Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben geldim....

sabah
1 brd ılık ballı lmn su

1dlm kepek ekm
biraz menemen
peynir
şekersiz çay

ara 5 çubuk kraker
1lt su

öğlen
çorba
4 kaşık patates yemeği

öğleden sonra büyük sınav var.çay ve pastalar gezmeye gidicem
ev sahibi de yemeğince küsüyorlar.kimse anlamıyor.evinde diyet yap.
olmuyor işte .pasta kaçırınca benim motive sıfırlıyor.

bakalım akşam ne yaptığımı söylerim .bu arada şekersiz çaya alıştım.şimdilik byyyyy

mrb kızlar sabahtan berı gıremedım aklım hep sızde walla sabh erkenden kalktıp lımonlu form cay ıctım arksandan kahwaltmı yaptm menum
1bucuk kepek ekmegı
cok az peynır
5 zytın
2 kucuk kızarmıs bıber
az domtes we salata
ARA OGUNDE
4 incir
OGLEN
sadece kuru faslye yedım
bıraz snrada yesl cay ıcerm nasıl szce

sabahları içilen limonlu su işe yarıyomu canım bende biyere gezmeye gidince kaçamak yapıyorum dogrusu.

yarıyo canım dün bir kitap aldığımı söylemiştim bugün incelemeye başladım orada da yazıyor..

bir bardak ılık suya 1 kaşık bal(çay kaşığı) 10 damla limon

yaa da maydonozla limon maydonozun suyuna limon..

baslangic kilom: 72
hedef kilom:55

iyi geceler ececim.
canım bu 72 kilo ne zaman ki kilon geçen hafta bu kilo geçerli miydi onu alıyolar dikkate..
Kizlar yesilcay iciyor musunuz?
ben ara ara arkadaşlarımla bi yere gittiğim zaman içiyorum canım kaçamak yapmamak için ..
günaydın kızlarrrrrrrrr
akşam oldu ama olsun günayyyydınn
olsun canım sen elinden geldiği kadar boşlama buraları yeter..kaçamklara da alıştık zaten yiyoz yiyoz pişman oluyoruz bi de tamam bundan sonra kaçamak yok diyoruz ama nerdeee
hmm şu pasta konusu canımı sıktı:97:
hmm iyimiş canım..incire dikkat ama kalorisi masum değil..
bıde teyzem zorla kucuk cklata yedırde solemeyı unuttum

:95:

geçmiş bitti bile ..

kızlar ne bu durgunluk ben olmayınca içinize mi sinmiyor yoksa

ben de bu sabah yine azıcık çorba yedim.okulda şu küçük dilim keklerden aldım (almayacaktım ama param yetmiyodu boş geçirmek istemedim öğünleri)pişmanım ama:26:

bi keki 2 kerede yedim son aramı daha yapmadım..

canım bu 72 kilo ne zaman ki kilon geçen hafta bu kilo geçerli miydi onu alıyolar dikkate..

ben ara ara arkadaşlarımla bi yere gittiğim zaman içiyorum canım kaçamak yapmamak için ..

BASLANGIC KILOM ISTE ececim... gecen hafta baslamistim diyete...
ben de yesil cay icmeye gayrt ediyorum...
burada birinin hazirladigi sodali yesilcay diye birsey okudum onu uygulacagim bakalim nasil olacak...

hatta dedigim o sodali yesilcay karisiminin tarifini kopyaliyorum size...

1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim .

hmm teşekkür ederiz canım

BASLANGIC KILOM ISTE ececim... gecen hafta baslamistim diyete...
ben de yesil cay icmeye gayrt ediyorum...
burada birinin hazirladigi sodali yesilcay diye birsey okudum onu uygulacagim bakalim nasil olacak...

dene canım faydasını görürsen bizede söyle bizde deneyelim

Nasılmış kardeş takımın çıtırları ?
Hareketlenmişsiniz bakıyorum da, hadi hayırlı olsun bakalım.
Umarım güzel kilolar veriliyordur.

[
hmm iyimiş canım..incire dikkat ama kalorisi masum değil..

:95:[/QUOTE]

bak bunu bılmıodum saol canm artık dıkkt ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…