- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.061
kızlar bugünkü kahvaltı menüm:
sabah 9:30
1 bardak sirkeli-pekmezli ılık su
saat 11:00
2 bardak şekersiz çay
7 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 tane siyah zeytin
kahvaltıdan sonra da 1lt su tükettim
selam kızçeler ...
nihayet kahvaltımı 0 zaiyatla atlattım ve üstüne de 1 lt su tükettim ..
kızlar ne ekmeğin nede kekin kızartmanın yüzüne bile bakmadım ..
betülcüm bu irademde senin payın büyük aklımda hep seninle olan rekabetimizi getirdim ve sonuç mükemmel zaiyat 0.....
İşte bu ... Alevimsana
yok canım dünden devm ediyoruz msj saymaya mesela dün 7. msjda bitti günün bugün 8. msj diye güne başlıyorsun ve cuma günü sıfırlanıyor sanırsam:S sıfırlanma konusunda pek bilgim yok benm ama dünden devm ediyoruz msj saymayasizin mesajlar nasıl 68 filan oluor yahu günlük 5 tane msj değilmiydi sınır ben bu yoğunlukla nasıl sayıcam öle aklımda tutamamki sürekli net bende açık değil ama 5 gecer benim yazdıgım mesajlar günde
yok canım dünden devm ediyoruz msj saymaya mesela dün 7. msjda bitti günün bugün 8. msj diye güne başlıyorsun ve cuma günü sıfırlanıyor sanırsam:S sıfırlanma konusunda pek bilgim yok benm ama dünden devm ediyoruz msj saymaya
evet gece iyi kaynatmışar,bende bu aralar erken yatıyorum,eşim yok ya canım sıkılıyor kendimi yatağa atıyorum.alev ve betül ne güzel sohbet etmişsiniz gece hepsini okudum sizin hakkınızda daha fazla bilgi sahibi oldummaşallah oğluna annee cıss yeme demesine çok güldüm valla 2.5 yaşındaki oğlun diyette olduğunun farkında ya ne güzel. ve alevciğim sabah 5 te yatmışsın nerdeysde sabah 9 buçukta uyanıksın maşallah diyorum sana uykuyla pek aran yok galiba. bende bu sıralar bi uyku hali var anlatamm akşam 11 de yattım sabah eşim giderken gözümü açamadım 8 buçukta alarmım çaldı susturup tekrar uyumuşum bi uyandım saat 9 buçuktu ve hala uyuyabilirdim zor kalktım havalardanmı nedir bi kaç gündür sabahları zor kalkıyorum (gerçi uykuyada çok düşkünüm ama böyle olmuyordum)
tost kestimi baş ağrılı canım,bencede açlıktandır,bende çok olur baş ağrısı.
ben en çok hamileyken zorlandım baş ağrısından çok kötüydü gercekten içtim kahveyi ama hala devam edior en iyisi bir tost yapımda yiyim belkide açlıktandır
sabır acıdır,meyvesi tatlıdır.selam kızçeler ...
nihayet kahvaltımı 0 zaiyatla atlattım ve üstüne de 1 lt su tükettim ..
kızlar ne ekmeğin nede kekin kızartmanın yüzüne bile bakmadım ..
betülcüm bu irademde senin payın büyük aklımda hep seninle olan rekabetimizi getirdim ve sonuç mükemmel zaiyat 0.....
sağol canım bende takımımızdan çok ümitliyim ...inş canım senden çok ümitliyim bu hafta bu gün ablanla sakın fazla kaçırma
bencede canım
günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama neyse nasılsınız bugün???
