Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah canım annenlerden uzaktasın galiba ailenden uzağa mı gelin gittin sen bende uzaktayım aslında yakın ama uzak allahtan ablama yakınım o da olmasa çok zor olurdu herhalde...
bu arada senin memleket neresi

bunu denicem canım bende sirkeli pekmezli ılık su içiyorum sabah akşam spordan önce..
peki bu kür aç tok fark ediyormu

Yok farketmiyor ama yemekten hemen sonra içmiyorum demiş yapan arkadaş. Ben de öyle yapıyorum.
Hııı bir de yeşilçayı kaynar suyun içine koyarken 5 tane de karanfil atıyorum suyun içine.

ah canım annenlerden uzaktasın galiba ailenden uzağa mı gelin gittin sen bende uzaktayım aslında yakın ama uzak allahtan ablama yakınım o da olmasa çok zor olurdu herhalde...
bu arada senin memleket neresi

Aslında çok uzak oturuyor sayılmam annemlere ama işte 2 vasıta değiştiriyorum zor oluyor çocukla: Bir de eşimi evde yalnız bırakıp gitmeye pek içim elvermiyor. Ben Aydın'lıyım canım

Aslında çok uzak oturuyor sayılmam annemlere ama işte 2 vasıta değiştiriyorum zor oluyor çocukla: Bir de eşimi evde yalnız bırakıp gitmeye pek içim elvermiyor. Ben Aydın'lıyım canım

eşinle git o zaman gözün arkada kalmaz hem
aydınlısın demek allah bilir sizin inciriniz de meşhurdur ..
ayy olsa da yesek

Ben de çok severim ama 8 kılo inciri duyunca agzım 1 karış açık kaldı

o da bişey mi haftada 10 kilo da üzüm ya benim ilk aylarım çok kötüydü ben su bile içemiyordum o derece yani ilk 3 ay sadece üzüm ve elmayla dayanabildim millet yemek yerken benim gözüm düşerdi ama kokuyu alınca biterdim durum felaketti bende sadece üzüm yiyebildim

Vay be sen neymişsin Alevim. En azından üzüm falan yiyebilmişsin. Ben hiçbir şey yıyemeyenleri de duydum sadece su içerlermiş. Ya elhamdülillah benim öyle sıkıntım olmadı. Sadece sucuk kokusuna tahammül edemezdim.

o kadar çok su içtim ki neredeyse lavabonun önüne kamp kurucam çok kötüyüm ama bi o kadarda mutlu...
acaba laptopu alıp lavabonun önünde mi yazsam msjlarımı:44:

benim eşimin pazardan bi gelişi vardı çok komikti ...
bir elinde haftalık sebze meyve ve yemeklikler ..öteki elinde de koca bi torba üzüm ...
bi kere görümcem görmüş eşimi öylece hala gülerek anlatır kardeşim bizim gelini kilolarca üzümle besledi der

canım benim oğlan uyandı beni yanında ister uyenınca kusura bakma sakın çıkmam lazım
yarın tekrar görüşürüz inşallah allaha emanet ol .. aslında uykum yoktu ama neyse artık.....

Bayrama kadar inersın inşallah canım.

yok canım ya inşallah almazsın. yarın ve perşembe daha dikkatli olursan cauma günü eksi rakamları görürsün.

ay inş canım ya ne güzel olur:)

oğlum dr götürcem şimdi kahavltı yapamıcam gelince yaparım günaydın buarada kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…