın ?
Bizim takım bazen sessiz oluyor son günlerde ama bayramdan önce maşallahı vardı, inşallah tekrar döner o haline.
Şu an da iyiyiz ama ..
Eeeeeeeee anlatın bakalım kahvaltıda neyle başlıyorummm . Baştan söylim peynirle aram berbat
bu kötü işte peynirin tok tutan etkisine inanırım lor falan hiçmi sevmezsin..
domates
salatalık bence bulunması gerekenler he bi de en azından ılık su.Çay bitki çayı ne olursa..
:)
ece nur ama genelde çevrem ece der
inş. döner canım unutma bizde sizin yanınızdayız her zaman..
annem bi uyanırsa döfcek vala beni :) takıma girdiğimden beri ilk defa bu kadar geç saate kaldım :) ama olsun okula son 2 hafta ve ben sabahçıyım cumartesi geceleri hariç mecbur yatıcamhoş yatsamda uyuyamam:)ama en azından dinleniyorum ertesi gün için plan yapıyorum :)
Buralar sessiz mi kaldı kızlar ?
Ben de elimden geldiğince ziyaret ederim, eğer sakıncası yoksa sizin için katılmak isteyen olduğunda da yönlendirme yapabilirim siz yokken görürsem.
Hanımlar bende sizlerle el birliği yapıp bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum takımınız ve nasıl hareket edip neler yediğinizi benimle paylaşmak istermisiniz
seve seve .....
1,62 boyunda ve 69-70 kilo civarındayım (ayrıntılı sonuç için yarın tartılıcam)
diyete başlayıp kiloları vermek istiyorum .aslında geçen yıl 61 kiloya kadar düşmüştüm .ama tekrar 70 e çıktım . Anlicanız ben onları bıraksmda onlar beni bırakmıyor.
alevcim kaç kiloy düşmek istiyosun
ben alewde o ışığı gördüm bak diyim
takımın en sıkı elamanlarından olcak
senin içinde aynı şeyi düşünmüştüm ve yanılmadım
hemen de kendime pay çıkarırım hiç affetmem
ben bugün çok kötü bişey yaptım :18:
bayramlaşmaya gidemedğimiz bi tanıdığımıza gittik bugün ikram olarak pasta ve baklava çıkardılar.başta çok iyiydim elimi bile uzatmadım ama birden bire strese kapıldım o moralimi bozan şeyler aklıma geldi (belkide bahane gibi birşeydir ama ağlayacak duruma geldim) ve orta dilim pastayı ve 2 adet baklavayı yedim ama ikram edilen kolayı almadım neyseki
sonraa yemeğe kaldık zorla yemekte yarım tabak çorba
3 yk pilav çok azda tavuk yedim bir de bi kase cacık çook miniik salatalık turşusu tırnğım kadar da ekmek
iyi başladım güne ama batırıp bitirdim yarın evdeyim inş. hiç kaçamak yapmıycam yürüyüşe gidecem evde spor yapacam ılık su içecem bolca ...böylece biraz toparlarım sonraki günlerde yürüyüş düşünüyorum
Ben ewliyim bir oğlum var 2,5 yaşında bir yıl önce eşimin babası vefat etti ardında ağbimin eşi kayın validesi kayın babası ve iki yiğenim trafik kazası geçirdi gelinimiz hariç 4 kişi öldü .biri 20 aylık diğeri 3,5 aylık yiğenlerim de dahil bütün bu acıları 4 ay içinde yaşadım o arada tam 11 kilo verdim bebeğimi emziriyordum ve özel olarak sadece çaydan şekeri kestim anlicanı bu acılar eritti kiloları özel bişey yapmadım
cuma bildirimleri derken bildirim yapmak mı kiloyu vermiş olmak mı numara mı vereyim en olmadı ben seni arar öğrenirim bildirimii e fırsat buldukça gelip paylaşım yapıyon zaten :)
Peynir tüketemezsen mutlaka süt yumurta türü şeyler tüket ki vitamini alasın.
Kahvaltıda yieceğim bir kaç badem veya ceviz çok faydalı olacaktır.
Yine kahvaltıda yediğin ve üstüne bol su içtiğin kuru kayısı sindirim sistemini çalıştıracaktır.
Kahvaltı en önemli öğün aman unutma.
DOMATES SALATALIK ÇOK SEVERİM AMA PEYNİR ASLA ONUN YERİNE YOĞURDU EKLEDİM HAYATIMA SABAHLARI MEYVE SUYU İÇERİM GENELDE YADA ŞEKERSİZ ÇAY GÜN İÇİNDE ZATEN 4-4,5 LİTRE SU TÜKETİRİM YAPISAL OLARAK BENİM ASIL DERDİM KOLA VE EKMEKLER ASLINDA SIRF BUNLARI ÇIKARSAM HAYATIMDAN BAYAĞI Bİ YOL KAT EDERİM BAKALIM ZAMAN NE GÖTÜRECEK BENDEN
yumurta süt olayını ben de yazacaktım unutmuşum yazdığın herşeye katılıyorum canım..
ben tatilde toparlayım dedim düzenimi ama olmadı okullar açılınca çook daha düzenli olacak ..
