- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.101
maşallah diyelim bizearaya girmiş gibi olmıyım ama bence insan dostlarına söylemeli onlara verdiği değeri
valla ben ilk defa bu takımda edindim güzel dostlar..
maşallah yaaa sohbeti de aşmış sizin ki..
ben daha 31, mesajdayım :)
bu arada takıma üye alımını kesiyoruz kızlar daha izinde olanlara bile yer kalmadı :)
kolay gelsin tatlımmsj 23
şimdilik çıktım.biraz domates aldım kışlık hazırlayacağım.ilerleyen saatlerde görüşürüz canlar
bende alevin azmine hayranım maşallah onamsj 25
Alevciğim azmine hayranım ,en kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın eminim
bizim için de dua et
menün çok güzelmiş inş cuma günü tartıda isdeğin sonucu görürsüniyi akşamlar hanımlar bugünde giremedim fazla okulda işlerim oluyo anca vakit buluyorum bu arada topiğe can gelmiş baya ilerlemiş cuma günü inşallah mutluluktan dahada canlanırız neyse menümü yazayımm
sabah
2 dilim denge ekm ve 3 ince ve küçük dilim kaşardan oluşan tost
sekersiz çay
domates,salatalık
1 ç.k zeytin ezmesi
ara
aktiva(kayısılı)
öğlen
3 yk bulgur pilavı
4 yk nohut
2 parmak büyüklüğünde kavun
ara
5 kepekli çubuk
akşam
4 yk patlıcan yemeği
3 yk light yoğurt
yağsız salata
1 dlim denge ekmği
1 saat yürüyüşümde var suda muhtemelen 2.5 lt olcak az kaldı
kızlar sabah kahvaltımı yazdım normaldi öğle öğünde herşeyi berbat ettim:26::26: çok acıktım (öğle dediğim saat 3 buçukta) iş yerimde diyetime uygun yemek yoktu ton balıklı sandviç siprişi verdim ekmeği kocamanmış ben küçük sanmıştım neyse açlıktan başım ağrıyordu onu yedim kendime kızıyorum ama napim yiyecek başka altarnatifim yoktu
bu hafta kilo veremeyebilirim bunu söyleme ihtiyacı duydum hem hafta sonu doğum günüm hem kaçamaklar üzgünüm kızlar
kızlar sabah kahvaltımı yazdım normaldi öğle öğünde herşeyi berbat ettim:26::26: çok acıktım (öğle dediğim saat 3 buçukta) iş yerimde diyetime uygun yemek yoktu ton balıklı sandviç siprişi verdim ekmeği kocamanmış ben küçük sanmıştım neyse açlıktan başım ağrıyordu onu yedim kendime kızıyorum ama napim yiyecek başka altarnatifim yoktu
bu hafta kilo veremeyebilirim bunu söyleme ihtiyacı duydum hem hafta sonu doğum günüm hem kaçamaklar üzgünüm kızlar
hmm pardon canım düşünmedim nedense alışmışız hemen herkes istanbulda olacakmış gibi geliyo :)msj 20
yok canım yarın tatil değil
ben ist oturmuyorum.çok uzaktayım.....doğu karadeniz bölgesi....
evet canımmsj 21
sapan kelimesinin kökünü sen mi sormuştun canım
hmm çoooooook teşekkür ederim canım..:89:msj 22
sapan kuş vurma aleti ise kelimenin kökü sapan mış.
oyalanmışçasına kelimesinde ise oyalanmak
kelimenin kökü ile türemiş kelime arasında anlamca bağ olması gerekiyor.onun için cümlede kelimenin anlamına göre ek kök ayrılıyormuş.
eğer sapmaktan gelen sapan olsaydı sap olurdu kök.
türkçe öğrt böyle açıkladı canım.biz ilköğretimde daha basit kelimeler üzerinde duruyoruz.dilbilgisi artık kalktı bizde.
annem hazırladı ama daha yapacakmış :)iyi oluyo ama..msj 23
şimdilik çıktım.biraz domates aldım kışlık hazırlayacağım.ilerleyen saatlerde görüşürüz canlar
ne güzel ececiğim oryantal yaparak zayıflayanlarda çok deva et sen dabruka showa
evet takımımız bayağı hareketlendi ne güzel paylaşımlara yetişemiyoruz.. bence cuma gece 00 da sıfırlansın
benim o güzellik uzmanı:108::108::108: ne takıldı aklına ececim
valla takım hareketlendi çok şükür ben kendime bir kahvaltı listesi hazırladım sizle de paylaşıcam ..
