Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de yapacagim o hareketi ben oturarak yapmayi planliyorum o zaman bele cok faydasi oluyormus sadece belin calistigi icin.

oturarark yapın bencede kızlar
çünkü belden aşağısı sabit olursa daha çok verim alırsınız
ayakta sabit kalması zorlaşıyo çünkü

ama bir tavsiye daha;
şekerli gıdaların bel bölgesinde yağlanma yaptığına inanıyorum ben
mehmet öz söylemişti
çok doğru geldi bana
çevremdekileri öyle gözlemledim hep
tabii istisnalar vardır
tatlıya dikkat

gunum guzeldi sukur benim de. ogleden sonra gezmeye adadim kendimi. birseyler baktim (kiyafet) ama almadim zayiflayinca alacagim insallah. simdi elimizdekilerle idare edelim.
ben de hep geziyom geziyom buluyorum ama almıyorum evde zayıflayınca boşa çıkıcak kıyafetler bile o kadar fazla ki..
yardimci ne yapiyor ececim?

evet katılıyorum motivasyonu süper yükseltiyor ben bi ara çok kötü durumdaydım elif abla (amonra yani eski kaptan motivasyonumun artıcağını görünce bana vermişti kendi de ayrılmak istiyodu zaten onu kurtarmak için atlamıştım gerçi ben kaptanlığa) ama memnunum bi de şu paylaşım ve üyeleri toparlasam bişey istemiycem..

canım nadiren cuma hesaplarını kendin yaparsın ki bunda yardımcı olanlar çıkacak..bir de ara ara bana yardım edeceksin takıma üye davet edersin gerekiyosa vs.. alışana kadar zor olanları sana yaptırmam merak etme istiyosan bu görevi sana verebilirim geçici olarak ta alabilirsin..

betülcüm bencede al,beğenemzsen istemiyorum dersin
ki kesin beğeneceksin

sağol canım gurur ve onur duydum vallaaa

duy tabiii
paylaşımı toparladık kız el ele

takıma yeni üye kabul ettim ececim

tamam canım ben bu akşam karnen hazır olur diye düşünüyodum ama üsküüt girmemiş galiba canım yoksa paylaşım alanında yazardı..saol bu arada yardımın için ne ara yakalıadın ben de bakıyorum ama görmedim bi daha bakayım ::)

olsun canım karnemi haftaya kutlarız artık
düşünmen yeter senin yaaa....

yakaladım benden kaçmaazz
yeni üye çağırmaya bayılıyorum ben
yani bayılıyordum

olsun canım karnemi haftaya kutlarız artık
düşünmen yeter senin yaaa....

yakaladım benden kaçmaazz
yeni üye çağırmaya bayılıyorum ben
yani bayılıyordum

dert ortağım gidiyor yaa:84::84::84:valla şşu an sadece senin gitmene üzülüyorum başka derdim kalmadı :) ağlıycam nerdeyse alışmöıştık yaa sen nerde okuyon kii..

mam (kizimin diliyle tamam) ben yardimci olmak istiyorum.

çok sevindim betülcüüüümmm
dilerim bol bol kilo kaybedersin bu sayedeeee

:87:

valla sevindim korkuyodum kimse istemez diye ama korkmana tereddüt etmene gerek yok canım hemen paylaşıma yazayım istersen ki püsküüt editler gelince..

yaz canım benim
içim bi hoş oldu yaaaa

hımmm...menüler görücüye çıkcaksa daha bi itina göstermeli o zman :)
yarın oklava sporuna başlıyorum inş) 50 şerden başlıyalım bakalımm.
başlıyoruz di mi sirine35 :)

dert ortağım gidiyor yaa:84::84::84:valla şşu an sadece senin gitmene üzülüyorum başka derdim kalmadı :) ağlıycam nerdeyse alışmöıştık yaa sen nerde okuyon kii..

özelden yazayım canım sana
valla dert ortağı olmuştuk ne güzeeelll
yani güzel derken rahatlıyoduk anlamında

hımmm...menüler görücüye çıkcaksa daha bi itina göstermeli o zman :)
yarın oklava sporuna başlıyorum inş) 50 şerden başlıyalım bakalımm.
başlıyoruz di mi sirine35 :)

çıkacak tabiii
bakacaz kaçamak var mıdır yok mudur

olur yaz canim ama bazi seyleri bana ogretmen gerekecek

öğretir ece,di mi kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…