alev ve betül ne güzel sohbet etmişsiniz gece hepsini okudum sizin hakkınızda daha fazla bilgi sahibi oldummaşallah oğluna annee cıss yeme demesine çok güldüm valla 2.5 yaşındaki oğlun diyette olduğunun farkında ya ne güzel. ve alevciğim sabah 5 te yatmışsın nerdeysde sabah 9 buçukta uyanıksın maşallah diyorum sana uykuyla pek aran yok galiba. bende bu sıralar bi uyku hali var anlatamm akşam 11 de yattım sabah eşim giderken gözümü açamadım 8 buçukta alarmım çaldı susturup tekrar uyumuşum bi uyandım saat 9 buçuktu ve hala uyuyabilirdim zor kalktım havalardanmı nedir bi kaç gündür sabahları zor kalkıyorum (gerçi uykuyada çok düşkünüm ama böyle olmuyordum)
gelelim sabah kahvaltısına uzun zamandır nesfit süt yiyordum ve biraz değişiklik yapım dedim bi kaç gün normal kahvaltı yapıp tekrar nesfitime döneceğim
kahvatıda: 1 domates 2 kk peynir 2 dilim kepek ekmek 1 bardak tarçınlı süt içtim
ara öğünümü şimdi yiyeceğim: 4 tane eti form
iş yerime yürüyerek geldim bugünde sizler neredesiniz kızlar ??
hadi ya ben napcam şimdi öf saymam gerek sanırım
keten tohumlu püskivimiii yiyom yanında bol kahvemi içiyorum başım çok ağrıor kahve iyi gelir belkim ama seliütlere asla!
afiyet olsun canım bende migren var benmde çok sık başım ağrır başım ağrıdığı zaman hiç bişeyi gözüm görmüyor yat dinlen geçmiş olsun
ben en çok hamileyken zorlandım baş ağrısından çok kötüydü gercekten içtim kahveyi ama hala devam edior en iyisi bir tost yapımda yiyim belkide açlıktandır
Daha sonraki msjlarını okudum. bir şeyi yokmuş boy kilo kontrolüne götürmüşsün. Ne kadarlık bebeğin canım?
Aman neşen hiç eksik olmasın Alevim. Düşün tabi düşün. Gerçi şimdi ben bunları yazarken, çoktaaan kahvaltını yapmış hatta eritmişsindir bile.
ewet doğru bildin kahvaltımı yaptım ama spor yapamadım bitanem ama pazara gittim belki yürümek ve oğlumu kucağımda taşımaktan yırtıveririm demi
Gece gece coştuk biz Alevciğimle. Biz de birbirimizi daha yakından tanımış olduk. Ben de kalkamıyorum sabahları Aslı'cığım. çok düşkünüm uykuya.
bende uykuya çok düşkünümdür ama uykusuzluğa da dayanabiliyorum..
İyi olmuş normal kahvaltı yaptığın. Vücudun peynire de ihtiyacı var öyle değil mi? Spor da yapmış sayılırsın, eee daha ne olsun...
ben de ben de kahve içmek istiyorum. yapayım ben de karşılıklı içelim.
Mawaycım senın ismin neydi?
ayy ay ben ikisinide seiyorum ama biraz hocalarla iletişimim etkiliyo tabi..ama ben bütün hocalarımı çoook seviyorum(bi tanesi hariç belki değişir ama )ok severdim lisedeyken dil ve anlatım dersini. Gerçi bizim zamanımızda ayrı değildi. Türk dili ve edebiyetı dersi vardı haftada 6 saat 3 saatini edebiyat, 2 saatini Türk dili, 1 saatini de kompazisyon olarak görürdük. Ama zamanla unutuluyor tabii.
buna ihtiyacım vardıMenün güzel Ece'cik.
