Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geldim kizlar

cuma gunleri 12 den sonra evde degilim. en gec 4 gibi evde olabiliyorum...
ececim istersen sana daha fazla yardim edebilecek birini secebilirsin benim yerime. sana cok fazla yardimim dokunmuyor...

ben geldim kizlar

cuma gunleri 12 den sonra evde degilim. en gec 4 gibi evde olabiliyorum...
ececim istersen sana daha fazla yardim edebilecek birini secebilirsin benim yerime. sana cok fazla yardimim dokunmuyor...

canım bunu üstlenebilecek biri ççıkana kadar böyle iyi bence benim için sorun olmadı pek bi annem bayağı bi fırça attı başkalarına sinirini benden çıkardı falan..

şimdilik iyi böyle sen yine arkadaşlardan bir rica et istersen kendin bilirsin..

bugünkü menüm
sabah:nesfit süt
öğlen: form bisküvi çay
akşam: 4 kaşık barbunya çok az yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
malesef ara öğün yapamadım
bugünde böyle bitti

Kızlar henüz liste hazırlanıp yayınlanmadı sirineye de vermiştim linki sonuç listeleri bolumunden takip ediyoruz... Bana öyle geliyor ki 3.yüz bireysel dereceye bizden giren var midir bilmiyorum

iyi akşamlar

sonuçlara baktım...galiba 3. olmuşuz ...

neyse üzülmeyelim öteki hafta biz 1. oluruz. yeni başladık ama iyi gidiyor.

biraz kaçamaklarımız oldu heralde .kendi adıma konuşayım hiç spor yapamadım. sadece okula gidip gelirken yürüdüm.
evde de biraz yoğunum ama düzenli yemek yediğim için vücudum yavaş yavaş alışıyor. eminim bu hafta daha iyi olacağım.
iyi ki bu gruptayım .bırakmak yok..... tamam mı

bugün evde börek ve tatlı vardı yemedim. benim için ne kadar güzel bilemezsiniz. nefsime hakim oldum.

yarın il dışındayım ayyyy inş bozmam bana dua edin .verdiğim 600 g da almayayım.ilerleyen saatlerde uğrarım.

Evet kızlar 3. Olduk ama bence gayet iyi bireysel derecelerde adımız yok ınş haftaya birimiz bireysellerde ilk 3e girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…