- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.381
Kuzularım kusurum bakmayın ders tekrarları yapıyorum ödevleri bitti azaldı ama tekrarlar da elimden geldiğince bitirmeye çalışıyorum ki ben de gelip katılım sohbete yasemocum bize biraz kendinden bahsedersen hedef kilonuda şöyle lütfen
aynen canm bakalm nasıl zayflıcz ne kadr surede ne kadr wercz 3 hafta snra faln gormcemn dugunu war bı kac kılo wereblsm keskeee
aaaaaa sen ewlimiydin bebiş varmıydı ben daha öncede sormuş muydum sanaa:44:
yok canm ewlı dııl nısanlıyım bn seneye dugunum olcak ıns
kızçem sen derslerine ver dikkatini buralar şimdilik bana emanet allah zihin açıklığı virsin
önceki mesajlara bakıym dedim ama çooook karışık :44: nasıl başlıyorum şimdi ne zaman neler yazıyorum ve kaç kişiyiz
grubun görevlisi var mı anlatabilecek böyle kısaca
ayyyyyyyyyyyyy acanım yaaaaa
veririrsin veririrsin o kilocukları takma kafana önemli olan irade o da bizde sürüsüne bereket
arkadaşlar lütfen takıma gelip bende gelebilir miyim diye soranlarla ilgilenelim ki kaçmasınlar ben hemen üye listesini hazırlıyorum..
bişey sormak istiyorum son gelenlerden biri öğretmendi kimdi o ?
ay ıns ıns ama suan okdar acım kı ne olsa yerım herldeama bı corba bı salatayla ıdare edcez artık baska yemk yok ew tasıorz suan wee olduuummmm
arkadaşlar lütfen takıma gelip bende gelebilir miyim diye soranlarla ilgilenelim ki kaçmasınlar ben hemen üye listesini hazırlıyorum..
alew2187
Seng
maway
siret
şirine35
chosen
hasretttt
yasemo
tarfil
unuttuğum varsa lütfen hatırlatsın..
tarfili pek görmedim sanki sirette aynı şekilde 4-5 kişi davet etmemiz lazım..
grupta elemana ihtiyaç varsa hemen katılabilirim.
yoksa bu diyet işinden vazgeçeceğim sonunda
:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?