- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.121
bilemiyorum canım sanırım fena değil ama bakalım tartı neyi gösterecek ...
biliyosun son söz tartının burada öyle değilmi..
kızlar yaptığınız yorumlar için tşkler bende diyeti bırakmıyorum burası beni inanılmaz motive ediyor akşam 3 tane ceviz yedim evet alevciğim bu hafta olmasada haftaya vermiş olacağım inş hem artık yürüyüşede başladım alev sen kaç kilo verdin diyete başladığından beri
allah kavuştursun canım
aynen ole tabıkı bakalm ıste hycanla beklıorum ama bnmkısı bna hıc demedı zayflamıssın dıe
çok güzel besleniyorsun alevciğim hayran kaldım sana
öncelikle geçmiş olsun neyin vardı niçin yattın hastanede? bence bu haftada 70 aşağısını göreceksin buna inanıyorum canımcanım ben 71.800 le başladım diyete ..ilk hafta 68.900 e düştüm ...buraya kadar güzeldi ama ben hastanede yattım 2 gün serum ilaç falan derken 3 kilo geri aldım ve 72.500 çıktım sonraki hafta tekrar düşüşe geçmeye başladım ama bakalım bu hafta ne olacak...
anlayacağın sadece 800 gr vermiş oldum totalde..
aynen ole tabıkı bakalm ıste hycanla beklıorum ama bnmkısı bna hıc demedı zayflamıssın dıe
tartı mı yaman hasret mi yaman eli mahkum canım sen irade ve azminle tartına hasret zayıflamış dedirteceksin eminim..
öncelikle geçmiş olsun neyin vardı niçin yattın hastanede? bence bu haftada 70 aşağısını göreceksin buna inanıyorum canım
sen çok güzel uymuşsun bu hafta ben pek uyamadım ya o yüzden hayran hayran bakıyorum yazdıklarına canımestağfurullah aslıcığım zaten burda olup diyet yapmakla irade ve nefsimizi büyük bi sınavdan geçiriyoruz öyle değilmi ...
işte bu yüzden bende bütün takım arkadaşlarıma hayranım..
ınsallah canm bn cıkıorum smdı gorsmek uzere ıı geceler
aaaasorma canım kan şekerim çok düştü ve vücut aşırı su topladı yani ödem...
anlican yanlış diyet kurbanı oldum
sen çok güzel uymuşsun bu hafta ben pek uyamadım ya o yüzden hayran hayran bakıyorum yazdıklarına canımsana katılıyorum canım öbür arkadaşlarımızda yanlış anlamasın ben hepimize hayranım
aaaatekrar geçmiş olsun canım hangi yanlış diyeti yaptın bizde bilelim ona göre yanlış şeyler yapmayalım
allah bir daha yaşatmasın canım benm.. burdaki hiç birimizde böyle kötü deneyimler yaşamayız inş hepimiz sağlıklı ve güzel kilo veririz inşallahsağol aslıcığım ..
yaptığım belli bi diyet yoktu hata benimdi spor yapmadan suyu çok içtim vücutta toplandı sonra ..
vücuda fazla yüklenip uzun süre aç bıraktım .... vs.
sonuç olarak kan şekerim dibe vurdu ama çabuk toparlandım.. şimdi sorun yok
allah bir daha yaşatmasın canım benm.. burdaki hiç birimizde böyle kötü deneyimler yaşamayız inş hepimiz sağlıklı ve güzel kilo veririz inşallah
iyi geceler alevciğim yarın görüşürz
hayırlı yolculuklar canım.hanımlar hepinize iyi geceler yarın ben ankaraya eşimin yanına gitce 5 saat otobüste olcam yediklerime dikkat etcem fazla yazamam buraya heralde cuma yazarım ben biraz erken yatıyorum tekrardan herkese iyi geceler bol zayıflamalar
Allah kavuştursun,canımkızlar gıremedım bugun hıc nısanlım wardı solemıstım ama gıttı sımdıcook zor bu ayrılıklar ama mecbur ıste nese gecmısım oku oku bıtıremedım masllh sızlere sey dıcm bz smdı her yazdıımz msjı 1 2 3 dıe rakamlıcz mı
arkadaşlar ben bu sabah spor yapamadım misafirim vardı..ama pazara gitim ve oğlumu kucağımda taşıdım pazarda ve yaklaşık 1.5 saat pazarda yürüdüm...
akşam yemekten bayağı sonra ılık sirkeli-pekmezli suyumu içtim ve....
5 dk vücudumu ısıttıktan sonra..
100 yarım mekik
50 ayakta oklava hareketi
50 oturarak oklava hareketi
50 çift taraflı basen çalışması
30 kalça ve bajdır
15 de basen baldır kalça çalışması yaptım
ve ben bugün gün içinde 5 lt su tüketmişim ben bile kendime hayret ettim ...
çok güzel besleniyorsun alevciğim hayran kaldım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?