- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.921
ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM AMA LÜTFEN KAPTANLIK ..VS..GİBİ SORUMLULUKLAR OLMAZSA SEVİNİRİM AMA BİLDİKLERİM VE ÖĞRENECEĞİM ŞEYLERİ SEVE SEVE PAYLAŞABİLİRİM
parçala kız he şöyle ol
ben yavaştan kaçyım kızlar sabah
iş var malum
yarın görüşürüz
öptüm hepinizi kocaman
iyi geceler
Ben geçen yıl hiçbir rejim spor .vs . Yapmadan 72 kilodan 61 kiloya düşmüştüm am bu yıl bi türlü olmadı bakalım destekler ve azimle ne olacak sonuç bu arada ben çok yarışçı bi yapıya shibimdir
Anammmmmm.....
Kızçeler bi durun...
Biraz bakamadım, sayfalar dolusu yazmışsınız.
Nihayet bitti de yazmaya başladım.
Ya kızlar ben çok alıştım buraya.
Hem gerçekten takımın zor durumda kalmasını da istemiyorum, burası benim ilk göz ağrım.
Ama benim sorunum cuma bildirimleri
Yani başka birşey değil.
Ben inatçıyımdır bilirsiniz, veririm kilolarımı ama işte ne bilim ya...
Siz söyleyin işte birşeyler
Ben ewliyim bir oğlum var 2,5 yaşında bir yıl önce eşimin babası vefat etti ardında ağbimin eşi kayın validesi kayın babası ve iki yiğenim trafik kazası geçirdi gelinimiz hariç 4 kişi öldü .biri 20 aylık diğeri 3,5 aylık yiğenlerim de dahil bütün bu acıları 4 ay içinde yaşadım o arada tam 11 kilo verdim bebeğimi emziriyordum ve özel olarak sadece çaydan şekeri kestim anlicanı bu acılar eritti kiloları özel bişey yapmadım
senin neyin var kuzu sen de ne çıktı
bu kez sıkı başladım
feci ödemim var böbreklerimden dolayı
biliyorum o 3 küsür kilo 2 gün sıksam gider
ama ben bu kez daha ciddiye alıcam
yılbaşında hedef 70 kilo
aha buraya da yazıyorum
arkadaşlar gerçekten gitmeniz koydu bana ne düşüneceğimi şaşırdımfazla sıkı tutsam takımııı acil işi çıkabilecekler ne yapsın..Yeni birilerini alsaaam gelenlerden hayır yok ne yapayım bilemedim bu ne yaa hani biz bu hafta en iyi takım olacaktık ben takımı bırakıp boluya gitmiyorum takım beni bırakıp 0lara gidiyo ya artık herkes bişeyler düşünür ya da herkes bi yere gider haftalık paylaşım sayısını 42 olarak belirledik şimdilik takımda olanlar
begüm
lequim
gaydirigubbak
seng
3meleğimvar
maway
hayatbeklemez mezun oluyor prensesle elif abla kaçıyoyenilerden tık yok dahası haber de yok başkalarını alsam bi türlü dicekler bizi aldınız takıma gelicekler 2 hafta sonra başkalarını almasam bi türlü takım dağıldı...işin kötüsü yardımcı eylülün sonunda ayrılıyo ve o da artık eskisi gibi sık gelemiyo tek bıraktınığınız için teşekkür ederim ama madem öyle 3meleğimvar eliften sonra yardımcı olsun öğretirim ona herşeyi begüm zaten iyi gerisinide full göndereyim yenilerle halledelim işi(yeni davet edileceklerle) lequimde umarım dönecektir valla kızlar artık takım dağıldı ve bu kötü bişey ben bütün bayram boyunca işi güçte yapmıyorum zaten bari takımda motivasyon devam etsin diye elimden geleni yaptım saolsun prensesle 3meleğimvar ve maway buradaydı maway bence zor bi durumda gelirdi yoksa
A m o n r a
atessizprenses
gerçekten ayrilacakmisiniz
biz kaç kisi kaliyoruz yeni gelenlerdende ses çikmadi
bilmiyorum canım takımın zor durumda olması onlar gittiği için değil dee onların gitmesini hiç istemiyorum yine bişeyleri daha iyi olsun isterken ben daha kötüye gidiyoroff yahu dertleşecek birileri yok u takım haicinde çok dertliyim zati
yaa ben bişey dicem ablalarım ben çook yalnızım bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
dipnot:takımla alakalı değil
hee bi de şimdi
prenses kendi isteğiyle mi ayrılıyor?
elif abla seni geri dönmek üzere ayrıldı diye mi yazacağız?
yardımcı elifin hedef kilosunu paylaşımda bildirmeyi unutmuşuz onuda bu hafta halledicem.
taydin diskalifiye edilecekti geldi durumunu anlattı kendi isteğiyle ayrıldı olarak belirteceğim hayatbeklemez mezun oluyor yarın gelecekmiş cenazesi avrdı onun
Of kuzuşum sorma
Çarşambayı bekliyorum.
Tahlilleri verdim geçen gün acilde, çarşambaya kesin sonuç çıkacak dediler.
Dua edin bana
Öyle deme canım ya...
Beni de üzüyorsun
Şu an bu yazılanları okuduktan sonra düşünmeye başladım.
Kararsızım desem kızar mısınız?
Canım neyin var?
Anlatsan dinleriz.
Burada çokgüzel paylaşımlar yaptık.
Farkındaysan aile gibi olduk...
kıyamammm başın saolsun canım zor günler geçirmişsin inş. Bu sefer o kilolar temelli gidecek oğlunuda allah bağışlasın canım
Anammmmmm.....
Kızçeler bi durun...
Biraz bakamadım, sayfalar dolusu yazmışsınız.
Nihayet bitti de yazmaya başladım.
Ya kızlar ben çok alıştım buraya.
Hem gerçekten takımın zor durumda kalmasını da istemiyorum, burası benim ilk göz ağrım.
Ama benim sorunum cuma bildirimleri
Yani başka birşey değil.
Ben inatçıyımdır bilirsiniz, veririm kilolarımı ama işte ne bilim ya...
Siz söyleyin işte birşeyler
eski_bir_masalcım sana ne diye seslenelim böyle garip geliyo :/
teşekkürler iyi dilekleriniz için inanın şimdiden motive oldum elimde bir şaşal su hem okuyorum hem içiyorum
Perşembeden yapsan bildirimi olmaz mı ki ?
Perşembe sabahki kilonu söylersin.
Adım Hilal ama aklında tutmak zor olursa masal da diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?