Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah diyelim bize daha düne kadar üye sayımız eksikti inş hep böyle gider arkadaşlar

msj 23

şimdilik çıktım.biraz domates aldım kışlık hazırlayacağım.ilerleyen saatlerde görüşürüz canlar
kolay gelsin tatlım

msj 25

Alevciğim azmine hayranım ,en kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın eminim
bizim için de dua et
bende alevin azmine hayranım maşallah ona benmde böyle bi azme ihtiyacım var

menün çok güzelmiş inş cuma günü tartıda isdeğin sonucu görürsün

kızlar sabah kahvaltımı yazdım normaldi öğle öğünde herşeyi berbat ettim:26::26: çok acıktım (öğle dediğim saat 3 buçukta) iş yerimde diyetime uygun yemek yoktu ton balıklı sandviç siprişi verdim ekmeği kocamanmış ben küçük sanmıştım neyse açlıktan başım ağrıyordu onu yedim kendime kızıyorum ama napim yiyecek başka altarnatifim yoktu
bu hafta kilo veremeyebilirim bunu söyleme ihtiyacı duydum hem hafta sonu doğum günüm hem kaçamaklar üzgünüm kızlar

evet menüme dikkat ediyorum bakalım tartıya yansıyacakmı
bende önceleri kaçamaklar için üzülürdüm sil baştan diyeti bozardım ama şimdi öyle yapmıyorum rutin hayatta herşey olabiliyor davetler,dışarı yemekleri v.s öyle olduğu zamanlar gün içindeyse akşam yemeğini salata yoğurt vs şeylerle geçiştiriyorum akşam olduysada ertesi gün kahvaltıda meyve ve süt yada meyveli yoğurt gibi şeylerle geçiştiriyorum ve sporu arttırıyorum

akşamı hafif atlatırsan sorun olmaz canım.

msj 20

yok canım yarın tatil değil

ben ist oturmuyorum.çok uzaktayım.....doğu karadeniz bölgesi....
hmm pardon canım düşünmedim nedense alışmışız hemen herkes istanbulda olacakmış gibi geliyo :)
msj 21

sapan kelimesinin kökünü sen mi sormuştun canım
evet canım
hmm çoooooook teşekkür ederim canım..:89:
msj 23

şimdilik çıktım.biraz domates aldım kışlık hazırlayacağım.ilerleyen saatlerde görüşürüz canlar
annem hazırladı ama daha yapacakmış :)iyi oluyo ama..

hem de eğleniyo insan :)
valla ya bugün okuyamadığım çok mesaj var :)maşallah
bi ara sorarım canım.. şimdi kalkmalıyım

kaçıncı mesajda kaldığımı hatırlamıyorum yarın bakar ona göre devam ederim.

kaptan gitmeden sorayım bu hafta listede olacakmıyım.

bence böyle çok güzel olucak..

ewet canım ya aklıma geldikçe özellikle tv izlerken bende karın ve basen bölgemi kasarım...

sen istanbuldamı yaşıyorsun. canım ...
ewet ya 80 e ne kaldı şunun şurasında 1 msj...

msj 17

arkadaşlar bu ne hız ya ...msj sayısına bak

sizi gece kuşları biz uyuyalım siz su içip sohbet edin

ama çok hoşuma gitti insanın sohbet edeceği arkadaşlarının olması güzel.

madem hoşuna gitti sende gel ececiğim sana da bi yer bulınur elbet sohbetimizde

bende akşam yedim biber dolması ...kuru fasulye menülerimiz çakışmış...

ewet canım takımda olunca motivasyonunu hemen kaybetmiyosun azıcık modun düşünce hemen toparlanabiliyorsun..

hanımlar hepinize iyi geceler yarın ben ankaraya eşimin yanına gitce 5 saat otobüste olcam yediklerime dikkat etcem fazla yazamam buraya heralde cuma yazarım ben biraz erken yatıyorum tekrardan herkese iyi geceler bol zayıflamalar

msj 25

Alevciğim azmine hayranım ,en kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın eminim
bizim için de dua et
teşekkürler canım inşallah hepimiz hedefimiz olan kiloya bir an ewwel ve sağlıklı bir şekilde ulaşırız..

bence senin menün çok güzel olmuş

bi kerecikten bişey olmaz canım önemli olan devamının gelmemesidir...ben inanıyorum ki sen bu hafta olmasa bile haftaya çok güzel kilolar vereceksin...

maaşallah canım yaptığın şey bence çok güzel bence böyle devam etmelisin..:13:

ayy ne mutlu sana allah kavuştursun canım...

kızlar gıremedım bugun hıc nısanlım wardı solemıstım ama gıttı sımdı cook zor bu ayrılıklar ama mecbur ıste nese gecmısım oku oku bıtıremedım masllh sızlere sey dıcm bz smdı her yazdıımz msjı 1 2 3 dıe rakamlıcz mı

arkadaşlar bu akşamki menüm ;
küçük bi tabakçık suyu bol tanesi az kuru fasulye...
çeyrek karnıyarık -patlıcanı közlenerek yapıldı-
1 küçük biber dolması
1 lokma ekmek
4 bardak su..

yemekten sonra uzunca bi süre ütü yaptım umarım yediklerimi sindirebilmişimdir..

öncelikle allah kavuştursun canım...
ewet canım artık mesajlarımızı numaralandıracağız..
msj paylaşımını arttırmak ve yazdığımız msj sayısının kolay hesaplanabilmesi için...
cuma günü kilo bildiriminde msj sayısını da yazıp öyle bildirim yapılacak...
bu arada cuma 00:00 dan itibaren msj sayıları sıfırlanıp tekrar başlanacak...

saol cnm alıntı yaptıgımdada numarlndırıorum dmı suan saymama gerek war mı yoksa cumadan ıtıbarn mı baslıcz

arkadaşlar ben bu sabah spor yapamadım misafirim vardı..ama pazara gitim ve oğlumu kucağımda taşıdım pazarda ve yaklaşık 1.5 saat pazarda yürüdüm...

akşam yemekten bayağı sonra ılık sirkeli-pekmezli suyumu içtim ve....
5 dk vücudumu ısıttıktan sonra..
100 yarım mekik
50 ayakta oklava hareketi
50 oturarak oklava hareketi
50 çift taraflı basen çalışması
30 kalça ve bajdır
15 de basen baldır kalça çalışması yaptım

ve ben bugün gün içinde 5 lt su tüketmişim ben bile kendime hayret ettim ...

saol cnm alıntı yaptıgımdada numarlndırıorum dmı suan saymama gerek war mı yoksa cumadan ıtıbarn mı baslıcz

önemli değil hasretçiğim..
ewet alıntı yapıncada numaralandıracaksın .. birden çok alıntı yaptığın zaman bile tek msj gibi sayacaksın..
bu arada sen yine numara ver canım hem alışırsın yeni sisteme...

akşamı hafif atlatırsan sorun olmaz canım.

bi kerecikten bişey olmaz canım önemli olan devamının gelmemesidir...ben inanıyorum ki sen bu hafta olmasa bile haftaya çok güzel kilolar vereceksin...

kızlar yaptığınız yorumlar için tşkler bende diyeti bırakmıyorum burası beni inanılmaz motive ediyor akşam 3 tane ceviz yedim evet alevciğim bu hafta olmasada haftaya vermiş olacağım inş hem artık yürüyüşede başladım alev sen kaç kilo verdin diyete başladığından beri

allah kavuştursun canım

anladm cnm saolasn nasl gıdıo rejm durumu

çok güzel besleniyorsun alevciğim hayran kaldım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…