Haydi sana iyi geceler canım.
takımın hareketliliği hepimiz için iyi oldu..ewt yaa ne guzl artık grubumuz harktlendı gırıorum bı bakıorum bı suru yazan olms bı kac un once kımseckler olmuodu bn tek basımaydımama bugnlerdede bn gıremıorum telafı etcm tabıkı bunu ERKEEMİN gelmesıne 1 saatck kaldı gıddımde bısıler hazırlıım uzun yoldan gelıo malum ama bn yemıcm tabı onnla bırlkte dayancm optmm hepınızı
tamam o zaman bana büyük bi iyilik yapar mısın bunu sen duyururmusun.. ben o gün okuldan gelmiş olucam ve büyük bir matematik yığınından kopup gelmiş olucam ki bir de hesaplamalar var daha çok karıştırmıyım ortalığı..kaptancım oylamaya gerek yok cuma bildiriminde büyük bi başlık va ilanla duyuralım arkadaşlara ...
bakarmısın şimdiden takım coştu..
olur öyle canım seninde işin başından aşkın...dediğim gibi cuma günü kesin başlayalım benim yönteme..
gel bacım sende bendensin ....
maaşallah kızlar adetlerimiz bile aynı dönemde gidiyor bi arkadaşımız daha vardı regl olan dimi...
o zaman napıyoruz tatldan uzak duruyoruz ...cıs onlar cıssss...
ben amonra ve meleğimi mezun sanıyodum ama izinli demek..onlarda gelince takım baya coşar öyleyse...
ececim benimde çevremde kimse destek olmuyor ama oğlum çok destek veriyor dün reçel kavanozunu elime aldım anne yeme cıs dedi inanabiliyormusun 2.5 yaşındaki çocuk bile halden anladı da bi eşim anlamadı beni...
ayy böyle işe yaramasına sevindim bu olayın hiç başlayamıycaz sanıyodum :)Evet ya bu mesajları sayma işi iyi oldu gerçekten. Hevesle okuyorum ben de. Haydl git yap sen hazırlığını, ama sakın yeme.
aferin kızçem o kolaya bi fırtla hayır demişin tebrik ederim seni
sofraya oturmadan önce yiyeceğim şeyleri tabağıma aldım ve kendimi sadece onları yemeye şartlandırdım...afiyet olsun canım iradeni tebrik ederim allah iraden den biraz bizede göndersin inş sohbet muhabbet derken kaçırmamışsın
ewet canım cuma günü kilo bildiriminden sonra sıfırlanacak..yok canım dünden devm ediyoruz msj saymaya mesela dün 7. msjda bitti günün bugün 8. msj diye güne başlıyorsun ve cuma günü sıfırlanıyor sanırsam:S sıfırlanma konusunda pek bilgim yok benm ama dünden devm ediyoruz msj saymaya
yeniden başla bu haftalık idare ederiz..
hadi ya ben napcam şimdi öf saymam gerek sanırım
evet gece iyi kaynatmışar,bende bu aralar erken yatıyorum,eşim yok ya canım sıkılıyor kendimi yatağa atıyorum.
tost kestimi baş ağrılı canım,bencede açlıktandır,bende çok olur baş ağrısı.
sabır acıdır,meyvesi tatlıdır.
inş canım bu hafta çabalarımızın büyük umarım hakkımızı alabiliriz :)arkadaşlar çok şükür bu akşam da sporumu aksatmadım ve dayanamadım ve bugün tartıldım sonuç motivasyonumu uçurdu bakalım cumaya sonuç ne olacak
hadi kızlar bu hafta 1. bizim takım olmalı
alevde artık çıtır gelin istiyom diye tutturur kaynana ya geçirir sözünü :):)ayy valla şu aralar kaynanaların kötülüğüne inanasim pek gelmiyo hani illa kötüdür anlamında..Ay maşallah oğluşuna kıyamam ya. Eee annesi çıtır bi anne olacak ve o da annesiyle hava atacakç
kız deme bal kaymak valla dalıcam şimdi buzdolabına zaten regl dönemim felaketim olur yaa kendimi zor tutuyom zaten
ohh nazar değmesin hatunumuaben bugün yaklaşık 3 litre su tüketmişim yine ...
spor olarak yaptıklarımı da yazayım da tam olsun demi...
