Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi geceler hanımlar ben aranıza yeni katıldım 1.58 boyunda 63 kiloyum hedefim 4 ay gibi bir sürede 55 kilo olmak yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkür ederim yarın menümle tekrar aranıza katılırım tekrardan herkese iyi geceler bol zayıflamalar..

hosgeldin ayser. hedefine en kisa ve en saglikli bir sekilde ulasman dilegiyle....

selam kızlar öncelikle bebeğimiz için olan iyi niyetlerinize çok teşekkürler......darısı herkesin başına inşaallah
bir hafta boyunca sizden ayrıydım ve sizi özledim ben size gerçekten alışmışım meğer.....
son bir haftada o kadar yoğundum o kadar hareketliydimki anlatamam ........
ama artık burdayım ve bu arada geçmişi okudum paylaşımlarda fena değil sanırım ve inşallah bu hafta biz 1. olucaz......
hepinizi kaptan kızçemi çok seviyorum .....
ececim o kadar yoğunluğun içinde bizimle ilgilendiğin için de ayrıca teşekkürler........

spor tam gaz diyete devam kilolar şahane ............

hani nerdeymiş bakim benim 5. takımım ..............
hepinize günayyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn.

sanada günaydın canım nasıl olim bomba gibiyim evime döndüm eşimin yanındayım ....
diyet iyi kilo da veriyorum .........
e daha ne olsun....
sen nasılsın bu arada 3. olmuşuz hepimizi tebrik ediyorum ........

eet canm 3. olduk ıyıyım yaa hep ewdeım cok sıkılıorum yapack hc bısı yok bos bos oturuorum tum gun

Kızlar kusura bakmayın akşam erken cıktım yorgundum da...

Sıralamayı eve dönünce verilen canım hatta sizden biri de yapabilir bunu paylaşım alanına verdiğim listeden yüzdeleri büyüten küçüğe sıralamanın yeterlidir...

Hilalim davet edilenlerden 2 kişi ortada yok 1 kişi daha edelim yeter hani giremeyenlerin yerine biri gelmiş gördüm sonra ilgilenecem onunla da...

hosgeldin alevcigim dondugune cok sevindim takimimiz bundan sonra daha hareketli olacak
eet canm 3. olduk ıyıyım yaa hep ewdeım cok sıkılıorum yapack hc bısı yok bos bos oturuorum tum gun

spora ne zaman basliyoruz hasretcim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…