kızlar cuma günü bildirim yapamayacak gibi olursanız perşembe akşamdan da yapabilirsiniz ben diyorum ki mesajları cuma günü öğlen 12den sonra sıfırlayalım..nasıl olur sizce çünkü bildirimlerin çoğu bitmiş olacak..ya da 00,00da bitsin cuma günü 1den başlayalım yani buna da karar verelim de..
işte bildirim yaparken yazacaklarınız..
geçen hafta:
bu hafta:
bu hafta giden:
hedef kilo:
bu hafta ki mesaj sayısı:
ayy valla geçmişi tam bitiremedim maşallah atladım bazı yerleri zaman buldukça okurum artık :)
ben ara olarak şimdi 1 bardak yarım yağlı süt içtim..
kızlar ben de spora kesin olarak başlayamadım diye akşamları darbuka show yapıyorum
valla öyle bir yoruyor ki :)otururken bacaklarımı sallıyorum bi de dizilerimi ayakta izliyorum ..hatırladıkça karın kaslarımı kasılı tutuyorum..
ve dik oturmaya çalışıyorum..
ayy yarın istanbulun kurtuluşu ve okullar tatil çook mutluyum karar verdim yarın her yönden verimli bir gün olacak..
bu aradaaa epeydir aklıma takılan bi soru vardı onun cevabını da bugün buldum..ve yarının ben de ayrı bi önemi var
çok mutluyum anlıycağınız valla deli gözüyle bakıcaklarını bilmesem bütün gün göbek atıp gülme krizlerine giricektim :)
36. mesajdayım aman allahım..
bu arada alevcim maşallah 80e merdiven dayamışız :)
msj 17
arkadaşlar bu ne hız ya ...msj sayısına bak
sizi gece kuşlarıbiz uyuyalım siz su içip sohbet edin
ama çok hoşuma gitti insanın sohbet edeceği arkadaşlarının olması güzel.
msj 18
bugün kahvaltı yaptım her zaman ki gibi
öğlene kadar 1 lt su içtim.
12.30 öğlen yemeği
çorba
2 bibr dolması
salata
az makarna-2 kaşık
16.00
ara 1 şeftali
18.30 akşam yemeği
çorba
5 kaşık kuru fasulye
msj 19
1 lt daha su içmeyi düşünüyorum.
ay yarın perşembe
zaman ne kadar çabuk geçiyor.
sanki bu hafta çok zayıflamadım.tabi o kadar kaçamaktan sonra ne olacak.
ama eskiden olsa diyeti hemen bırakırdım.şimdi vazgeçmiyorum.ne kadar verirsem kar
teşekkürler canım inşallah hepimiz hedefimiz olan kiloya bir an ewwel ve sağlıklı bir şekilde ulaşırız..msj 25
Alevciğim azmine hayranım ,en kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın eminim
bizim için de dua et
iyi akşamlar hanımlar bugünde giremedim fazla okulda işlerim oluyo anca vakit buluyorum bu arada topiğe can gelmiş baya ilerlemiş cuma günü inşallah mutluluktan dahada canlanırız neyse menümü yazayımm
sabah
2 dilim denge ekm ve 3 ince ve küçük dilim kaşardan oluşan tost
sekersiz çay
domates,salatalık
1 ç.k zeytin ezmesi
ara
aktiva(kayısılı)
öğlen
3 yk bulgur pilavı
4 yk nohut
2 parmak büyüklüğünde kavun
ara
5 kepekli çubuk
akşam
4 yk patlıcan yemeği
3 yk light yoğurt
yağsız salata
1 dlim denge ekmği
1 saat yürüyüşümde var suda muhtemelen 2.5 lt olcak az kaldı
bi kerecikten bişey olmaz canım önemli olan devamının gelmemesidir...ben inanıyorum ki sen bu hafta olmasa bile haftaya çok güzel kilolar vereceksin...kızlar sabah kahvaltımı yazdım normaldi öğle öğünde herşeyi berbat ettim:26::26: çok acıktım (öğle dediğim saat 3 buçukta) iş yerimde diyetime uygun yemek yoktu ton balıklı sandviç siprişi verdim ekmeği kocamanmış ben küçük sanmıştım neyse açlıktan başım ağrıyordu onu yedim kendime kızıyorum ama napim yiyecek başka altarnatifim yoktu
evet menüme dikkat ediyorum bakalım tartıya yansıyacakmı
bende önceleri kaçamaklar için üzülürdüm sil baştan diyeti bozardım ama şimdi öyle yapmıyorum rutin hayatta herşey olabiliyor davetler,dışarı yemekleri v.s öyle olduğu zamanlar gün içindeyse akşam yemeğini salata yoğurt vs şeylerle geçiştiriyorum akşam olduysada ertesi gün kahvaltıda meyve ve süt yada meyveli yoğurt gibi şeylerle geçiştiriyorum ve sporu arttırıyorum
hanımlar hepinize iyi geceler yarın ben ankaraya eşimin yanına gitce 5 saat otobüste olcam yediklerime dikkat etcem fazla yazamam buraya heralde cuma yazarım ben biraz erken yatıyorum tekrardan herkese iyi geceler bol zayıflamalar
kızlar gıremedım bugun hıc nısanlım wardı solemıstım ama gıttı sımdıcook zor bu ayrılıklar ama mecbur ıste nese gecmısım oku oku bıtıremedım masllh sızlere sey dıcm bz smdı her yazdıımz msjı 1 2 3 dıe rakamlıcz mı
öncelikle allah kavuştursun canım...
