Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM AMA LÜTFEN KAPTANLIK ..VS..GİBİ SORUMLULUKLAR OLMAZSA SEVİNİRİM AMA BİLDİKLERİM VE ÖĞRENECEĞİM ŞEYLERİ SEVE SEVE PAYLAŞABİLİRİM

şimdilik öyle bişey yok zaten canım ama zaman ne gösterir bilinmez hem kaptan benim zaten aaa bu ne be her gelen gözü kaptanın yerine dikiyo kaptan ve yardımcı ilk değiştiğinde küçük elifte okullar açıldığında burada kalabilseydim gözüm ecenin yerindeydi demişti :) hayatbeklemez mezun olmasaydı en azından yardımcılık istiyodu ben zaten herşeyle ilgilenecem tek benim acil giremediğim durumlar cuma bildirimi yapacak zaten yardımcı en fazla o da ben hesaplıyorum ve bunu seviyorum :)

Ben geçen yıl hiçbir rejim spor .vs . Yapmadan 72 kilodan 61 kiloya düşmüştüm am bu yıl bi türlü olmadı bakalım destekler ve azimle ne olacak sonuç bu arada ben çok yarışçı bi yapıya shibimdir

Anammmmmm.....

Kızçeler bi durun...
Biraz bakamadım, sayfalar dolusu yazmışsınız.
Nihayet bitti de yazmaya başladım.

Ya kızlar ben çok alıştım buraya.
Hem gerçekten takımın zor durumda kalmasını da istemiyorum, burası benim ilk göz ağrım.
Ama benim sorunum cuma bildirimleri

Yani başka birşey değil.
Ben inatçıyımdır bilirsiniz, veririm kilolarımı ama işte ne bilim ya...
Siz söyleyin işte birşeyler

ben bugün çok kötü bişey yaptım :18:

bayramlaşmaya gidemedğimiz bi tanıdığımıza gittik bugün ikram olarak pasta ve baklava çıkardılar.başta çok iyiydim elimi bile uzatmadım ama birden bire strese kapıldım o moralimi bozan şeyler aklıma geldi (belkide bahane gibi birşeydir ama ağlayacak duruma geldim) ve orta dilim pastayı ve 2 adet baklavayı yedim ama ikram edilen kolayı almadım neyseki

sonraa yemeğe kaldık zorla yemekte yarım tabak çorba
3 yk pilav çok azda tavuk yedim bir de bi kase cacık çook miniik salatalık turşusu tırnğım kadar da ekmek

iyi başladım güne ama batırıp bitirdim yarın evdeyim inş. hiç kaçamak yapmıycam yürüyüşe gidecem evde spor yapacam ılık su içecem bolca ...böylece biraz toparlarım sonraki günlerde yürüyüş düşünüyorum

Ben ewliyim bir oğlum var 2,5 yaşında bir yıl önce eşimin babası vefat etti ardında ağbimin eşi kayın validesi kayın babası ve iki yiğenim trafik kazası geçirdi gelinimiz hariç 4 kişi öldü .biri 20 aylık diğeri 3,5 aylık yiğenlerim de dahil bütün bu acıları 4 ay içinde yaşadım o arada tam 11 kilo verdim bebeğimi emziriyordum ve özel olarak sadece çaydan şekeri kestim anlicanı bu acılar eritti kiloları özel bişey yapmadım

cuma bildirimleri derken bildirim yapmak mı kiloyu vermiş olmak mı numara mı vereyim en olmadı ben seni arar öğrenirim bildirimii e fırsat buldukça gelip paylaşım yapıyon zaten :)

kıyamammm başın saolsun canım zor günler geçirmişsin inş. bu sefer o kilolar temelli gidecek oğlunuda allah bağışlasın canım

Of kuzuşum sorma
Çarşambayı bekliyorum.
Tahlilleri verdim geçen gün acilde, çarşambaya kesin sonuç çıkacak dediler.
Dua edin bana

Öyle deme canım ya...
Beni de üzüyorsun

A m o n r a
atessizprenses
gerçekten ayrilacakmisiniz
biz kaç kisi kaliyoruz yeni gelenlerdende ses çikmadi

Şu an bu yazılanları okuduktan sonra düşünmeye başladım.
Kararsızım desem kızar mısınız?

Canım neyin var?
Anlatsan dinleriz.
Burada çokgüzel paylaşımlar yaptık.
Farkındaysan aile gibi olduk...

geçmiş olsun önce
sen üzül diye mi söylüyoruz
kararsız olmana sevinirim ehehe
biliyorum ailemsiniz siz benim düşündükerimi toparlayabilirsem anlatıcam canım ama zamana ihtiyacım var

Perşembeden yapsan bildirimi olmaz mı ki ?
Perşembe sabahki kilonu söylersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…