Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heeey günaydın herkese iyi pazarlar ...
Yeni uyandım daha damlalarımi damlattım birazdan toparlanırım bugün çoook isim var ödevim var...

Sonra netten ders dınlıycem yardımcım bilgi vericem belki kitap kaplarım :)

sanada günaydın kaptan kızçem

herkeşleye günaydınlaaaaaarr

arkadaşlar bugünkü sahur menüm;
1 tane armut
1kk beyaz peynir
1 dilim börek
1 çay bardağı şekersiz çay
2 tane yulaflı bisküvi
4 bardak suuuuu

kızlaaaaaar
bu gece sahurdan sonrada yine
65 tane oklava hareketi
sağlı sollu 15 er basen çalışması
10 tanede mekik çektim

zamanla hareketlerin sayısını arttırıcam kızlar
inş devamını getirebilirim

önceki mesajlara bakıym dedim ama çooook karışık :44: nasıl başlıyorum şimdi ne zaman neler yazıyorum ve kaç kişiyiz
grubun görevlisi var mı anlatabilecek böyle kısaca

önceki mesajlara bakıym dedim ama çooook karışık :44: nasıl başlıyorum şimdi ne zaman neler yazıyorum ve kaç kişiyiz
grubun görevlisi var mı anlatabilecek böyle kısaca

aramıza hoşgeldin canım ben alev evet takımımızın kaptanı var -seng- ve kaptan yardımcımız -şirine35
onlar sana yol gösterecektir ama onlar olmadığında bizlerde elimizden gelen yardımı yaparız

ben ck sewdm burayı herkesı geckten herkes bırbrne yardm edıo

ewet canım övünmek gibi olmasın öyleyizdir
paylaşım ve msj lar ne kadar çok olursa o kadar keyifli,faydalı ve motivasyon arttırıcı oluyor

eeeeeeee yapıldı mı sabah hareketleri

canm bnde yenıyım dha 3 gundur dıyetteım we allha sukur cok cok ıı gıdıo amcamlarda kalıorum suan yarın ewe gecıcm wee hemn harektlere baslıcm ıns ama yengm sankı bıraz gobegn gıttı gbı dıoo we tabı buda benı cook mutlu ettı son gaaaz dewamm

ne güzel sevindim yengenin sözü senin içinde süper motivasyon olmuştur

Kuzularım kusurum bakmayın ders tekrarları yapıyorum ödevleri bitti azaldı ama tekrarlar da elimden geldiğince bitirmeye çalışıyorum ki ben de gelip katılım sohbete yasemocum bize biraz kendinden bahsedersen hedef kilonuda şöyle lütfen

senin boy 1,65 kilo 76 idi değilmi
benimde boy 1,62 kilo da 72 değerlerimiz aşağı yukarı aynı bakalım kilo verişimiz nasıl olacak canım

aynen canm bakalm nasıl zayflıcz ne kadr surede ne kadr wercz 3 hafta snra faln gormcemn dugunu war bı kac kılo wereblsm keskeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…