5 dk yerimde koşma hareketiyle vücudumu ısıttım hatta ateş bastı beni
sonra 30 defa oturup kalkma hareketi
70 tane yarım mekik
100 tane yerimde oklava hareketi
30 tane çift taraflı kalça çalışması
15 tane çift taraflı basen çalışması
bu hareketleri yapmam yaklaşık 30-35 dk sürdü ama hareketler bittiğinde su içinde buldum kendimi..
bu arada spor yaparken aynı zamanda 1.5 lt su tükettim
kızlar ben yarın kahvaltıya ablamı çağırdım ... ablam ben ve yemek aynı bermuda şeytan üçgeni gibi bişey :18::18:
ablamla sohbete bi başlayınca lokmaları sayamaz oluyorum ne yapsam diye düşünüyorum tam da kilo bildirimi öncesi büyük bi hata yapmam umarım...:18:
:18:ayy ben sabırsızlıkla bekliyorum bombanı canım...kızlar cumaya sıkı durun bomba benden gelecek.
28. mesaj
ayy ay ben ikisinide seiyorum ama biraz hocalarla iletişimim etkiliyo tabi..ama ben bütün hocalarımı çoook seviyorum(bi tanesi hariç belki değişir ama )
buna ihtiyacım vardı
takımın hareketliliği hepimiz için iyi oldu..
tamam o zaman bana büyük bi iyilik yapar mısın bunu sen duyururmusun.. ben o gün okuldan gelmiş olucam ve büyük bir matematik yığınından kopup gelmiş olucam ki bir de hesaplamalar var daha çok karıştırmıyım ortalığı..
başlayalım..
benimde hemen hemen yakındı size daha yeni bitti..
hmm yok canım onlar izinli ayy yerim ben o oğluşunu senin :)
ayy böyle işe yaramasına sevindim bu olayın hiç başlayamıycaz sanıyodum :)
ayy ben toparlamaya başladım galiba ara yapmadım bugün durun buluyım bişey..
o oklava hareketine ben de başladım. Oturduğum yerden yapıyorum bel bölgesi daha fazla çalışsın diye. Bakalım sonuçlarını bekleyip göreceğiz.
Ben ikisi konusunda da şanssızım. Benim ne ablam ne de kız kardeşım var 2 tane erkek kardeş sahibiyim. Ee erkek kardeş de bir yere kadar. Hiç bir şey konuşamıyorsun ki.
ayy valla doğru amma çene varmışkız senin gibi rakibeye can kurban anlaşılan bizimkisi adil bi yarış olacak öyleyse sende bi kaçamak yapacak olursan beni unutma emi:)
amma da çene varmış bizde de millet yarın okumaktan yorulmazsa iyidir
aynen canım ya 42 msj sınırı dişimizin kovuğuna bile yetmedi...açlıktan sanırım...
50 . msj merdiven dayadım ....
hadi beni anladık regl dönemim koçişten kaçıyorum ama sen niye bu saatte ayaktasın...
29.mesaj
inş canım bu hafta çabalarımızın büyük umarım hakkımızı alabiliriz :)
amann haa
ohh nazar değmesin hatunumua
o gelmeden tabak hazırla kendine bence biraz daha dikkat edersin..
ben korkuyorum platinlerime bişey yapıcam diye yaa yavaş yapsam olur mu ki omuriliğimden ameliyatlıyım ya platin var..
off sende yine erkek kardeş var en de hiç yokne olurdu anam doğuraydı beni 5 kardeş ben tam ortada böylesi hayırlıymış ama :)
ayy valla doğru amma çene varmışkonuşun anacım konuşun insanlar konuşa konuşa..
ayy krize girdim lütfen yaa daha tam 18de değilim hani :)
allah hanginize sabır versin acaba :)
kızlar bugünkü kahvaltı menüm:
sabah 9:30
1 bardak sirkeli-pekmezli ılık su
saat 11:00
2 bardak şekersiz çay
7 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 tane siyah zeytin
kahvaltıdan sonra da 1lt su tükettim
buna vakit öldürme denemez belkide büyük bi arkadaşlığın tohomlarını ekiyoruz
bugün temel atma yarın açılış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?