- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.701
iyiyim ececim sen nasilsin?:26::26::26:
ee şirinem nasılsın ?
evet ya barbunyayi cok severim ve su an cok aciktim.akşamki menümüz hemen hemen aynıymış şirineciğim
tebrik ederim bizleriinş haftaya birinci oluruz
iyi geceler canlar ben kaçar öptüm hepinizi
iyi geceler hanımlar ben aranıza yeni katıldım 1.58 boyunda 63 kiloyum hedefim 4 ay gibi bir sürede 55 kilo olmak yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkür ederim yarın menümle tekrar aranıza katılırım tekrardan herkese iyi geceler bol zayıflamalar..
hani nerdeymiş bakim benim 5. takımım ..............
hepinize günayyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn.
gunaaaaaaaaydınn nasılsın canm
sanada günaydın canım nasıl olim bomba gibiyim evime döndüm eşimin yanındayım ....
diyet iyi kilo da veriyorum .........
e daha ne olsun....
sen nasılsın bu arada 3. olmuşuz hepimizi tebrik ediyorum ........
Hilalim davet edilenlerden 2 kişi ortada yok 1 kişi daha edelim yeter hani giremeyenlerin yerine biri gelmiş gördüm sonra ilgilenecem onunla da...
hosgeldin alevcigim dondugune cok sevindim takimimiz bundan sonra daha hareketli olacakselam kızlar öncelikle bebeğimiz için olan iyi niyetlerinize çok teşekkürler......darısı herkesin başına inşaallah
bir hafta boyunca sizden ayrıydım ve sizi özledim ben size gerçekten alışmışım meğer.....
son bir haftada o kadar yoğundum o kadar hareketliydimki anlatamam ........
ama artık burdayım ve bu arada geçmişi okudum paylaşımlarda fena değil sanırım ve inşallah bu hafta biz 1. olucaz......
hepinizi kaptan kızçemi çok seviyorum .....
ececim o kadar yoğunluğun içinde bizimle ilgilendiğin için de ayrıca teşekkürler........
spor tam gaz diyete devam kilolar şahane ............
eet canm 3. oldukıyıyım yaa hep ewdeım cok sıkılıorum yapack hc bısı yok bos bos oturuorum tum gun
hosgeldin alevcigim dondugune cok sevindim takimimiz bundan sonra daha hareketli olacak
spora ne zaman basliyoruz hasretcim...
gunnaydın herkese dha yenı kalktm sayılır cok uyumusum yaaa
hani nerdeymiş bakim benim 5. takımım ..............
hepinize günayyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?