- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.041
geçmiş olsun canım nesi var oğlunun inşallah önemli bişeyi yoktur hadi geçmiş olsun..
sanada günaydın canım
hanımlar beni de alabilir misiniz aranıza?
inş canım senden çok ümitliyim bu hafta bu gün ablanla sakın fazla kaçırmaarkadaşlar çok şükür bu akşam da sporumu aksatmadım ve dayanamadım ve bugün tartıldım sonuç motivasyonumu uçurdu bakalım cumaya sonuç ne olacak
hadi kızlar bu hafta 1. bizim takım olmalı
bencede canımAlev sana maşallah diyorum kuzum.Sen bireysel olarak kesin birincisin bu hafta.
günaydın kızlar akşam bolca döktürmüşsünüz,msj sayma işi bende biraz karıştı o yüzden 1 den başlıyorum.
ay inş canım ya ne güzel olur:)
oğlum dr götürcem şimdi kahavltı yapamıcam gelince yaparım günaydın buarada kızlar
afiyet olsun canım bende migren var benmde çok sık başım ağrır başım ağrıdığı zaman hiç bişeyi gözüm görmüyor yat dinlen geçmiş olsunketen tohumlu püskivimiii yiyom yanında bol kahvemi içiyorum başım çok ağrıor kahve iyi gelir belkim ama seliütlere asla!
afiyet olsun canım bende migren var benmde çok sık başım ağrır başım ağrıdığı zaman hiç bişeyi gözüm görmüyor yat dinlen geçmiş olsun
Daha sonraki msjlarını okudum. bir şeyi yokmuş boy kilo kontrolüne götürmüşsün. Ne kadarlık bebeğin canım?
ay inş canım ya ne güzel olur:)
oğlum dr götürcem şimdi kahavltı yapamıcam gelince yaparım günaydın buarada kızlar
hepinize günaydın canlarım
bu sabah nedenini bilemediğim ayrı bi heyecan var içimde çok enerjik ve pozitifim bu gün inşallah bu sebepsiz neşem daim olur canlarım ...
ben yeni kalktım ve doğru ılık sirkeli-pekmezli suyumu içtim birazdann kahvaltıya ablam gelecek ...
betülcüm kahvaltıda hep seni düşünücem ve tabi arkadaşlar sizleri de...
inşallah 0 zaiyatla bu kahvaltıyı da atlatıcam...
alev ve betül ne güzel sohbet etmişsiniz gece hepsini okudum sizin hakkınızda daha fazla bilgi sahibi oldummaşallah oğluna annee cıss yeme demesine çok güldüm valla 2.5 yaşındaki oğlun diyette olduğunun farkında ya ne güzel. ve alevciğim sabah 5 te yatmışsın nerdeysde sabah 9 buçukta uyanıksın maşallah diyorum sana uykuyla pek aran yok galiba. bende bu sıralar bi uyku hali var anlatamm akşam 11 de yattım sabah eşim giderken gözümü açamadım 8 buçukta alarmım çaldı susturup tekrar uyumuşum bi uyandım saat 9 buçuktu ve hala uyuyabilirdim zor kalktım havalardanmı nedir bi kaç gündür sabahları zor kalkıyorum (gerçi uykuyada çok düşkünüm ama böyle olmuyordum)
gelelim sabah kahvaltısına uzun zamandır nesfit süt yiyordum ve biraz değişiklik yapım dedim bi kaç gün normal kahvaltı yapıp tekrar nesfitime döneceğim
kahvatıda: 1 domates 2 kk peynir 2 dilim kepek ekmek 1 bardak tarçınlı süt içtim
ara öğünümü şimdi yiyeceğim: 4 tane eti form
iş yerime yürüyerek geldim bugünde sizler neredesiniz kızlar ??
keten tohumlu püskivimiii yiyom yanında bol kahvemi içiyorum başım çok ağrıor kahve iyi gelir belkim ama seliütlere asla!
selam kızçeler ...
nihayet kahvaltımı 0 zaiyatla atlattım ve üstüne de 1 lt su tükettim ..
kızlar ne ekmeğin nede kekin kızartmanın yüzüne bile bakmadım ..
betülcüm bu irademde senin payın büyük aklımda hep seninle olan rekabetimizi getirdim ve sonuç mükemmel zaiyat 0.....
Alevcim bak ben sana demedim mi sen iradeli kadınsın diye. Ne güzel hiç cıslardan yememişsin. Çok sevindim senin adına canım.
İşte bu ... Alevimkızlar bugünkü kahvaltı menüm:
sabah 9:30
1 bardak sirkeli-pekmezli ılık su
saat 11:00
2 bardak şekersiz çay
7 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 tane siyah zeytin
kahvaltıdan sonra da 1lt su tükettim
teşekkürler betülcüğüm inan bu iradeli alew senin eserin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?