- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.561
slm kızlar öğlen öğünümü yedim ama işlerim yoğundu ara öğün yapamadım evet dediğin gibi şirineciğim süt olmadı kıymalı makarna yedimama gündüz çok az yemiştim o dengeler diye dünüyorum ece ne oldu neye heyecanlandın merak ettim
biz de merak ettik canım
inşallah her şey gönlünce olur
slm kızlar öğlen öğünümü yedim ama işlerim yoğundu ara öğün yapamadım evet dediğin gibi şirineciğim süt olmadı kıymalı makarna yedimama gündüz çok az yemiştim o dengeler diye dünüyorum ece ne oldu neye heyecanlandın merak ettim
canm kıymalı makrna cektıı
benim canım günlerdir neler çekmiyo ki
bn bugun koca bi lawasta tawuk doner yedım ama cok pısman oldum yaa
gopta marmaris dönercisi var ne zaman önünden geçsem masum masum bakıyorum genel de o sırada yanında değil karşı kaldırımında oluyorum üşeniyorum dolayısıyla büyük kaçamaktan yırtıyorum
ahh ahh ıste bn sen gbı olamadım cnku artık aclıktan olmek uzerydım kı son anda dondum bnde uzun zamndr yemıodum cnm ama ıste bugun bosluguma gldı ılk we sooooooooooooon
hasretcim bak beni de etkiledin şimdi kalkıp 20 mekik ,20 oklava hareketi ,bacak ve basen hareketleri yapayım.
ben geçen sene öğlen okuldan gelir gelmez uyuyorum diye şikayetçiydim 1,5 haftadır 1 güncük fırsat bulabildim.. ama böyle olunca da yorgunluğumu gideremiyorum..uyku eğer yatmadan 2-3 saat önce besin alımını kestiysen aksine metabolizmanın hızlanmasına katkı sağlıyo çünkü vücudun dinleniyorof ya spor yapmadan nasıl zayıflayacağım ben
okulun temposuna daha alışamadım .çok yorucu geliyor.akşam erkenden uyuyorum.aslında uyku da kilo aldırır.
kırılma noktası olacak bir başlayabilsem her gün yaparım
sabahleyin kalkınca ılık su ve kayısı yedim.
ayrıca dün akşam ufak bir tost kaçamağı yaptım.sonra çok pişman oldum.
yarın sabahtan ıtıbaren yuruyusede baslıorum zaten dıyet + yuruyus + egzersızlerrrrr
ohhhh gıtsın kılocuklar hahahahahahyyyy
hasretcim bak beni de etkiledin şimdi kalkıp 20 mekik ,20 oklava hareketi ,bacak ve basen hareketleri yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?