ewet canım artık mesajlarımızı numaralandıracağız..
msj paylaşımını arttırmak ve yazdığımız msj sayısının kolay hesaplanabilmesi için...
cuma günü kilo bildiriminde msj sayısını da yazıp öyle bildirim yapılacak...
bu arada cuma 00:00 dan itibaren msj sayıları sıfırlanıp tekrar başlanacak...
saol cnm alıntı yaptıgımdada numarlndırıorum dmı suan saymama gerek war mı yoksa cumadan ıtıbarn mı baslıcz
evet menüme dikkat ediyorum bakalım tartıya yansıyacakmı
bende önceleri kaçamaklar için üzülürdüm sil baştan diyeti bozardım ama şimdi öyle yapmıyorum rutin hayatta herşey olabiliyor davetler,dışarı yemekleri v.s öyle olduğu zamanlar gün içindeyse akşam yemeğini salata yoğurt vs şeylerle geçiştiriyorum akşam olduysada ertesi gün kahvaltıda meyve ve süt yada meyveli yoğurt gibi şeylerle geçiştiriyorum ve sporu arttırıyorum
akşamı hafif atlatırsan sorun olmaz canım.
bi kerecikten bişey olmaz canım önemli olan devamının gelmemesidir...ben inanıyorum ki sen bu hafta olmasa bile haftaya çok güzel kilolar vereceksin...
allah kavuştursun canımkızlar gıremedım bugun hıc nısanlım wardı solemıstım ama gıttı sımdıcook zor bu ayrılıklar ama mecbur ıste nese gecmısım oku oku bıtıremedım masllh sızlere sey dıcm bz smdı her yazdıımz msjı 1 2 3 dıe rakamlıcz mı
önemli değil hasretçiğim..
ewet alıntı yapıncada numaralandıracaksın .. birden çok alıntı yaptığın zaman bile tek msj gibi sayacaksın..
bu arada sen yine numara ver canım hem alışırsın yeni sisteme...
çok güzel besleniyorsun alevciğim hayran kaldım sanaarkadaşlar bu akşamki menüm ;
küçük bi tabakçık suyu bol tanesi az kuru fasulye...
çeyrek karnıyarık -patlıcanı közlenerek yapıldı-
1 küçük biber dolması
1 lokma ekmek
4 bardak su..
yemekten sonra uzunca bi süre ütü yaptım umarım yediklerimi sindirebilmişimdir..
arkadaşlar ben bu sabah spor yapamadım misafirim vardı..ama pazara gitim ve oğlumu kucağımda taşıdım pazarda ve yaklaşık 1.5 saat pazarda yürüdüm...
akşam yemekten bayağı sonra ılık sirkeli-pekmezli suyumu içtim ve....
5 dk vücudumu ısıttıktan sonra..
100 yarım mekik
50 ayakta oklava hareketi
50 oturarak oklava hareketi
50 çift taraflı basen çalışması
30 kalça ve bajdır
15 de basen baldır kalça çalışması yaptım
ve ben bugün gün içinde 5 lt su tüketmişim ben bile kendime hayret ettim ...
anladm cnm saolasn nasl gıdıo rejm durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?