Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mrb kızlar yarın bildirim yapamam diye kilo bildirimimi bugünden yapmak istedim

başlangıç kilom:71.800
ilk haftaki kilom :69.600
geçen haftaki kilom:72.500
bu haftaki kilo:71 kilo
boy: 1.62

sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum
inşaallah birinci oluruz

allaha emanet olun

Nasılmış kardeş takımın çıtırları ?
Hareketlenmişsiniz bakıyorum da, hadi hayırlı olsun bakalım.
Umarım güzel kilolar veriliyordur.
hoşgeldiin canımcım iyiyiz allaha şükür eskisinden daha iyi durumdayız paylaşım olarak..sayende canım benim..
selam kızlar nasılsınız?
selam canımm nereleresin yahu..
baslangıc kılom 76 600
hedef kılom 60
gecıktrdıgım ıcın ozur dılerım

sorun değil canım cuma günü istemeyi düşündüm ama bildirim listesinin taslağı hazır olsun dedim

tamam canım teşekkürler ayrıca düşündüğün için..

ben de akşamdan yazayım tartıldığım bugün...
yarın uğraşmıyım..

geçen hafta 64,7

bu hafta 64,6 :84::84::84::84:

0,1 yaaa

Çok sevindim valla görünce, hep böyle olursunuz umarım.
Hem boşuna kardeş takım değiliz ya aa .

sıkıııldım..

bugün erken çıkıcam ama uyumadan gelirim telefondan girerim..

banyo yapıcam...

heey nerelerdesiniz..

buralardayım bebegım diş çıkartıyor onla hep ilgileniorum bu aralar çıksada rahatlasak dün gezdim ikeaya gittik eğlendik filan ekmegı ben bu aralar çok azalttım kızlar canımda pek cekmıor ama kilom bu hafta aynı çünkü çok şişti karnım regl döneminden sanki kanımda gaz var böle bildirimde bulunayım

başlangıç kilom:80
geçen hafta:79
bu hafta:79

hiç kilo kaybı yok şişlik çok var bu hafta bende napsam bilmiyorum karnım DAVUL GİBİ

selam kızlar

merak etmeyin pasta börek yemedim

akşam çok yürüdüm.ayaklarım ağrıdı.yemeği biraz geç yedim.yarını iple çekiyorum .sabah tartılıp yazarım.başlangıç kilom 69.6 hedef 58

boy 155

dün akşamda biraz hareket yaptım.

bütün gün evdeyim arada avm lere gidiyorum yola cıkıpta yürümeyeli ne kadar çok oldu hamileliğimde daha iyiydi yaw hep yürüyordum sokaklarda şimdi ise evdeyiz paso of of yürümeyi unutup hamlaşıcam dicemde evin işlerine zor yetişiyorum evle ilgilenmekte çok yoruyor insanı aman bende neler yazıyorum size neyse

sodanın kalori yaktırdığını bende duymuştum ama sevmediğim için içemiyodum bunu deniycem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…