Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım iradeni tebrik ederim allah iraden den biraz bizede göndersin inş sohbet muhabbet derken kaçırmamışsın

sizin mesajlar nasıl 68 filan oluor yahu günlük 5 tane msj değilmiydi sınır ben bu yoğunlukla nasıl sayıcam öle aklımda tutamamki sürekli net bende açık değil ama 5 gecer benim yazdıgım mesajlar günde

kızlar ben şimdi çıkıyorum ablamla pazarda gezicez biraz . ama döndüğümde bütün msjlarınızı okuyup alıntılayacağım ..
hepinizi

yok canım dünden devm ediyoruz msj saymaya mesela dün 7. msjda bitti günün bugün 8. msj diye güne başlıyorsun ve cuma günü sıfırlanıyor sanırsam:S sıfırlanma konusunda pek bilgim yok benm ama dünden devm ediyoruz msj saymaya

hadi ya ben napcam şimdi öf saymam gerek sanırım

evet gece iyi kaynatmışar,bende bu aralar erken yatıyorum,eşim yok ya canım sıkılıyor kendimi yatağa atıyorum.

ben en çok hamileyken zorlandım baş ağrısından çok kötüydü gercekten içtim kahveyi ama hala devam edior en iyisi bir tost yapımda yiyim belkide açlıktandır
tost kestimi baş ağrılı canım,bencede açlıktandır,bende çok olur baş ağrısı.
sabır acıdır,meyvesi tatlıdır.

inş canım senden çok ümitliyim bu hafta bu gün ablanla sakın fazla kaçırma

bencede canım
sağol canım bende takımımızdan çok ümitliyim ...
sağolsun betülcümle tatlı bir rekebete başladık ve bu beni daha da moyive etti...

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama neyse nasılsınız bugün???

gerçi akşam oldu nerdeyse ama ben şahaneyim...sen nasılsın canım...

sorma canım ya ne kadaan kirli çamaşırım varsa döktüm ortaya ...
kızlar benim kimliğim açığa çıktı ...
sakın beni fişlemeyin tamammı..

bu arada uykuyu çok sever ve çok uyurum ama yapım gereği misafirim gelince kaçta yatarsam yatayım sabah erkenden kalkar işlerimi bitiririm...

değişiklikler bazen çok faydalıdır canım bence yerinde ve zamanında bi değişiklik olmuş...

keten tohumlu püskivimiii yiyom yanında bol kahvemi içiyorum başım çok ağrıor kahve iyi gelir belkim ama seliütlere asla!

kahve su tutar canım bence fazla tüketmemeye çalış emi

afiyet olsun canım bende migren var benmde çok sık başım ağrır başım ağrıdığı zaman hiç bişeyi gözüm görmüyor yat dinlen geçmiş olsun

bana migren demeyin benimki hastaneye kaldırılmadan gitmiyor çünkü...

ben en çok hamileyken zorlandım baş ağrısından çok kötüydü gercekten içtim kahveyi ama hala devam edior en iyisi bir tost yapımda yiyim belkide açlıktandır

tostu az ye emi cıss o cıss..

kahve içmeyin canlarım onun yerine su için ayran için ...

28. mesaj ayy ay ben ikisinide seiyorum ama biraz hocalarla iletişimim etkiliyo tabi..ama ben bütün hocalarımı çoook seviyorum(bi tanesi hariç belki değişir ama )
Menün güzel Ece'cik.
Haydi sana iyi geceler canım.
buna ihtiyacım vardı
takımın hareketliliği hepimiz için iyi oldu..
tamam o zaman bana büyük bi iyilik yapar mısın bunu sen duyururmusun.. ben o gün okuldan gelmiş olucam ve büyük bir matematik yığınından kopup gelmiş olucam ki bir de hesaplamalar var daha çok karıştırmıyım ortalığı..
başlayalım..
benimde hemen hemen yakındı size daha yeni bitti..
hmm yok canım onlar izinli ayy yerim ben o oğluşunu senin :)
Evet ya bu mesajları sayma işi iyi oldu gerçekten. Hevesle okuyorum ben de. Haydl git yap sen hazırlığını, ama sakın yeme.
ayy böyle işe yaramasına sevindim bu olayın hiç başlayamıycaz sanıyodum :)
aferin kızçem o kolaya bi fırtla hayır demişin tebrik ederim seni

ayy ben toparlamaya başladım galiba ara yapmadım bugün durun buluyım bişey..

