- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.601
sabahları içilen limonlu su işe yarıyomu canım bende biyere gezmeye gidince kaçamak yapıyorum dogrusu.
canım bu 72 kilo ne zaman ki kilon geçen hafta bu kilo geçerli miydi onu alıyolar dikkate..baslangic kilom: 72
hedef kilom:55
iyi geceler ececim.
ben ara ara arkadaşlarımla bi yere gittiğim zaman içiyorum canım kaçamak yapmamak için ..Kizlar yesilcay iciyor musunuz?
akşam oldu ama olsun günayyyydınngünaydın kızlarrrrrrrrr
olsun canım sen elinden geldiği kadar boşlama buraları yeter..kaçamklara da alıştık zaten yiyoz yiyoz pişman oluyoruz bi de tamam bundan sonra kaçamak yok diyoruz ama nerdeeemerhaba kızlarr
dun yazamadım mısafırım geldı o yuzden yuruyuşede cıkamadım ınşallah bugun bır engel cıkmazda cıkabılırım:)dün kahvaltıda ıkı dılım kepek ekmegı yedim temizlık yapıyodum kan şekerim düştü sankı bır kacamak yaptım kücük bır kek yedım oglende barbunya yedim ekmeksız ıkı kaşık pılav arada meyve akşamda karnıyarık yedim 1 dilim ekmekle ama karnıyarıgı yaparken patlıcanları közledım kendıme:)menum buydu bugun kahvaltıda ıkı dılım kepek ekmegı yumurta yedım
hmm şu pasta konusu canımı sıktı:97:kızlar ben geldim....
sabah
1 brd ılık ballı lmn su
1dlm kepek ekm
biraz menemen
peynir
şekersiz çay
ara 5 çubuk kraker
1lt su
öğlen
çorba
4 kaşık patates yemeği
öğleden sonra büyük sınav var.çay ve pastalar gezmeye gidicem
ev sahibi de yemeğince küsüyorlar.kimse anlamıyor.evinde diyet yap.
olmuyor işte .pasta kaçırınca benim motive sıfırlıyor.
bakalım akşam ne yaptığımı söylerim .bu arada şekersiz çaya alıştım.şimdilik byyyyy
hmm iyimiş canım..incire dikkat ama kalorisi masum değil..mrb kızlar sabahtan berı gıremedım aklım hep sızde walla sabh erkenden kalktıp lımonlu form cay ıctım arksandan kahwaltmı yaptm menum
1bucuk kepek ekmegı
cok az peynır
5 zytın
2 kucuk kızarmıs bıber
az domtes we salata
ARA OGUNDE
4 incir
OGLEN
sadece kuru faslye yedım
bıraz snrada yesl cay ıcerm nasıl szce
bıde teyzem zorla kucuk cklata yedırde solemeyı unuttum
canım bu 72 kilo ne zaman ki kilon geçen hafta bu kilo geçerli miydi onu alıyolar dikkate..
ben ara ara arkadaşlarımla bi yere gittiğim zaman içiyorum canım kaçamak yapmamak için ..
hatta dedigim o sodali yesilcay karisiminin tarifini kopyaliyorum size...
1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim .
BASLANGIC KILOM ISTE ececim... gecen hafta baslamistim diyete...
ben de yesil cay icmeye gayrt ediyorum...
burada birinin hazirladigi sodali yesilcay diye birsey okudum onu uygulacagim bakalim nasil olacak...
iyiyiz tşkler sen nasılsın ?Nasılmış kardeş takımın çıtırları ?
Hareketlenmişsiniz bakıyorum da, hadi hayırlı olsun bakalım.
Umarım güzel kilolar veriliyordur.
iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım?selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?