Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben çıkıyorum pc yi eşime devir teslim edicem yarın görüşürüz elifim bidenem inşallah hep böyle pozitif olursun bütün güzellikler sizinle olsun
eeeeeeee ne demişler BEHLÜL KAÇAR........................

tsk ettım :))) yenı gırdım bu sıteye kılo cızlgemı faln yapmayıo basaramadım henuz cahıllık ıstee 21 yasındayım gecen sene 86 kıloydum suan 76 kıloyum nasıl gıttı 10 kılo hıc anlamadım boyum 1.65 we 60 kılo olmak ıstıorum seneye dugunum war zayıfcık bı gelın olabılckjmıyım acaba:44::44:

Basım dönüyooo damladan dolayı ...
Uykum geldi gibi sanki

ayy kızlar bacaklarım ağrımış yürümekten uyanınca farkettim

olursun olursun merak etme allah hayırlısıyla tamamına erdiren ınş canım

amiiinn inşş allh herkese nasıp etsın bole guzl seylerı 2 gndur rejımdeyım sankı gobekcımın azıcık gıttıgını hıssedıorum

elifcim kisa zaman oldu seninle tanisali ama cok cana yakinsin ve cok candan davrandin tesekkurler oncelikle. cok sevdim seni.
Allah yolunu, zihnini acik etsin insallah

bugun kendime dogal taslardan yapilmis bileklikler aldim bir suru.
kiyafet alamadigimin eksikligini bunlarla tamamladim
Pembe kuvars, ametist, mercan ve turkuaz taslarindan... su turkuaz tasini cok seviyorum rengi beni mestediyor

mrbbbbbbbbbb benıde aranıza alırmısın

tabiki canım buyur hoşgeldin aranıza ben alev

inşallah azminle ve birbirimize yardımcı olup motive ederek kuryulacağız bu kilolardan

kızlar bu gece itibariyle ben 60 tane oklava hareketi
20 tane mekik
15 erden otuz tane çift taraflı basen çalışması yaptım hadi kızlar tembellik yok msjımı okuyan herkes bana katılsın
hep beraber dişimizi sıkalım da bu haftanın birincisi biz olalım

bu gece yemekten bu yana tam 2.5 litre su tüketmişim bu arada 3 tanede form bisküvi yedim kan şekerimi dengelesin diye

bidenelerim şu sirkeli su hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi lütfen bugün sirke aldım ama ölçü ve yapılışı hakkında bilgim yok
yardımlarınızı bekliyorum

bidenelerim şu sirkeli su hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi lütfen bugün sirke aldım ama ölçü ve yapılışı hakkında bilgim yok
yardımlarınızı bekliyorum

yaa bızım bı tanıdık sırke ıce ıce mıgdesını delmıs we hastanlık olms bnde ıcıcktm ama waz gectm snra sırke cok kuwwtlı bısı caydanlıktakı kıreclerı bıle temzlıo okadr yanı bnce bz saglıklı zaydlayalm

öylemi bilgin için sağol canım bunu araşyırıcam

hasret canm ısmım dha yenı katldım aranıza

sende bendensin adın üstünde desene

neyse canım bana müsade oğlum ağlıyo ona bakmalıyım artık bundan sonra hep birlikte olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…