- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.021
ben orduluyum canım ama istanbulda oturuyorum sen izmirde oturuyorsun sanırım
İnşallah canım görürüz açılışı. Ben de seni canım çok cana yakınsın.sbırsızlıkla bekliyorum açılışı... ben hislerime güvenirim ve gerçekten seni çok yakın hissettim kendime..
Ben tek başımayım burada kalabalık ortamlara giriyoruz ama herkes onunla ilgilenmiyor ki. Ne annemler yanımda ne de kayınvalıdemler. Annemlere 2 ayda bır ancak gidebiliyorum. Kayınvalıdemlere de bayramdan bayrama. Ee böyle olunca çocukla sadece ben ve babası ilgileniyor. Annemlere her gittiğimizde ben de aşama görüyorum kızımda bütün ilgi onun üzerin de oluyor. evin tek torunu olduğu için. ama gittiğimizde de çok kalamıyoruz maalesef.
bunu denicem canım bende sirkeli pekmezli ılık su içiyorum sabah akşam spordan önce..
peki bu kür aç tok fark ediyormu
ah canım annenlerden uzaktasın galiba ailenden uzağa mı gelin gittin sen bende uzaktayım aslında yakın ama uzak allahtan ablama yakınım o da olmasa çok zor olurdu herhalde...
bu arada senin memleket neresi
Yok farketmiyor ama yemekten hemen sonra içmiyorum demiş yapan arkadaş. Ben de öyle yapıyorum.
Hııı bir de yeşilçayı kaynar suyun içine koyarken 5 tane de karanfil atıyorum suyun içine.
Aslında çok uzak oturuyor sayılmam annemlere ama işte 2 vasıta değiştiriyorum zor oluyor çocukla: Bir de eşimi evde yalnız bırakıp gitmeye pek içim elvermiyor. Ben Aydın'lıyım canım
Evet bizim oraların inciri çok meşhurdur ama yemeyelim. Glisemik indeksi yüksek ve kalorilieşinle git o zaman gözün arkada kalmaz hem
aydınlısın demek allah bilir sizin inciriniz de meşhurdur ..
ayy olsa da yesek
betülcüm özel mesajlarına bakarmısın canım benim
Evet bizim oraların inciri çok meşhurdur ama yemeyelim. Glisemik indeksi yüksek ve kalorili
Baktım canım.
bak ben bunu bilmiyodum oğluma aşerirken 1 haftada 8 kilo incir yemiştim ...
ben inciri çok severim...
Ben de çok severim ama 8 kılo inciri duyunca agzım 1 karış açık kaldı
o da bişey mi haftada 10 kilo da üzüm ya benim ilk aylarım çok kötüydü ben su bile içemiyordum o derece yani ilk 3 ay sadece üzüm ve elmayla dayanabildim millet yemek yerken benim gözüm düşerdi ama kokuyu alınca biterdim durum felaketti bende sadece üzüm yiyebildim
Vay be sen neymişsin Alevim. En azından üzüm falan yiyebilmişsin. Ben hiçbir şey yıyemeyenleri de duydum sadece su içerlermiş. Ya elhamdülillah benim öyle sıkıntım olmadı. Sadece sucuk kokusuna tahammül edemezdim.
Bayrama kadar inersın inşallah canım.
yok canım ya inşallah almazsın. yarın ve perşembe daha dikkatli olursan cauma günü eksi rakamları görürsün.
ay inş canım ya ne güzel olur:)
oğlum dr götürcem şimdi kahavltı yapamıcam gelince yaparım günaydın buarada kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?