Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben 71.800 le başladım diyete ..ilk hafta 68.900 e düştüm ...buraya kadar güzeldi ama ben hastanede yattım 2 gün serum ilaç falan derken 3 kilo geri aldım ve 72.500 çıktım sonraki hafta tekrar düşüşe geçmeye başladım ama bakalım bu hafta ne olacak...
anlayacağın sadece 800 gr vermiş oldum totalde..

öncelikle geçmiş olsun neyin vardı niçin yattın hastanede? bence bu haftada 70 aşağısını göreceksin buna inanıyorum canım

estağfurullah aslıcığım zaten burda olup diyet yapmakla irade ve nefsimizi büyük bi sınavdan geçiriyoruz öyle değilmi ...
işte bu yüzden bende bütün takım arkadaşlarıma hayranım..
sen çok güzel uymuşsun bu hafta ben pek uyamadım ya o yüzden hayran hayran bakıyorum yazdıklarına canım sana katılıyorum canım öbür arkadaşlarımızda yanlış anlamasın ben hepimize hayranım

canım benim de tabiiki ufak tefek kaçamaklarım oldu ama ben onları düzenli sporla telafi etmeye çalıştım..
ama şimdi asıl korkum çok su tüketmemden dolayı vücutta ödem olması ...
çok korkuyorum umarım aynı şeyleri yaşamam bi daha..

aaaa tekrar geçmiş olsun canım hangi yanlış diyeti yaptın bizde bilelim ona göre yanlış şeyler yapmayalım

sağol aslıcığım ..
yaptığım belli bi diyet yoktu hata benimdi spor yapmadan suyu çok içtim vücutta toplandı sonra ..
vücuda fazla yüklenip uzun süre aç bıraktım .... vs.
sonuç olarak kan şekerim dibe vurdu ama çabuk toparlandım.. şimdi sorun yok

allah bir daha yaşatmasın canım benm.. burdaki hiç birimizde böyle kötü deneyimler yaşamayız inş hepimiz sağlıklı ve güzel kilo veririz inşallah

hayırlı yolculuklar canım.
Allah kavuştursun,canım

çok güzel besleniyorsun alevciğim hayran kaldım sana

5 lt fazla olmuş canım böbreklerini fazla zorlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…