Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buradayım ama takımda değilim ne demek ki ama?

Asma o suratını kuzum ya...
Zaten bu aralar moralim çok bozuk.
İnanın derdimle yalnız kaldım
Ve inanın sıkıntım büyük bu kez...

Ececim msn e gel de halledelim şu işi artık

Msn'ymiş
Bırakın orayı, buraya gelin çabukkkk...
Burada konuşun biz de okuyalım,neler çeviriyorsunuz görelim.

Yoksa kutlama mı yapacaksınız biz gidiyoruz diye:)

aaayyy canım kıyamam ben sana yaa
ne oldu neyin var ki bu kadar?
anlatırsan dinlerim her zaman ben seni,unutma e mi?

msn dedik ama ece hanım bizi bırakıp gitmiş bile
kız nerden de bildin,pek temiz kalplıymişsin
siz gidiyosunuz diye bi organizasyon yapacaktık da bol davullu zurnalı

senin neyin var kuzu sen de ne çıktı
bu kez sıkı başladım
feci ödemim var böbreklerimden dolayı
biliyorum o 3 küsür kilo 2 gün sıksam gider
ama ben bu kez daha ciddiye alıcam
yılbaşında hedef 70 kilo
aha buraya da yazıyorum

arkadaşlar gerçekten gitmeniz koydu bana ne düşüneceğimi şaşırdım fazla sıkı tutsam takımııı acil işi çıkabilecekler ne yapsın..Yeni birilerini alsaaam gelenlerden hayır yok ne yapayım bilemedim bu ne yaa hani biz bu hafta en iyi takım olacaktık ben takımı bırakıp boluya gitmiyorum takım beni bırakıp 0lara gidiyo ya artık herkes bişeyler düşünür ya da herkes bi yere gider haftalık paylaşım sayısını 42 olarak belirledik şimdilik takımda olanlar

begüm
lequim
gaydirigubbak
seng
3meleğimvar
maway

hayatbeklemez mezun oluyor prensesle elif abla kaçıyo yenilerden tık yok dahası haber de yokbaşkalarını alsam bi türlü dicekler bizi aldınız takıma gelicekler 2 hafta sonra başkalarını almasam bi türlü takım dağıldı...işin kötüsü yardımcı eylülün sonunda ayrılıyo ve o da artık eskisi gibi sık gelemiyo tek bıraktınığınız için teşekkür ederim ama madem öyle 3meleğimvar eliften sonra yardımcı olsun öğretirim ona herşeyi begüm zaten iyi gerisinide full göndereyim yenilerle halledelim işi(yeni davet edileceklerle) lequimde umarım dönecektirvalla kızlar artık takım dağıldı ve bu kötü bişey ben bütün bayram boyunca işi güçte yapmıyorum zaten bari takımda motivasyon devam etsin diye elimden geleni yaptım saolsun prensesle 3meleğimvar ve maway buradaydı maway bence zor bi durumda gelirdi yoksa

A m o n r a
atessizprenses
gerçekten ayrilacakmisiniz
biz kaç kisi kaliyoruz yeni gelenlerdende ses çikmadi

A m o n r a
atessizprenses

bilmiyorum canım takımın zor durumda olması onlar gittiği için değil dee onların gitmesini hiç istemiyorum yine bişeyleri daha iyi olsun isterken ben daha kötüye gidiyor off yahu dertleşecek birileri yok u takım haicinde çok dertliyim zati

valla bende sasirdim 6kisimi kaldik uzuldum ayrilmalarina
canim bana yardimci ol diyorsun ama ben bisey bilmiyorum gorev verirsin yapamazsam uzulurum baskasinii yap istersen
bizim burada okullar bugun açildi(pasalarim okula basladi) artik erken kalkicam insallah sabahlarida girerim (10a 11e kadar yatma yok)

A m o n r a
atessizprenses

ufff ya üzülüyorum böyle olunca
tamam takıma bolca elaman davet et ece
hatta ben de takip edeyim tuttuğumu getireyim takıma
onlar adepte olana kadar kalıcam takımda
ama 2 ya da 3 hafta
şöyle kilosu ve hırsı azmi yüksek arkadaşları davet et takıma
12 kişiye kadar yolu var
sonradan davet edildiği halde geç gelenlerde kusura bakmıcaklar artık

sen öğrenirsin merak etme hem yenilerden birini atarız o göreve sen şu kriz bitene kadar yardım et yeter hem küçük elifte burada daha ..vaay paşalar başladı hee 1. sınıflar erken başlıyo zaten :)
saol elif ablacım ama sen kendini kasma yardım edicem diye sağlık sorunun yüzünden moralinde 0a indi senin ara ara gelmen yetecektir..

saoll

tamam canım sen kotarırsın bu işi ben sana inanıyorum sıkıştığın yerde bana nasıl ulaşacağını biliyosun

yaa ben bişey dicem ablalarım ben çook yalnızım bağıra bağıra ağlamak istiyorum.

dipnot:takımla alakalı değil

hee bi de şimdi

prenses kendi isteğiyle mi ayrılıyor?

elif abla seni geri dönmek üzere ayrıldı diye mi yazacağız ?
yardımcı elifin hedef kilosunu paylaşımda bildirmeyi unutmuşuz onuda bu hafta halledicem.
taydin diskalifiye edilecekti geldi durumunu anlattı kendi isteğiyle ayrıldı olarak belirteceğim hayatbeklemez mezun oluyor yarın gelecekmiş cenazesi avrdı onun

Buralar sessiz mi kaldı kızlar ?
Ben de elimden geldiğince ziyaret ederim, eğer sakıncası yoksa sizin için katılmak isteyen olduğunda da yönlendirme yapabilirim siz yokken görürsem.

biliyorum canım ama seni rahatsız etmekten çoook korkuyorum..:18:

canım benim rahatsız olmam merak etme
beni izinli göster çünkü dönmek için 6 ay beklemek çok fazla
ben o kadar uzun ayrı kalmıcam

hem niye ağlamak istiyosun ne oldu
söle bakem sen bana

Hanımlar bende sizlerle el birliği yapıp bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum takımınız ve nasıl hareket edip neler yediğinizi benimle paylaşmak istermisiniz

Buralar sessiz mi kaldı kızlar ?
Ben de elimden geldiğince ziyaret ederim, eğer sakıncası yoksa sizin için katılmak isteyen olduğunda da yönlendirme yapabilirim siz yokken görürsem.

olur mu hiç öyle şey her zaman buyur gel hatta takımdan da al gel birilerini yardım içinide saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…