Son düzenleme:
afiyet olsun canım iradeni tebrik ederim allah iraden den biraz bizede göndersin inş sohbet muhabbet derken kaçırmamışsın
sofraya oturmadan önce yiyeceğim şeyleri tabağıma aldım ve kendimi sadece onları yemeye şartlandırdım...

ewet canım cuma günü kilo bildiriminden sonra sıfırlanacak..

hadi ya ben napcam şimdi öf saymam gerek sanırım
yeniden başla bu haftalık idare ederiz..
zaten bu hafta deneme haftası gibi düşünelim..

ewet yaa ne kaynattık ama betülümle ..
inşallah başka gecelerde sizinle kaynatırız..

29.mesaj
arkadaşlar çok şükür bu akşam da sporumu aksatmadım ve dayanamadım ve bugün tartıldım sonuç motivasyonumu uçurdu bakalım cumaya sonuç ne olacak
hadi kızlar bu hafta 1. bizim takım olmalı
inş canım bu hafta çabalarımızın büyük umarım hakkımızı alabiliriz :)
Ay maşallah oğluşuna kıyamam ya. Eee annesi çıtır bi anne olacak ve o da annesiyle hava atacakç
alevde artık çıtır gelin istiyom diye tutturur kaynana ya geçirir sözünü :):)ayy valla şu aralar kaynanaların kötülüğüne inanasim pek gelmiyo hani illa kötüdür anlamında..
kız deme bal kaymak valla dalıcam şimdi buzdolabına zaten regl dönemim felaketim olur yaa kendimi zor tutuyom zaten
amann haa
ohh nazar değmesin hatunumua

o gelmeden tabak hazırla kendine bence biraz daha dikkat edersin..

Son düzenleme:
kızlar cumaya sıkı durun bomba benden gelecek.
:18:ayy ben sabırsızlıkla bekliyorum bombanı canım...
kız yoksa sen beni geçmeyi mi düşünüyorsun...:18:

tamam canım ben duyururum sen derslerinle ilgilen yeterki benim zeki kaptan kızçem...

ben korkuyorum platinlerime bişey yapıcam diye yaa yavaş yapsam olur mu ki omuriliğimden ameliyatlıyım ya platin var..
off sende yine erkek kardeş var en de hiç yok ne olurdu anam doğuraydı beni 5 kardeş ben tam ortada böylesi hayırlıymış ama :)
kız senin gibi rakibeye can kurban anlaşılan bizimkisi adil bi yarış olacak öyleyse sende bi kaçamak yapacak olursan beni unutma emi:)

amma da çene varmış bizde de millet yarın okumaktan yorulmazsa iyidir
ayy valla doğru amma çene varmış konuşun anacım konuşun insanlar konuşa konuşa..

ayy krize girdim lütfen yaa daha tam 18de değilim hani :)
allah hanginize sabır versin acaba :)

29.mesaj
inş canım bu hafta çabalarımızın büyük umarım hakkımızı alabiliriz :)
amann haa

ohh nazar değmesin hatunumua

o gelmeden tabak hazırla kendine bence biraz daha dikkat edersin..

ewet ya birinci biz olmalıyız ama bugün arkadaşlar pek gelememiş buraya belki akşam toplanır takım ama o zamanda ben olamam..

alevde artık çıtır gelin istiyom diye tutturur kaynana ya geçirir sözünü :):)ayy valla şu aralar kaynanaların kötülüğüne inanasim pek gelmiyo hani illa kötüdür anlamında..

sağol canım bu da benden o zaman

ewet sofraya oturunca hemen hazırladım tabağımı zaten..

kız platin varsa doktora danış bence aman canım dikkatli ol bu iş sakata pek gelmez demi..
kız ben 18 yaşında değildim evlendiğimde ..
ben senin yaşında 1 ewin derdiyle uğraşıyordum sende okulla ama inan seninkinin sonu daha aydınlık..
keşke bende okuyabileydim...

kızlar saat 16 da da ara öğün olarak
5 tane siyah üzüm ve 2 dilim kavun yedim
3 bardak da su içtim

inşallah akşama diyetimi çöketmem:18:

buna vakit öldürme denemez belkide büyük bi arkadaşlığın tohomlarını ekiyoruz
bugün temel atma yarın açılış...

araya girmiş gibi olmıyım ama bence insan dostlarına söylemeli onlara verdiği değeri

valla ben ilk defa bu takımda edindim güzel dostlar..

maşallah yaaa sohbeti de aşmış sizin ki..

ben daha 31, mesajdayım :)

bu arada takıma üye alımını kesiyoruz kızlar daha izinde olanlara bile yer kalmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…