Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu yıl 5.sınıf okutuyorum
hepsi de çok hareketli çocuklar.

10 yıl önce diyet yapıp doğum kilolarımı vermiştim.öğlen arası gelip evde yarım saat hareket yapıp gidiyordum.
insan kilo aldıkça azmini de kaybediyor.şimdi zaman yok diye bahane üretiyorum.

inş sizinle daha azimle olacağım,

bugün okulda ark poaça ikram etti yemedim.büyük başarı

bu haftayı en az 500 gr kapatsam bile mutlu olacağım.
en azından düzenli yemek yemiş oluyorum.zamanla vücudum alışır.

hmm bir de zaman geçipte sana alıştıkları için biraz daha rahattırlar ehehe :) allah sabır versin ben edebiyat öğretmenliğini bile arka plana attım valla

bi de bu hafta bildirimlerinizde isimlerinizi yazarsanız sevinirim (isteyenler) unutuyorum hepp..

bildirimle ilgili yazdığım yazı okundu mu?gözünüzden kaçmış olabilir hatırlatıyım dedim bi önceki sayfada..

guzel menu......
slm kızlarrrr nerelerdesınız
ben geldim yenicek iceri girdim
Allah bagislasin Alevcigim. bu hafta birinci biziz insallah...

cnm cuma bıldırcez dımı bnları bız

evet mümkünse enn geç 1,30da bitmiş olsun 11 aslında ama ben o saatte okuldan gelip üstümü değiştirebiliyorum..eğer o gün belirlenen saatte yapamama ihtimaliniz varsa perşembe günü akşamdan yapabilirsiniz yoksa bi sonraki hafta kilonuz 2ye bölünüyo pek bi anlamı kalmıyo..

hedef kiloları tamamladıktan sonra (bunun için tüm üyelerin hedef ve başlangıcının elimde olması lazım) tekrar paylaşırım tabloyu..

ben kaçarım kızlar uyumam lazım

hasretcim sen neler yapiyorsun.
biraz kendinden bahseder misin?
daha once yazdiysan da ben gormedim galiba..

canm yazdıgını gormedım hemen bahsedeym 21 yasındayım üni gecen sene bıttı suan bos bos duruorum ewde acayıp sıkılıorum zayflamaya karr werdm weee aranzda buldm kndımı dha once pekcok kez rejm yapmaya karr wermstm ama olmuodu suan ıı gıdıo gbı ama bakalm gorecegz ılerleyen gnlerde

canm kıymalı makrna cektıı
üzgünüm ama bende eşimin kurbanı oldum ona hazırlarken canım çok çekti ve yedim

bn bugun koca bi lawasta tawuk doner yedım ama cok pısman oldum yaa
sende kaçamk yapmışsın yalnız değilmişim

inş bu hafta güzel kilo vermişizdir çoğumuzun kaçamakları olmuş anlaşılan

Kizlar yesilcay iciyor musunuz?
ben içiyorum canım günde 1 bardak mutlaka içiyorum 2 bardak içsem iyi olacak ama fırsatım olmuyor

inş canım çoğumuz rejim yapıp sonra yarıda bırakmış kişileriz burası iyi motivasyon oluyor bizlere bu sefer başarılı olacağız umarım herkes hedeflediği kilosuna ulaşır

merhaba kızlarr
dun yazamadım mısafırım geldı o yuzden yuruyuşede cıkamadım ınşallah bugun bır engel cıkmazda cıkabılırım:)dün kahvaltıda ıkı dılım kepek ekmegı yedim temizlık yapıyodum kan şekerim düştü sankı bır kacamak yaptım kücük bır kek yedım oglende barbunya yedim ekmeksız ıkı kaşık pılav arada meyve akşamda karnıyarık yedim 1 dilim ekmekle ama karnıyarıgı yaparken patlıcanları közledım kendıme:)menum buydu bugun kahvaltıda ıkı dılım kepek ekmegı yumurta yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…