- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.401
e buyur canım öyleyse bize kendinden bahset boyun kilon yaşın nedir bilelim
bu arada ben alev hoşgeldin
biraz kendimden bahsedeyim
36 yaşındayım 155 boy ve 69.8 kiloyum .bugün sabah tartıldım.geçen hafta 69 du .kendimi kaybediyorum .canım sıkıldıkça yemek yiyorum.öğretmenim akşam yazabilirim .
biraz spor konusunda sıkıntım var.akşamleyin çok yorgun oluyorum onun için spor yapamıyorum.tabi bunlar bahane biliyorum.motivasyona ihtiyacım var.
teşekkürler
nihayet bir grubum var. artık kontrol edildiğimi bilmek beni daha çok motive edecek.
yarın değil bugün başlıyorum.akşam 7 dn sonra yemek yok.sadece bir meyve.yapabilirsem 20 dk yürüyüşle işe başlamak istiyorum.
cqnım meyveyi mümkünse öğünden önce ya da öğlen ye gazete de okudum da paylaşacam onları da ama yine işler birikti salı günü falan yazarım okursun
canım bir önceki sayfada bilemedin ondan öncekinde yazdım o mesajı okuyabilirsin hatta aalııntıla ki herkes okuyabilsin kaçıranlar vardır belkitakımda kaç kişi oluyorsunuz? yeni üye olduğum için çok bilgim yok.kilo bildirimleri ne zaman yapılıyor? yardımcı olursanız sevinirim.
aaa bn 10 gıbı cok meywe yıodum blkıde ondan koly zayflayamadm
elbette meyve o çaya attığımız şekerler kadar değil ama akşam ve çok yiyince ne yazık ki zorluyor çünkü direk şekere dönüşüyor akşam yemek yemeyi ne kadar erken bırakırsan iyi 6-8 arası bunu ayarlayabilirsin sonrasında bi soda içebilirsin ya da bol su..
alevcim ne demek tabi ki de iyi yapmışsın teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?