Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tam yerindesin öyleyse
bak şimdi canım biz burda ne yiyip içtiğimizden dertlerimize sıkıntılarımıza kilo vermek için yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz. bu yüzden
ne kadar paylaşım yaparsan o kadar fayda görürsün
bu arada sıkılıp üzüldükçe kendini yemeğe vermek yok
anlican boğazımıza sahip çıkıyoruz

sirinecim bu senin için;

bunları kolayca ulaşabileceğğin bir yerlere kaydedebilirsin :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

bildirimde benim son bildirimimden anlatayım:

bi önceki cuma günü 65,5ti
bu cuma 64,7
aradaki farkı 65,5-64,7 şeklinde bulabilirsin kilo aldıysa üye yine öyle hesapla hesap makiesi eksisini koyacaktır fark 0,8 bunu 100ile çarpıyosun(çıkan farkı 100ile çarpıyorsun) ve bi önceki cumaya bölüyorsun 80/65,5=1,22% şu şekilde yazıyorsun bunu

seng (65,5/64,7/0,8/%1,22)

eğer o hafta bildirim yapmadıysa ve artık paylaşıma vermen gerekiyosa örn benimki yine..(65,5/65,5/0,0/%0,00) (istediğin renkle)bildirim yapmadı

eğer mezun oluyorsa mezun olmak istiyor,
izne ayrılıyorsa geri dönmek üzere ayrıldı diyebilirsin...

ayrılacaklar o hafta bildirim yapmadıysa kişi sayısına eklemiyorsun..

toplam yüzdeyide

seng 65,5/64,7/0,8/%1,22
alew2187 70,6/72,5/-0,95/-%1,35
siret 77/76,8/0,2/0,26
1,22-1,35+0,26... şeklinde hesaplayabilirsin..

eğer bi önceki cuma üye bildirimde bulunmadıysa yanına geçen hafta bildirimde bulunmadı ilosu 2ye bölündü diyorsun kaç hafta yapmadıysa ona göre böleceksin..izinde de aynı şekilde şu etapta izne ayrılmıştı kilosu şuna bölündü diye..peki kilo bölmeyi nasıl yapacaksın:
farkı bölüp ona göre yüzde alacaksın yine bölünmüş halini yüzle çarpıp bi önceki kiloya böleceksin...

şimdilik bu kadar..aklıma gelenleri ya da aklına takılanları anlatırım yine

takımda kaç kişi oluyorsunuz? yeni üye olduğum için çok bilgim yok.kilo bildirimleri ne zaman yapılıyor? yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar siz geldiniz ben gidiyorum ama olsun siz paylaşıma devam edin ben sonra alıntılayıp paylaşırım ki bakın baş baş

cqnım meyveyi mümkünse öğünden önce ya da öğlen ye gazete de okudum da paylaşacam onları da ama yine işler birikti salı günü falan yazarım okursun

takımda kaç kişi oluyorsunuz? yeni üye olduğum için çok bilgim yok.kilo bildirimleri ne zaman yapılıyor? yardımcı olursanız sevinirim.
canım bir önceki sayfada bilemedin ondan öncekinde yazdım o mesajı okuyabilirsin hatta aalııntıla ki herkes okuyabilsin kaçıranlar vardır belki mesajın sağ alt kısmında alıntyla cevapla yazıyo ona tıkla

aaa bn 10 gıbı cok meywe yıodum blkıde ondan koly zayflayamadm

elbette meyve o çaya attığımız şekerler kadar değil ama akşam ve çok yiyince ne yazık ki zorluyor çünkü direk şekere dönüşüyor akşam yemek yemeyi ne kadar erken bırakırsan iyi 6-8 arası bunu ayarlayabilirsin sonrasında bi soda içebilirsin ya da bol su..

alevcim ne demek tabi ki de iyi yapmışsın teşekkürler canım

ben z aten yemegmı en gec 7 de yıorum ama ıste dedıgm gbı meywe zarrsız dıe cok yıodum ama artık oda bıttı ozamnsa yanı cok yemk bıttı

şu an 10 kişi görünüyoruz ama paylaşımı pek te iyi olmayanlar var 12 kişi olabiliriz en fazla 10 yeterli bi sayı bence ama biz yine de 2-3 kişi davet edelim vazgeçenler olabilir çünküü..

arkadaşlarına karşı sorumlu olmak çok güzel.cumaya kadar neler yaptığımı her akşam yazarım.hatalarımı söylersiniz.çooooooook mutlu oldum.inş başarırız.haftada bir kilo bile versem olur.yaza kadar istediğimiz kilolara ineriz.

2 yıldır kendime kıyafet almıyorum.5 yıl önce spor salonuna gitmiştim.doğumdan sonra aldığım kiloları verdim .diyet de yapıyordum .58 olmuştum.sonra salon kapandı .başka salon açılmadı ve ben yavaş yavaş kilo aldım .sonunda 69.8 oldum ....70 diyelim gitsin.boyum kısa onun için 55 kg olursam çok iyi olur.daha çok basen , bacak bölümlerimde yağlanma var. tam armut tipi.uzun çizme hiç olmuyor hep özel yapım ....habire hamile kıyafetleri gibi tuniklerle dolaşıyorum.
spor olmadan sadece diyetle kilo vermek çok zor.evde koşu bandı var .plates malz hepsini aldım.akşam yapsam nasıl olur.

şu an ki liste

alew2187
Seng
maway
siret
şirine35
chosen
hasretttt
yasemo
tarfil
tdgd

dahlia diye bi üye gelmişti biraz önce onu davet ettik ama vazgeçti sanırım gelmek isterse yardımcı olursunuz ben duşa falan giricem malum yarın okul var amcamlar geliyo akşama da yarın okuldan direk hasteneye gidecem ama ara ara telefondan girerim akşamda gelmeye çalışırım artık ben yokken sahip çıkarsınız takıma üye davet edersiniz mesela..

yarın görüşürüz ben de gidip ütüleri yapayım .yarın okul var.

okul saatlerimi yazayım .bana spor konusunda yardımcı olursunuz .kaçta spor yapayım .

8.00 okula gidiş
12.15 öğle yemeği
13.30 okul
15.30 okul kapanış

en geç 16.00 da evde olurum.

hasret ve tgdg hoşgeldiniz takıma arkadaşlar ben fırsat buldukça giriyorum ama malum hafta sonu temizlik vs. giremediim benmde h.içi paylaşımlarım daha iyi oluyor görüşürüz sağlıcakla kalın

Tdgd canım okulun uzak mi yakın mi vs. Bunlara bağlı olarak ne zaman müsait olabileceksen ayarlamalısin ben duruma göre ayarlıyorum

arkadaşlar takımımızı görünce çok sevindim maaşallah paylaşımlar güzel gidiyo

böyle olunca daha da kenetleniyo insan motivasyon artıyo
hep böyle olalım e mi

kızlar akşama giremeyebilirim bu yüzden akşamki menüm

1 kase mercimek çorbası
2 yk patlıcan oturtma
yarım kase yoğurt olucak kızlar inşallah kendimi tutabilirim abartmadan yemek işini sonlandırırım

bu arada boool bol da su içicem
hepinizi

Ayy kızlar regl olacam galiba karnım ağrıyor çok uykum geldi yaa dus alinca neyse okul var diye amcamlar erken gider ben de yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…