- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.581
bu yıl 5.sınıf okutuyorum
hepsi de çok hareketli çocuklar.
10 yıl önce diyet yapıp doğum kilolarımı vermiştim.öğlen arası gelip evde yarım saat hareket yapıp gidiyordum.
insan kilo aldıkça azmini de kaybediyor.şimdi zaman yok diye bahane üretiyorum.
inş sizinle daha azimle olacağım,
bugün okulda ark poaça ikram etti yemedim.büyük başarı
bu haftayı en az 500 gr kapatsam bile mutlu olacağım.
en azından düzenli yemek yemiş oluyorum.zamanla vücudum alışır.
resme tıklayıp bakabilrsiniz görünmüyorsa
araya boşluk koyarak ayırdıklarım bu hafta listede olmayacak..hedef ve başlangıç kiloları yazanlar zaten daha önce girmiş
diğerleri bu hafta girecek şimdi mezun olabileceğiniz kiloları hesaplayacağım
Eki Görüntüle 264875
guzel menu......selam kızlar
bugün gündüz uğrayamadım.evde de bir sürü iş var.yarım saat yürüdüm.sabah kahvaltısı 7.30 da yaptım.
ara 5-6 tane çubuk kraker
yarım lt su
öğlen
salata ,yoğurt,yarım kepek ekm,çorba
ara
1 armut
akşam 19.00
karnabahar yemeği,salata
ben geldim yenicek iceri girdimslm kızlarrrr nerelerdesınız
Allah bagislasin Alevcigim. bu hafta birinci biziz insallah...selam arkadaşlar ben uzun uzun yazamayacağım sizinle paylaşım yapamıyorum ama aklım sizde vaktim kısıtlı
şimdi annemlerdeyim bi bebeğimiz oldu.......
adı NİSA.........
diyetimi aksatmamaya çalışıyorum ama arada ufak kaçamaklarım oluyor ama toparlıyorum.....
bu arada annemin evi dublek arada merdiven var ve ben bu merdiveni günde 40 -50 defa inip çıkamıyorum ve gün boyu hareket halindeyim ...........
uzun lafın kısası inşallah kilo verebilmişimdir.....
hepinizi öpüyorum........
bu arada diyet ve spor tam gaz devam ediyor değilmi bu hafta 1. liği kaptırmayacağız inşallah..........
cnm cuma bıldırcez dımı bnları bız
hedef kiloları tamamladıktan sonra (bunun için tüm üyelerin hedef ve başlangıcının elimde olması lazım) tekrar paylaşırım tabloyu..
ben kaçarım kızlar uyumam lazım
hasretcim sen neler yapiyorsun.
biraz kendinden bahseder misin?
daha once yazdiysan da ben gormedim galiba..
üzgünüm ama bende eşimin kurbanı oldum ona hazırlarken canım çok çekti ve yedimcanm kıymalı makrna cektıı
sende kaçamk yapmışsın yalnız değilmişimbn bugun koca bi lawasta tawuk doner yedım ama cok pısman oldum yaa
inş bu hafta güzel kilo vermişizdir çoğumuzun kaçamakları olmuş anlaşılanof ya spor yapmadan nasıl zayıflayacağım ben
okulun temposuna daha alışamadım .çok yorucu geliyor.akşam erkenden uyuyorum.aslında uyku da kilo aldırır.
kırılma noktası olacak bir başlayabilsem her gün yaparım
sabahleyin kalkınca ılık su ve kayısı yedim.
ayrıca dün akşam ufak bir tost kaçamağı yaptım.sonra çok pişman oldum.
ben içiyorum canım günde 1 bardak mutlaka içiyorum 2 bardak içsem iyi olacak ama fırsatım olmuyorKizlar yesilcay iciyor musunuz?
inş canım çoğumuz rejim yapıp sonra yarıda bırakmış kişileriz burası iyi motivasyon oluyor bizlere bu sefer başarılı olacağızcanm yazdıgını gormedım hemen bahsedeym21 yasındayım üni gecen sene bıttı suan bos bos duruorum ewde acayıp sıkılıorum zayflamaya karr werdm weee aranzda buldm kndımı dha once pekcok kez rejm yapmaya karr wermstm ama olmuodu suan ıı gıdıo gbı ama bakalm gorecegz ılerleyen gnlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?