- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.341
kız cadıı bunu unuttum karneni gösterirken koycaktım yolun açık olsunEki Görüntüle 262477
mrbbbbbbbbbb benıde aranıza alırmısın
tsk ettım :))) yenı gırdım bu sıteye kılo cızlgemı faln yapmayıo basaramadım henuz cahıllık ıstee21 yasındayım gecen sene 86 kıloydum suan 76 kıloyum nasıl gıttı 10 kılo hıc anlamadım boyum 1.65 we 60 kılo olmak ıstıorum seneye dugunum war zayıfcık bı gelın olabılckjmıyım acaba:44::44:
mrbbbbbbbbbb benıde aranıza alırmısın
tsk ettım :))) yenı gırdım bu sıteye kılo cızlgemı faln yapmayıo basaramadım henuz cahıllık ıstee21 yasındayım gecen sene 86 kıloydum suan 76 kıloyum nasıl gıttı 10 kılo hıc anlamadım boyum 1.65 we 60 kılo olmak ıstıorum seneye dugunum war zayıfcık bı gelın olabılckjmıyım acaba:44::44:
gnde tplam kac lıtre su ıcıosun cnm sen
bidenelerim şu sirkeli su hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi lütfen bugün sirke aldım ama ölçü ve yapılışı hakkında bilgim yok
yardımlarınızı bekliyorum
belli olmuyor bazen 2 bazen 4 lt o günkü koşuşturmama göre değişiyor
bu arada ismin nedir canım
yaa bızım bı tanıdık sırke ıce ıce mıgdesını delmıs we hastanlık olms bnde ıcıcktm ama waz gectm snra sırke cok kuwwtlı bısı caydanlıktakı kıreclerı bıle temzlıo okadr yanı bnce bz saglıklı zaydlayalm
hasret canm ısmım dha yenı katldım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?