Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızçem sen derslerine ver dikkatini buralar şimdilik bana emanet allah zihin açıklığı virsin

kızçem sen derslerine ver dikkatini buralar şimdilik bana emanet allah zihin açıklığı virsin

saol canım sende maşallah prensesin yerini tutmaya başladın

veee tekrarlarımı bitirdim geldim akşama amcamlar gelebilirmiş.. annem mercimek çorbası yaptı

kahvaltım:
peynir,domates,yarım çatal pastırmalı yumurta(yağ annem koymamış neredeyse )bir bardak şekersiz çay

öğle bir bardak yarım yağlı süt

ara da varsa meyve ve yine süt olur heralde..

arkadaşlar lütfen takıma gelip bende gelebilir miyim diye soranlarla ilgilenelim ki kaçmasınlar ben hemen üye listesini hazırlıyorum..

ayyyyyyyyyyyyy acanım yaaaaa
veririrsin veririrsin o kilocukları takma kafana önemli olan irade o da bizde sürüsüne bereket

ay ıns ıns ama suan okdar acım kı ne olsa yerım herlde ama bı corba bı salatayla ıdare edcez artık baska yemk yok ew tasıorz suan wee olduuummmm

arkadaşlar lütfen takıma gelip bende gelebilir miyim diye soranlarla ilgilenelim ki kaçmasınlar ben hemen üye listesini hazırlıyorum..

kaç kişilik kontenjanımız vardı ona göre davranalım dimi kaptancım

bişey sormak istiyorum son gelenlerden biri öğretmendi kimdi o ?

benim bi bilgim yok:44:

alew2187
Seng
maway
siret
şirine35
chosen
hasretttt
yasemo
tarfil

unuttuğum varsa lütfen hatırlatsın..

tarfili pek görmedim sanki sirette aynı şekilde 4-5 kişi davet etmemiz lazım..

Son düzenleme:
ay ıns ıns ama suan okdar acım kı ne olsa yerım herlde ama bı corba bı salatayla ıdare edcez artık baska yemk yok ew tasıorz suan wee olduuummmm

kendii çok aç bırakma canım çoook az bişey olsun ye yarım bardak süt içebilirsin mesela bir kaşık yoğurt yiyebilirsin bir meyve yiyebilirsin çok aç olursan etkilenirsin emin ol

eveeet gelelim bilgilendirmeye öncelik üyeler;

arkadaşlar biz burada başta zayıflamak için yaptıklarımız olmak üzere birçok şey paylaşıyoruz yeri geliyo dertleşiyoruz yeri geliyo bişeyler danışıyoruz yeri geliyo eğleniyoruz..bu bizi sadece diyete değil hayata da motive ediyo.bi insan yüzünü görmediği kişilerle daha rahat konuşabiliyo..Ben kendimi örnek vereyim bu takım sayesinde insan ilişkilerimdeki farkı çok net görebiliyorum..

cuma günleri yapabildiğimiz en erken saatte (1,30ta tamamlanmış olursa iyi olur..) bildirim yapıyoruz.bunu nasıl yapıcağınızı ben size bildiriyorum..

ve bunları yardımcımında yardımıyla geçen haftayla bu haftanın farkını bulup yüzdeyi alıyoruz..bunları bir liste halinde cuma zayıflama yarışmaları paylaşım alanına veriyoruz her hafta bir takım takımların ve kişilerin yüzdelerine göre takım derecelerini ve bireysel dereceleri belirliyor.bireysel derecede birinci olan kişi bizim takımımızdan sa ben bildiriyorum ve pazartesiye kadar o kişi o hafta ne yapıpta kilo verdiğini paylaşım alanında paylaşıyor..arkadaşlar lütfen geldiğinizde kimse yoksa hemen çıkmayın geldiğinize dair işaret bırakın bir selam bir soru bir canım çok sıkılıyor cümlesi bile yeterli olur paylaşım motivasyona büyük etki ediyor...

sizi en çok ilgilendiren yerler ilk paragraf ve son 2 cümle

alew2187
Seng
maway
siret
şirine35
chosen
hasretttt
yasemo
tarfil

unuttuğum varsa lütfen hatırlatsın..

tarfili pek görmedim sanki sirette aynı şekilde 4-5 kişi davet etmemiz lazım..

tarfil yani filizle dün bi ara sohbet etmiştik sanırım ama siretle hiç denk gelmedim
davet konusunda yardımcı olmaya çalışırım sana

biraz kendimden bahsedeyim

36 yaşındayım 155 boy ve 69.8 kiloyum .bugün sabah tartıldım.geçen hafta 69 du .kendimi kaybediyorum .canım sıkıldıkça yemek yiyorum.öğretmenim akşam yazabilirim .

biraz spor konusunda sıkıntım var.akşamleyin çok yorgun oluyorum onun için spor yapamıyorum.tabi bunlar bahane biliyorum.motivasyona ihtiyacım var.

teşekkürler
nihayet bir grubum var. artık kontrol edildiğimi bilmek beni daha çok motive edecek.

yarın değil bugün başlıyorum.akşam 7 dn sonra yemek yok.sadece bir meyve.yapabilirsem 20 dk yürüyüşle işe başlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…