Canım benim:)
Ne sakıncası seni çok seviyoruz valla biz...
Senin burada görünce mutlu oluyorum, çok pozitifsin yani kısaca:)
hmm o kola varya o kola bari light iç :/DOMATES SALATALIK ÇOK SEVERİM AMA PEYNİR ASLA ONUN YERİNE YOĞURDU EKLEDİM HAYATIMA SABAHLARI MEYVE SUYU İÇERİM GENELDE YADA ŞEKERSİZ ÇAY GÜN İÇİNDE ZATEN 4-4,5 LİTRE SU TÜKETİRİM YAPISAL OLARAK BENİM ASIL DERDİM KOLA VE EKMEKLER ASLINDA SIRF BUNLARI ÇIKARSAM HAYATIMDAN BAYAĞI Bİ YOL KAT EDERİM BAKALIM ZAMAN NE GÖTÜRECEK BENDEN
lise 4 son sınıf canım :)Teşekkür ederizz ..
Lise zamanlarım geldi aklıma.
Bilgisayarı açardım annemler geldiğinde ekranı kapatır ders çalışıyor numarası yapardım ..
Sanki onları kandırıyorum ama ..
Kaçıncı sınıftasın ?
Kusura bakma ama iyi dayanmışsın.
O kadar pastalar, baklavalar...
Aman Allah'ım gözümde canlanıyor şu an...
Yani canım farkındaysan sabah erken saatte giremiyorum.
O saatlerde sporda falan oluyorum, neti açmam imkansız.
Sorun bu yani
Hani perşembe gecesi yap de, yaparım
ahh o meyve suları.
Yıllarca vitamin diye düşünüp içtim ama inan tamamen şeker.
şekerin yağa dönüşerek kilo aldırmasının etkisi yanında glisemik değeri yüksek olduğundan çabuk acıkmanı da sağlar.
Süt içsen kahvaltı da eğer onu da içemiyorsan çay içebilirsin.
Perşembeden yapsan bildirimi olmaz mı ki ?
Perşembe sabahki kilonu söylersin.
aslında öyle kararlaştırmıştık :/
hmm o kola varya o kola bari light iç :/
lise 4 son sınıf canım :)
:) tamam o zaman perşembe günü yapıyosun bildirimleri fırsat bulduğunda da paylaşım ben hazırladığım taslaktan siliyorum kendi isteğiyle ayrıldı yazısını..
aynen öyleAhh o meyve suları.
Yıllarca vitamin diye düşünüp içtim ama inan tamamen şeker.
Şekerin yağa dönüşerek kilo aldırmasının etkisi yanında glisemik değeri yüksek olduğundan çabuk acıkmanı da sağlar.
Süt içsen kahvaltı da eğer onu da içemiyorsan çay içebilirsin.
Okulların açılmasına az kaldı.
O zaman çok fırsatın olmaz belki, şu tatil zamanında bol bol sporunu yap ki hem vücudun sarkmasın.
Hem kas oranın artsın.
Unutma vücudunda ne kadar çok kas varsa o kadar çok kalori harcarsın.
ben taze sıkılmış meyve suyundan bahsediyorum bebeğim olduğu için sık sık içeriz biz oğluşumla
sütü de sevmem ama yarından itibaren başladım gitti azimliyim ya motivasyonum mükemmel bu sefer kaslar değil yağlar gidecek bedenimden
Ramazanda öyle yapmıştık ama şimdi ramazan bitti ya, belki kaptanım izin vermez diye düşünmüştüm.
İyi o zaman perşembe gecesi yazarım buraya:)
aynen öyle
ben okullar açılınca daha çok hreket ediyorum bak açılınca başlarda günlük gibin yazarım buraya okursunuzgünde en az 8 kez merdiven inip çıkıyorum bazen 15ide buluyo
bunu öğrendiğim iyi oldu bndan sonra çoook aşırı canım istemedikçe kola yok..
Light kola mıı ??
Sakın sakın diyorum.
Light kolanın içindeki aspartam o kadar sağlıksız bir madde ki ..
Kalorisinin sıfır veya sıfıra yakın olduğuna sakın bakma.
Normal kola kadar kilo almanı sağlıyor.
Ama kiloyu bir kenara attım kanser hücrelerinin oluşması için çok elverişli bir ortam hazırlıyor.
tamamdır..Ramazanda öyle yapmıştık ama şimdi ramazan bitti ya, belki kaptanım izin vermez diye düşünmüştüm.
İyi o zaman perşembe gecesi yazarım buraya:)
ben taze sıkılmış meyve suyundan bahsediyorum bebeğim olduğu için sık sık içeriz biz oğluşumla
sütü de sevmem ama yarından itibaren başladım gitti azimliyim ya motivasyonum mükemmel bu sefer kaslar değil yağlar gidecek bedenimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?